|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
6.5.2009 6:48:22   
Reby
Dobro jutro! Danes malo pozna, ker sem bila že na pasjem sprehodu. Ful je pasal user posted image  No, pa še ena mejhna kavica za vas.
user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.5.2009 6:49:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pa še malo navijanja za jutri...

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

dajmo pupe, Kicsi jutri dobro opravi na pregledu in naj bo s pobčema vse v redu.
miška73, tudi tebi in tvojima medotoma želim, da jutri opravite na najboljši možen način

user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Tut jaz user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.5.2009 6:53:58   
oktavija

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

dajmo pupe, Kicsi jutri dobro opravi na pregledu in naj bo s pobčema vse v redu.
miška73, tudi tebi in tvojima medotoma želim, da jutri opravite na najboljši možen način

user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAMO!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.5.2009 7:32:07   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

NAVIJAMO!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi tudi!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.5.2009 8:54:30   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj danes.

A ima katera kaj sončka?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.5.2009 9:38:43   
Lsica
Mi nič sončka, kakšen žarek tam pa tam, drugače se pa skriva za oblaki. Ampak saj je tud tako v redu, mam itak še ful za delat, pa če bi bil sonček, bi se mi še manj ljubilo...

Pa ve, kaj lepega počnete?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.5.2009 10:05:44   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Ajsi, to pa je bila brzina. Bravo in čestitke tebi in očiju za korenjaka Maksa user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

čestitke še od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.5.2009 10:16:39   
mojsonček

Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj danes.

A ima katera kaj sončka?

MIŠMIŠ če jst ne bi bla dons tko fuč bi vam ga z veseljem malo odstopila, sicer ga ni za izvoz ampak bi ga delila... tko pa... ah ja, rabim ga, da mi mal moralo dvigne pa da se uspem prepričat, da se tm dol še ne dogaja akcija... user posted image

REBY kofice so ti svetske, men vedno take lušte nardijo...

ANČI kako se spopadaš s sladkorno?

LSIČKA ne pretiravaj z akcijo... sej veš kako pravijo: delo ni penis, stoji lahko tudi dva dni...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.5.2009 10:18:58   
sapi
No, da se še uradno pofočkam pri vas sicer še ne dojamem in sem še malo v strahu ampak bolj veselega človeka od mene trenutno ni user posted image  ...
Hvala vam punce za vse čestitke, ki sem jih prejela sem se pa že domenila za UZ na GK in sicer ga imam 21.5. takrat se bo šlo pa zares ... pa, da vidimo ali beta res diši po dveh ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.5.2009 12:01:50   
Reby
Oooo, Sapika se je prišla pofočkat, kako lepo user posted image  Slikico že maš tapravo, itak, da maš 2 pikici, sej je beta ful visok. Čakam, da se punce še danes javijo, potem pa te damo takoj na seznamček user posted image
mojsonček - verjemi, da mi že zmanjkuje idej in slik za kavice user posted image
mismis, Lsica - sonček je user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.5.2009 12:55:07   
Kruce Fiks
Čauč beybe, sm pozabu za seznamčk....
2.6.2009 UZ itd...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.5.2009 13:50:51   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

LSIČKA ne pretiravaj z akcijo... sej veš kako pravijo: delo ni penis, stoji lahko tudi dva dni...

user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.5.2009 13:53:33   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

No, da se še uradno pofočkam pri vas sicer še ne dojamem in sem še malo v strahu ampak bolj veselega človeka od mene trenutno ni user posted image  ...
Hvala vam punce za vse čestitke, ki sem jih prejela sem se pa že domenila za UZ na GK in sicer ga imam 21.5. takrat se bo šlo pa zares ... pa, da vidimo ali beta res diši po dveh ...

Čestitke sapiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.5.2009 14:22:51   
mlinčka
Hojla, en lep dober dan po dolgem času!

Ajm bek user posted image ! Včeri nardila strokovca, težko breme padlo z ramen, zdej pa samo še uživam user posted image .

Čestitke, Sapi user posted image !
Pa mišmiški za dve vrečki čestitke tudi tukaj user posted image ! Drug teden pa še dva user posted image user posted image  in se vidimo na dvojčkih user posted image !

Pa hvala Reby za vse mamljive kavice vsako jutro user posted image ! Tukile v all inclusive mama hotelu prepozno vstajam, da bi jih utegnila prva skuhat user posted image .

Pozdravček in objemček seveda tudi vsem ostalim!

Aha, mogoče še za seznamček, 13. 5. UZ pri prim. Cerarju, 25. 5. pregled pri G.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.5.2009 15:50:32   
miska73
Joj, sem čist pozabu, da se moram tle javit...
Pregled je minil kot vedno super. Miškolinkota sta mi dobro, velika po reglcih.
Mama miš ima pa naslednji pregled v sredo 27.5.

Sapika user posted image se je prišla pofočkat. Pridna.

Pa Mlinčka je prišla iz ilegale user posted image . Kdaj bo pa kej Mlinko prišel pozdravit?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.5.2009 16:03:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček
ZARČI povsod se zavohašuser posted image   
a ti si v to kdaj podvomla.....user posted image user posted image user posted image . Zara je meni čudovito ime. Daj še malo probaj zlobirat.

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.5.2009 16:07:02   
mismis
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
mismis
Bit

Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Goldy (17.06.2009)
Sabsa (24.06.2009)
Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim

Objemčkometer:

user posted image user posted image    user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

Četrtek, 07.05.
bit - UZ

Petek, 08.05.
oktavija - morfologija

Torek, 12.05.
mismis - UZ

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled
Mlinčka - UZ dr. Cerar

Četrtek, 14.05.
mojsonček - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Četrtek, 21.05.
Sapi - UZ

Ponedeljek, 25.05.
Mlinčka - pregled

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

Sreda, 27.05.
miska73 - pregled 

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Torek, 02.06.
Kruce - UZ

Sreda, 03.06.
Reby- pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

Sapi (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes 

user posted image   

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.5.2009 16:07:44   
mismis
a sem vas vse popedenala??? user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.5.2009 17:30:49   
mismis
Moje nosečke, ki imate malo daljši staž kot jaz, imam eno vprašanje za vas, glede na to, da je to zame čisto novo področje (za razliko od IVF postopkov), ali mi lahko katera pove, ali je tudi njo močno špikalo v predelu maternice (no vsaj mislim, da je to to). Ta bolečina je kot špikanje.

In če je tudi vas doletela ta srečna nadloga, kako ste jo ublažile?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.5.2009 17:32:29   
lučka 25
Ohoj. Vidim, da so nekatere zopet med nami, nekatere so na novo.

mlinčka, čestitam za opravljen strokovni izpit. user posted image  user posted image  user posted image Meni j bila to največja nočna mor. Samo, da je sedaj za tabo in boš sedaj lepo uživala v nosečnosti. Sem zadnje dni mislila na tebe, vas, še posebej ko nam je Kicsi pokazala slikico svojega trebuha, ki je res velik. Pa pri tebi, je tudi tako? Zdaj si pa gotovo že prijetno okrogla, čas pa tudi kar beži. No, pa saj zdaj boš imela zopet malo več časa in nam boš lahko kaj poročala.user posted image

sapi, dobrodošla med nami, smo te že nestrpno pričakovale. Vrjamem, da si sedaj ti najsrečnejša daleč naokoli, ker tako lepa novica, ki smo jo vse po dolgem slišale, je res prelepa. Zdaj pa samo lepo uživaj v user posted image .

miška, super za dobro opravljen pregled. Pa saj itak, da j s tvojima miškolinotoma vse v redu. Še malo, pa se vidimo, če ne z IVF-jevkami pa z exklomifenkami, da vidim tvojega bušija.user posted image

mojsonček, kar naj se tam doli lepo vse umiri. Kar še malo počakaj, predno bo pupa dobila dovoljenje, da vas razveseli. Pri imenih pa sav midva oz. je moj našel eno dobro ime, ki je bilo nato tudi meni takoj všeč, čeprav sva že prej imela enega izbranega. Za punco p še lobirava med Nejo in Nežo. Meni je bolj všeč Neža, moj pa nio ravno navdušen, ampak ga bom že še omehčala.user posted image

Reby, jaz sem tudi danes že uživala na sončku, sva ga ravno ujela. Zdaj pa se tudi spet malo kaže, pa moj bo prišel s treningov in bova tako ujela še kakšen sončen žarek.

Lisica, vidiš kako je to pri nas, ko mamo tako blizu P. Ampak, da ti povem, da smo mi že prej s starimi starši živeli v tem stanovanju, kjer sva sedaj midva. In, ko je bila mami v prvo noseča in ji je odtekla voda jo je prišel iskat rešilec. Se dostikrat nasmejimo na ta račun, da zakaj niso prišli samo z nosili, saj takrat tako in tako še ni bilo toliko prometa, ker z avtom moraš iti čisto naokoli.user posted image

Nič, zdaj grem pa še do konca zlikat, ker odlašam že lep čas nad tem kupom perila.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.5.2009 17:33:49   
Kicsi
Evo mene nazaj iz Ljubljane.
Sem bila pri prim.Cerarju in je rekel,da je s fantičema vse v redu.Sta težka en 2190 g,drugi pa 2390 g.Je rekel naj pridem za sprejem 21.05. in da bova takrat šla kar rodit user posted image .Je reku,da se bo še odločil kako bom rodila,ampak naj pridem čez dva tedna v sprejemno,pa naj ga takrat sestra pokliče in se bo odločil.
Je reku naj si do takrat še ene dva krat grem pregledat MV in to je to.

Tako ,da zaenkrat zgleda tako:

V petek,08.05.imam imam pregled MV in CTG pri osebni G

21.05. sprejem v porodnišnico.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.5.2009 17:34:33   
lučka 25
mismis, tudi mene je na začetku špikalo, pa tudi krče v nožnici sem imela, kot jih imam ponavadi pred M. Jaz sem popila kako magnezijevo tableto (Magnesol) pa mi je pomagalo. Me pa zanima še kak drug nasvet, kako so to reševale druge.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.5.2009 19:01:48   
bit
Pozdravljene vse ...

redno vas berem. Nisem pa nek pisateljuser posted image Z vsako posebaj se veselim njenih uspehov. Tako da ne bom vsake posebaj omenjala. user posted image user posted image user posted image user posted image
mišmiš tudi mene pika....kot pred M, kdaj imam občutek kot da bom dobila ta trenutek M.

Spanje mi pa najbolj nagaja. ni je noči da vsaj 3x ne grem na WC in pit. Usta imam čisto suha...kot da ne bi cel dan nič pila...pa pazim da dovolj pijem. Tako moram ponoči pit in lulat.... nikoli koncauser posted image . No sej če je to najhuje takoj podpišemuser posted image .

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.5.2009 19:41:46   
Reby
Navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image  
bit - čim lepši pogled na rastočo pikico

Četrtek, 07.05.
bit - UZ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.5.2009 19:47:09   
Reby
mismis - jaz HB krčev nisem imela, razen takrat, ko sem krvavela, drgač pa skoz neka taka konstantna bolečina v jajčnikih
Kicsi - a teb so pa kr določil, kdaj boš prišla rodit - mislim, da je pri Hedi bilo isto
miska - super za UZ in da je s plišastima medotoma vse ok in po regelcih user posted image
mlinčka - sem vidla na drugi temi bušek, ful ti paše, res je lepi user posted image
Lučka - men je tud ful všeč Neža, kaj pa če bo fantek? Jaz ne vem, ampak mam tak občutek, da boste imeli fantka user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?