aprilčica07
|
poopsie: lepo, da si se oglasila, nas je vse skrbelo zate.. super, da ste bolše. kr ostante še doooolgo 2 v 1:):) anč: ja, fisan je meni zakon pasta... sem provala vse sort, pa ni blo najbolše.. saj ne, da bi jakob imela tako vneto kožo na ritki, ampak je bil stalno neki mozoljčkast, pol smo pa to pasto provali in je od takrat super... za Tristana in norice, da se čim prej pozdravijo opatija: velkomebak:):) hvar je superca.. meni je tam tako lepo, da ne morem opisat.... relaks, tisti ta prav....tisti dalmatisnki otoški dih in način življenja, ti res napolni baterije:) glede kreme dr. Hauschka (ne znam prav napisat) se popolnoma strinjam s tabo.. tudi jst sem imela za jakoba poleti za sonce to kremo in je ne morem prehvalit, res super zadeva, sicer za obraz imamo zdaj od welede, ki je tudi ok:):):) eee35: ja, prehlad traja tolko dni, tle nimaš več kaj dosti nardit.. bit taka v službi je pa muka, če pomislim nase, vem, da takrat trpim ko sto hudičev in od mene ni veliko.. Trenutno imam malo miru, je šel mali z mojo mamo k šmarnicam, moj je pa ostal kr pr svojih, ker grejo jutri delat v trte in oljke, takoj zjutraj (dela popoldne), pa da se ne vozi gor in dol, včasih ostane doma....Se malo odpočijemo drug od drugega he he (se hecam)... Sem slišala prej po radiju, da so tle v našem okolišu prvič po mislim, da 33 letih presegli vpis otrok v vrtec in bojo vrtev prenavljali in nardili prizidek, pa jaslice bodo tudi uštimali... Lepo! Tako, zdaj grem malo pred tv, pol pride itak že tamali, pa še malo čaja in malo se bomo poigrali pol pa mali v mižule jst pa še kaj nardit:)