lučka 25
|
Ojla neela, no super da je tvoj tudi navdušen nad to idejo in te po peljal po majčke. Pa še kako nosečniško oblačilo za tebe bo lahko kupil. Srečanje pa bo kmalu tu, a ne? Si rekla nekje po 15.5., če me spomin ne vara. Komaj čakam. miška, vidim da sta res že čisto v obnavljanaju. Midva sva ploščice kupovala na najbolj zanimiv način. Itak sva mela že neke ideje, okvirno kake barve bi bile. Potem pa je moj bolj Ljubljanski konc obdelal in izbiral ideje, kje je kaj dobrega, jaz pa zgornje gorenjski (takrat sem še delala v Radovljici), pa sva potem skupaj pogledala samo tiste punkte, kjer so bile ploščice po najinem okusu. Zmagala je pa moj rajon. Pa še to, komaj čakam da vidim tvoj buši, pa saj bo kmalu srečanj a ne? suzi, boš videla jutri koliko so folikli kaj napredovalai. Jaz mislim, da bo nova kombinacija prav lepo pomagala k rasti foliklov. Držim pesti. lana, če nisi poročen greš že prej urejat očetovstvo, no saj lahko ga tudi kasneje, samo maš po rojstvu bolj malo časa za to in gotovo takrat to ni prijetno urejat. Je pa tudi moj rekel, ko je slišal, da poročenim to ni potrebno urejat, da je kar avtomatsko, pa če je otrok možev ali ne. Je celo tako, da če bi se jaz ravno uradno ločila, pa bi bila noseča z novim partnerjem, mora preteči določen čas, da se očetovstvo avtomatično ne pripiše bivšemu možu. Kakor koli.To urejaš na CSD, kjer se spiše dokument "Zapisnik o priznanju očetovstva pred rojstvom otroka", kjer se napiše podatke o obeh in pa, da se strinjava s tem, da je on oče mojemu otroku in da jaz soglašam o izjavi o očetovstvu. Potem pa po rojstvu partner pokliče na CSD (nama je na listku dala konatktne številke, ali p pošlješ prek maila) in sporoči ime in priimek otroka in kje je bil otrok rojen, da oni vedo s katerim matičnim uradom morajo kontaktirat. Če te bo pa še kaj zanimalo pa kar še vprašaj. nf, je našla računalnik in RR! Vidim, da si že pripravila prtljago za v Rim , pa da se že pripravljaš na veseli dogodek. Saj moj mail pa imaš a ne, da vidim še kakšno tvojo fotko bušija. Kakšen voziček sta pa vidva nabavila? Me tako firbec matra. Moj je v albumu, če ga hočeš videti. Punc, pa nič bat kako boš rodila, itak bo vse v redu. Fargi, pa ti si že zakorakala nazaj v šolske klopi? Je bilo težko se spet vrniti v direndaj iz tako čarobnih počitnic? ajsika, ČESTIIIIITAM za Maksa!!! Zdaj pa ga lepo cartaj, uživajte,.....skratka vse naj naj. aqua, no naj prometrium lepo sproži M, potem pa veselo v boj s K. Naj bo boj uspešen za vaju in tako naj nastopi najslaša zmaga. No, jaz sem nesla papirje še v službo, da napišejo vse potrebno za CSD, za nego otroka in porodniško. Potem pa vse skupaj konec meseca nesem nazaj na CSD, pa je ena stvar manj za urejat. Ma vse skupaj za seboj potegne še toliko enih paopirjev, dokumentacije. Pa SCD, očetovstvo, paketi, pa na občini, da dobiš nekaj za otroka, pa potem ne vem kdaj je treba za otroške doklade dat. No, pa sem pozabila vprašat v službi, kdaj se mi splača prijavit otroka, ali ob koncu ali sproti. Ma saj mam še čas.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 5.5.2009 13:42:50 >
|