|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
10.5.2009 18:15:27   
Anonimen
neela, ja, resnično upam, da je prvič in zadnjič, ker drugače me ne spravijo več tja. user posted image  Sedaj že cel dan premlevam, da bi mogoče bilo več celic, če bi lahko še zdržala par minut.. user posted image   user posted image  Eh, sej zdej itak je kar je.. Sam solze pa še kr tečejo. user posted image   user posted image   user posted image  Transfer imam pa v petek ob 10. Mi je sestra sama rekla, da bo poklicala dr. D, ker bojo tudi pri transferju težave, ker bo težko poiskat maternico. user posted image  Eh, grem kar nazaj spat, bo še najboljše.

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
10.5.2009 18:58:01   
neela
suzi, zdrži....boš vidla, da se izplača!!!! Če ti ne bo prej 'pognalo' voljo naprej, bo pa takrat, ko boš vidla lučkijinega pa miškinega pa nfkinega bušija na srečanju! No, do takrat boš pa itak ti že srečka user posted image . Ti sedaj pozabi na to, kar je bilo....in NE PREMLEVAJ zadev za nazaj....tile 'kaj pa če' znajo ubiti psiho, zato raje malo pocrkljaj svojga user posted image pa na user posted image ne pozabi... Sploh pa ne kalkuliraj, koliko celic bi bilo oz je....POTREBUJEŠ SAMO ENO!!! ...khmmm....sam mene poglej!!!
No, dr. D-ja pa le uhvati...on je zakon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
10.5.2009 19:15:21   
Fargesia
hmmm, neela, jaz sem bom prilagodila kar se lokacije tiče, moram pa povedat da men tam hrana ni všeč...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 378
10.5.2009 19:20:17   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hmmm, neela, jaz sem bom prilagodila kar se lokacije tiče, moram pa povedat da men tam hrana ni všeč...user posted image

user posted image user posted image user posted image nisi izbrala prave hrane....user posted image user posted image user posted image ...ej, sej ni panike - imaš kakšen dober predlog???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 379
10.5.2009 19:44:51   
Fargesia
ja, meni je tam težko izbrat pravo hrano, glede na to da sem izbirčna...user posted image

hmmmm, predlog?! mah neee, ti si rekla argentinska in argentinska naj bo!!! pa še mullerja mamo blizu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 380
10.5.2009 20:10:24   
neela
Ma neeeeeeee noooo....pa je že bolš, da se tiste, vsejedke prilagodimo vam - manjjedkam user posted image user posted image user posted image ...torej....khm...suzi in Fargi zbirata lokacijo, ok?

nf, sem le uspela najti tvoj mail. Hudo - lepo - opravičeno, da ne boš mogla priti na srečanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 381
10.5.2009 20:15:00   
lučka 25
Evo mene, končno se mi je uspelo pogovorit z računalnikom, da vam pa res moram kaj napisati. user posted image

neela, najlepša hvala tudi vama! user posted image  Prav lepo dopoldne je bilo. Kar se pa lokacije za srečanje tiče se pa lahko dobimo v argentinski, ker še nikoli nisem bila in me res zanima kako je. Pa itak je samo važno, da bomo prave klepetulje na kupu. user posted image

suzi, ma saj ti si pa res boga. Vrjamem, da te je bolelo, saj je mene tudi že proti koncu, pa je imel Reš pol manj dela. V petek pa naj ti dr.D opravi uspešen transfer, da bo že takoj uspelo. Pa kot je rekla neela, nič razmišljat a bo ali ne,...ker itak mora uspeti, ker maš toliko navijačic. Me bi spet rade slišale veselo novico, da bomo spet tete. Vrjamem, pa da si danes čisto na tleh, že zaradi fizičnega in psihičnega napora. Odpočij si, naberi si moči. Pa stisni se k dragemu in kužonu.

nf, pa saj to je huda novica. Pa prav lepa nosečka si. user posted image

Fargi, pri tebi naj pa sedaj tablete sprožijo M. Potem pa tako, kot sta se odločila. Tvoje fotke in širok nasmeh iz Turčije mi pa še kar ne gredo iz glave. Bi kar zdaj odletela tja. user posted image

miška, a počivaš a urejaš veliko gnezdo? user posted image

aqua, kako pa pri tebi. A ste že začeli s K, nisem toliko na tekočem.

Ostale ex klomifenke oz. nore krave, kako ste kaj?

Pa da še povem kako sem jaz. Počutim se odlično, ampak danes ko sem prišla domov so pa moji podplati postali veliiiiiki kot Titanik. Noge so mi tako zatekle, da o gležnjih ni bilo ne duha ne sluha, sem ves Blejski jezer posrkala v noge.user posted image  Ko se je pa vse uimirilo, sva šla pa še malo hodit, pa so se nogam pridružile še roke. Jao meni. Ampa po moje je to posledica še včerajšnjega žura (od mame in tete), pa so ble noge vse preč, da so solze spustile, samo niso mogle kam steči in so se nabrale v gležnjih. Mah mal se je treba hecat na svoj račun, ker jamrat se mi ne ljubi. Važno je, da bo zdaj toplo in bom lahko nosila natikače, da ne bo panike za moje plavutke.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 382
10.5.2009 20:27:34   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Noge so mi tako zatekle, da o gležnjih ni bilo ne duha ne sluha, sem ves Blejski jezer posrkala v noge.user posted image

Ajaaaaa.....to je blo to...Jaz pa sem gledala, zakaj je gladina jezera kar naenkrat drastično upadla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 383
10.5.2009 20:56:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Noge so mi tako zatekle, da o gležnjih ni bilo ne duha ne sluha, sem ves Blejski jezer posrkala v noge.user posted image

Ajaaaaa.....to je blo to...Jaz pa sem gledala, zakaj je gladina jezera kar naenkrat drastično upadla....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 384
10.5.2009 23:28:28   
miska73
Suzi revica moja. user posted image Upam, da boš kmalu pozabila na tele bolečine.
Držim pesti za tvoje celice, da zrastejo v ta prave otročičke.

Se opravičujem za odsotnost z neta...
Je moj praznoval RD in sva cel vikend gostila familije in prijatle...
Pa ko so šli danes domov, sem se samo sesula na postlo.

Sem prišla preverit kako je Suzi zrihtala. Sem bila tako prepričana, da bo vse šlo po maslu... Pa upam vsaj, da bo od zdaj naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.5.2009 9:32:00   
neela
user posted image

Kako ste mi kaj?

suzi!!! Je danes kaj bolje? Saj ti nisi te dneve v službi, kajne? No, želim ti, da te to lepo majsko sončece malo požgečka po podplatih in te spravi v dobro voljo, zmenjeno?

nf, a boš potem imela carskega al ti bodo sprožili porod?

In ostale???? Kaj dogaja??? Hitro na raport...user posted image user posted image user posted image

Aja, jaz grem danes na prvi uradni pregled k svoji G. Sicer me malo trema, da bo še kar vse ok..user posted image pa to; najbolj pa me je strah stopiti na tehtnico. Ja, tud takega samozavestnega hrusta kot sem, jaz je enkrat strah user posted image . Ker vem, da se bo tehtnica dvakrat obrnila okol, preden se bo ustavila...ampak...takle sedaj imamo, kajne? No, vam itak poročam, kako bo.

< Sporočilo je popravil neela -- 11.5.2009 9:35:26 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 386
11.5.2009 12:46:43   
lučka 25
Ojla!

neela, dobro opravi danes na uradnem UZ. Tehtnice se pa ne boj, sem jaz potem videla da ne grize, ker če ni bi nastavla kak bedrček, da mi ga malo ogloda. user posted image  Ja jezer je pa res skoraj usahnil.user posted image  Trema je pa vsakič prisotna, ker te zanima če je vse o.k.

miška, vidim, da ste tudi imeli pestro ta vikend in čisto vrjamem, da si zmatrana. Zdaj si pa naberi novi moči.

suzi, kako pa danes, si že bolje? Ti samo počivaj.

Fargi, ja takle mamo na gorenjskem, smo tolk vohrni, da še z izleta sabo vodo nosmo, da doma prišparamo.user posted image

Glede srečanja je načeloma meni vseeno, samo na kake vampe, pasulj, enolončnice me ne vozit, ker tam pa jaz pogorim. Na žlico jem samo juho in čokolešnik, kosmiče ter velikoooo sladoleda.user posted image

Danes so moje noge veliko, veliko, veliko bolje. Me je pa danes zjutraj tako zvilo v trebuhu, kot kak lažen popadek. Sem se samo vlegla in počivala. Zdaj se pa res že bližamo h koncu, bo zmeraj več takih presenečenj. Ampak sva šla pa za gušt v Chico trgovino, k majo 40% znižanje oblačil in sdav kupila en bodi  in brisačo za kopanje. Za gušt.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 387
11.5.2009 18:01:10   
Anonimen
Ojla.

Neela, jaz sem danes malo boljše, čeprav me še vedno boli cel trebuh in križ, tako, da cel dan ležim in spim. Si že šla na pregled? In? Itak je vse ok, ampak vseeno malo poročaj!!!user posted image user posted image user posted image

lučka, boge tvoje nogice! Ja, se vidi, da greš proti koncu.user posted image  Sedaj pa le malo več počivaj!!!

miška, a takole ste ga srali cel vikend?user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
11.5.2009 20:52:13   
miska73
Suzi samo da gre na bolje. Tak si se mi zasmilu ti revček naš. user posted image

Neela poročaj.
Glede srečanja je meni bolj ali manj vseeno kje bo.

Drgač sem pa jst še vedno ful crknjena od tegale vikenda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.5.2009 21:02:41   
neela
Smo nazaj iz potepanja po Ljubljani. Preživeli tehtanje user posted image in še enkrat doživeli user posted image . Malo mi je žal, ker mojga user posted image niso spustili v ambulanto. Sicer sem ga že prej pripravila ampak vseeno...user posted image Še dobro, da je pikico videl na uz v Dravljah in da bo zraven pri NS. Skratka, vse ok...samo pikica raste zelo hitro, saj mi je za 4 dni premaknila PDP. Tako....sedaj pa tuhtam kdaj povedat staršem in okolici. user posted image .

lučka, mislim, če ti pa še sedaj ne delajo ta pravi gušti za 'dobavo' vseh drobnarij, potem pa res ne vem, kdaj ti bodo. Hitro hitro v nabavo (pa še 40% skonto!!!!), ker zadnje dneve verjetno ne boš glih v shoping mood-u....user posted image user posted image user posted image

suzi
, me veseli, da si že bolje...a potem si do petka doma?? Ti kr počivaj in se res pusti razvajati!

Fargi
, jaz še vedno čakam na tvoj raport. A JE M PRIŠLA AL ŠE NE?????

miška, ti kr feštaj....dokler boš še lahko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.5.2009 21:36:17   
lučka 25
suzi, samo da si bolje. Še en dan, pa boš že dobra, boš videla. V petek pa boš tako in tako vsa vesela, ko boš dobila pikice v varstvo.

miška, a ti si pa še kar utrujena od vikenda? Saj ti vrjamem. Zdaj pa le malo počij. Ampak uživaj pa kdaj pa kdaj ga pa še vseeno zažuraj, proti koncu boš bolj težko, ker boš manj gibljiva.user posted image

neela, no lepo za vse dobro. Škoda, da tvoj ni mogel zraven. Vem, da mu je bilo kar hudo in da je bilo še dobro, da je videl user posted image  v Dravljah. No, moj je imel do sedaj srečo, da je bil lahko vedno zraven. Ja po pravici povedano se sedaj moji "gušti" že povečujejo, tako da bom počasi pa le šla v akcijo za nakup. Ta teden bova naročila previjalno komodo, ki jo bova naslednji teden že dobila, potem pa nabaviva še posteljnino za posteljso pa jogi, pa posteljco morava še it k njegovi sestri. Potem pa dobiva cunjce, da jih pregledam, preperem, zložim. Porem me pa samo še čaka nakup vseh drobnarij in higienskih pripomočkov za otročka in za mene. Zdaj se bo pa počasi res začelo nabavljanje. Ker glede na to kako mi že ta "majhna" vročina povzroča preglavice pri zatekanju nog, kaj šele bo. Ker seznam kaj rabim mam pa že 3 mesece doma.user posted image  Ti ga lahko pošljem po mailu, tudi z opombami.

Fargi, ohoj deklica naša. A sta rekvizita za junij že prišla iskat v naš konec? user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.5.2009 22:00:29   
Fargesia
uf, lučka, rekvizita mava že doma!

neela, ne...moje M še ni...še do srede papcam tablete...mama pa trebuh k da bi bla 5 mescov noseča...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.5.2009 22:06:45   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

..mama pa trebuh k da bi bla 5 mescov noseča...

eh, to imam jaz že v 'osnovni opremi'....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.5.2009 8:05:43   
Anonimen
Ojla.

miška, jaz sem počasi že boljše. Sicer še boli trebuh in križ, ampak ni panike. Trenutno me bolj psiha matra. user posted image  Me je strah k so mi rekli, da mam premal razvito maternico. Sam sem vprašala Pušenjaka in je rekel, da je velika 6 cm, kar sicer spada pod majhne, vendar ne kritično. Baje da ne bi smelo biti problema pri zanositvi.. Evo, tle je cel odgovor, če katero zanima.
http://med.over.net/forum5/read.php?19,5456275
Kako si ti?

neela, bravo še enkrat za user posted image !!! To pa res škoda, da tvoj ni smel zraven v ordinacijo. Men to sploh ni jasno, zakaj ne bi šel. user posted image  Majčke sta kupila? Ja, jaz sem pa sedaj do petka doma, potem pa ne vem ali bi bila tudi v ponedeljek ali ne. Ker pripada 3 dni po ET-ju in bi lahko bila. .. No, bom še videla. user posted image

lučka, itak, da pejt hitro v nabavo! Kolikor jaz poznam sebe bom do 25. tedna imela še zadnje ****rije. user posted image  

fargi, bi mogla vidit moj trebuh zadnji dan pred punkcijo! Še bolel me je fajn, tako, da sem se skos držala za njega in me je ena "soseda" takoj vprašala kdaj mam rok. user posted image   user posted image   Na konc je bilo itak obema nerodno. user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
12.5.2009 8:28:34   
neela
Jutrooooo!!!

suzika, še zdaleč ni za vrečt puške v koruzo! Jaz mislim, da je marsikateri punci, ki je imela še veliko slabšo diagnozo, uspelo zanositi. Tud moji sestrični je G rekla, da ima ful majhno maternico (bojda ji jo je celo pri navadnem g. pregledu komaj našla na otip), pa ima čist brez problema 2 mulčka. Ojoj....sedaj pa sem začela kot kakšna stara mama...''jaaaa, saj jaz pa poznam tole pa tole....'' user posted image ...uf, pa tako sovražim take nasvete...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, takole bom rekla....karkoli se zgodi, VEDNO bodi pozitivna, VEDNO glej pol poln kozarec in ne obratno - zmenjeno??? Kar se pa bolniške tiče - ti ostani maksimalno doma in se spočij. V petek te pa itak čaka pozitivno presenečenje, ker me navijačice vse pošiljamo močne pozitivne vibracije proti tebi...user posted image

Ja, majčke sva včeraj kupila....sedaj se pa morava samo še odločit, kdaj povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.5.2009 8:30:20   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

fargi, bi mogla vidit moj trebuh zadnji dan pred punkcijo! Še bolel me je fajn, tako, da sem se skos držala za njega in me je ena "soseda" takoj vprašala kdaj mam rok. user posted image   user posted image  

Ej, a veš, da sem se tud sama spraševala, kako zaboga moraš zgledat s tolkimi folikli...k se sama spomnem, kako napihnjeno sem se jaz počutila z ENIM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.5.2009 8:40:50   
Anonimen
neela, ja, saj vem, da bi mogla bit pozitivna.. Ampak sem še ful pod vtisom nedelje. user posted image  No, pa sej bo boljš..user posted image
Ja, napihnjena pa do petka niti nisem bila oz. bolj malo, v petek se ja pa kar izbočilo vse. user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
12.5.2009 9:11:04   
neela
suzi, sej te bomo kmalu vse 'nore kravice' v živo objele in ti direkt v žilo (sicer preko sladoleda user posted image ) dovajale pozitivno energijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.5.2009 13:56:10   
lučka 25
fargi, no lepo da mata že rekvizita doma. user posted image  Zdaj pa samo še srečni dogodek, pa bo. No po sredi naj kmalu pride M, potem pa če gresta v še en boj naj bo uspešen, bo najlepše darilo, če ne pa vesele priprave na junij.user posted image  Za trebuh pa vrjamem, da je ves napihnjen. Jaz se sedaj hecam, da mam po dolgem času spet samo en trebuh in ne več 2 ali 3.user posted image  Ti pa imaš tudi gotovo tako napihnjenega, da si prišla n št. 1.

neela, vidim da si ti tudi že v osnovi ves čas obložena okoli pasu. Ampak nas pa to drži pokonci in to predvsem v vodi. user posted image  Jaz pa sedaj celo plavam v njej, no vsaj noge. user posted image
No, vidim da majčke imata, da sta oborožena za veselo novico. Zdaj pa res ne veš kdaj bi povedala, a ne. No pri nas so že izvedeli ob testu. Najbolj je bila presenečena tašča, ker je vedela za moje krvavitve, ker se je to zgodilo, ko sva bila pri njih (moja starša pa nisem hotela obremenjevat) in je potem mojega vprašala na dan testa kako se počutim, če sem že bolje, a mi je še hudo. Ko pa je moj povedal, da sem noseča, je pa jokala kot dojenček, s tastom vred. Ostali pa tudi. Kdaj mata NS? Lahko povesta po NS ali pa že prej. Saj jaz mislim, da bi šlo sedaj pa res že težko kaj narobe, ma itak da ne bo šlo. Zdaj se kar začnita veseliti.

suzi, ja vrjamem, da si po vseh teh novicah v skrbeh, ampak poskušaj pozitivno razmišljat. Ma da je v petek ena lepa novica, potem pa samo še veselje. Na srečanju pa te bomo zasule s super objemi in sladoledom za moč. user posted image  Zdaj pa le še naprej počivaj.
Kar se pa nakupov tiče pa sploh ne vem zakaj sem toliko časa odlašala. No najprej sem rabila zelooo dolgo časa, da sem res noseča, ker sem ves čas mislila, da sanjam, potem pa sem kar odlašala. Saj zdaj pa bo akcija.user posted image

miška, a si danes že prišla k sebi?

No, da povem še to, da so moje noge že veliko bolje. Sedaj lepo skrbim, da so ves čas dvignjene, pijem kot nora, da si mi bodo še žabe zaredile, delam si hladne kopeli, moj dragi mi masira noge, mažem jih z neko naravno kremo proti oteklinam. Tako, da moj bojni načrt za sedaj uspeva. Kdo pa se pravi da so te otekline, da se mislijo spravit name. Se ne dam.user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.5.2009 19:20:39   
Anonimen
lučka, super, da so noge boljše! user posted image   user posted image  Le počivaj z dvignjenimi nogami pa bo!

aja, kar se pa sladoleda tiče: tele dni sem ga pojedla toliko, k ga prej nisem v enem letu. user posted image   user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?