Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:31:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ..pol pa bejži po njo ... ....ne upam.... ...a veš da je mene tudi malo strah ker sta **...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:31:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you okej.ker sem dobila filing, da vse mislite kakšna slaba mama sem, da jo sam s piškoti filam.... kaj pa naj jaz rečem..naša še ga sploh jedla ni...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:31:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Evo spet sreda, pa se spet mal javljam. Mal spi, jaz pa takoj za računalnik k je prost A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta. Igra se z njim, al ga pa takoj zdrobi, pol je pa sesalc v igri ker je to po celi kuhinji. Zdaj že nekaj dni ja..... ko sem ji pa prvič, drugič, tretjič, četrtič dala kruh v roke, me je tako čukasto gledala.... hahaha Kr ni vedela, kaj nej z njim počne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:32:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, kaj pa potem naredijo s pingivnčkom?? če pač ne boš imela več otrok? 5 let je tam, pol pa če ne pokličeš in podaljšaš...uničijo... ...baje da zdej tudi oni pokličejo in je možno podaljšat še za nekaj let...se mi zdi še za tri ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:33:24
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Evo spet sreda, pa se spet mal javljam. Mal spi, jaz pa takoj za računalnik k je prost A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta. Igra se z njim, al ga pa takoj zdrobi, pol je pa sesalc v igri ker je to po celi kuhinji. ..uf naš ne ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:33:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: petrax Evo spet sreda, pa se spet mal javljam. Mal spi, jaz pa takoj za računalnik k je prost A vam vaši mali jejo sami, mislm če jim date v roko? Kristjan vse vtakne v usta, poudarek na VSE, samo ko mu dam pa piškot pa ni pogojev, ta pa ne bo romal v usta. Igra se z njim, al ga pa takoj zdrobi, pol je pa sesalc v igri ker je to po celi kuhinji. Zdaj že nekaj dni ja..... ko sem ji pa prvič, drugič, tretjič, četrtič dala kruh v roke, me je tako čukasto gledala.... hahaha Kr ni vedela, kaj nej z njim počne.... jaz naši dan čist male koščke kruha na mizo,da bobere....ampak ne nese v usta...vse ostalo pa...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:33:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Upam da se čimprej pocajtaš hvala. ma sej sploh ni tko hudo. sam antibiotik morm jemat deset dni na osem ur. bi rabla butlerja, da me bo spominjal... Dobrega butlerja se da tud za kej druzga še ponucat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:33:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda ..super ma pa podobno dilemo kot vidve. enga pingvinčka na čakanju. doma pa dvojčka... pri meni ni dileme........ mogoče bi bila, če mi nekdo z gotovostjo reče, da me tam moja babika čaka ...da vsaj malo razbijema to moško družbo
< Sporočilo je popravil gold fish -- 6.5.2009 22:36:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:34:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
Šibam spat. Lahko in doglooo noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:34:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, lara ....pogleda na morje pa nisi nič komentirala Ma rajši ne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:34:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...morem pa priznat da se mislila da je pršla moška *kokicaaa* ....zdej sem se pa prepričala da ni... saj zato sem jaz za hipec mačko gor nalepla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:36:15
|
|
|
|
gold fish
|
mty - nujno pomoč... a tvoj palec je OK? Si šla na rezanje takrat? ...ker mene spet jezi...in to vedno eden in isti....sem se odločila, da jutri pokličem zdravnico in grem k njej po napotnico..... ....a ti si hitro dobila termin (če si sploh šla seveda)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:37:48
|
|
|
|
gold fish
|
....mam prst namazan z girodalom in ovitega..... leda .... a tebi so že čevlji prav?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:38:07
|
|
|
|
ključek
|
gledate fuzbal??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:38:07
|
|
|
|
leda
|
Dobrega butlerja se da tud za kej druzga še ponucat recimo cajtnge zlikat, a ne. sam da pr men bi jih moral še sam prebrat, ker se le še z nostalgijo spominjam preteklosti, ko sem vsak dan pri zajtrku prebrala delo. no, sej ponavad le kroniko, kulturo, pa še kako malenkost. so bli pa dnevi, ko se mi ni dalo zalaufat mašine in takrat sem prebrala celga.... še dobr, da je glih v času moje prve porodniške slivnik prevzel delo. sem ga lahko demonstrativno odjavla in se delala, da je to zarad principov, ne pa, ker itak nimam cajta brat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:39:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...a veš da je mene tudi malo strah ker sta **... ne razumem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:40:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz naši dan čist male koščke kruha na mizo,da bobere....ampak ne nese v usta...vse ostalo pa... ..jaz mu jih pa v njegov krožnik dam...pol pa jih tak lepo fino v usta nosi, pa tud mimo ... ..pa še pincetnega trenira
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:40:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gledate fuzbal?? jah seveda.... ded že spi,jaz pa sem malo sem zavila,učit se mi ne da.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:40:44
|
|
|
|
leda
|
eda .... a tebi so že čevlji prav? o izkušena mati si morš mislt. stlačem se v xs hlače in majce, čevlje pa kupujem eno cifro večje. in še to ne pomaga pri športnih, tam so še flajštri nujni. no, in glih prej sem hotla napisat, da ne čutim nobenih posledic poroda. edin stopala so se mi deformirala. a je na to kdo kdaj opozoril recimo v materinski šoli??!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:41:02
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...a veš da je mene tudi malo strah ker sta **... ne razumem ...včasih si ti bolj štekala zadeve...kaj je z tabo ....dva pingvinčka...in da se oba primeta je kaj .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:41:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you gledate fuzbal?? ne, poslušam...sem čula, da je bi gol in je 1:1
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:41:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - nujno pomoč... a tvoj palec je OK? Si šla na rezanje takrat? ...ker mene spet jezi...in to vedno eden in isti....sem se odločila, da jutri pokličem zdravnico in grem k njej po napotnico..... ....a ti si hitro dobila termin (če si sploh šla seveda) trkam. zaenkrat okej. glih dons sm bila na pedikuri, in je kozmetičarka rekla, da se lepo zarašča nazaj. jaz sem šla k svoji dohtarci pokazat, ona mi je dala napotnico. pa sem jo spravila. čez dober mesec (malo manj), pa na nedeljo popoldne pod nujno k dežurnemu in direkt na urgenco. okej, malo vez in poznanstva na urgenci.pod nujno pa zato, ker sem se udarila z nogo in sem skoraj znorela od bolečin. na urgenci so me pa kr gledali-a vi ste pa želeli še čakati???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:42:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz mu jih pa v njegov krožnik dam...pol pa jih tak lepo fino v usta nosi, pa tud mimo ... ..pa še pincetnega trenira dobra idaja... pincetni pa naši M nekako ne sede....raje grabi s celo pešico..po moško...,se ji vidi,ker je taki mali barabin....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:42:54
|
|
|
|
leda
|
gledate fuzbal?? ne, poslušam...sem čula, da je bi gol in je 1:1 gledam. mal v diagonali. dolgcajt.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 6.5.2009 22:43:11
|
|
|
|
gold fish
|
....mene pa en palec jezi, pa tisti ta "fini čevlji" so mi še nekam na knap ..pa se tolažim, da zaradi palca
|
|
|
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)
oblačila (
18%)
plenice + vse za previjanje (
19%)
ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!