|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
6.5.2009 13:58:12   
tanci29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.5.2009 14:11:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je vse v redu????

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.5.2009 14:11:39   
simonakr
in to naj bi pomenilo da ne prideš al kej druzga?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 703
6.5.2009 14:13:43   
kaja02
cita- ČESTITKE za 3-ko, gre hitro a ne?user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.5.2009 14:16:20   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....

Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim?

men ni panike
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imaš dovolj velik avto za 2 vozička?

bolj ne kot ja. user posted image mam cliota pa že moj voziček komaj zbašem not ( men lupinca ne pride na podvozje - druga znamka, pa rabm cevga not dat). a to bi mela samo podvozje al cel voziček?

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 705
6.5.2009 14:17:31   
Vesnozaver

to je tanci namenjeno?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 706
6.5.2009 14:18:20   
tanci29

a je vse v redu????

ne ubistvu ni vse uredu...no z vsemi je vse ok...sem prišla zdele iz vrca in sem totalno razpištoljena...to je vse

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 707
6.5.2009 14:19:35   
Vesnozaver
tanci kaj pa je bilo?ti se kr razpistoli, samo kaksno crko vmes spusit, ker rr cenzurirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.5.2009 14:21:47   
tanci29

user posted image user posted image user posted image ...pridem pridem, sej takrat ne bom rjovelauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 709
6.5.2009 14:25:01   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

to je tanci namenjeno?

ja

RDEČI NOSKI

Neposredna povezava do sporočila: 710
6.5.2009 14:28:34   
Čebel@

predvidevam da te je neki zelo razp.izdilo.........kar daj  iz sebe

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 711
6.5.2009 14:29:58   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza.....

Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim?

men ni panike
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a imaš dovolj velik avto za 2 vozička?

bolj ne kot ja. user posted image mam cliota pa že moj voziček komaj zbašem not ( men lupinca ne pride na podvozje - druga znamka, pa rabm cevga not dat). a to bi mela samo podvozje al cel voziček?
cel vozičekuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 712
6.5.2009 14:41:27   
brkn83
evo naju iz sprehoda, nik zdej lepo spi. Tk da se lahk grem js učit.

Kdaj naslednji teden pa bo srečanje? Dejte napisat kdaj? Js imam v sredo namreč izpit v mb, tk da če bo v četrtek ali petek potem lahk drugače pa ne.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 713
6.5.2009 15:00:23   
Čebel@
Hana ima vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila v privat vrtcu.......bo sošolka s sestričino hčerouser posted image user posted image user posted image user posted image se drug teden dobim z ravnateljico da se dokončno zmeniva.........po vsej verjetnosti jo bojo vzeli že januarja,da ne bomo  čakali do septembrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem full veselauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 714
6.5.2009 15:19:43   
Vesnozaver
super majchy za Hanin vrtec!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 715
6.5.2009 15:35:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver
glede srecanja: jaz se tudi ne upam sama vozit, mogoce ce bi se kdo bil z mano v avtu....bom videla.

če brkn ne bo šla prid do dramelj pol pa lahko greš z mano.....

Neposredna povezava do sporočila: 716
6.5.2009 15:39:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

evo naju iz sprehoda, nik zdej lepo spi. Tk da se lahk grem js učit.

Kdaj naslednji teden pa bo srečanje? Dejte napisat kdaj? Js imam v sredo namreč izpit v mb, tk da če bo v četrtek ali petek potem lahk drugače pa ne.

punce pol pa dejmo v četrtek al pa petek več nas bo lepše bo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

aja moje M še kr niuser posted image

zdej grem pa po avto tablce in prometno pa že imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 717
6.5.2009 15:43:22   
Čebel@
katjuša.......glej da man pokažeš tanov avtouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 718
6.5.2009 15:45:52   
Katjusa

katjuša.......glej da man pokažeš tanov avtouser posted image user posted image user posted image

ga bom poslikala.....user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo popoldne...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 719
6.5.2009 16:04:43   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

- MLEA
- KATJUŠA
- SIMONAKR
- KOLUMBO
- MAJCHY
- TANCY
- AJVY
- BARBARAGS
- BRKN
- VESNOZAVER

dajmo se zmenit  za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!!

p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splačauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 720
6.5.2009 16:06:15   
Čebel@
brkn,vesnozaver.......jaz sem vaju kar napisala-upam da je okuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 721
6.5.2009 16:07:35   
simonakr
Majchy kolk se pa tvoj voziček kej razstav? pa a maš košaro trdo al mehko?

Midve sva prejle mal čez 2 prišle iz sprehoda in je blo čas za jest, jo pač previjem in še mal počakam, ker je spet začela jokat ko sm jo pristavla - no ja bolj dret kot jokatuser posted image ; pa se pomiri pa poskusim še enkrat in spet isto, in še ene 2x tko, pol je bla pa mala tko razjarjena da se je 20 min tko drla pa ni pomagal čist nč - joška, čaj, duda, duda z kumno - nič! Da ne omenjam da sem bla živčna ko user posted image Sm probala izbrizgat pa se je samo še bolj drla tko da sm šla flašo pripravt (mam vodo že prevreto) in potem ko je na ex popila 130 in se umirila in zaspala, sem izbrizgala in spravla za kasnej! Je pa res da sm dons pospravlala kopalnico (beri umazana ko user posted image ) in sem premalo počivala ampak vseen! Tko da grem jest zdele noge gor dat in živce na pašo.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.5.2009 16:20:22   
Čebel@
simona.......takle voziček  imam

user posted image

se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 723
6.5.2009 16:25:19   
Čebel@
petra........prideš na Zbilje?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 724
6.5.2009 16:26:12   
Pikica_82
Dan! Madonce ve nakloftate strani, sploh vam ne sledim!
Sem pa srečanje zasledila ne. Ja, jaz bi šla vesnozaver, lahko greva skupaj, ker men tud ni sami za it.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?