iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Madona so ljudje tečni ej. Sem se ulegla, da mal počivam od stresa, ki sem ga doživela. Pa telefon NON STOP zvoni. Pa kličejo sorodniki, pa moj, pa sodelavka,..... Pa kaj so rekli, pa kaj je narobe, pa pa pa. Ok če bi vsaj rekli saj boš prebrodila in premagala vse, to bi bilo OK. Ne pa šimfajo naokoli, kaj mi je. Mal naj uporabljajo svojo kur.... logiko. Če oseba noče govoriti kaj ji je, sigurno ni dobra novica. Tak, zdaj pa sem dobesedno izklopila telefon. Sm pršla se mal sem gor spihati. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Sem jezna na vse druge, namesto da bi bila sama nase. Pa so mi govorili hodi h dr na pregled, da vidijo kaj je. Jaz pa neeeeeeeeeeeeeeee. Ker se bojim jih po eni strani, po drugi strani pa glih nisem hotela to zvedeti, ker sem vedela da bo slaba novica. Saj sem že izgubila 3 sorodnike zaradi raka na črevesju. In to po očetovi strani. Oče ima tudi fullllllllll probleme z črevesjem, brat tudi, jaz ITAK, še bojan ima probleme s tem. Mislim, stvar, ki ne vidiš ničesar pozitivnega. Le da upaš, da boš čimdlje tu na svetu, da si čimdlje s svojimi otroci. Saj lahko človek umre vsako sekundo, vendar ne ve točno kdaj. Niti ne pričakuje, nevem, da ga naprimer povozi avto. Ko pa imaš bolezen, ki ogroža življenje, pa misliš samo na to. Poanta: Od sedaj bom uživala življenje, kot da mi je vsak dan zadnji dan. In čim bolj kakovostno. Morda prepozno, ampak bolje enkrat kot nikoli. Bodi močna že zaradi Bojana in Roka če ne zaradi drugega. Jaz ne bom drezala vate, ker vem še predobro kako je to.Če pa lahko kako pomagam sem ti pa na voljo, kadar hočeš in ob katerem koli času.........