Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:14:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO no samo a ni to malo čudno ? mislim da je domače le domače in bolj zdravo a ne? ne gre se za zdravo, ampak za to, če bi slučajno kakšen otrok fasal salmonelo ali kakšno zastrupitev, alergijo, ..... pa seveda zaradi higienskega minimuma Pri nas je tako zmenjeno,da prineseš sadje in sladko smetano in tam naredijo sadno kupo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:15:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce eno mal čudno vprašanje: a bodo vaši malčki na morju tud jedli kosilo čez dan,..ali boste dale le kašno sadje ali jogurt? mi imamo pol penzion, pa ne vem kaj naj mu dam potem čez dan, ker tukaj je navajen da okrog 11h je kosilo, potem pa še okrog 16h še 1x topli obrok mi smo dali vedno otroku kosilo pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:16:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Spali smo tak tak. Videk se je ob 1h seveda zbudil pa jokal, malo jamral, ampak od mene ni dobil pozornosti, ker sem bila tako hin, da še iz postle nisem mogla zlezit in je potem po petih minutah lepo zaspal nazaj. Še sedaj spi. Jaz pa pijem kavico. kasso imaš ZS Še dobro, da se sam nazaj pomiri in uspava, če ne reeagiraš Naš bi rjul cele ure, če ga ne bi vzela iz posteljice podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:20:46
|
|
|
|
tilči
|
Tilen pa po novem zavrača mlečne kašice .Zvečer jih sploh ne mara več jesti po žlici.Tako da je včeraj jedel juho s kruhom in hrenovko,pred spanjem je pa potem spil še mleko z 2 žličkama grisolinota.Očitno ga je kar nasitilo,saj je ponoči spil samo okoli 40 ml mleka,ponavadi ga je okoli 2 deci. Zgleda da Tilen ne bo tak kot Nejc,ki je živel dobesedno samo od čokolinota ,ker kruha ni hotel jesti ali kaj drugega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:26:32
|
|
|
|
tilči
|
Samo da sem hrano omenila,se je lakotnik zbudil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:29:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah! samo v opozorilo ti povem, da si kar nabavi nekaj proti ušem, da boš imela pri roki za pošpricat takoj ko jih boš opazila sem brala, da jih rade napadejo, ja. tako kot surfinije, ne? pa hvala za opozorilo! surfinije niso tako občutljive kot milijon zvončkov Smo imeli lani oboje pa so šli milijon zvončkov predčasno v kanto. Smo bili prepozni s špricanjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:29:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta to je bilo po enem letu, pa obstajajo tudi smokiji brez arašidov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:42:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta to je bilo po enem letu, pa obstajajo tudi smokiji brez arašidov kateri? sem jih že več kje iskala, pa ne najdem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:04:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta to je bilo po enem letu, pa obstajajo tudi smokiji brez arašidov kateri? sem jih že več kje iskala, pa ne najdem JST VEM ZA KORUZNE,ki jih je moja nečakinja-samo te lahko, dobiš jih v bio topicu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:07:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta to je bilo po enem letu, pa obstajajo tudi smokiji brez arašidov kateri? sem jih že več kje iskala, pa ne najdem JST VEM ZA KORUZNE,ki jih je moja nečakinja-samo te lahko, dobiš jih v bio topicu Koruzni flips dobiš v vsaki živilski trgovini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:16:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce eno mal čudno vprašanje: a bodo vaši malčki na morju tud jedli kosilo čez dan,..ali boste dale le kašno sadje ali jogurt? mi imamo pol penzion, pa ne vem kaj naj mu dam potem čez dan, ker tukaj je navajen da okrog 11h je kosilo, potem pa še okrog 16h še 1x topli obrok Mi smo bili zdaj na morju in smo jedli nekako takole: - okrog 6-7 je spil mleko; - okrog 10-ih je imel zajtrk (večinoma sadni obrok pa tudi kruh, namaz...); - potem okrog enih, dveh sem mu dala pa kakšno Hipp-ovo kašico (zelenjavno-mesno), - pa potem kakšen popoldanski prigrizek - kakšen rogljiček, puding, jogurt..., - pred spanjem pa spet mleko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:17:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka U bo šefica huda, ker smo postale tako lene šefica je rekla, da bo sama popisala ta del, zdaj pa je ni Pa res, dajmo jo izbezat na plan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:20:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta to je bilo po enem letu, pa obstajajo tudi smokiji brez arašidov kateri? sem jih že več kje iskala, pa ne najdem JST VEM ZA KORUZNE,ki jih je moja nečakinja-samo te lahko, dobiš jih v bio topicu Koruzni flips dobiš v vsaki živilski trgovini hvala za odgovore! tega pa še res nisem opazla v trgovinah! pa kje bi naj to blo? poleg ostalih smokijev?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:21:34
|
|
|
|
suzy85
|
pa še eno je katera kupila čevlje pediped ali pedoodles? kako ste zadovoljne z njimi? so vredu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:24:51
|
|
|
|
Srčekgirll
|
En poljub na vsako stran prejmi za svoj rojstni dan. Srček najin pa ti želi še veliko rojstnih dni. Dragi najin sonček Vid! Želiva ti vse najboljše in najlepše na svetu. Največ pa zdravja. Tvoja mami in ati.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 6.5.2009 12:27:58 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:36:29
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Midva z Vidkom sma bila danes pri varuški in moram povedat, da se je Videk takoj vklopil v skupino, vse je pregledal, se igral, ena punčka ga je takoj okupirala, mu je igračke nosila. Varuška je tudi zelo prijazna, vidim, da jo imajo otroci radi in tudi Videk je šel takoj k njej, še celo lupčka ji je dal, ko sma šla domov. Jutri ga bom zjutraj že peljala, da vidimo, če bo zdržal brez mame.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:37:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce eno mal čudno vprašanje: a bodo vaši malčki na morju tud jedli kosilo čez dan,..ali boste dale le kašno sadje ali jogurt? mi imamo pol penzion, pa ne vem kaj naj mu dam potem čez dan, ker tukaj je navajen da okrog 11h je kosilo, potem pa še okrog 16h še 1x topli obrok Mi smo bili zdaj na morju in smo jedli nekako takole: - okrog 6-7 je spil mleko; - okrog 10-ih je imel zajtrk (večinoma sadni obrok pa tudi kruh, namaz...); - potem okrog enih, dveh sem mu dala pa kakšno Hipp-ovo kašico (zelenjavno-mesno), - pa potem kakšen popoldanski prigrizek - kakšen rogljiček, puding, jogurt..., - pred spanjem pa spet mleko. hvala še tebi.. bom verjetno nekje med 12 in 14 mu dala kosilo, itak imajo tisti s katerimi gremo skupaj apartma, mi pa sobo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:37:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta to je bilo po enem letu, pa obstajajo tudi smokiji brez arašidov kateri? sem jih že več kje iskala, pa ne najdem JST VEM ZA KORUZNE,ki jih je moja nečakinja-samo te lahko, dobiš jih v bio topicu Koruzni flips dobiš v vsaki živilski trgovini JA TO JA, samo ona je alergična na velik stvari, pa je šel samo ta skozi.in zato vem da je ta čist in samo koruzni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:37:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva z Vidkom sma bila danes pri varuški in moram povedat, da se je Videk takoj vklopil v skupino, vse je pregledal, se igral, ena punčka ga je takoj okupirala, mu je igračke nosila. Varuška je tudi zelo prijazna, vidim, da jo imajo otroci radi in tudi Videk je šel takoj k njej, še celo lupčka ji je dal, ko sma šla domov. Jutri ga bom zjutraj že peljala, da vidimo, če bo zdržal brez mame. VID
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:38:12
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva z Vidkom sma bila danes pri varuški in moram povedat, da se je Videk takoj vklopil v skupino, vse je pregledal, se igral, ena punčka ga je takoj okupirala, mu je igračke nosila. Varuška je tudi zelo prijazna, vidim, da jo imajo otroci radi in tudi Videk je šel takoj k njej, še celo lupčka ji je dal, ko sma šla domov. Jutri ga bom zjutraj že peljala, da vidimo, če bo zdržal brez mame. za uspešno uvajanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:39:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še eno je katera kupila čevlje pediped ali pedoodles? kako ste zadovoljne z njimi? so vredu? Sem glih zdaj brala temo o čeveljcih in niso bile glih navdušene nad Cicibanom To dvoje bi naj bilo kul, vendar me zanima kje se dajo kupit?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:40:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll En poljub na vsako stran prejmi za svoj rojstni dan. Srček najin pa ti želi še veliko rojstnih dni. Dragi najin sonček Vid! Želiva ti vse najboljše in najlepše na svetu. Največ pa zdravja. Tvoja mami in ati. Kako lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:40:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dan dan! Midva z Vidkom sma bila danes pri varuški in moram povedat, da se je Videk takoj vklopil v skupino, vse je pregledal, se igral, ena punčka ga je takoj okupirala, mu je igračke nosila. Varuška je tudi zelo prijazna, vidim, da jo imajo otroci radi in tudi Videk je šel takoj k njej, še celo lupčka ji je dal, ko sma šla domov. Jutri ga bom zjutraj že peljala, da vidimo, če bo zdržal brez mame. Super, to pa je lepo slišat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:43:39
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Tilen pa po novem zavrača mlečne kašice .Zvečer jih sploh ne mara več jesti po žlici.Tako da je včeraj jedel juho s kruhom in hrenovko,pred spanjem je pa potem spil še mleko z 2 žličkama grisolinota.Očitno ga je kar nasitilo,saj je ponoči spil samo okoli 40 ml mleka,ponavadi ga je okoli 2 deci. Zgleda da Tilen ne bo tak kot Nejc,ki je živel dobesedno samo od čokolinota ,ker kruha ni hotel jesti ali kaj drugega Jaz sem se že navadila, da tega ne mara, nobenega linota in to, gris s kakavom še poje par žličk in to je to. Včasih me malo moti, ker mi zmanjka idej kaj dat za kako malico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 12:46:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pa še eno je katera kupila čevlje pediped ali pedoodles? kako ste zadovoljne z njimi? so vredu? Sem glih zdaj brala temo o čeveljcih in niso bile glih navdušene nad Cicibanom To dvoje bi naj bilo kul, vendar me zanima kje se dajo kupit? pediped, pedoodles sem pa tu našla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?