Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:23:22
|
|
|
|
jolly123
|
Dobro jutro vsem. Včeraj sem pisala, da ga je blo težko dat spat ker nonstop kravice pase, jap sredi noči mu je tud to zapasalo počet in tulit tud. Pol ko smo ga končno spravil spat, se je pa spet nekaj napenjal in stokal, tako da Timnala tisti tvoj kontakt bo super prav prišel, ker tole napenanje. A mislite da je možno da šele po enem mesecu Aptamila ga začne spet zvijat?? Ker od kar smo spet na Aptamilu se mi zdi da so problemi... IZVIRNO SPOROČILO: timnala Jolly..nisi dobila? Kak to, sem ti samo odgovorila na tvoj zs..hm..poglej pa javi, ti bom se enkrat! Sem dobila potem, hvala IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 o sanni je spet z nami ............ Sem že večkrat hotela vprašat, kaj imate s to Sanni?? Jaz grem pa danes na kofe malo čvekat s sošolkami iz OŠ, k smo zdej vse z približno isto starimi otročki oz. nosečke. To bo spet veliko za povedat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:33:57
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 A mislite da je možno da šele po enem mesecu Aptamila ga začne spet zvijat?? Ker od kar smo spet na Aptamilu se mi zdi da so problemi... Zakaj pa ne probaš z navadnim KM. Saj ste bili na testih. Kolikor vem nimata A na KM. Poskusi pa boš videla. IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 o sanni je spet z nami ............ Sem že večkrat hotela vprašat, kaj imate s to Sanni?? Jaz grem pa danes na kofe malo čvekat s sošolkami iz OŠ, k smo zdej vse z približno isto starimi otročki oz. nosečke. To bo spet veliko za povedat jah sanni pa se nič ne oglasi tu gori. Ne vemo kdo je. Je pa prisotna, toda ne bu ne mu ni še nikoli nič napisala. je pa dolga zgodba, zakaj se pičimo v sanni Glede čveka-sošolke iz OŠ. You just go girl, just go.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:34:31
|
|
|
|
jolly123
|
Nace in Tijan vse naj za sedemko!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:37:08
|
|
|
|
gogabojan
|
Drugače pa dobro jutro vsem. KAVA: ČAJ: KAKAV: BELA KAVA: MLEKO: POSLADEK:
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:39:18
|
|
|
|
gogabojan
|
Madona mam tremo danes. Prvič, ker mamo slavo. Drugič pa ker mam danes zdravnika. Pa me je strah. Ej jolly, kak je tvojemu dragemu srčku ime?????? Če mislim, da imam prav, je potem ena smešna zadeva, ki bi ti jo povedala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:52:14
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly, kak je tvojemu dragemu srčku ime?????? Če mislim, da imam prav, je potem ena smešna zadeva, ki bi ti jo povedala. Zoran, no dej povej zdaj
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:52:36
|
|
|
|
laknerš
|
Pikicastonoga za kdaj smo pol zmenjeni. Jest bi ful rajši da bi se dobile okrog 10.30 ali 11.00, tako da mamo recimo kosilo ob 12.00 pa gremo pol domov. Ker bi moj pol avto rabil.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 7:58:14
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ej jolly, kak je tvojemu dragemu srčku ime?????? Če mislim, da imam prav, je potem ena smešna zadeva, ki bi ti jo povedala. Zoran, no dej povej zdaj Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco. Zato sem spraševala. Ker sm hotla reči kak je svet majhen. . Pa glede na to, da na vrhniko prihajajo Karbarđije (bivša juga vsi igrajo not), sem hotela reči eno foro: Jojjjjjjj kako je svet malen. Odg. Nije svet malen, nego je slovenija tako velika.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:02:45
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco. A si prepričana, da ti je zraven mojega maila pisalo Goran? Ker nobenega Gorana ne poznam
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:17:26
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco. A si prepričana, da ti je zraven mojega maila pisalo Goran? Ker nobenega Gorana ne poznam Ja je. Še en moški v sakoju sivem oz. taki bež sivi barvi je.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:19:27
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco. A si prepričana, da ti je zraven mojega maila pisalo Goran? Ker nobenega Gorana ne poznam Ja je. Še en moški v sakoju sivem oz. taki bež sivi barvi je. Piše: Goran, Slavica ta slika pa je zdraven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:21:17
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mah ne noooooooooooooooo. Jaz sem mislila da je Goran. Res sem mislila. Sm včeraj na FB gledala inbox pa sem videla tvoj mail, zraven pa je pisalo Goran Slavica, pa sem se spomnila na brata in njegovo punco. A si prepričana, da ti je zraven mojega maila pisalo Goran? Ker nobenega Gorana ne poznam Ja je. Še en moški v sakoju sivem oz. taki bež sivi barvi je. Piše: Goran, Slavica ta slika pa je zdraven. EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DOJNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Zdaj sem ugotovila za kaj gre. On ti je na vprašalnik odgovarju, zato mi je pršlo tak kot sem ti opisala. SORRYYYYYYYYYYYYYY.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:24:45
|
|
|
|
laknerš
|
Pikicastonoga a še spiš?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:43:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Laknerš ...ne ne spim, kje pa, gledam TV :) - sem se menila z vallo - nama bolj ustreza kasneje in tud vedno se tako dobiva ...ker greva na en sprehod pa pol jest pa potem še po Nika okol treh in še z njim na igrišče ...a res ne morš okol dvanajstih?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:45:12
|
|
|
|
laknerš
|
Aja pozabla, pikicastonoga gleda nadaljevanko!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 8:48:00
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Laknerš ...ne ne spim, kje pa, gledam TV :) - sem se menila z vallo - nama bolj ustreza kasneje in tud vedno se tako dobiva ...ker greva na en sprehod pa pol jest pa potem še po Nika okol treh in še z njim na igrišče ...a res ne morš okol dvanajstih? Težko, razen če gremo najprej jest pa pol vidve same na sprehod. Jest bi mogla bit ob 13.30 doma oz.najkasneje 14.00, ker moj rabi avto. Sej ni panike, se bomo pa za drugič zmenle. Sej jest sem itak na dieti tako da je tko še bolš, sam sem se res veselila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 9:10:59
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Laknerš ...ne ne spim, kje pa, gledam TV :) - sem se menila z vallo - nama bolj ustreza kasneje in tud vedno se tako dobiva ...ker greva na en sprehod pa pol jest pa potem še po Nika okol treh in še z njim na igrišče ...a res ne morš okol dvanajstih? Težko, razen če gremo najprej jest pa pol vidve same na sprehod. Jest bi mogla bit ob 13.30 doma oz.najkasneje 14.00, ker moj rabi avto. Sej ni panike, se bomo pa za drugič zmenle. Sej jest sem itak na dieti tako da je tko še bolš, sam sem se res veselila. tud če si na dieti nekej morš jest ...sej jaz tud pazim pri hrani!!! dej bomo pol šle pač drug teden spet a ne a prav? :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 9:16:00
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Laknerš ...ne ne spim, kje pa, gledam TV :) - sem se menila z vallo - nama bolj ustreza kasneje in tud vedno se tako dobiva ...ker greva na en sprehod pa pol jest pa potem še po Nika okol treh in še z njim na igrišče ...a res ne morš okol dvanajstih? Težko, razen če gremo najprej jest pa pol vidve same na sprehod. Jest bi mogla bit ob 13.30 doma oz.najkasneje 14.00, ker moj rabi avto. Sej ni panike, se bomo pa za drugič zmenle. Sej jest sem itak na dieti tako da je tko še bolš, sam sem se res veselila. tud če si na dieti nekej morš jest ...sej jaz tud pazim pri hrani!!! dej bomo pol šle pač drug teden spet a ne a prav? :) OK, bomo šle drugič!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 9:50:41
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Hello! Danes sva bile na UZ kolkov in je vse ok. tako da ne rabiva več na kontrole hodit Irma in vse ostale iz Lj. upam da vse to drži kar je Jankovič rekel ( meni se tudi zdi on čisto ok. v primerjavi z njegovimi predhodniki )......evo pa se ni treba bati, vrtci bodo za vse za kolke. A v četrtek se pa vidimo na Vrhniki, a ne? Komaj čakam! jp tud jaz pa metka prideve vem, to bo super feštica. Le kam nas bo Goga peljala???? Se vidimo ja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 11:22:10
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo mene nazaj od dr. Punce, na žalost vam moram povedati, da nisem zvedela prav nič dobrega. Oziroma zelo zelo slabo novico. Tako sam za informacijo sem vam povedala. Zdaj pa grem mal ležat, in premisliti kako in kaj. Sem pa tudi svoje starše klicala, da bom kasneje pršla na slavo, ker res nimam več moči za nič. Morda pridem kasneje se malo še potolažiti k vam. Bom se delala, kot da ni nič. Najbolj pa me skrbi povedat novico svojemu srčku, in mojim staršem. Zaenkrat Bojanu ne bom nič povedala. Želim vam lep dan.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 11:24:10
|
|
|
|
afnica mala
|
hojla, šefica je bla full zadovoljna s poletom z balonom . Neli pa ima mal višjo temp. kot ponavadi, ampak ni še povišana- upam, da razumete kaj mislim . Se mi zdi da Neli ful veliko zdaj poje, pa se je zredila v 3 tednih komaj 100g. Ne razumem. Bo že... Pol ste se včeraj načvekale? Kakšne blazine ste mislile v Koloseju? So se valjali po njih?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 11:25:49
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mene nazaj od dr. Punce, na žalost vam moram povedati, da nisem zvedela prav nič dobrega. Oziroma zelo zelo slabo novico. Tako sam za informacijo sem vam povedala. Zdaj pa grem mal ležat, in premisliti kako in kaj. Sem pa tudi svoje starše klicala, da bom kasneje pršla na slavo, ker res nimam več moči za nič. Morda pridem kasneje se malo še potolažiti k vam. Bom se delala, kot da ni nič. Najbolj pa me skrbi povedat novico svojemu srčku, in mojim staršem. Zaenkrat Bojanu ne bom nič povedala. Želim vam lep dan.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 11:30:18
|
|
|
|
suzy124
|
Dober dan Mi smo pa včeraj imeli pregled pri dermatologu zaradi alergije, ki jo imamo na jajčni beljak in je druga stopnja . Rekla mi je da moram še biti brez jajc dokler ga bom dojila in nič devat za jest kar vsbuje jajce, čez tri mesece pa imama spet kontrolo . Drugače smo kr vredu, razen zadnje tri dni ga zopet nekaj bolj zvija in napenja pa ne vem kaj bi bilo , sem pa mal študirala da bi bile hruške krive ,ko pravijo da tud fejst napenjajo. Nace za sedem mesecev Tijana za sedem mesecev
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 6.5.2009 11:57:38
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Evo mene nazaj od dr. Punce, na žalost vam moram povedati, da nisem zvedela prav nič dobrega. Oziroma zelo zelo slabo novico. Tako sam za informacijo sem vam povedala. Zdaj pa grem mal ležat, in premisliti kako in kaj. Sem pa tudi svoje starše klicala, da bom kasneje pršla na slavo, ker res nimam več moči za nič. Morda pridem kasneje se malo še potolažiti k vam. Bom se delala, kot da ni nič. Najbolj pa me skrbi povedat novico svojemu srčku, in mojim staršem. Zaenkrat Bojanu ne bom nič povedala. Želim vam lep dan.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?