Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:38:58
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Sicer pa: to o nosečnosti se je kar nekako začelo razvijati - bokvej, za kaj gre ... a nas nekdo sam en mal zeza???? To bo najbolj verjetno
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 9:39:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:39:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
Glugluglu: lahko jaz... za popust mislim.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:41:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ups, mislila sem TA petek za miting ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:44:48
|
|
|
|
glugluglu
|
metuljcek, jaz sem te pa že hotela spomnit, da 15.05 nimaš časa, neboglasnica, daj naslov na zs, ti bom kar poslala, ker ne vem kako bo s srečanjem, edino v soboto bom pohajkovala po Lj., ker grejo naši na pohod, samo to bo toliko folka, za vsak slučaj ti raje pošljem.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:44:57
|
|
|
|
24julij
|
kdaj mitng??? me sva u petek u lj ob 9.30 razvojno ob 14 pa kontrolo dr.nevrofizater....povejte ce se dobite
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:45:53
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 ... a nas nekdo sam en mal zeza???? tud to je možna varianta. ja o tem sem že včeraj govorila
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:50:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, daj naslov na zs, ti bom kar poslala, ker ne vem kako bo s srečanjem, edino v soboto bom pohajkovala po Lj., ker grejo naši na pohod, samo to bo toliko folka, za vsak slučaj ti raje pošljem. Tudi jaz grem z otroki vsako leto po PST-ju, za letos pa ne vem, ker je Staš zbolel. Evo naslov...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:53:05
|
|
|
|
branka92
|
Jutroooooooo včeraj sem vas samo nekaj prosila in res nimam namena se skrivat. Še prej kot ste me vprašale kakšno prošnjo imam sem zaspala na trosedu. Prosim pa vas: držite pesti: v soboto delamo test nosečnosti!!!!!!!!!!!! Bi pa vseeno prej povedala mojim doma. Na rr-ju pa sodeluje par mojih prijateljic. Včasih prebirajo tudi nas julijke.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 6.5.2009 9:53:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Last but not least: Majuška, zimska, happy anniversary! Hvala hvala zimska, tudi tebi čestitke, lepo praznujta!
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 6.5.2009 9:54:07
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuška, vau, opa, opa, Aleksander pa že starejše osvaja, ti mali heartbreaker Ej tole ima po atiju, da se nič na leta ne ozira ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:55:17
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Evo, snedvič narejen in je prav super truper dober ... malečka še kar dremucka, pa sem prišla nazaj - mam sicer tamle barvo prištimano za štrihanje, ampak lahko en mal počaka vse skupaj, saj je še dooolg dan. , Anja se je spet zakantala v mrežo stajice - ji ful paše, če se s čelom tišči ob mrežo - včeraj je imela prav vzorec pol gor Uh ja, očitno to vsi počnejo ... Aleksander se tudi rad tišči v stranico od najine postelje in me je kar groza slišat, kako z glavo butne ampak očitno je to njemu všeč.
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:55:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Halo, sploh še nisem uspela vsega prebrati, ampak kaj je z našim vseslovenskim srečanjem, ki naj bi bilo v petek??? A bomo se srečevale in okušale samo virtualne dobrote ali kaj??? to tudi mene zanima ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:56:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Halo, sploh še nisem uspela vsega prebrati, ampak kaj je z našim vseslovenskim srečanjem, ki naj bi bilo v petek??? A bomo se srečevale in okušale samo virtualne dobrote ali kaj??? Tivoli, petek, 15. 5. ob 11.00? ne morem, imamo srečanje mamice 35+ Ta petek imamo pa pediatra, tako da ne vem, kako bo z letanjem naokoli ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 9:57:38
|
|
|
|
Majuska
|
a sem stran zakupila?
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:04:26
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka92 Jutroooooooo včeraj sem vas samo nekaj prosila in res nimam namena se skrivat. Še prej kot ste me vprašale kakšno prošnjo imam sem zaspala na trosedu. Prosim pa vas: držite pesti: v soboto delamo test nosečnosti!!!!!!!!!!!! Bi pa vseeno prej povedala mojim doma. Na rr-ju pa sodeluje par mojih prijateljic. Včasih prebirajo tudi nas julijke. nisem jest nisem jest poslušaj... zakaj pa šele v soboto?
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:06:00
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ups, mislila sem TA petek za miting ... torej TA petek, 8. maj 2009 ob 11.00
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2009 10:07:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:11:16
|
|
|
|
pigama
|
hoj na hitrco sem vas preletele, spet sem biziii! Včeraj sem vpisala v vrtec 2/3 svoje bande. So mi takoj povedali, da Gašperja ne bodo sprejeli. Sem jih spomnila kateri gredo letos v šolo in težila, da ima prednost, blabla... Je ostala brez besed in mi rekla da dobim kmalu odgovor. Ej, živim v kraju kjer je 100 ljudi in se vsi poznamo. Pol pa dobi vrtec nekdo iz sosednje občine, mislim?! Sem bila tečna kot osa. Upam, da uspešno!! Ja, Majo bi pa takoj vzeli?! Pa sem jo vpisala samo na čakalno listo za drugo leto. Dobra novica rezervirali smo poletni dopust!!! Gremo v Medulin. Dovolj daleč za letos. Slaba novica ta mesec mi pripada čast glavnega kmeta pri hiši. Tast in tašča gresta na neke operacije v bolnico. Ej, pa dobila sta datume 1 dan razlike. Otroke bom dala pa v rejo, al kaj. Moj ima pa itak tako službo, da je skoz tam. Ma bo že. Mal sem mogla pojamrat!! Branka seveda držim pesti v soboto!!!!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:12:20
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka92 Jutroooooooo včeraj sem vas samo nekaj prosila in res nimam namena se skrivat. Še prej kot ste me vprašale kakšno prošnjo imam sem zaspala na trosedu. Prosim pa vas: držite pesti: v soboto delamo test nosečnosti!!!!!!!!!!!! Bi pa vseeno prej povedala mojim doma. Na rr-ju pa sodeluje par mojih prijateljic. Včasih prebirajo tudi nas julijke. ja potem pa držimo pesti , baba žaba
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:12:40
|
|
|
|
branka92
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi nisem jest nisem jest poslušaj... zakaj pa šele v soboto? Prej se bojim. Zadnjo M sem imela 28.3.. Mogoče mi samo zamuja. Test bom delala zjutraj in v soboto bova obadva doma.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:13:18
|
|
|
|
3jeMi
|
zdaj je pa čas, da za nazaj malo napišem, k nede... moje babe žabe populis... za varstvo... samo, a res ne bi ti punc poslušala, ki ti pravijo, da napiši pritožbo?... izgubit itak nimaš nič... jaz ta teden še počakam, če ne bo kakega odgovora, se jim drug teden namalam na vrata... nanka & neboglasnica... z malo in veliko žabico... pigama... toliko za zdaj... grem pogledat v kakšnem položaju je Lovro zaspal
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:13:50
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška no, jst mam ta petek mizarja tukaj...pride montirat..tako da opet miting zame odpade.. jst pa mislim da vem kdo je brankica.... jaz pa vem katere niso
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:14:40
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: branka92 IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi nisem jest nisem jest poslušaj... zakaj pa šele v soboto? Prej se bojim. Zadnjo M sem imela 28.3.. Mogoče mi samo zamuja. Test bom delala zjutraj in v soboto bova obadva doma. no, le pogumno...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo, 11. del 6.5.2009 10:15:47
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ups, mislila sem TA petek za miting ... torej TA petek, 8. maj 2009 ob 11.00 jaz odpadem, imamo v šoli 2 dni šport špas in neke delavnice,....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?