Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:58:57
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A sem vam povedala, da sem utopila kaktus? Đizus no.... mi ga je soseda za rojstni dan prinesla, sigurno ga bo pogrešala.... in mi je ravno kaktus kupla,da mi ja ne bo crknu.... madona.... Meni je pred leti prinesla kolegica tiste bambusove palčice zvezane v krog in v neko gobo namočene. Zraven je bil listek z navodili, na katerem je na veliko pisalo You just can't kill it ... No meni je uspelo Ja men bi tud vse rože crknile, če ne bi blo mojga. Jaz kar nekak pozabm . Mam pa tud jaz dva lucky bambusa, pa se zadnje čase neki sušita. Ja zakaj le?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 21:59:46
|
|
|
|
gold fish
|
aja, lara ....pogleda na morje pa nisi nič komentirala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:00:26
|
|
|
|
leda
|
No tvoja saj vseen da v usta, k naš noče. Pa tud k mu dam za probat da je to pač za jest in mu je všeč, ne bo dal v usta mogoče mu pa ni všeč. moja je včeri na obisku dobila svoj prvi piškot in ga je sicer dala v usta, ampak ga je potem raje razsula v prafaktorje. par mescev starejši gostitelj je pa navdušeno pobiral po tleh
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:04:43
|
|
|
|
meta21
|
Vprašanje o porodniški sem kar na csd šiška poslala, da si ne bo katera razbijala glave Točno, petrax, lucky bambus je tisto...no, kakor kateri Zdaj grem pa tud jaz v horizontalo. Nočka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:07:48
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Točno, petrax, lucky bambus je tisto...no, kakor kateri Zdaj grem pa tud jaz v horizontalo. Nočka! Ja sem skoz govorila da mava velik sreče v domu, pa sem zdej raj utihnla, k so se začel sušit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:09:10
|
|
|
|
petrax
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda mogoče mu pa ni všeč. o ne so mu ful všeč, k ga vidm kako je, sam je očitno bolj zanimiv zdrobit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:14:04
|
|
|
|
leda
|
o ne so mu ful všeč, k ga vidm kako je, sam je očitno bolj zanimiv zdrobit no sej, jaz ga čist razumem. še mene kdaj prime kaj tazga
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:14:48
|
|
|
|
leda
|
Zdaj grem pa tud jaz v horizontalo. Nočka! že??!! madona meta, a ti spiš sam dve uri manj od lovrota??!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:17:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer. Vas samo na hitro pozdravim. Danes popoldne sem si po doglem času privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe. Je moj , ko sem prišla nazaj komentiral, če sem zdaj dovolj dobila v žilo in če bo dost za nekaj časa. No zdaj sm pa tako crknjena da grem pod tuš in spat. A ste se slučajno za jutri kaj zmenile - četrtek in lepo vreme
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:18:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda tavelka ma namreč zvečer pogosto kaj za pripomnt; razpon je velik: od "moje oči ne morejo zaspati brez tvojih" do "strah me je čarovnic". no, in smo se odločl, da ju vseeno že od štarta damo skupi spat, v kleti izbrskal bejbi alarm, tavelki razložil koncept. in je delal par dni, zdele je pa tko zarjula direkt vanjga, da dnevna soba okrog mojga receiverja kar zavibrirala: " halo, mami, halo!" agrmpf. Spet si me dodobra nasmejala leda! Tnx
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:19:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
okej.ker sem dobila filing, da vse mislite kakšna slaba mama sem, da jo sam s piškoti filam....user posted image user posted image Pupa.... bodi bolj sigurna vase, no... Jst niti približno nisem to razumela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:21:06
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda pingvinčke morm komentirat, ker ma kolegica tut enga na lagerju. in mi je bil ta izraz tolk kjut, da si jih kar predstavljam tam na ledu ko pa vidiš kako jih pripeljejo ......pa si še bolj predstavljaš.... .... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi.... ...se strinjam z napisanim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:21:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čokolino bom pa probala drug teden delat ker mu je dober ... naš ga ima tud rad.... pa tak lepo že z žličko je....z mamino pomočjo seveda ..haha mi dva ga tudi obožujeva....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:22:01
|
|
|
|
leda
|
Spet si me dodobra nasmejala leda! Tnx no lepo jutri pa jst raje ne. sem danes dobila svoj prvi antibiotik po oš. očitno tisto, s čimer sem prehodila istro, prejšn teden, ni bila viroza, ampak ena potuhnena bakterija. je včeraj spet udarla v polnem sijaju. sej svojih otrok nisem nalezla, ampak ne bi tvegala in zdravnica tut ni hotla dat direktnega odgovora na vprašanje nalezljivosti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:23:11
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: leda ... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi.... smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce. jaz poznam eno punco, ki se je 10 let matrala. šla na 4 umetne, potem pa naravno zanosila in dobila dvojčici. ...to je pa lepo slišat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:23:29
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jutri pa jst raje ne. sem danes dobila svoj prvi antibiotik po oš. očitno tisto, s čimer sem prehodila istro, prejšn teden, ni bila viroza, ampak ena potuhnena bakterija. je včeraj spet udarla v polnem sijaju. sej svojih otrok nisem nalezla, ampak ne bi tvegala in zdravnica tut ni hotla dat direktnega odgovora na vprašanje nalezljivosti... Upam da se čimprej pocajtaš !!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:23:53
|
|
|
|
leda
|
privoščila en dobr šoping in opravila prav dobre nakupe. jst pa navdušeno nosim svoje prastare stvari, ker zdej po par letih spet lahko zlezem vanje. sam da mi ni treba jet v šoping
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:23:56
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ... bodite srečne, da tega niste rabile dati skozi.... smo. moja najboljša kolegica je šla čez to in sem v detajle spremljala (kolikor se da na daleč, ne da bi sam moral stopit v sistem). pa ona je mela še srečo, je v prvo uspelo in zdej mata rezultata tri mesce. ...super ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:24:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...tak da fiši tvoje sanje se znajo uresničit .... ..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:24:47
|
|
|
|
leda
|
..super ma pa podobno dilemo kot vidve. enga pingvinčka na čakanju. doma pa dvojčka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:25:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband glorija kako naj prikažem slike mojih malih ,rabim pomoč imam jih v albumu na ringa raja pa mi pomagaj,da jih pokažem če so v albumu so vidni....jaz sem že malo kukala......kaki lubeki mali.... .... ...a res...grem še jaz pogledat ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:25:58
|
|
|
|
leda
|
Upam da se čimprej pocajtaš hvala. ma sej sploh ni tko hudo. sam antibiotik morm jemat deset dni na osem ur. bi rabla butlerja, da me bo spominjal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:26:36
|
|
|
|
gloria
|
...morem pa priznat da se mislila da je pršla moška *kokicaaa* ....zdej sem se pa prepričala da ni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:27:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Spet si me dodobra nasmejala leda! Tnx no lepo jutri pa jst raje ne. sem danes dobila svoj prvi antibiotik po oš. očitno tisto, s čimer sem prehodila istro, prejšn teden, ni bila viroza, ampak ena potuhnena bakterija. je včeraj spet udarla v polnem sijaju. sej svojih otrok nisem nalezla, ampak ne bi tvegala in zdravnica tut ni hotla dat direktnega odgovora na vprašanje nalezljivosti...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:29:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria a si prejela bone ...sem tudi DS z našga foruma poslala pa ih še ni(no ona je z MS ) ...grem ker mali joče,mogoče pridem še pol ... ja, sem danes.... ...čisto pozabila zahvalit.... Je pa moj ata malemu kuverto dal v roke, tako da ....bo se ti ob priliki on zahvalil ...hvala.... ..ma nič...je pa hecno da ona ni dobila ....pa jaz ene bodije čakam od prejšnje srede pa ih še ni...zgleda da prazniki ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?