Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ooo punce, upam da ste pojedle vsaj eno kupo namesto mene. Tole pa res dobro zgleda... Lsica, a si za ponovitev v soboto? Aja, preden pozabim, dobrodošle vse nove. Vem da vas je tukaj nekaj pa na junijkah, ampak jaz enostavno ne sledim. Upam da se boste pridno javljale in ne se ustrašit 'starih' klepetulj. Veš kaj ana, jaz sem blont, leta me dajejo pa še nosečniška skleroza in nimam pojma zakaj nisi mogla pridet. Pride mi na pamet vsaj 5 razlogov, ampak bo lažje če poveš, seveda če ni skrivnost. Hm, pa ne da si šla na obisk v P? Jaz sem pa tako utrujena, da mi bodo noge odpadle. Na servisu nisva nič uredila, ker ni bilo šefa, potem sva šla še okoli po BTC in to res ni več zame... Blagor tistim, ki imate še dovolj energije, meni se zdi da bom umrla ko bo treba potiskat, če bom tako brez energije... Majana, kupe namesto tebe nismo mogle pojest, vim še svoje ni zmogla, ker so bile tako veeeliiiikeeee . Ne, ampak res, ko men prinesel 2 kepici sladoleda je to zgledalo kot bi jih bilo 6 ali pa pol banjice... Škoda ker nisi mogla prit,... no ja, pa saj zdaj prihaja naš čas...počasi boste nehale v službo hodit, pa se bomo kaj večkrat dobile, a ne? V soboto bi bila ful za ponovitev, ampak moram na predavanja . Če ne bi mela seminarske, bi jih kar prešpricala, se mi prav nič več ne da tja hodit...sploh po tistem, ko sem videla kako moje "kolegice" razmišljajo..., saj veš, glede izpitnih datumov. Naj se grebejo... Kar se pa zmatranosti tiče...ej mene vprašaj. Sem danes mela že preveč hoje in gibalnih aktivnosti, tako da me je šivilja na koncu peljala domov. Ej še enkrat, hvala ti šivilja. Greva jutri na eno kavico . Majana, jutri grem na dekompresijo, pa vprašam še zate, če ti lahko kak datum popoldne da. Te potem pokličem, velja? A ne bi bilo fino če bi šle skupaj, pa mava pol tam eno uro časa za čvekat?
|