|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
6.5.2009 7:23:22   
jolly123
Dobro jutro vsem. Včeraj sem pisala, da ga je blo težko dat spat ker nonstop kravice pase, jap sredi noči mu je tud to zapasalo počet in tulit tud. Pol ko smo ga končno spravil spat, se je pa spet nekaj napenjal in stokal, tako da Timnala tisti tvoj kontakt bo super prav prišel, ker tole napenanje. A mislite da je možno da šele po enem mesecu Aptamila ga začne spet zvijat?? Ker od kar smo spet na Aptamilu se mi zdi da so problemi...

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Jolly..nisi dobila?
Kak to, sem ti samo odgovorila na tvoj zs..hm..poglej pa javi, ti bom se enkrat! user posted image

Sem dobila potem, hvala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

o sanni  je spet z nami ............

Sem že večkrat hotela vprašat, kaj imate s to Sanni??

Jaz grem pa danes na kofe malo čvekat s sošolkami iz OŠ, k smo zdej vse z približno isto starimi otročki oz. nosečke. To bo spet veliko za povedat user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.5.2009 7:28:43   
gogabojan

Danes praznujeta svoj SEDMI MESEC
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NACE  od mamice TIMNALA

TIJAN
od mamice TALCY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tako user posted image user posted image kot mamicam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.5.2009 7:33:57   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A mislite da je možno da šele po enem mesecu Aptamila ga začne spet zvijat?? Ker od kar smo spet na Aptamilu se mi zdi da so problemi...

Zakaj pa ne probaš z navadnim KM. Saj ste bili na testih. Kolikor vem nimata A na KM. Poskusi pa boš videla.

o sanni  je spet z nami ............

Sem že večkrat hotela vprašat, kaj imate s to Sanni??

Jaz grem pa danes na kofe malo čvekat s sošolkami iz OŠ, k smo zdej vse z približno isto starimi otročki oz. nosečke. To bo spet veliko za povedat user posted image user posted image

jah sanni pa se nič ne oglasi tu gori. Ne vemo kdo je. Je pa prisotna, toda ne bu ne mu ni še nikoli nič napisala. je pa dolga zgodba, zakaj se pičimo v sanni

Glede čveka-sošolke iz OŠ.

You just go girl, just go. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.5.2009 7:34:31   
jolly123
Nace in Tijan vse naj za sedemko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.5.2009 7:37:08   
gogabojan
Drugače pa dobro jutro vsem.

KAVA:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČAJ:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KAKAV:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BELA KAVA:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
MLEKO:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POSLADEK:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.5.2009 7:39:18   
gogabojan
Madona mam tremo danes. Prvič, ker mamo slavo. Drugič pa ker mam danes zdravnika. Pa me je strah.

Ej jolly, kak je tvojemu dragemu srčku ime?????? Če mislim, da imam prav, je potem ena smešna zadeva, ki bi ti jo povedala.

Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.5.2009 7:52:14   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej jolly, kak je tvojemu dragemu srčku ime?????? Če mislim, da imam prav, je potem ena smešna zadeva, ki bi ti jo povedala.

Zoran, no dej povej zdaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.5.2009 7:52:36   
laknerš
Pikicastonoga za kdaj smo pol zmenjeni. Jest bi ful rajši da bi se dobile okrog 10.30 ali 11.00, tako da mamo recimo kosilo ob 12.00 pa gremo pol domov. Ker bi  moj pol avto rabil.

Neposredna povezava do sporočila: 3358
6.5.2009 7:58:14   
gogabojan

Zoran, no dej povej zdaj user posted image

Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco.

Zato sem spraševala. Ker sm hotla reči kak je svet majhen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa glede na to, da na vrhniko prihajajo Karbarđije (bivša juga vsi igrajo not), sem hotela reči eno foro:

Jojjjjjjj kako je svet malen.
Odg. Nije svet malen, nego je slovenija tako velika.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
6.5.2009 8:02:45   
jolly123

Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco.

A si prepričana, da ti je zraven mojega maila pisalo Goran? Ker nobenega Gorana ne poznam user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3360
6.5.2009 8:17:26   
gogabojan

A si prepričana, da ti je zraven mojega maila pisalo Goran? Ker nobenega Gorana ne poznam user posted image user posted image

Ja je. Še en moški v sakoju sivem oz. taki bež sivi barvi je.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
6.5.2009 8:19:27   
gogabojan

Piše:          Goran, Slavica  ta slika pa je zdraven.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3362
6.5.2009 8:21:17   
gogabojan

Piše:          Goran, Slavica  ta slika pa je zdraven.

user posted image

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

DOJNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Zdaj sem ugotovila za kaj gre. On ti je na vprašalnik odgovarju, zato mi je pršlo tak kot sem ti opisala. SORRYYYYYYYYYYYYYY. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3363
6.5.2009 8:24:45   
laknerš
Pikicastonoga a še spiš?????

Neposredna povezava do sporočila: 3364
6.5.2009 8:43:43   
PikicaStonoga
Laknerš ...ne ne spim, kje pa, gledam TV :) - sem se menila z vallo - nama bolj ustreza kasneje in tud vedno se tako dobiva ...ker greva na en sprehod pa pol jest pa potem še po Nika okol treh in še z njim na igrišče ...a res ne morš okol dvanajstih?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
6.5.2009 8:45:12   
laknerš
Aja pozabla, pikicastonoga gleda nadaljevanko!!!

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
6.5.2009 8:48:00   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Laknerš ...ne ne spim, kje pa, gledam TV :) - sem se menila z vallo - nama bolj ustreza kasneje in tud vedno se tako dobiva ...ker greva na en sprehod pa pol jest pa potem še po Nika okol treh in še z njim na igrišče ...a res ne morš okol dvanajstih?

Težko, razen če gremo najprej jest pa pol vidve same na sprehod. Jest bi mogla bit ob 13.30 doma oz.najkasneje 14.00, ker moj rabi avto. Sej ni panike, se bomo pa za drugič zmenle. Sej jest sem itak na dieti tako da je tko še bolš, sam sem se res veselila.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
6.5.2009 9:10:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Težko, razen če gremo najprej jest pa pol vidve same na sprehod. Jest bi mogla bit ob 13.30 doma oz.najkasneje 14.00, ker moj rabi avto. Sej ni panike, se bomo pa za drugič zmenle. Sej jest sem itak na dieti tako da je tko še bolš, sam sem se res veselila.

tud če si  na dieti nekej morš jest ...sej jaz tud pazim pri hrani!!!
dej bomo pol šle pač drug teden spet a ne a prav? :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
6.5.2009 9:16:00   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

tud če si  na dieti nekej morš jest ...sej jaz tud pazim pri hrani!!!
dej bomo pol šle pač drug teden spet a ne a prav? :)

OK, bomo šle drugič!

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
6.5.2009 9:50:41   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Hello!

Danes sva bile na UZ kolkov in je vse ok. tako da ne rabiva več na kontrole hodit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Irma in vse ostale iz Lj. upam da vse to drži kar je Jankovič rekeluser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ( meni se tudi zdi on čisto ok. v primerjavi z njegovimi predhodniki )......evo pa se ni treba bati, vrtci bodo za vse

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za kolke. A v četrtek se pa vidimo na Vrhniki, a ne? Komaj čakam!

jp tud jaz pa metka prideveuser posted image user posted image user posted image

vem, to bo super feštica. Le kam nas bo Goga peljala????

Se vidimo ja user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
6.5.2009 11:22:10   
gogabojan
Evo mene nazaj od dr.

Punce, na žalost vam moram povedati, da nisem zvedela prav nič dobrega. Oziroma zelo zelo slabo novico.

Tako sam za informacijo sem vam povedala. Zdaj pa grem mal ležat, in premisliti kako in kaj.

Sem pa tudi svoje starše klicala, da bom kasneje pršla na slavo, ker res nimam več moči za nič.

Morda pridem kasneje se malo še potolažiti k vam. Bom se delala, kot da ni nič. Najbolj pa me skrbi povedat novico svojemu srčku, in mojim staršem. Zaenkrat Bojanu ne bom nič povedala.

Želim vam lep dan.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
6.5.2009 11:24:10   
afnica mala
hojla,

šefica je bla full zadovoljna s poletom z balonomuser posted image .

Neli pa ima mal višjo temp. kot ponavadi, ampak ni še povišana- upam, da razumete kaj mislimuser posted image .

Se mi zdi da Neli ful veliko zdaj poje, pa se je zredila v 3 tednih komaj 100g. Ne razumem. Bo že...

Pol ste se včeraj načvekale? Kakšne blazine ste mislile v Koloseju? So se user posted image  valjali po njih?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
6.5.2009 11:25:49   
afnica mala

Evo mene nazaj od dr.

Punce, na žalost vam moram povedati, da nisem zvedela prav nič dobrega. Oziroma zelo zelo slabo novico.

Tako sam za informacijo sem vam povedala. Zdaj pa grem mal ležat, in premisliti kako in kaj.

Sem pa tudi svoje starše klicala, da bom kasneje pršla na slavo, ker res nimam več moči za nič.

Morda pridem kasneje se malo še potolažiti k vam. Bom se delala, kot da ni nič. Najbolj pa me skrbi povedat novico svojemu srčku, in mojim staršem. Zaenkrat Bojanu ne bom nič povedala.

Želim vam lep dan.

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
6.5.2009 11:30:18   
suzy124
Dober dan

Mi smo pa včeraj imeli pregled pri dermatologu zaradi alergije, ki jo imamo na jajčni beljak in je druga stopnjauser posted image .
Rekla mi je da moram še biti brez jajc dokler ga bom dojila in nič devat za jest kar vsbuje jajce, čez tri mesece pa imama spet kontrolouser posted image .

Drugače smo kr vredu, razen zadnje tri dni ga zopet nekaj bolj zvija in napenja pa ne vem kaj bi bilouser posted image user posted image user posted image , sem pa mal študirala da bi bile hruške kriveuser posted image user posted image user posted image ,ko pravijo da tud fejst napenjajo.

Nace user posted image user posted image user posted image user posted image za sedem mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Tijana user posted image user posted image user posted image user posted image za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
6.5.2009 11:57:38   
iraira

Evo mene nazaj od dr.

Želim vam lep dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?