Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:13:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan , malo da se javim v celem dnevu. No, danes sem končno bila pri G, me je pregledala, še vaginalni UZ mi je naredila in pravi da ni nič narobe, da to še verjetno hormoni delajo po porodu in se mi M ne uravna . Tako da mi je dala neke tablete, po katerih bi se naj ustavilo, drugače moram prit nazaj in KT, da se uravna M. Upam, da bo zdaj bolje ker imam poln kufer že tega. Jana a si že bila na pregledu? No da hitro preletim, kaj ste kaj načvekale. Upam, da bodo težave kmalu odpravljene. Pri meni pa se spet začne pojavljati rjavkasto-rdečkasti izcedek kot pred zanositvijo . Zgleda, da bodo moji hormoni spet začeli v nulo nagajati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:14:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Nove mere 9870 g, 77 cm in OG 45 naslednji pregled xx novembra Lepe mere Maja je pri vsakem cepljenju vsaj zastokala, če ni pojokala, danes pa ni niti pisnila. Še P se je začudila, da je bila tiho. O pridna Maja A veste, da sem pozabila slikat hišo preden smo začeli rovarit okrog. Bom jutri še poslikala preden se začne videz fasade spreminjat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:15:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem vam prišla zaželet lahko noč, ker sploh ne pridem do besede, lumpe ene, ko toliko čvekate Mirno nočko vsem tudi vam lahko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:16:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mene. Smo se danes malce potepali, dopoldan smo šli v KR v Pikapolonico, smo šli zamenjat trcikel, ki ga je Manca dobila za RD od babi in dedija, ker je imel določene pomankljivosti (sta se tako zmenila, da ga lahko pridemo zamenjat, če ne bo OK). In tudi naša Manca je prav navdušena nad tem novim prevoznim sredstvom. Je v trgovini začela ful jokat, ko ga je prodajalka odpeljala na blagajno za nov tricikel. Čakam na slikco No pa v Mullerja smo tudi šli po plenice, robčke, ..... POl smo se pa še pri tašči in tastu ustavili, ker se je šel moj nekej k bratu učit glede računalnika. DRugače sem pa jaz kar malce zamorjena zadnje dni... mori me to, kaj bo z Mančinim varstvom, ker baje da vrtec je skoraj nemogoče, da dobimo.... moja službe, oziroma iskanje le te..... ki me ne pripelje nikamor.... Jaz ti res iz srca želim, da dobite vrtec in pa seveda tudi službo. Eh dost jamranja, grem mal za nazaj brat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:17:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ What Men ni nč jasno, kva so te zdej za ene šifre.... dA JE TU GOR POGREBŠČINA. iN DA JE TREBA STRAŽO DRŽAT, NE? Ne, ne derem se, samo caps lock sem pomotoma stisnila Ekskuze mua
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:18:45
|
|
|
|
Anitka
|
U bo šefica huda, ker smo postale tako lene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 5.5.2009 22:52:35
|
|
|
|
Anitka
|
Hja nič, pa bom šla Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 7:28:19
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 7:38:01
|
|
|
|
suzy85
|
VID (Srčekgirll) VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 7:51:26
|
|
|
|
suzy85
|
spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:13:04
|
|
|
|
jana81
|
dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:20:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni Super včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah! O kak fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:21:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. O bodo praznovali Kak fajn. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo Superca VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:23:02
|
|
|
|
Anitka
|
Sicer pa dobro jutro iz delno oblačnega Prekmurja. Sonce nekaj sramežljivo kuka in upam, da mu bo uspelo prebiti se skozi oblake. Ponoči smo imeli spet nomada, ki je kar hitro pristal v velki postelji . Nič grem nekaj postorit dokler kraljevič še spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:24:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:27:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO tudi meni je rekla da če je torta kupljena potem lahko drugače ne, za rogljičke pa nisem povedla da so domači, ampak ko jih bodo probali bodo okusili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:29:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 spali smo ! včeraj nama je končno uspelo iti po rožice, danes pa jih bom posadila. sem vzela milijon zvončke v vijolični in beli barvi. pa bodo le lepši balkoni včeraj smo šli naročit tudi torti in bomo meli v soboto metuljčka, v nedeljo pa morsko zvezdico. upam, da bodo tako dobre kot so bile lepe na slikah! o pridna, jaz pa sem že par let brez rožic . Jaz bom tudi naredila metuljčka, a ne verjamem, da bo tako lep kot pravi slaščičarski. Petja pa si izmišljuje...včeraj je prišla z idejo, da bi rada imela kužka. Gašper pa si je že sprintal sliko z računalnika...Tom & Jerry za 2. julija barbaw...u pridni...čakam na sliko SS, . A ko dobiš službo, boš hitro dobila vrtec? kako je s tem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:29:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO no samo a ni to malo čudno ? mislim da je domače le domače in bolj zdravo a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:29:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan Evo Nejček je v vrtcu, sem danes nesla doma spečene rogljičke, pa grisine, in tortico v obliki ježka, ki pa sem jo prinesla nazaj (ne smeš)..to za njegov RD še. Včeraj so pihali svečko,pa čestitko je dobil, pa veternico so delali...zanimivo VID VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO jst tud moram varuško vprašat, kaj lahka prinesem. so pa vrtci, kar se domače hrane tiče, precej postrili zahteve. par let nazaj smo samo domače pecivo nosli za rojstne dneve, zdej se pa ne sme več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:30:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso V naš vrtec pa ne smeš nesti nič doma pripravljenega, ampak vse mora bit tovarniško zapakirano...tako da domače pecivo, torte odpadejo. Sem mislila, da to velja za vse vrtce v SLO no samo a ni to malo čudno ? mislim da je domače le domače in bolj zdravo a ne? Ja, ne vem, zaradi higienskih razlogov kao ne sprejemajo več domačega peciva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 6.5.2009 8:32:01
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Spali smo tak tak. Videk se je ob 1h seveda zbudil pa jokal, malo jamral, ampak od mene ni dobil pozornosti, ker sem bila tako hin, da še iz postle nisem mogla zlezit in je potem po petih minutah lepo zaspal nazaj. Še sedaj spi. Jaz pa pijem kavico. kasso imaš ZS
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?