Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:02:46
|
|
|
|
kayica24
|
tudi podnevi zaspi brez problema ker jo dam po hranjenju v igralni center ali pa sebi na kolena in ko začne zzehat,jo dam v zibko..........mogoče se pa Marineli preveč dogaja pred spanjem,ali pa je preveč utrujena Ja,saj naša po kopanju zvečer tudi takoj zaspi..Mogoče parkrat zajamra,pa jo že sfali... Čez dan pa jo ponavadi po hranjenju takoj položim v posteljico,ker ponavadi že zeha al pa si mane očke..Ampak potem še v posteljici nima mira,ji moram parkrat dudo popravit,al pa namočit v vetrovne kapljice,pa potem počasi zaspi... Pa še nekj..Vsako jutro ima zamašen nosek in takrat tudi zakašlja...Potem sčistim in je ok...Čez dan je tudi ok..Samo zjutraj
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:02:57
|
|
|
|
tanci29
|
rebeka čestitke urošu za tri mesece kayica-naša hana tudi kar zaspančka, ko rata zaspana jo položim v posteljico če pa kej preveč še cmevka ji pa na dudico dam kapljice proti krčkom in potem kar počasi zaspi...zvečer pa se po kopanju podojiva in jo dam spat v zibko, včasih se še prebudi jo še malo pristavim potem pa mrkne majchy-kakšno pošto za vrtec neseš
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:04:52
|
|
|
|
tanci29
|
kayica-mogoče ji čez dan takoj po hranjenu še malce trebušček nagaja, ali pa je še preveč firbčna da bi takoj zaspala..
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:05:32
|
|
|
|
kayica24
|
kayica-naša hana tudi kar zaspančka, ko rata zaspana jo položim v posteljico A je potem možno da jo prehitro dam v posteljico???? Da še ni prav zaspana...???? Ampak ko jo dam v posteljico si full po očeh mane,pa se zvija,pa glavico obrača in drgne z noskom...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:07:33
|
|
|
|
Katjusa
|
naš je tud včasih mal še nemiren pred spanjem, po večini pa kr zaspi drugače mu pa še ene 2x dudo dam pa zaspi.... takoj po hranjenu pa ful stoka (četud dobro podere kupčka) tak da navadno se skušam izogibat spanju takoj po hranjenju (pa naš spi na trebuščku) samo zvečer in če je zgodaj zjutraj ga dam takoj po hranjenju čez dan ga dam pa po hranjenju al mal v igralni center al pa se mal žulkama
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:08:24
|
|
|
|
kayica24
|
kayica-mogoče ji čez dan takoj po hranjenu še malce trebušček nagaja Hm...Ja, tudi to bi bilo možno,ker se mi zdi,kot bi jo malo krčilo...Ampak ne tisti pravi krči,tudi jok ni tako inteziven..Mogoče jo res po hranjenju matra..Ker ponavadi malo joka in je še nemirna po hranjenju,čeprav ni lačna... in kaj lahko storim proti temu,kak ji lahko pomagam????Kaj naj nardim po hranjenju??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:08:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 kayica-naša hana tudi kar zaspančka, ko rata zaspana jo položim v posteljico A je potem možno da jo prehitro dam v posteljico???? Da še ni prav zaspana...???? Ampak ko jo dam v posteljico si full po očeh mane,pa se zvija,pa glavico obrača in drgne z noskom... po moje če si po učkah maane da je zaspana......sej pravim jaz ji dam dudo in jo podpuntam s planico da ven ne pade in hitro zaspi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:10:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-kakšno pošto za vrtec neseš domžalčani smo nazaj dobili vloge ki smo jih že oddali injih moramo še enkratposlat(malenkost več podatkov je treba gor napisat).......in jo je treba poslat priporočeno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:12:06
|
|
|
|
kayica24
|
naš je tud včasih mal še nemiren pred spanjem, po večini pa kr zaspi drugače mu pa še ene 2x dudo dam pa zaspi.... takoj po hranjenu pa ful stoka (četud dobro podere kupčka) tak da navadno se skušam izogibat spanju takoj po hranjenju (pa naš spi na trebuščku) samo zvečer in če je zgodaj zjutraj ga dam takoj po hranjenju čez dan ga dam pa po hranjenju al mal v igralni center al pa se mal žulkamauser posted image user posted image user posted image Tudi naša spi na trebuščku...In stoka po hranjenju...A potem je to normalno,ker jim mogoče želodček in prebavni trak še malo nagajata... Ja nič,bom jo tudi jaz po hranjenju še malo zamotila in je ne bom dala takoj spat..Vsaj čez dan...ker midve se ponavadi cartama pred previjanjem,hranjenjem..Saj se zbudi že kako uro preden je lačna ponavadi..Včasih jo morm pa kar sama zbudit,ker bi drgač cel ritem podrla...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:14:08
|
|
|
|
kayica24
|
sej pravim jaz ji dam dudo in jo podpuntam s planico da ven ne pade in hitro zaspi a ti ji kar podložiš dudo???Dobra zamidel..Bom probala,ker drgač včasih 20x letim do nje in popravljam dudo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:16:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 sej pravim jaz ji dam dudo in jo podpuntam s planico da ven ne pade in hitro zaspi a ti ji kar podložiš dudo???Dobra zamidel..Bom probala,ker drgač včasih 20x letim do nje in popravljam dudo ja tetra planico zrolam in jo dam pred dudo....tko jo sama tudi najhitreje da nazaj v usta......samo moja spi na boku ne na trebuščku
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:20:56
|
|
|
|
brkn83
|
naš pa čez dan bolj mal spi, edino če gremo ven na sprehod ali pa se kam peljemo z avtom. Drugače če smo pa doma pa zaspi, sam če je res utrujen, takrat pa si ponavadi začne manit oči in ga js potem kr lepo v postlo položim, mogoče še parkrat zastoče in potem lepo zaspi.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:21:15
|
|
|
|
Katjusa
|
poskušaj obrnat zadevo, da se previjete in nahranite, ko se zbudi potem se pa igra in gre spat... pa čim manj nepotrebnega zbujanja naj spi kolkr rabi..... sam pomagaj se ji usmerit da dobite ritem.... jst namesto da ga zbujam nardim v sobi ful svetlobo in se potem sam počasi zbudi.... ampak še to sam zvečer če je potrebno ker če spi med 7 in 9 uro potem imamo problem in noče zaspat ko je to potrebno hodita pa zdej oba spat med 9 in 9:30 zjutraj se zdej benjamin zbuja med 7 in 8 uro (prej se je okol 9, sam očitno bo rabu počas kako močnejšo hrano, no pa dokler se mi ne zbuja ob 5 zjutri ne bomo nič spreminjal) in ga nahranim pa dam nazaj spat... potem pa skušamo bedet med 11(takrat spet je) in pol1 ko ga dam spet spat (ker takrat spi tud Florjan) popoldne okol 2-3 spet je in gre okol 4 spat, da imamo mi v miru kosilo potem pa okol 6 je in spi okol pol 7 za kake pol urce potem pa bedino do 9 ko dobi jst in gre spat se pa zbuja sma ob teh urah ker je lačen.... evo zdle se zbuja jedu je neki do 8 zdej se boma previla in mal pocartala pa mal čajeka mu bom ponudla mal čez 11 mu bom dala pa jest.... pač vedno ne čakam da joka za lakoto tak da v povprečju hodmo spat okol uro do uro in pol po hranjenju in potem spi uro do 2.....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:31:55
|
|
|
|
kayica24
|
Uh,potem pa naša full spi.... Naša spi po vsakem hranjenju uro ali dve,včasih tudi 3 ali 4..Odvisno..No,saj jaz jo budim tudi samo zvečer,ker vem da je potem treba kopanje,hranjenje in da je ob uri v postelji...No,mi še zmeraj hodimo spat komaj ob 22....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:34:01
|
|
|
|
Čebel@
|
kayica......kolikokrat pa potem je v 24 urah?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:46:03
|
|
|
|
Katjusa
|
naš še kr spi se je že oglašal pa je nazaj zaspal do takrat, da sem jst vam do konca post napisala to je en zaspanček tak se mi nič ne da.... komaj diham še na wc skos hodim me nonstop na blato tišči mamice pa dons ni da bi ji florjana mal dala pa šla nazaj spat.... sicer je pa ful priden knjigice gleda jst se pa premetavan od računalnika na sedežno in nazaj.... še čaja se mi je da skuhat sam florjanu sem zajtrk nardila ostalo pa nič....
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:48:00
|
|
|
|
Katjusa
|
no ja mi o volku volk se oglaša zdej se je pa zbudu ga grem polupčkat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:56:27
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem pa malo pospravit ......pridejo jutri zjutraj obiski-teta ki ima plučnega raka in bo 1. vidla Hano(upam da ne tudi zadnjič )
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 10:59:21
|
|
|
|
kayica24
|
kayica......kolikokrat pa potem je v 24 urah? Naša miškica je 5 obrokov dnevno...In sicer od 8 zjutraj do 22 zvečer..Ponoči pa ne je,ker prespi celo noč Ponavadi jema okrog pol8/8, pa potem ob 11/pol12,potem ob 15/15.30, potem okrog 19in nazadnje obkrog 22... Tak je takrat,ko spi med obroki do 2 uri,največ tri... Ona še praktično zmeraj samo je in spi Saj včasih pa prebedi od enega obroka do drugega...Ona je kot april..Muhasta..Enkrat tak,drugič tak... Je pa moj april...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:03:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 kayica......kolikokrat pa potem je v 24 urah? Naša miškica je 5 obrokov dnevno...In sicer od 8 zjutraj do 22 zvečer..Ponoči pa ne je,ker prespi celo noč Ponavadi jema okrog pol8/8, pa potem ob 11/pol12,potem ob 15/15.30, potem okrog 19in nazadnje obkrog 22... Tak je takrat,ko spi med obroki do 2 uri,največ tri... Ona še praktično zmeraj samo je in spi Saj včasih pa prebedi od enega obroka do drugega...Ona je kot april..Muhasta..Enkrat tak,drugič tak... Je pa moj april... imata zelo podobno kot midve(pol ure gor dol) moja med obroki spi maximalno 2 uri
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:09:55
|
|
|
|
Katjusa
|
to sta pa moja sončka... takole se je pa banjamin usedu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:13:11
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.........full sta cukra kva dober sedi mali dej mi povej če ma benjamin še kaj drugega pod tem pajacem(razen pleničke seveda )?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:15:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa takole se je pa banjamin usedu a imate 3 fante doma?florjana,benjamina in banjamina mal se hecam-sej veš
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 5.5.2009 11:16:20 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:18:15
|
|
|
|
kayica24
|
Glej ti Majchy... kako izziva Še nisi šla čistit??? Hec hec hec Kolko pa je stara ta teta???A je kadilka?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 11:19:11
|
|
|
|
Katjusa
|
imamo spodaj body brez rokavov
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj srčkana imena za dekliceV galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?