|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
5.5.2009 16:42:19   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

babe jaz sem že poslala telegram....od vseh RR tet........

Kako si pridna Zarja. Povej, kam ti nakažem dinarčke - pošlji mi ZS!

jast bi tudi prispevala...pošlji ZS.
Pridna si.

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
5.5.2009 16:43:44   
mismis
S.Suzi, evo sem te popravila, ne vem kaj mi je bilo, da sem videla, da imaš UZ naslednjo sredo, sicer  se mi pa tadnje čase dogajajo čudne zadeve, ki sploh niso značilne zame user posted image

Zvezdica, tvoj mali je pa čedalje bolj cotkan in cotkan, če je to sploh še mogoče user posted image

Sapi, če greš za mano, bosta dvojčka user posted image user posted image user posted image  Za vodenje nosečnosti pri dr. D-ju se sedaj pogovarjam, moja G mi bo napisala napotnico in bo stvar urejena, več ti povem naslednji teden, ko imam UZ na GK LJ. A si se ti že naročila na UZ.

Tanja_Jes, seveda te sprejememo, dobrodošla med nami. V katerem centru pa si? Mi je pa hudo, da ti ni uspelo, sem prebrala na majčicah, bo pa naslednjič več uspeha.

Aljonka, ti kar šparaj dobre misli za svoje pikice in jim jih pošlji, da se bodo lepo delile user posted image  A ni dr. Ribič tudi Pucelj, se mi zdi, da ima ona dva priimka. Drži, net mi da te podatke.

Reby, pa saj veš, da mi je pot do večjega nakupovalnega centra najbižja ravno mimo tebe user posted image . Je tudi jaz si nisem mislila, da se bosta oba prijela, še sploh na tako nizko beto, kot sem jo imela, ni kaj narava je res nepredvidljiva

Andreja, kaj ti ja zdravnica rekla za nogo. Takšno je imela moja mami, ko jo je pičila neka mušica na katero je bila alergična, ko pa je začela jemati Claritine je bilo bolje. BRAVO za STOPKO.

Miklarom, super za belino, naj tako ostane še 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

Lana, a lepo greješ na desnem boku? A je že kaj informacij o BEBIII.

Kimsy, stran z negativinimi mislimi, kaj mazolji, veš koliko jih imam jaz. Dokler se ne ulije si noseča, za jok in žalost bo še potem čas.

Zarja, hvala za telegram v našem imenu, a potem prideš 12.6. z nami svojo 30-tko vnaprej zalitiuser posted image user posted image user posted image . edino prav.

miška, seveda lahko pade Kongo tudi 15.5., samo da vidimo koliko interesantov je za ta dan user posted image user posted image

T1979, MBT1979 in Suska, pa dobro, kje se ve pupe?  pa Barbi, da danes tudi še ni javila, ali sem jo spregledala.

Netkič, lepo da misliš name, tudi jaz se velikokrat spomnim nate. Sicer sedaj ko se bolj redno javljaš, sem kar pomirjena, da vsaj vem, da si dobro.

Diana, nikar žalosti, tudi tebi bo uspelo. Poglej jaz sem potrebovala 3. postopke, nekaterim pa uspe v prvo, ali pa v drugo. Samo nikar ne izgubi upanja

mojsonček, hvala počasi grem pa tudi za tabo, sicer dohitela te pa še ne bom user posted image

Gloria, še dobro da bodo sobice polne, če nam uspe še naravno kaj narediti, bomo morali ravno bajto povečati user posted image user posted image

Arneja, še bolj bi se topila, če bi bila že srčka, ampak ne bomo preveč zahtevni, počasi in siguno se daleč pride

Pikovit, kdaj torej jutri kava???

Blanč hvala, zgleda da tudi pri meni ne gre, da bi bilo v štartu vse ok, ampak da se mora mami malo prešvicati in priti na rob živčnega zloma, nekako tako kot pri tebi.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
5.5.2009 16:45:00   
mismis
AKTUALNO  

Torek, 05.05.
Andreja07 - UZ

Sreda, 06.05.
Skuštrana Suzi - UZ

Četrtek, 07.05.
citrončica - UZ
Andreja07 - punkcija

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

Sobota, 09.05.
Aljonka - ET

Ponedeljek, 11.05.
Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
  BarbiG - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
Pikovit

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.
Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
BEBIII  greje   user posted image test 18.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3528
    5.5.2009 16:47:48   
    Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Oooo, kakšna lepa novička!!!!

MIŠMIŠA bravo za dve vrečkici, še dva srčka čakamo.... iiiii, to bo veselja pri vaši bajti... superca

ja se kr pod tole podpišem. Miška pridna.
    Boš vidla, en dva tri pa jih dobiš v naročje. S tabo smo miškauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mojsonček)
    Neposredna povezava do sporočila: 3529
    5.5.2009 16:48:35   
    Zvezdica
    Zvezdica, tvoj mali je pa čedalje bolj cotkan in cotkan, če je to sploh še mogoče

Jast sem vsak dan bolj zaljubljena...ja tak šermerček...skoz sam smehuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3530
    5.5.2009 16:49:42   
    lana70
    Lana, a lepo greješ na desnem boku? A je že kaj informacij o BEBIII

aaaaahhhh, dosti ne grejem, k ne moreeeeeeeem in jutri grem delat, k sem zoprna celemu svetu in sama sebi!!!!!! Nisem jaz za ležanje, vlih ne skačem s padalom, ma tudi ležim ne.

BEBIII je pa na infuziji in potrjeno ostane v bolnici do petka, revica, vse je pobrala, kar je lahko!!!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3531
    5.5.2009 16:51:16   
    lana70
    Sreda, 06.05.
    Skuštrana Suzi - UZ

dejmo suzi, naj ti folikli že zrastejo!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3532
    5.5.2009 16:52:55   
    veliki ŠKRAT
    user posted image BEBIII, primorkica, upam, da ti bo tole poplačano kukr je treba!!!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3533
    5.5.2009 16:54:12   
    Pija76
    Mismis bravo deklič! Tko se dela!!! Veš da smo s tabo in da navijamo za vas3, pa picopeka tud ne smemo pozabit, torej vas4!!!

Punce kaj je to zdaj s Kongom? A sem zamudila kaj user posted image ?

Pozdravček..

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
    Neposredna povezava do sporočila: 3534
    5.5.2009 16:54:58   
    Pija76
    Pikovit kdaj si podpis spremenila?

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3535
    5.5.2009 17:01:32   
    miklarom
    Sreda, 06.05.
    Skuštrana Suzi - UZ

dejmo suzi, naj ti folikli že zrastejo!!user posted image user posted image user posted image

se kar podpišem pod tole navijanjeuser posted image user posted image user posted image

BEBIII - joj, boga revica, kar nainfuziji si prestala, jaz tud upam, da ti bo vse poplačano kolikor se moraš prematrati, iz srca ti želim čimprejšnje ukrevanje in vse dobro, lubčka in pozdrav od mene moja pupika

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3536
    5.5.2009 17:02:36   
    Abra
    Kakšen lep dan!!! Se mi je kar zdelo, da je treba malo gor pokukat user posted image

Ajsika čestitke za Maksa!!! Kakšen velik fant! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se cartajte user posted image

Mišmiš user posted image user posted image user posted image pol bosta pa najbrž res dva fantka user posted image

Ooo, Pija! Kako kaj študij? user posted image

Jaz sem pa danes malo nostalgična user posted image točno pred letom sem v varstvo dobila blastocisto, ki se zdaj igra na igralni blazini in veselo vriska user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3537
    5.5.2009 17:12:49   
    Zvezdica
    Jaz sem pa danes malo nostalgična točno pred letom sem v varstvo dobila blastocisto, ki se zdaj igra na igralni blazini in veselo vriska

abri, jast tudi. Točno leto dni je od tegauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3538
    5.5.2009 17:14:34   
    Pija76
    Abra a se ti mal z mano hecaš? Kateri študij??? Kako sta s pupo? Kdaj se vidimo? Uffff, sama vprašanja........

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3539
    5.5.2009 17:24:05   
    Abra
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Abra a se ti mal z mano hecaš? Kateri študij??? Kako sta s pupo? Kdaj se vidimo? Uffff, sama vprašanja........

Sej veš, kakšen študij user posted image če ti gre branje, pa če si kaj novega pogruntala user posted image Pupa je super, zdaj je cel teden spala celo noč, 8-9 ur brez bujenja user posted image lepo raste, ful komunicira, je prav luštno. Kdaj pa imaš čas?

Zvezdica, zdaj se zdi, da je šlo to leto tko hitro mimo, kajne? Parik je ful cort user posted image kakšne laske ime!

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3540
    5.5.2009 17:38:14   
    Pija76
    Abra a to imaš v mislih user posted image .... ja ja veš da berem user posted image , sam nič nisem še ugotovila! Ma kaki nimam časa čist nobenega, prav jezna sem. Ej ta mesec bi si ga pa res enkrat vzela za vaju s pupo, da vaju vidim. Bosta utegnili?

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3541
    5.5.2009 17:39:37   
    Zvezdica
    Zvezdica, zdaj se zdi, da je šlo to leto tko hitro mimo, kajne? Parik je ful cort kakšne laske ime!

hvalauser posted image

ja hitro gre. se mi zdi da sem bila še včeraj noseča. user posted image Bosta vidva šla še v postopek ali je to to?

mi2 bi šla takoj, sam sej veš kako so te službe in vse ostalo. za tri moraš imeti veliko časa. No, do septembra sva si dala čas, pa se odločiva.

i belive i can fly....

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3542
    5.5.2009 17:50:42   
    veliki ŠKRAT
    IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

mi2 bi šla takoj, sam sej veš kako so te službe in vse ostalo. za tri moraš imeti veliko časa. No, do septembra sva si dala čas, pa se odločiva.

Uauuu!svaka čast!!!

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Zvezdica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3543
    5.5.2009 18:09:30   
    Abra
    Pija, veš da bova utegnili user posted image samo pravi čas v dnevu mora bit user posted image če bi pa raje vikend, sva naslednja dva zasedeni user posted image pol pa lahko

Zvezdica, midva nič ne razmišlava o naslednjih postopkih. Itak bi morala mal počakat, ker sem imela CR (sicer moja G pravi, da je 6m dovolj user posted image ). Mi je pa nosečnost povzročila kup zdr. težav, da moram najprej to rešit. Jaz sem namreč še vedno zatečena...

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3544
    5.5.2009 18:21:51   
    MBT1979
    Ojla pupe mojeuser posted image !!!

Se po dolgem času malo javljamuser posted image . Kot sem na hitro preletela, vidim da ste bile nekatere že v skrbehuser posted image . Nič skrbet. Smo fino, malo skačemo naokrog po sosednji državi Hrvaški, potem delamo v službi in popoldne pohajkujemo naokrog. Bodite brez skrbi nisem vas pozabila!!!! Zdaj se relaksiramo in počasi iščemo in čakamo na navdih za nov postopek. Mogoče ga bomo pa našli oz. dočakaliuser posted image user posted image . Se pustim presenetiti...

mismis, čestitke za 2 GVuser posted image user posted image !!!!!!

Pupe moje držim pesti za vse!!!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3545
    5.5.2009 18:27:42   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dan vsem skupaj.

Vidim, da vam je Žižek že sporočila lepo novičko v mojem imenu, meni je šele sedaj uspelo priti domov. Takole, imamo res dve GV, prva je velika 0,76 cm, druga pa tam nekje okoli 0,50 cm. Glede na to, da je prva večja, predvidevam, da je to moja blastocista in druga da je morula. Nosečnost potrjena za 5t in 3dni, imamo pa tudi prvo slikico naših pikic user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, čisto vsem za dobre želje in  navijanje in ne pozabite, še malo vas  bom potrebovala, da mi pri navijate srčkeuser posted image user posted image user posted image

Sem videla, da je naša Ajsi povila Maksa. Bravo LEDENKA, BRAVO OČI IN MALI PRINC MAKS user posted image user posted image user posted image  to je pa res čudovita novička

miška draga moja, jz sem pa tko wesela, da me kr mal duši, verjetn se voda hoče mal skoz učke zakadit po ličkih, pa se kr nekak ne dam, sem rajš bolj vesela ... matr no, res ... sej sploh nimam teksta ... skratka user posted image user posted image user posted image user posted image od nas dva s muž user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3546
    5.5.2009 19:41:00   
    zarja1
    Zarja, hvala za telegram v našem imenu, a potem prideš 12.6. z nami svojo 30-tko vnaprej zalitiuser posted image user posted image user posted image . edino prav.

vidiš to sem čist pozabla....uffff finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, Abra, Gloria kolk vas je fajn videt. Helov moja 1979.....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3547
    5.5.2009 19:42:07   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

vidiš to sem čist pozabla....uffff finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica, Abra, Gloria kolk vas je fajn videt. Helov moja 1979.....

jaz nisem user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3548
    5.5.2009 19:43:00   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Dan vsem skupaj.

Vidim, da vam je Žižek že sporočila lepo novičko v mojem imenu, meni je šele sedaj uspelo priti domov. Takole, imamo res dve GV, prva je velika 0,76 cm, druga pa tam nekje okoli 0,50 cm. Glede na to, da je prva večja, predvidevam, da je to moja blastocista in druga da je morula. Nosečnost potrjena za 5t in 3dni, imamo pa tudi prvo slikico naših pikic user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem, čisto vsem za dobre želje in  navijanje in ne pozabite, še malo vas  bom potrebovala, da mi pri navijate srčkeuser posted image user posted image user posted image

Sem videla, da je naša Ajsi povila Maksa. Bravo LEDENKA, BRAVO OČI IN MALI PRINC MAKS user posted image user posted image user posted image  to je pa res čudovita novička

miška draga moja, jz sem pa tko wesela, da me kr mal duši, verjetn se voda hoče mal skoz učke zakadit po ličkih, pa se kr nekak ne dam, sem rajš bolj vesela ... matr no, res ... sej sploh nimam teksta ... skratka user posted image user posted image user posted image user posted image od nas dva s muž user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretka moja, hvala tebi in tvoj muž za čestitike, jaz močno upam in si želim, da tudi vaju dva čimprej doleti takšna sreča user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3549
    5.5.2009 19:54:34   
    zarja1
    Mismis daj povej, a si pričakovala dva pamžka? Jaz sem tolk vesela zate!!!!!!!!!!!!!! Res dans je bil zame prekrasen dan.

Ajsi ima Maksa, Mismis dva pamžka, jaz sem v službi lahko predala eno tak tečno delo eni taki babji tečnobi...user posted image user posted image user posted image  - uf se mi še kr smeji, po kosilu pa še user posted image . Pa komu lepše nego meni!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?