|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
5.5.2009 13:26:03   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mater sem zaspana danes zgledam kot zombi.

Jaz pa sem ob 11h zaspala kot top, zraven malega, pa me je ob 13.15h zbudil telefon.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak je pasalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.5.2009 13:27:35   
Tejčika29
Ejga punce, me je kar malo strah sonca, vsakič ko šetama z Alino po soncu imam potem rahel glavobol, že v nosečnosti sem se izogibala sonca kot hudič križa, nikoli mi prav zares ni pasalo po soncu pohajat. Pa sem bila ob 11.30 že notri.. Ojej, upam da se bom navadila.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.5.2009 13:39:48   
Tejčika29
Kopanje - mi se kopamo v banjici, ji je še prav (še preveč user posted image ), ko bo sedela pa v sedežu za v bano (a vi temu pravite fliper???)

Jutri imava pa pregled v razvojni ambulanti, imam kar malo treme, bom pa poročala kako je z Alino kaj obvlada in kaj ne in bi morala... Še vprašanja za P si moram pripravit, jo bom okupirala user posted image , je pa res fajna in ful prijazna. Ji res zaupam, veliko bolj kot pri nas v posvetovalnici - žalski.

Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.5.2009 13:48:58   
ajetam@
kopamo se mi v banjici sede.

punce zadnjič se mi zdi da mi ni nobena odgovorila. a naj kravje mleko mal dodam v flašo z am? al kako boste ve to stopnjevale??
sem mu učeri naredila pire in sem notri dala kar km in mu nič ni....

Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.5.2009 13:54:28   
sončnica24
Hojla, moje stanje se počasi izboljšuje sem pa zdaj dobla herpes drugič v življenju, ne vem kaj še me vse čaka, pod nosom pa sem tako rdeča kot kuhan rakuser posted image .

Nik spi svojo drugo rundo jaz pa obešam in pobiram perilo sem danes oprala že tri stroje, tako da je zdaj spet za en čas mir, ne vem od kod se nabira to prerilo, groza.

Za vrtec še pri nas tudi ni ne duha ne sluha o kakršnih koli odločbah tako da še čakam in upam, čeprav glede na vaše odgovore močno dvomim.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.5.2009 14:37:05   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

punce zadnjič se mi zdi da mi ni nobena odgovorila. a naj kravje mleko mal dodam v flašo z am? al kako boste ve to stopnjevale??

Jaz to delam že od 4,5 meseca.In je ok.Tudi pire krompir delam kot za nas.Jemo jogurte,skuto...

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.5.2009 15:43:03   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

Jaz to delam že od 4,5 meseca.In je ok.Tudi pire krompir delam kot za nas.Jemo jogurte,skuto...

Jaz pa enostavno ne upam pa je do sedaj vso zelenjavo lepo sprejel samo mleka pa mu ne upam dat je mama rekla bi probala vsaj keksolino naredit z mlekom v prahu pa ne upam, ker s tem aptamilom proti kolikam je prav ogabno, čeprav ga ima nik rad, no saj jutri imama posvetovalnico pa bom zdravnico malo vprašala je tak nezakompliciran tipuser posted image , prav fajn, ni nič komplicirala ko sem jo vprašala če lahko pri 4 mesecih začnema jest GH.

Sem prej pozabla kako vam uspe previt vaše lumpe, moj bi bil nonstop na trebuhu na previjalni in je previjanje postalo pravo eksperemintiranje. Včeraj mi je celo posodico vode polil ko sem ga zvečer umivala pa zjutraj spet, je res pravi lump postal, zdaj pa se obrača in cvili na treh da je veselje, ker ne more nikamor prit na trebuhuuser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
5.5.2009 17:28:26   
PikicaStonoga
Takole. Mal sem pospravla spet premajhne cotke, skuhala eno juhico, ker sva oba že danes jedla kosilo in zdej ni panike, če ni ne vem kaj vse za kosilo. Popoldne sem se malo načvekala. Žal mi je, da sme mogla it mal prej, samo sem bla časovno vezana na moža, ker sva šla še hladilnik zbrat, pa je on imel potem en sestanek. Tijana od Kolosejna še ni nič spala in tud ne kaže, da bo. user posted image user posted image user posted image
gogabojan, mi gremo tud jutri na eno slavo ...user posted image user posted image user posted image

A nam pripada regres, ko smo na porodniški? Ker naši so jo dobili danes s plačo. Kako je to pri nas. Se neostavna pogleda na račun, dobimo kak pildek, kako?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
5.5.2009 17:30:07   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

gogabojan, mi gremo tud jutri na eno slavo ...user posted image user posted image user posted image
A nam pripada regres, ko smo na porodniški? Ker naši so jo dobili danes s plačo. Kako je to pri nas. Se neostavna pogleda na račun, dobimo kak pildek, kako?

Regres ti pripada ravno tako kot ostalim. Pomoje morš met na računu, če so ostali dobili, sicer pa verjetno dobiš še kak pildek domov. Vsaj pri nas je tko. Edino regresa še ni user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.5.2009 19:13:43   
timnala
Heja!

Kontakt za bioresonanco poslan vsem, ki ste zelele.. Madonca se vas je nabralo user posted image
Upam, da vam pride prav! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 19:29:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.5.2009 20:11:48   
afnica mala
Hojla

Neli je dobila pikico- bla pridna, spet nič jokalauser posted image , pa sem bla ziher da bo, ker se zdaj malo ljudi bojiuser posted image . Zdaj pa upam na najboljš, brez reakcije.

Danes sem spet na travi pred hišo položila piknik odejo, čez pa dala še dve dvojni odeji. Pol sva se pa gor z Neli valjali. Pa mi mož in mami težita, da je še prekmalu. Kaj ve mislite? Pa saj piknik odeja ima polivinil spodaj, pa praktično 4 x flis odeja čez.

Tosca- sem slišala, da samo 11 otrok ne dobi vrtca pri nas. Sva na hitrico s sosedo eno rekli, ko je prišla s sestanka.

PikicaStonoga- sem tud slišala da stanovanjski sklad daje neke subvencije mladim družinam. Mi smo gradbeno dovoljenje dobili pred 1.3.2006, zato pademo ven. Mogoče pa vi padete še noter in dobite eurčke.

Jutri imava pa kup opravkov. Danes je imela moja šefica-direktorica 50 let in če bo Neli jutri ok greva še osebno voščit. Sem ji kupila polet z balonom. Je rekla, da je bila pred kar dolgim cajtom in je blo ful fajn in bi še šla. Upam, da si ni premislilauser posted image .
Popoldan moramo pa babi (moževi mami) iti voščit, ima rd. Pa nujno moram kupit kramo za sončenje za miško piško.

lovely- na "tvoji" hiši že fasado delajo, kaj ne?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.5.2009 20:17:02   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Heja!

Kontakt za bioresonanco poslan vsem, ki ste zelele.. Madonca se vas je nabralo user posted image
Upam, da vam pride prav! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem nič dobila ueeeeeeeee

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.5.2009 20:22:17   
jolly123
Joj je blo Tajkota težko spat dat...se nonstop obrača in kravice pase in ko sem končno mislila da že spi ker je bilo vse tiho, je on pasel kravice počez in se zraven držal za ograjo od postelje in se vlekel gor. In ga pogledam in on v smeh...mislim user posted image Pol ko je to naredu že v eno peto mi ni bilo več smešno.
Sej če bi se znal nazaj dat, ampak to mu še kar ne gre obrat nazaj na hrbet včasih se obrne, v večini primerov pa potem ko ma dost tuli ko zmešan na trebuhu.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
5.5.2009 20:29:43   
timnala
Jolly..nisi dobila?
Kak to, sem ti samo odgovorila na tvoj zs..hm..poglej pa javi, ti bom se enkrat! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
5.5.2009 20:32:24   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Joj je blo Tajkota težko spat dat...se nonstop obrača in kravice pase in ko sem končno mislila da že spi ker je bilo vse tiho, je on pasel kravice počez in se zraven držal za ograjo od postelje in se vlekel gor. In ga pogledam in on v smeh...mislim user posted image Pol ko je to naredu že v eno peto mi ni bilo več smešno.
Sej če bi se znal nazaj dat, ampak to mu še kar ne gre obrat nazaj na hrbet včasih se obrne, v večini primerov pa potem ko ma dost tuli ko zmešan na trebuhu.

user posted image user posted image user posted image
zato pa je moja v vreči, še tko mi dela štalo,pa se z glavo navzdol zbudiuser posted image , najhujš jo je umivat in preoblačit. Zdaj imam že vse stvari (posodo z vodo, robčke, kreme) na pručki zraven previjalne, ker mi zmeče po tleh ali pa v usta da. Mene njeno obračanje in hrbta na trebuh ful spominja na žrebička, ko se prvič postavi na noge-

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
5.5.2009 20:40:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

oo, sem mislila, kolk me bo čakalo za prebrat, pa nič user posted image user posted image

Regres dobiš, verjetno boš dobila listek tudi iz službe. Jaz ga tudi še čakam, mislim da bo konec tedna.

Tilen je doma spal samo še 15 minut user posted image Danes ima rekord v nespanju podnevi user posted image

Keksolino - danes sem ga gledala in vidim, da ima noter med user posted image Pa piše, da je od 6 meseca dalje user posted image

.stonoga, a si vedela, da imamo v medvodah mlekomat? Prvi v Sloveniji user posted image 1 € in dobiš liter svežega, nehomogeniziranega mleka. Moram 1x probat.

Naša ima tud rekord v nespanju ...nazadnje je spala v Koloseju torej se je zbudila ob pol dveh in potem NIČ ...ob 18.45 taspala za 5 min, se zbudila in potem reščala bošček skoraj uro in pol ...zdej spi za noč ...

keksolino - sem danes kupila keksolino in frutolino, samo še nič gledala sestavo ... no če je med, bomo pa prišparali še nekaj mesecev, sej menda rok uporabe še bo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
5.5.2009 20:42:45   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Danes sem spet na travi pred hišo položila piknik odejo, čez pa dala še dve dvojni odeji. Pol sva se pa gor z Neli valjali. Pa mi mož in mami težita, da je še prekmalu. Kaj ve mislite? Pa saj piknik odeja ima polivinil spodaj, pa praktično 4 x flis odeja čez.

PikicaStonoga- sem tud slišala da stanovanjski sklad daje neke subvencije mladim družinam. Mi smo gradbeno dovoljenje dobili pred 1.3.2006, zato pademo ven. Mogoče pa vi padete še noter in dobite eurčke.

lovely- na "tvoji" hiši že fasado delajo, kaj ne?

jaz bi tud dala deko na tla, če bi že imela travco ;) sej je že MAJ inb nima črke R ...laknerš, SLIŠIŠ???? Sem ravno danes imela namen laknerš opozoriti, da zdaj pa lahko user posted image user posted image user posted image

afnica, ja vem za sklad, imam namen izpolnit in poslat, smo dobili mi 2008 gradbeno ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
5.5.2009 21:30:40   
irma78
Čer mamice!

Kako ste?

Da vam najprej povem kako je bilo danes pri Jankoviču. Ko sem prišla tja, sta bili tam že 2 mamici z user posted image  in še en gospod, ki se je prišel bunit za vrtec. Zato so se odločili, da bomo šli mi štirje kar skupaj do njega, ker imamo isto problematiko. Sem bila takoj slabe volje, ker sem vedela, da mu potem ne bom mogla ornk zatežit in se mu zasmilit.

No ja, ko je naš dragi župan prišel (je prišel celo kakšnih 10 minut pred uro), nas je vse lepo sprejel in še vsakega malčka lepo pozdravil. Je bil res zelo prijazen. Potem pa nam je povedal, da bomo itak vse brali v časopisih, ker je imel baje danes glede vrtcev novinarsko konferenco. In baje je stavr taka, da bomo vsi starši, ki dejansko živimo v LJ in ki imamo prijavljeno bivališče gotovo do septembra, najkasneje do decembra dobili vrtec. Baje je problem v tem, da se je v vrtce prijavilo veliko otrok, katerih starši sploh ne živijo v LJ in so samo prijavljeni tukaj pri sorodnikih, prijateljih,... Sedaj bodo pa šli to preverjat in vse take bodo skenslali. Baje imajo podatke iz porodnišnic in vejo, da je otrok, katerih starši živijo  v LJ in so tu prijavljeni toliko, kot je mest v vrtcih - torej dovolj, da pa bodo vseeno odprli še nove enote. Tako da baje no worries. Edino kar se lahko zgodi je, da ne bomo dobili vrtca, ki ga želimo, temveč tistega, kjer bo mesto prosto in ki bo vseeno prebivališču dokaj blizu.

Pa baje bo v prihodnje centralni sistem vpisov otrok v vrtec, kamor bomo prijavili otroka, potem ti bodo pa oni dodelili najbližjega. Pa še to je rekel, da brezplačnega vrtca za 2. otroka ne bodo ukinili.

Sem bila po tem pogovoru kar pomirjena, čeprav sem potem še vseeno oddala pritožbo. Bomo videli, kaj bodo odgovorili na pritožbo, potem se bom šla še malo v vrtec pozanimat, v končni fazi pa verjetno za vsak primer še rezervirat za september ali zasebni vrtec ali pa kakšno poceni varuško.

Evo to je to, sedaj vas grem pa za nazaj prebrat in pokomentirat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 3319
5.5.2009 21:40:26   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

lučka ...kolk stane tist "slinček-majčka" v ikei? V BC mi je predrag user posted image

Jaz sem videla pred enim tednom v Leclercu tak slinček za 2,45 EUR - vsaj mislim, da je bila taka za cena.

o super to bom pa prečekirala v bližnji prihodnosti ...ali še boljše dej please koboš naslendjič tam prečekirej pa če je res taka cena al pa tm do 5 evrov a bi mi kupila enega pa poračunava v Areni? Jaz grem na Rudnik namreč lih 1x letno ...pa da ne hodim zarad tega samo. Thanks.

Takrat je bil slinček sicer v akciji, ampak naslednjič ko bom šla bom še enkrat prečekirala zadevo, pa te magari poklicala, da ti ne bom slučajno napačnega prinesla.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 3320
5.5.2009 21:48:25   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Pa še vprašanje glede kopanja vaših . Ali so vam že prerasli banjico? Kako jih kopate, če še ne sedijo samostojno? In tiste, ki sedijo samostojno? Je najboljši fliper ali kakšna druga varianta?

jaz sem tud študirala o nakupu fliperja pa sem si premislila....kopam obe v banji, metko mal pridržim pod rokicami k sedi in čofota z rokicami in nogicami, drugače pa leži in jo vozim po vodi ona pa se smeje....tko da ..bom kr tko lepo jo držala.....itak pa so sedaj z manco skupaj v banji...user posted image user posted image user posted image

drugače pa čeruser posted image user posted image user posted image

evo dan minil k bi migniluser posted image user posted image user posted image

irma bravo za pogovor jaz es upam da bo tko k je povedal jankovič..upam da vam ni sam olepšal stvari in na koncu en bo ničuser posted image sej veš kaki so politikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

dream vas vse lepo pozdravja in vam vsem in vašim lupijem lumpikam pošilja en slan morski pozdrav, matic pa malo slinast poljubčekuser posted image

danes sem peljala metko v laboratorij dat kri in je veselo gledala naokoli in ni niti pisnila k ji je kri vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo metkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
5.5.2009 21:49:28   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

In baje je stavr taka, da bomo vsi starši, ki dejansko živimo v LJ in ki imamo prijavljeno bivališče gotovo do septembra, najkasneje do decembra dobili vrtec. Baje je problem v tem, da se je v vrtce prijavilo veliko otrok, katerih starši sploh ne živijo v LJ in so samo prijavljeni tukaj pri sorodnikih, prijateljih,... Sedaj bodo pa šli to preverjat in vse take bodo skenslali. Baje imajo podatke iz porodnišnic in vejo, da je otrok, katerih starši živijo  v LJ in so tu prijavljeni toliko, kot je mest v vrtcih - torej dovolj, da pa bodo vseeno odprli še nove enote. Tako da baje no worries. Edino kar se lahko zgodi je, da ne bomo dobili vrtca, ki ga želimo, temveč tistega, kjer bo mesto prosto in ki bo vseeno prebivališču dokaj blizu.

Pa baje bo v prihodnje centralni sistem vpisov otrok v vrtec, kamor bomo prijavili otroka, potem ti bodo pa oni dodelili najbližjega. Pa še to je rekel, da brezplačnega vrtca za 2. otroka ne bodo ukinili.

hojdi,
točno to mi je danes povedala ravnateljica enega izmed vrtcev na Viču - sploh nisem vedela, da jo mami pozna in je v bistvu naša soseda (pri starših) in mi je vse to naštela....pa nisem čisto verjela, zdaj pa vidim, da je očitno res nekaj na tem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
5.5.2009 21:50:16   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

danes sem peljala metko v laboratorij dat kri in je veselo gledala naokoli in ni niti pisnila k ji je kri vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo metkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res bravo metka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
5.5.2009 21:50:19   
janja 27
jaz metki dajem kesksolino že 14 dni in ji ni prav nič, pa tud medolino sme kupla k je od 6 meseca naprejuser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
5.5.2009 21:53:01   
Lucka1
meni ni uspelo za nazaj prebrat za praznike.... user posted image

KAKO STE SE IMELE DANES V KOLOSEJU? A bomo zamenjale malo areno za kolosej? Sem mislila na vas....jaz sem šla potem do vrtca povprašat glede točkovanja, ker mi ni bilo jasno, kje se je dalo vse pike dobit, na katere postavke in to....no, nič nam uporabnega nisem izvedela, ampak če bo res tako, kot pravijo, bo v LJ vrtec zagotovljen user posted image - me pa res zanima, čeprav jaz jankovilu kar verjamem....blizu so spet volitve in to bi mu prineslo oooooogromno + pik user posted image

tako, zdej se grem pa malo vležt....naaaaaporen dan je bil danes!!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?