|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)
6.5.2009 21:58:57   
petrax
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

A sem vam povedala, da sem utopila kaktus? Đizus no.... mi ga je soseda za rojstni dan prinesla, sigurno ga bo pogrešala.... in mi je ravno kaktus kupla,da mi ja ne bo crknu.... madona....

user posted image

Meni je pred leti prinesla kolegica tiste bambusove palčice zvezane v krog in v neko gobo namočene. Zraven je bil listek z navodili, na katerem je na veliko pisalo You just can't kill it ... No meni je uspelouser posted image

user posted image

Ja men bi tud vse rože crknile, če ne bi blo mojga. Jaz kar nekak pozabm user posted image . Mam pa tud jaz dva lucky bambusa, pa se zadnje čase neki sušita. Ja zakaj le? user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
6.5.2009 21:59:46   
gold fish
aja, lara ....pogleda na morje pa nisi nič komentiralauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
6.5.2009 22:00:26   
leda
No tvoja saj vseen da v usta, k naš noče. Pa tud k mu dam za probat da je to pač za jest in mu je všeč, ne bo dal v usta

mogoče mu pa ni všeč. moja je včeri na obisku dobila svoj prvi piškot in ga je sicer dala v usta, ampak ga je potem raje razsula v prafaktorje. par mescev starejši gostitelj je pa navdušeno pobiral po tleh user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
6.5.2009 22:04:43   
meta21
Vprašanje o porodniški sem kar na csd šiška poslala, da si ne bo katera razbijala glaveuser posted image

Točno, petrax, lucky bambus je tisto...no, kakor kateriuser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa tud jaz v horizontalo. Nočka!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
6.5.2009 22:07:48   
petrax
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Točno, petrax, lucky bambus je tisto...no, kakor kateriuser posted image user posted image user posted image

Ja sem skoz govorila da mava velik sreče v domu, pa sem zdej raj utihnla, k so se začel sušituser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
6.5.2009 22:09:10   
petrax
IZVIRNO SPOROČILO: leda

mogoče mu pa ni všeč.

o ne so mu ful všeč, k ga vidm kako je, sam je očitno bolj zanimiv zdrobit

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
6.5.2009 22:14:04   
leda
o ne so mu ful všeč, k ga vidm kako je, sam je očitno bolj zanimiv zdrobit

user posted image

no sej, jaz ga čist razumem. še mene kdaj prime kaj tazga user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
6.5.2009 22:14:48   
leda

že??!! madona meta, a ti spiš sam dve uri manj od lovrota??!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
6.5.2009 22:17:59   
Jazzy1
Čer. Vas samo na hitro pozdravim. Danes popoldne sem si po doglem času privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe. Je moj user posted image , ko sem prišla nazaj komentiral, če sem zdaj dovolj dobila v žilo user posted image user posted image user posted image user posted image in če bo dost za nekaj časa. No zdaj sm pa tako crknjena da grem pod tuš in spat.

A ste se slučajno za jutri kaj zmenile - četrtek in lepo vreme user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.5.2009 22:18:02   
Jazzy1

tavelka ma namreč zvečer pogosto kaj za pripomnt; razpon je velik: od "moje oči ne morejo zaspati brez tvojih" do "strah me je čarovnic". no, in smo se odločl, da ju vseeno že od štarta damo skupi spat, v kleti izbrskal bejbi alarm, tavelki razložil koncept. in je delal par dni, zdele je pa tko zarjula direkt vanjga, da dnevna soba okrog mojga receiverja kar zavibrirala: " halo, mami, halo!" agrmpf.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Spet si me dodobra nasmejala leda! Tnx

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.5.2009 22:19:41   
Lara Croft
okej.ker sem dobila filing, da vse mislite kakšna slaba mama sem, da jo sam s piškoti filam....user posted image user posted image

Pupa.... bodi bolj sigurna vase, no... user posted image Jst niti približno nisem to razumela... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.5.2009 22:21:06   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pingvinčke

morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu user posted image

ko pa vidiš kako jih pripeljejo ......pa si še bolj predstavljaš....

.... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

...se strinjam z napisanim...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.5.2009 22:21:59   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...čokolino bom pa probala drug teden delat ker mu je doberuser posted image ...

naš ga ima tud rad.... pa tak lepo že z žličko je....z mamino pomočjo sevedauser posted image

..haha mi dva ga tudi obožujeva....

Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.5.2009 22:22:01   
leda
Spet si me dodobra nasmejala leda! Tnx

no lepo user posted image

jutri pa jst raje ne. sem danes dobila svoj prvi antibiotik po oš. očitno tisto, s čimer sem prehodila istro, prejšn teden, ni bila viroza, ampak ena potuhnena bakterija. je včeraj spet udarla v polnem sijaju. sej svojih otrok nisem nalezla, ampak ne bi tvegala in zdravnica tut ni hotla dat direktnega odgovora na vprašanje nalezljivosti...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.5.2009 22:23:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce.

jaz poznam eno punco, ki se je 10 let matrala. šla na 4 umetne, potem pa naravno zanosila in dobila dvojčici.user posted image user posted image

...to je pa lepo slišat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.5.2009 22:23:29   
Jazzy1

jutri pa jst raje ne. sem danes dobila svoj prvi antibiotik po oš. očitno tisto, s čimer sem prehodila istro, prejšn teden, ni bila viroza, ampak ena potuhnena bakterija. je včeraj spet udarla v polnem sijaju. sej svojih otrok nisem nalezla, ampak ne bi tvegala in zdravnica tut ni hotla dat direktnega odgovora na vprašanje nalezljivosti...

Upam da se čimprej pocajtaš user posted image !!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.5.2009 22:23:53   
leda
privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe.

user posted image

jst pa navdušeno nosim svoje prastare stvari, ker zdej po par letih spet lahko zlezem vanje. sam da mi ni treba jet v šoping user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.5.2009 22:23:56   
gloria

... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi....

smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce.

...super user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.5.2009 22:24:24   
gloria

...tak da fiši tvoje sanje se znajo uresničituser posted image ....

user posted image ..............user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.5.2009 22:24:47   
leda
..super

ma pa podobno dilemo kot vidve. enga pingvinčka na čakanju. doma pa dvojčka...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.5.2009 22:25:33   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: zband

glorija kako naj prikažem slike mojih malih user posted image user posted image user posted image ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem

če so v albumu so vidni....jaz sem že malo kukala......kaki lubeki mali....user posted image ....user posted image

...a res...grem še jaz pogledat user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.5.2009 22:25:58   
leda
Upam da se čimprej pocajtaš

hvala. ma sej sploh ni tko hudo. sam antibiotik morm jemat deset dni na osem ur. bi rabla butlerja, da me bo spominjal...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.5.2009 22:26:36   
gloria
...morem pa priznat da se mislila da je pršla moška *kokicaaa* user posted image user posted image user posted image user posted image ....zdej sem se pa prepričala da ni...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.5.2009 22:27:56   
ključek

Spet si me dodobra nasmejala leda! Tnx

no lepo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.5.2009 22:29:43   
gloria

user posted image a si prejela boneuser posted image ...sem tudi DS z našga foruma poslala pa ih še ni(no ona je z MSuser posted image )

...grem ker mali joče,mogoče pridem še poluser posted image ...

ja, sem danes....user posted image ...čisto pozabila zahvalit....  Je pa moj ata malemu kuverto dal v roke, tako dauser posted image ....bo se ti ob priliki on zahvaliluser posted image

...hvala....

..ma nič...je pa hecno da ona ni dobilauser posted image ....pa jaz ene bodije čakam od prejšnje srede pa ih še ni...zgleda da praznikiuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?