Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:26:32
|
|
|
|
zarja1
|
ne, kateri je Pijin?????
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:28:55
|
|
|
|
zarja1
|
Zvezdica paše ne....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:29:56
|
|
|
|
mismis
|
a čmo dati še kakšnega...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:29:57
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne, kateri je Pijin????? Josh iz Pearl Harbor-ja Mismis dej še men mal veselja no.........
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:30:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne, kateri je Pijin????? Josh iz Pearl Harbor-ja Mismis dej še men mal veselja no......... joj smo nestrpni
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:30:43
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis hvala, hvala, hvala!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:31:38
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne, kateri je Pijin????? Josh iz Pearl Harbor-ja Mismis dej še men mal veselja no......... joj smo nestrpni že čist
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:34:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Mismis, kaj so se to tla pri nas tresla?!!?!?!? Padu kamenček, al dva? Iskrene čestitke za tvoja zaspančka! Pozdravček tudi ostalim vasevalkam. Pri nas slabo net vleče in se ne bom mogla udeležiti veselice. Uživajte!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:39:47
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Uh...ste se razpisale... Prov težko je slediti, če te cel dan ni doma...potem pa cel kup strani... ja glavn da se dogaja...pa naj se samo dobre stvari.... Punce, jaz sem po IVF v soboto zvečer dobila . Že prej sem imela boleče menstruacije, ampak tako boleče še nisem imela, pa močno, pa kr žge me vse noter. Danes sem že četrti dan, pa zdi se mi da je tko kot bi se mi komaj vlila, kr ne neha tečt. Drugač pa ponavadi prvi in drugi dan potrebujem tablet za bolečine, zdej bi umrla če ga ne bi vzela. Sej je to normalno, a ne? Zdej vas grem pa mal brat, poj pa spat, ker sem čist zmatrana...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:41:57
|
|
|
|
Pija76
|
Dajamaja pozdravček!!! Punce hvala za Josha, grem zdaj v horizontalo . Nočko vsem!
< Sporočilo je popravil Pija76 -- 5.5.2009 21:42:36 >
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:42:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Uh...ste se razpisale... Prov težko je slediti, če te cel dan ni doma...potem pa cel kup strani... ja glavn da se dogaja...pa naj se samo dobre stvari.... Punce, jaz sem po IVF v soboto zvečer dobila . Že prej sem imela boleče menstruacije, ampak tako boleče še nisem imela, pa močno, pa kr žge me vse noter. Danes sem že četrti dan, pa zdi se mi da je tko kot bi se mi komaj vlila, kr ne neha tečt. Drugač pa ponavadi prvi in drugi dan potrebujem tablet za bolečine, zdej bi umrla če ga ne bi vzela. Sej je to normalno, a ne? Zdej vas grem pa mal brat, poj pa spat, ker sem čist zmatrana... Tanja, je kar razumljivo, da ti full lije in te boli. V IVF postopkih je ponavadi sluznica (endometrij) debelejši kot v naravnem ciklusu, kar je tudi posledica, da bolj lije, ker se ta endometrij lušči. Kar je po eni strani tudi dobro, ker se na tak način telo čisti hormonov.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:43:50
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Mismis, kaj so se to tla pri nas tresla?!!?!?!? Padu kamenček, al dva? Iskrene čestitke za tvoja zaspančka! Pozdravček tudi ostalim vasevalkam. Pri nas slabo net vleče in se ne bom mogla udeležiti veselice. Uživajte! ojla Dajči, jaz še kar čakam na tvoje lepe novičke, saj vem, da se bom še na čakala, ampak ta čas bom pa mislila nate in navijala, da se borci vgnezdijo
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:44:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Zvezdica paše ne.... oh ja. Veš da...sploh če si čudno razpoložen A vam pokažem kakšno frizurco je imel Liam pri 11ih mesecih? ekola tuki je... Sem ga prej na januarčixah kazala, pa ga še vam. Očitno bo tak tudi patrik
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.5.2009 21:45:23 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 21:53:14
|
|
|
|
lana70
|
punce čist zglajzale, šscccccc spat, kaj je ta galama ob tej uri!!! pa poln net dedcov!!!Ma halo!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 22:01:54
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Nooooooo Lana....a ni lep ta moj Josh Hartnett...mmmmm...he he... Sej če hujšamo, še ne pomeni da ne smemo pogledati jedilnega lista !!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 22:38:57
|
|
|
|
mlinčka
|
Čeeer! Sej vem, da mi nobena ne bo verjela, ampak mene niso teli dedci ven zbezal. Res, majkemi ! Itak mojga ni vmes, čeprav je tud kkšn iz tegale repertoarja prilično fu.kabilen . Prišla sem čestitat naši mišmiški , ki je tole danes prov fenomenalno izpeljala! Vej tu gou, bejba!!! Pa da vas vse po dolgem času mal poobjemčkam in polubčkam ! Pa da se pohvalim, da sem dans nardila strokovca in bo končno več cajta za RR in ostale nosečniške radosti. Jah nič, tolk na kratko. Nočka!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 23:12:05
|
|
|
|
Zvezdica
|
mlinička, pa lih danes sem na vas mislila :) Nočka
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 5.5.2009 23:26:02
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Čeeer! Sej vem, da mi nobena ne bo verjela, ampak mene niso teli dedci ven zbezal. Res, majkemi ! Itak mojga ni vmes, čeprav je tud kkšn iz tegale repertoarja prilično fu.kabilen . Japajade... in potem svizec zavije čokolado... Pa da se pohvalim, da sem dans nardila strokovca in bo končno več cajta za RR in ostale nosečniške radosti. Jah nič, tolk na kratko. Nočka!!! Čestitke srce
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 6:46:59
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Ena mičkena kavica za vas
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 6:58:12
|
|
|
|
Reby
|
Mlinčka - sej ne morem verjet, da si ti prilezla iz ilegale Tut na nosečkah te nč več ni, zgleda, da bomo mogle začet dedce limat... Čestitke za strokovca! Zvezdica - Liam je isti cuker kot Patrik, sej ni čudn, da že na tretjega študiraš, kdo pa ne bi pr takih lepotcih.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 8:37:43
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako ste kaj danes? O pa naša Mlinčka se je pokazala. Babji ksiht čestitke za strokovca, se ti je odvalil kamen s srca, kajne. A nas bo vaše blagororodje počastilo s svojo prisotnostjo 15.5., da se jaz malo podrajsam ob tvojem trebušček, da bo deca začutila kakšno fajn družbo bo imela za igrat?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 8:43:31
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - kot vsako jutro si nam tudi danes postregla s tako lepo kavico, hudiča , jih pa znaš pripravit na 1001 način, svaka ti čast, pa še vse so tolk dobre babike, pa kaj to limate ene fejst dedce, mi k'r lušte delate, jaz pa nič ne morem k ne smem , šmenta nahamol!!!!!
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 8:49:51
|
|
|
|
mismis
|
Miklarom, kar pridruži se moji agoniji, jaz tudi ne smem Kako si danes, a je še belina?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 6.5.2009 9:11:14
|
|
|
|
BarbiG
|
Dober dan vsem skupaj. Ja včeraj sem malo zabluzila cel dan, ker imam po Menopurju res čudne stranske učinke. Ful sem zaspana, pa joka se mi - sem postala tako občutljiva, da ne vem, če se ne bo moj za tale čas kam umaknil, ker me že ful čudno gleda, kaj mi je. Za povrh sem staknila še en virus in imam drisko. Bljak. Sem celo noč preživela na WC-ju. Ampak moram pa rečt, da če si dam Menpour v trebuh nič ne peče. Samo me pa zadane in sem čist za na Luno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?