lučka 25
|
fargi, no lepo da mata že rekvizita doma. Zdaj pa samo še srečni dogodek, pa bo. No po sredi naj kmalu pride M, potem pa če gresta v še en boj naj bo uspešen, bo najlepše darilo, če ne pa vesele priprave na junij. Za trebuh pa vrjamem, da je ves napihnjen. Jaz se sedaj hecam, da mam po dolgem času spet samo en trebuh in ne več 2 ali 3. Ti pa imaš tudi gotovo tako napihnjenega, da si prišla n št. 1. neela, vidim da si ti tudi že v osnovi ves čas obložena okoli pasu. Ampak nas pa to drži pokonci in to predvsem v vodi. Jaz pa sedaj celo plavam v njej, no vsaj noge. No, vidim da majčke imata, da sta oborožena za veselo novico. Zdaj pa res ne veš kdaj bi povedala, a ne. No pri nas so že izvedeli ob testu. Najbolj je bila presenečena tašča, ker je vedela za moje krvavitve, ker se je to zgodilo, ko sva bila pri njih (moja starša pa nisem hotela obremenjevat) in je potem mojega vprašala na dan testa kako se počutim, če sem že bolje, a mi je še hudo. Ko pa je moj povedal, da sem noseča, je pa jokala kot dojenček, s tastom vred. Ostali pa tudi. Kdaj mata NS? Lahko povesta po NS ali pa že prej. Saj jaz mislim, da bi šlo sedaj pa res že težko kaj narobe, ma itak da ne bo šlo. Zdaj se kar začnita veseliti. suzi, ja vrjamem, da si po vseh teh novicah v skrbeh, ampak poskušaj pozitivno razmišljat. Ma da je v petek ena lepa novica, potem pa samo še veselje. Na srečanju pa te bomo zasule s super objemi in sladoledom za moč. Zdaj pa le še naprej počivaj. Kar se pa nakupov tiče pa sploh ne vem zakaj sem toliko časa odlašala. No najprej sem rabila zelooo dolgo časa, da sem res noseča, ker sem ves čas mislila, da sanjam, potem pa sem kar odlašala. Saj zdaj pa bo akcija. miška, a si danes že prišla k sebi? No, da povem še to, da so moje noge že veliko bolje. Sedaj lepo skrbim, da so ves čas dvignjene, pijem kot nora, da si mi bodo še žabe zaredile, delam si hladne kopeli, moj dragi mi masira noge, mažem jih z neko naravno kremo proti oteklinam. Tako, da moj bojni načrt za sedaj uspeva. Kdo pa se pravi da so te otekline, da se mislijo spravit name. Se ne dam.
|