Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 9:42:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah! samo v opozorilo ti povem, da si kar nabavi nekaj proti ušem, da boš imela pri roki za pošpricat takoj ko jih boš opazila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 9:42:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 9:42:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO tudi v našem mora biti vse z deklaracijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 9:42:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO no samo a ni to malo čudno ? mislim da je domače le domače in bolj zdravo a ne? ne gre se za zdravo, ampak za to, če bi slučajno kakšen otrok fasal salmonelo ali kakšno zastrupitev, alergijo, ..... pa seveda zaradi higienskega minimuma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 9:42:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce eno mal čudno vprašanje: a bodo vaši malčki na morju tud jedli kosilo čez dan,..ali boste dale le kašno sadje ali jogurt? mi imamo pol penzion, pa ne vem kaj naj mu dam potem čez dan, ker tukaj je navajen da okrog 11h je kosilo, potem pa še okrog 16h še 1x topli obrok mi smo dali vedno otroku kosilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 9:42:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Špelin@ a spite že kaj bolje? Ma enako je, samo trenutno sem v fazi, ko mi to ne gre do živega in preguram brez posebnih travm.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:06:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah! samo v opozorilo ti povem, da si kar nabavi nekaj proti ušem, da boš imela pri roki za pošpricat takoj ko jih boš opazila sem brala, da jih rade napadejo, ja. tako kot surfinije, ne? pa hvala za opozorilo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:07:19
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Pri nas je spet tako mrzlo , pa piha ko zmešano. Spali smo super, je spala v svoji postlci do pol šestih, pol pa še pri meni potegnila do pol devetih in zbudila se je le enkrat Grem brat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:08:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale. Ej, pa imaš ti Mireno? Ne, sem pa najprej študirala o njej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:13:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale. Upam, da bodo težave kmalu odpravljene. Pri meni pa se spet začne pojavljati rjavkasto-rdečkasti izcedek kot pred zanositvijo . Zgleda, da bodo moji hormoni spet začeli v nulo nagajati. Hvala, pa upam da je pri tebi le začasno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:17:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni za spanje in za rožice včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:18:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Ne smejo jest torte? Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo Kako lepo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:19:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sicer pa dobro jutro iz delno oblačnega Prekmurja. Sonce nekaj sramežljivo kuka in upam, da mu bo uspelo prebiti se skozi oblake. Ponoči smo imeli spet nomada, ki je kar hitro pristal v velki postelji . Nič grem nekaj postorit dokler kraljevič še spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:23:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sicer pa dobro jutro iz delno oblačnega Prekmurja. Sonce nekaj sramežljivo kuka in upam, da mu bo uspelo prebiti se skozi oblake. Ponoči smo imeli spet nomada, ki je kar hitro pristal v velki postelji . Nič grem nekaj postorit dokler kraljevič še spi. Ej, jaz sem se sprijaznila, da imam otroško posteljico samo za napoto Ponavadi mali že po uri ali dve pristane pri nama... jst sem pa postala tolk lena, da ko se okrog enih zbudi in je, ga dam na najino posteljo in potem spi z nama do jutra, ker pač jst zraven zaspim..pa bi verjetno tud spal v svoji naprej, če bi ga prestavla. Jaz delam podobno. Sem se res polenila in se mi ne da večkrat vstat. Lenobice, tudi jaz se vam pridružujem, zato pa je včasih že ob dveh pri meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:25:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka U bo šefica huda, ker smo postale tako lene šefica je rekla, da bo sama popisala ta del, zdaj pa je ni , le kje se skriva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:26:22
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 10:48:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta jst evi že dajem smokije in jih obožuje. ni pa imela nobene reakcije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:00:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale. Upam, da bodo težave kmalu odpravljene. Pri meni pa se spet začne pojavljati rjavkasto-rdečkasti izcedek kot pred zanositvijo . Zgleda, da bodo moji hormoni spet začeli v nulo nagajati. Hvala, pa upam da je pri tebi le začasno. Pestke za obe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:01:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka U bo šefica huda, ker smo postale tako lene šefica je rekla, da bo sama popisala ta del, zdaj pa je ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:01:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta jst evi že dajem smokije in jih obožuje. ni pa imela nobene reakcije. Tudi Gregi občasno dobi kakšen smoki in je vse ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:07:59
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Se malo javim,ko Tilen trenutno spi v svoji posteljici. Ko sva Nejca oddala v vrtec,sva šla malo na obisk k našim.Ponoči je slabo spal,tako da ga je v avtu zmanjkalo in sedaj smrči naprej. Ne vem,kaj je z našim spanjem .Verjetno ga bo treba prestaviti v drug prostor,ker mu očitno spalnica ne odgovarja.Še najboljša bi bila Nejčeva soba,tako da ga bova začasno verjetno prestavila v kuhinjo,ki je podaljšek Nejčeve sobe in zagradila.Tako imava namen v kratkem najino spalnico dati na pol,tako da bosta imela vsak svojo sobo. bo naredil predelno steno,jaz bom pobelila,tako da bodo čim manjši stroški Včeraj sem v vrtcu dobila papir,naj napišem kdaj bo Nejc odsoten,kdaj gremo na dopust.Kako naj napišem,če še delati nisem začela .Mogoče bom šla jutri v firmo,da še enkrat zatežim za popoldansko delo in se zmenim za dopust Kasso...super ideja za torto-muco Hijenca.. za službo in varstvo Srčekgirl.. za vrtec Barbaw...luštne slikice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:10:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO pri nas v vrtcu je dovoljen samo gosti sok ali sladoled, v jaslicah pa so bili dovoljeni smokiji , če pa naj ne bi jedli arašidov do enega leta jst evi že dajem smokije in jih obožuje. ni pa imela nobene reakcije. Tudi Gregi občasno dobi kakšen smoki in je vse ok. Tilen jih je na morju prvič probal,ko jih je Nejc jedel in je nor nanje,tako da moram vrečko skriti,če ne se cel dan dere ama,ama .Itak je bil testiran in ni alergičen na arašide
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 11:13:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale. Upam, da bodo težave kmalu odpravljene. Pri meni pa se spet začne pojavljati rjavkasto-rdečkasti izcedek kot pred zanositvijo . Zgleda, da bodo moji hormoni spet začeli v nulo nagajati. Hvala, pa upam da je pri tebi le začasno. Pestke za obe
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?