Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 13:58:12
|
|
|
|
tanci29
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:11:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a je vse v redu????
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:11:39
|
|
|
|
simonakr
|
in to naj bi pomenilo da ne prideš al kej druzga?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:13:43
|
|
|
|
kaja02
|
cita- ČESTITKE za 3-ko, gre hitro a ne?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:16:20
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza..... Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim? men ni panike a imaš dovolj velik avto za 2 vozička? bolj ne kot ja. mam cliota pa že moj voziček komaj zbašem not ( men lupinca ne pride na podvozje - druga znamka, pa rabm cevga not dat). a to bi mela samo podvozje al cel voziček?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:17:31
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr in to naj bi pomenilo da ne prideš al kej druzga? to je tanci namenjeno?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:18:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a je vse v redu???? ne ubistvu ni vse uredu...no z vsemi je vse ok...sem prišla zdele iz vrca in sem totalno razpištoljena...to je vse
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:19:35
|
|
|
|
Vesnozaver
|
tanci kaj pa je bilo?ti se kr razpistoli, samo kaksno crko vmes spusit, ker rr cenzurira
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:21:47
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr in to naj bi pomenilo da ne prideš al kej druzga? ...pridem pridem, sej takrat ne bom rjovela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:25:01
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver IZVIRNO SPOROČILO: simonakr in to naj bi pomenilo da ne prideš al kej druzga? to je tanci namenjeno? ja
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:28:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 predvidevam da te je neki zelo razp.izdilo.........kar daj iz sebe
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:29:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jst sem se javim za srečanje med vikendom...ker drugače nimam prevoza..... Takrat je ful gužva na Zbiljah. Č bo šla majchy23 s simonokr, k sta glih kao blizu, pol jaz pridem pote, ker si itak iz Lj, če se ne motim? men ni panike a imaš dovolj velik avto za 2 vozička? bolj ne kot ja. mam cliota pa že moj voziček komaj zbašem not ( men lupinca ne pride na podvozje - druga znamka, pa rabm cevga not dat). a to bi mela samo podvozje al cel voziček? cel voziček
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 14:41:27
|
|
|
|
brkn83
|
evo naju iz sprehoda, nik zdej lepo spi. Tk da se lahk grem js učit. Kdaj naslednji teden pa bo srečanje? Dejte napisat kdaj? Js imam v sredo namreč izpit v mb, tk da če bo v četrtek ali petek potem lahk drugače pa ne.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 15:00:23
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana ima vrtec sem dobila v privat vrtcu.......bo sošolka s sestričino hčero se drug teden dobim z ravnateljico da se dokončno zmeniva.........po vsej verjetnosti jo bojo vzeli že januarja,da ne bomo čakali do septembra res sem full vesela
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 15:19:43
|
|
|
|
Vesnozaver
|
super majchy za Hanin vrtec!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 15:35:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver glede srecanja: jaz se tudi ne upam sama vozit, mogoce ce bi se kdo bil z mano v avtu....bom videla. če brkn ne bo šla prid do dramelj pol pa lahko greš z mano.....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 15:39:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 evo naju iz sprehoda, nik zdej lepo spi. Tk da se lahk grem js učit. Kdaj naslednji teden pa bo srečanje? Dejte napisat kdaj? Js imam v sredo namreč izpit v mb, tk da če bo v četrtek ali petek potem lahk drugače pa ne. punce pol pa dejmo v četrtek al pa petek več nas bo lepše bo..... aja moje M še kr ni zdej grem pa po avto tablce in prometno pa že imam
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 15:43:22
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......glej da man pokažeš tanov avto
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 15:45:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......glej da man pokažeš tanov avto ga bom poslikala..... lepo popoldne...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 16:04:43
|
|
|
|
Čebel@
|
- MLEA - KATJUŠA - SIMONAKR - KOLUMBO - MAJCHY - TANCY - AJVY - BARBARAGS - BRKN - VESNOZAVER dajmo se zmenit za datum in uro.......punce,dajte se pripisat na seznam!!! p.s.:kolumbo obljublja tortice,zato se splača
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 16:06:15
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn,vesnozaver.......jaz sem vaju kar napisala-upam da je ok
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 16:07:35
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy kolk se pa tvoj voziček kej razstav? pa a maš košaro trdo al mehko? Midve sva prejle mal čez 2 prišle iz sprehoda in je blo čas za jest, jo pač previjem in še mal počakam, ker je spet začela jokat ko sm jo pristavla - no ja bolj dret kot jokat ; pa se pomiri pa poskusim še enkrat in spet isto, in še ene 2x tko, pol je bla pa mala tko razjarjena da se je 20 min tko drla pa ni pomagal čist nč - joška, čaj, duda, duda z kumno - nič! Da ne omenjam da sem bla živčna ko Sm probala izbrizgat pa se je samo še bolj drla tko da sm šla flašo pripravt (mam vodo že prevreto) in potem ko je na ex popila 130 in se umirila in zaspala, sem izbrizgala in spravla za kasnej! Je pa res da sm dons pospravlala kopalnico (beri umazana ko ) in sem premalo počivala ampak vseen! Tko da grem jest zdele noge gor dat in živce na pašo.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 16:20:22
|
|
|
|
Čebel@
|
simona.......takle voziček imam se samo dol podre do koles(počepne)in vse ostane gor(kolesa).....jaz ga v lupota lahko zbašem če podrem en sedež.........je pa drugače tole moj nečak ki je vozil Hano gor in dol po kampu-se mu je full fajn zdel
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 16:25:19
|
|
|
|
Čebel@
|
petra........prideš na Zbilje?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 6.5.2009 16:26:12
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dan! Madonce ve nakloftate strani, sploh vam ne sledim! Sem pa srečanje zasledila ne. Ja, jaz bi šla vesnozaver, lahko greva skupaj, ker men tud ni sami za it.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?