|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
6.5.2009 11:58:33   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Danes praznujeta svoj SEDMI MESEC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NACE  od mamice TIMNALA

TIJAN
od mamice TALCY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tako user posted image user posted image kot mamicam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako od mene in Alje

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
6.5.2009 12:01:31   
gogabojan
Madona so ljudje tečni ej.

Sem se ulegla, da mal počivam od stresa, ki sem ga doživela. Pa telefon NON STOP zvoni.

Pa kličejo sorodniki, pa moj, pa sodelavka,.....

Pa kaj so rekli, pa kaj je narobe, pa pa pa.

Ok če bi vsaj rekli saj boš prebrodila in premagala vse, to bi bilo OK. Ne pa šimfajo naokoli, kaj mi je.

Mal naj uporabljajo svojo kur.... logiko. Če oseba noče govoriti kaj ji je, sigurno ni dobra novica.

Tak, zdaj pa sem dobesedno izklopila telefon. Sm pršla se mal sem gor spihati.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jezna na vse druge, namesto da bi bila sama nase.

Pa so mi govorili hodi h dr na pregled, da vidijo kaj je. Jaz pa neeeeeeeeeeeeeeee. Ker se bojim jih po eni strani, po drugi strani pa glih nisem hotela to zvedeti, ker sem vedela da bo slaba novica.

Saj sem že izgubila 3 sorodnike zaradi raka na črevesju. In to po očetovi strani. Oče ima tudi fullllllllll probleme z črevesjem, brat tudi, jaz ITAK, še bojan ima probleme s tem.

Mislim, stvar, ki ne vidiš ničesar pozitivnega. Le da upaš, da boš čimdlje tu na svetu, da si čimdlje s svojimi otroci.

Saj lahko človek umre vsako sekundo, vendar ne ve točno kdaj. Niti ne pričakuje, nevem, da ga naprimer povozi avto.

Ko pa imaš bolezen, ki ogroža življenje, pa misliš samo na to.

Poanta:

Od sedaj bom uživala življenje, kot da mi je vsak dan zadnji dan. In čim bolj kakovostno.

Morda prepozno, ampak bolje enkrat kot nikoli.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
6.5.2009 12:09:30   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Madona so ljudje tečni ej.

Sem se ulegla, da mal počivam od stresa, ki sem ga doživela. Pa telefon NON STOP zvoni.

Pa kličejo sorodniki, pa moj, pa sodelavka,.....

Pa kaj so rekli, pa kaj je narobe, pa pa pa.

Ok če bi vsaj rekli saj boš prebrodila in premagala vse, to bi bilo OK. Ne pa šimfajo naokoli, kaj mi je.

Mal naj uporabljajo svojo kur.... logiko. Če oseba noče govoriti kaj ji je, sigurno ni dobra novica.

Tak, zdaj pa sem dobesedno izklopila telefon. Sm pršla se mal sem gor spihati.

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem jezna na vse druge, namesto da bi bila sama nase.

Pa so mi govorili hodi h dr na pregled, da vidijo kaj je. Jaz pa neeeeeeeeeeeeeeee. Ker se bojim jih po eni strani, po drugi strani pa glih nisem hotela to zvedeti, ker sem vedela da bo slaba novica.

Saj sem že izgubila 3 sorodnike zaradi raka na črevesju. In to po očetovi strani. Oče ima tudi fullllllllll probleme z črevesjem, brat tudi, jaz ITAK, še bojan ima probleme s tem.

Mislim, stvar, ki ne vidiš ničesar pozitivnega. Le da upaš, da boš čimdlje tu na svetu, da si čimdlje s svojimi otroci.

Saj lahko človek umre vsako sekundo, vendar ne ve točno kdaj. Niti ne pričakuje, nevem, da ga naprimer povozi avto.

Ko pa imaš bolezen, ki ogroža življenje, pa misliš samo na to.

Poanta:

Od sedaj bom uživala življenje, kot da mi je vsak dan zadnji dan. In čim bolj kakovostno.

Morda prepozno, ampak bolje enkrat kot nikoli.

Bodi močna že zaradi Bojana in Roka če ne zaradi drugega. Jaz ne bom drezala vate, ker vem še predobro kako je to.Če pa lahko kako pomagam sem ti pa na voljo, kadar hočeš in ob katerem koli času.........

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
6.5.2009 12:58:30   
Tejčika29
Čestitke Nace in Tijan za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image !

Razvojna - da poročam: vse ok, Alina ima 6 kg in je dolga 63,5 cm. Rekla je, da ji še čisto malo manjka do sedenja, malce jo še ravnotežje daje, sicer pa bo zelo kmalu sedela sama. Glede plazenja je rekla, da otroka vzpodbudimo tako, da mu ponujamo igrače in bo šel najprej za njimi v krogu (počasi naredi cel krog), potem začnejo iti nazaj, šele potem naprej. Potem gredo na kolena in potem na nogice. Tudi ok, če sedimo na tleh V pozicija in damo otroka vmes da sedi in se malo opira na nas in mu podajamo igračke, gledamo knjigice... Rekla je, da čim manj v vozeku, ker so v njih kot priklenjeni, veliko igre na tleh sami ali z njimi da napredujejo. Tudi shoditi bi morali čisto sami, nikoli jih ne držimo pod pazduho, ampak vedno v boku da ne hodijo po prstkih! 

Okidoki, sedaj grem pa malo počistit mojo kuhinjo - spomladanska me daje!

Se beremo!

P.s. TIMNALA - ČAKAM ODGOVOR MANDEKA ZA PETEK, ŠE NI NIČ REKLA KAKO IN KAJ SICER PA SEM PREDLAGALA PLATINUM OB 10.30 OK?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
6.5.2009 13:00:22   
Tejčika29
Gogabojan - drži se, me smo s tabo user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
6.5.2009 13:18:03   
janja 27
goga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodi močna zaradi dveh tvojih srčkov oz. trehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri si vseeno za srećanje ?, itak da ja da te malo razvedrimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kajneda iraira in irmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3381
6.5.2009 13:20:18   
janja 27
tejčika user posted image user posted image user posted image za alino da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

suzy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za alergijo mogoče pa mine do enega letauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
6.5.2009 13:20:55   
ajetam@
pismo no to pa ni fina novica user posted image
sam mi ni čisto jasno a si že delala kakšne preiskave in so ugotovili da gre za raka ali te je samo pogledal in rekel da imaš raka na črevesju?
pardon ker drezam sam ne vem a to je sedaj že prav user posted image diagnoza ali ne še?
v vsakem slučaju bo vse ok. vse se bo poštimalo in bohnedaj da razmišljaš o kakšni smrti. ni šans! kdo te pa da ???!!!

evo moj pančka. sva jedla kosilo in je tko grdo jedu da mam zdej fulll za pucat

Neposredna povezava do sporočila: 3383
6.5.2009 13:22:03   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jutri si vseeno za srećanje ?, itak da ja da te malo razvedrimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kajneda iraira in irmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in ajetam ( skoraj ziher ) user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
6.5.2009 13:24:40   
stunfek
Hvala za info tejcika...zelo zanimivo. moj akash se mi zdi zelo hiter v tem motoricnem razvoju, ampak saj je bila anoushka tudi. sedi ze dolgo casa in se tudi iz lezecega cisto sam usede (pri 5,5mesecih) dela ze ta krog o katerem pripovedujes in gre ze nazaj...se pavi naslednja faza bo pa naprej :) skoz se postavlja na vse stiri - vcasih na kolena vcasih pa kar na noge..tko tak most naredi :)
po mojem se bo res kmalu zacel plaziti. ful je mocen, naredi dva trebusnjaka...cisto naravnost se dvigne kot profi, ce mu rahlo pridrzis nogice.
sem pa jaz res navajena imeti otroka prakticno ves cas na tleh iz sicto prakticnih razlogov..v indiji pa se bolj :) to po mojem res pomaga, da se zacnejo sami hitro premikati po prostoru.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
6.5.2009 13:26:37   
stunfek
gogabojan drzim pesti, da bo vse ok.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
6.5.2009 13:30:59   
janja 27
joj men se tud dogaja danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ma mal v štosnem smisluuser posted image user posted image user posted image
sem zjutraj šla manco začasno izpisat iz vrtca za julij in avgust 09 user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa k mami metki naštimat da bo lulala da nesem v laboratorij in seveda k se ji dala gor ni in ni htela lulat..sem čakala in čakala pa nič, potem si je še dol strgala tko da nisem mogla več nazaj nalimatuser posted image sem ji dala pa se je polulala in je šlo vse mimouser posted image user posted image user posted image finouser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sem zbasala vse skup v kanto za smeti jo popokala in sve šle domov, sem rekla da ne bom še enkrat v postojno hodila bo brat od mojga nesu ob 12 h k gre lih k zdravnikuuser posted image user posted image user posted image metka mi je zaspala v avtu in je odspala uro in pol se zbudi in lih pride brat da gre sem rekla evo sedaj bo sto posto lulala jo odvijem ji napopam gor lih zalimam ona lula in gre vse po tebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no comment.......pol sem rekla nč ti pejdi bom počakala še pol ure in bom šla tud jaz pol še enkrat in ji pustim gor počakam 10 minut in kaj se zgodi ...ona kakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrečka je bla vsa od drekcapekcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je spet letela v smeti sedaj pa čakam da mi prinese soseda nove vrečke da ponovim vajo popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da mi rata nouser posted image user posted image user posted image

danes kuham ene nove specialitete če je blo good vam sporočimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ne bo letelo v kanto za smetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
6.5.2009 13:31:48   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

... in ajetam ( skoraj ziher ) user posted image

ups sem te pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image itak tud tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.5.2009 13:35:28   
afnica mala

joj men se tud dogaja danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ma mal v štosnem smisluuser posted image user posted image user posted image
sem zjutraj šla manco začasno izpisat iz vrtca za julij in avgust 09 user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa k mami metki naštimat da bo lulala da nesem v laboratorij in seveda k se ji dala gor ni in ni htela lulat..sem čakala in čakala pa nič, potem si je še dol strgala tko da nisem mogla več nazaj nalimatuser posted image sem ji dala pa se je polulala in je šlo vse mimouser posted image user posted image user posted image finouser posted image user posted image user posted image user posted image tko da sem zbasala vse skup v kanto za smeti jo popokala in sve šle domov, sem rekla da ne bom še enkrat v postojno hodila bo brat od mojga nesu ob 12 h k gre lih k zdravnikuuser posted image user posted image user posted image metka mi je zaspala v avtu in je odspala uro in pol se zbudi in lih pride brat da gre sem rekla evo sedaj bo sto posto lulala jo odvijem ji napopam gor lih zalimam ona lula in gre vse po tebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no comment.......pol sem rekla nč ti pejdi bom počakala še pol ure in bom šla tud jaz pol še enkrat in ji pustim gor počakam 10 minut in kaj se zgodi ...ona kakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrečka je bla vsa od drekcapekcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je spet letela v smeti sedaj pa čakam da mi prinese soseda nove vrečke da ponovim vajo popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image upam da mi rata nouser posted image user posted image user posted image

danes kuham ene nove specialitete če je blo good vam sporočimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da ne bo letelo v kanto za smetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  poznam tole lovljenje urina in drekcevuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.5.2009 13:39:57   
janja 27
lepo da nisem edinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal tolašbe...sploh se ne spomnim kako je blo pri manci imam  memory eraseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely kako je stanje pri hiški odločitev je padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.5.2009 13:52:19   
sončnica24
Hojla midva s pregleda vse ok, samo cepli naju niso ker sma še malo prehlajena, drugače pa po 5mesecih jemanja železa ga imamo dovolj izvidi za kri prfektni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem bla čist presrečna.

Gogabojan držim pesti da se bo vse dobro izteklo za pogum moja babica ga je pri 80 letih premagala tako da držim pesti da se bo vse dobro izteklo.

Stunfek ste še vedno v Indiji ali že v Slo? Je pa tvoj lump hiter moj se še tako razjezi ko je en čas na trebuhu da je joj, ker nikamor ne pride.

Glede GH, mleko še zdravnica odsvetuje je pa rekla da mu lahko riž skuham pa kosmiče, polento, juhico iz piščančjega ali telečjega mesa tako da boma zdaj en dan juho jedla, me prav zanima reakcija.

Rabim predloge kako naj naučim mojega pikeca čaj piti? Sedaj prakticirama z inekcijo samo kaj malo noter v ustih ostane ker me je strah da bi ga s tisto plastiko spredaj ranla, po flaši ga pa noče niti probatuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
6.5.2009 14:18:34   
sončnica24
Sem zdaj tukaj na RR opazla eno anketo v kateri sprašujejo kdaj so opustili starši podiranje kupčka, ga pri vas še podirate? Ker midva ga še vedno po flaši samo me zanima ker je tam možen odgovor samo do 6 mesecev, če sedaj ni več potrebno?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
6.5.2009 14:47:06   
irma78
Goga, samo tole ti bom zaenkrat rekla - ne obupaj prehitro in poskušaj razmišljati tem bolj pozitivno, pa na svoje sončke misli. Pa še to, a nisi bila danes samo pri splošnem zdravniku? Mislim, da oni niso pristojni za takšne in drugačen diagnoze in ti predlagam, da greš še do kakšnega specialista na preiskavo. Seveda pa ko ti bo za kakšen pogovor o tem ali pa o člem drugem, pa sem ti ob vsaki uri na voljo -  telefon imaš. Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.5.2009 14:48:07   
irma78
NACE in TIJAN vse naj naj za vajinih 7 mesecev, pa čestitke tudi vajinima mamicama.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.5.2009 14:58:38   
jolly123
jaz sem s kofetka, je blo fajn smo se načvekale. Se nam je še Laknerš pridružila. Sonce me je opekel po hrbtu...šit si nisem predstavljala da je tako močno sonce. Tajko je pojedel kosilo zdaj pa pančka, jaz grem pa malo ležat.

Gogabojan user posted image user posted image user posted image

Janja tole lovljenje urina mi je zelo poznano user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.5.2009 15:00:36   
sončnica24
Aha glede urina, nama je tudi vse mimo teklo pa nama je potem kar sestra gor naštimala pa rekla naj počakama ker baje naj nebi bil urin starejši od 20 minut. Ne vem pa kako bo drugičuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.5.2009 16:53:52   
jolly123
Moj otrok je bil pa čist zmatran še kar spi od kar sem prišla s kofeta. Torej že dve ure pa pol user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.5.2009 16:55:33   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Moj otrok je bil pa čist zmatran še kar spi od kar sem prišla s kofeta. Torej že dve ure pa pol user posted image

Uf, jaz tega filma še nisem videla pri nas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . A pa ponoči tudi potem spi normalno?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.5.2009 17:00:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Uf, jaz tega filma še nisem videla pri nas user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . A pa ponoči tudi potem spi normalno?

Ti bom jutri povedala user posted image user posted image

Ker nikoli tkole pozno ne spi, gre spat ob 12-tih pa potem spi ene dve ure, včasih tudi tri, pa dopoldne cirka pol ure ali uro. Ampak tkole pozno pa ni spal že od...uf ne vem. Tko da ne vem če bo sploh hotel ob 7-ih zdaj spat pa kaj se bo ponoči spomnil user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.5.2009 17:52:57   
sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Ti bom jutri povedala user posted image user posted image

Ker nikoli tkole pozno ne spi, gre spat ob 12-tih pa potem spi ene dve ure, včasih tudi tri, pa dopoldne cirka pol ure ali uro. Ampak tkole pozno pa ni spal že od...uf ne vem. Tko da ne vem če bo sploh hotel ob 7-ih zdaj spat pa kaj se bo ponoči spomnil user posted image

Vidva greta že ob 7ih spat? Kako dolgo pa potem ponoči spi?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?