Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:23:21
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo vidim, da ti je Katjuša lepo razložila
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:25:40
|
|
|
|
Urša08
|
O Katjuša mah veš tile naši otročki znajo tud ušpičit kero. Prav je, da si mu dala kazen, da bo vedel da je naredil napako.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:26:41
|
|
|
|
Urša08
|
Simonakr super za nakupe , pa za nečaka Davida Te smem vprašat kaj je to silata juha?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:27:12
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Gaja je bl spet pridna, prespala celo noč, zjutri o je pa kar moj porihtu in jst sem spala do 12h... Ku je pasalo! katjusa, lepe lsikice! Pa Florjan je prov en pobalinček... Zakaj pa maš playgel??? hrbet...mene včasih tudi full boli... Gaja ko je zaspana, si tudi full učke mnca. Pa tudi po nosu se je že opraskala..Ampak ona ne zaspi sama v postlci-da jo dam zbujeno no-no way! Zmiri zaspi na flaši, pol podre kupčka v spanju, se še malo pocrtamo in pol jo dam v postlco. Danes ponoči je neki kašlala, pa sm ji prej nosa pucala in je mela tolko mišk not, da adijo...Sm kar vlekla in vlekla, pa ni blo konca...Zej je pa OK! Ji pa sam zjutri pucam nos, razn če je potrebno ji še popoldne...Sam upam, da ne bo kej bubana. Pa sm ji hotla vročino zmert učeri, k je bla neki topla, pa mi kaže ušeni termometer da ma 34,9C... Kire termometre mate vi in kje merite?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:28:26
|
|
|
|
sunny24
|
simonakr, za nečaka!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:29:33
|
|
|
|
Urša08
|
sunny24 kake skomine mi ti delaš otroček ti celo noč prespi, tvoj jo zjutrej zrihta in ti spiš do 12 joj kok bi men pasalo da bi spala vsaj 8 ur v kosu skup
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:32:35
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr super za nakupe , pa za nečaka Davida Te smem vprašat kaj je to silata juha? No ja mislila sem solato in juho!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:33:37
|
|
|
|
sunny24
|
ursa, jst spim vsak dan po 8 ur skupi, danes je bil luksuz-12 ur... Ja ja, sm kar mojmu učeri rekla, da naj on porihta Gajo ko se bo zbudila, k je fraj zdej 2 dni. Pa je bil full smešen...Gaja zjutri sam jamra ko se zbudi in ne joka, da je lačna-on je pa čaku, da začne jokat, tako da je revca 1 uro jamrala... Sm se že jst zbudila, da grem v akcijo pa pol on: Sej smo se zmenli, da jo jst porihtam...OK, tnx, in sm šla spat dalje... Zdej pa je Gajči kakala, tako, da gremo previvat rito in eno debato z medotm vršt...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:36:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, lepe lsikice! Pa Florjan je prov en pobalinček... Zakaj pa maš playgel??? ti ga nimaš? za igrat ga mamo IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Pa sm ji hotla vročino zmert učeri, k je bla neki topla, pa mi kaže ušeni termometer da ma 34,9C... Kire termometre mate vi in kje merite? mamo ušesnega in še enga digitalnega s katerim merimo v ritki ušesni men ni zanesljiv ga imam sam za ponoči da preverjam če vročina pada la narašča
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:42:45
|
|
|
|
Čebel@
|
simona........čestitke za nečaka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:44:04
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona........čestitke za nečaka Hvala. Ej sm te pozabla vprašat kako je blo v savni?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:44:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kire termometre mate vi in kje merite? imam ušesnega in digitalnega.......zaenkrat HB jih še nismo nucali
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:45:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona........čestitke za nečaka Hvala. Ej sm te pozabla vprašat kako je blo v savni? a misliš da nama je ratalo priti?ja malomorgen!!!kar naprej kej vmes pride.......bom en dan ga za kravatelc zagrabla in ga zvlekla z mano
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:46:54
|
|
|
|
Čebel@
|
dejmo se res zmenit za kakšno srečanje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:51:33
|
|
|
|
simonakr
|
Jest sm čist za! Kaj pravte na zbilje? zdej je kao lepo vreme pa gremo mal vn na luft.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:53:14
|
|
|
|
Vesnozaver
|
Juhej, simona čestitke za nečaka! sunny za mozeka, saj se bo naucil Gajine govorice katjusa pomagaj prosim.....ne morem slike sem goe dat...ker uporabljam mozilo mogoce? ne vem....no, ko pa kliknem v tvojem profilu na e-mail, pa ni nikjer opcije poslji s priponko al ne najdem....ce mi napises tvoj mail, pa bom s svojega poslala? Aljazek aja, jaz cakam,da pride kolegica, greva na kavo,za kosilo bo pa podvarak, njamsi.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:53:32
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem tud za srečanje. Zbilje se sliši super
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:55:42
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem tudi za Zbilje .......če bi se dobile dopoldne,a bi me lahko katera pobrala v Domžalah?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:56:06
|
|
|
|
Urša08
|
Vesnozaver ne vem, če je problem v mozili, ker jo tudi jaz uporabljam in nimam težav. Punce moj pikec že 6 dni ni kakal. Čutim, da ga danes to matra zato mi povejte katere kamelce ve skuhate - a so to kake posebne al tiste v vrečki Pa kok cukra date, pa kok čaja ponudite otročku? Čim bolj točno. Stokrat hvala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:58:09
|
|
|
|
Čebel@
|
urša.......jaz ti ne znam pomagat s kamilicami,ker Hani zaenkrat pomaga prekuhana voda-se takoj pokaka
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 13:58:16
|
|
|
|
Vesnozaver
|
pikica imas ZS!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:01:08
|
|
|
|
Vesnozaver
|
ursa kako pa naredis?jaz kliknem na sliko, dam copy in potem mi v okencu niti ne da moznosti paste....al je kaksen drug nacin?hvala....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:04:04
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, smo ga meli, uporabli pa lih ene parkrat... ursa, kaj pa če mu kak čajček-komarčkov daš, pa lih malo cukrčka not? Gaja je spet začela nki pokašlavat??? Upam, da gre mimo...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 14:05:32
|
|
|
|
sunny24
|
vesnozaver, pejdi na shrani.si, tam si zbereš slikico, pomanjšaš na 400-dodatne možnosti, obkljukaš in pol prekopiraš kodo za forum v post...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?