BOOMER
|
ola se javim pred popoldanskim čiščenjem (po opoldanskem šopingu ) živa25 - sožalje obema...babice so zakon, glavno jo je ohranit v spominu pa se nasmehnit, ko se spomneš nanjo. Upam, da bo tvoj ok. itak skleroza - berem pa iščem slikce, zinem pa ne čestitke veroniki in blue - jutri pade kupa za vaju! katrinka - no se mi je kar zdelo...midva sva po tem dopustu bla tko fuč, da sva šla v vaško gostilno, pa sva udarla orneg debato in prišla do zaključka, da se vedno najde kaka nesposobna babnica, ki davi ful pridnega moža in terorizira vso okolico s svojimi "ta pametnimi". In zakaj? Ker drugega niso sposobne, v življenju niso svojih ciljev izpolnile in so ostale zagrenjene. Psihološko kontrolo nad nekom se gre lahk vsak, brez diplome...Preveč je takih primerov, ko slabši zabijajo ta sposobne....v bistvu je to neke sorte MOBBING.....Sam še en primer take žena-mož kontrole: je mož kupu jabolka, niso bla glih iz izložbe, je kuj bil komentar, da kaj pa je to za en s*** od jabke. Pa smo šli na tržnico, pač nismo blitve kupli, pa je mela cel dan pa še vsem za povedat (na telefonu non stop), da ona pa ne dojame, kako nismo tega kupli. Amapk, draga moj, najlažje je iz stola komandirat pa kritizirat...mož diabetik, bolan, gara okoli bajte in se ubija, pol jo pa npr. 1h vsi zrihtani za obiske čakamo, da se gospa obleče, ker ona se ne more oblečt, dokler zjutraj ne opravi velike potrebe. Pa bogu hvala, da veš, kaj si naredila in kaki so tvoji cilji - to je tisto, kar te naredi "sposobno", to ni hvalisanje, je dejansko to, kar si. (res pa ni treba dat to v opis profila pol blo mal čudno, se strinjam). Uf - mislim da je blo zdej zadost! Me še vedno kr fejst zarad tega glava boli, ampak obljubim, da ne bom več pisala o tem (no saj potrudim se lahko, ne? ) Raje misli na: maline, robide, boysnberryje, ki bodo ta teden vzcvetele in bodo preveč polne... Sadovi pridejo julija (tko ko vse ostalo )
< Sporočilo je popravil BOOMER -- 4.5.2009 15:43:51 >
|