|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
4.5.2009 12:52:48   
Anonimen
Larilu hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Gorenka jaz, Lsica in Vim gremo v četrtek prvič na telovadbo v bazenu. Na kodeljevo se bomo odpravile. Če te zanima, piši pa se bomo zmenile user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.5.2009 13:02:50   
vim
živa25 tvojemu možu izrekam sožalje,ti pa vseeno pazi nase.

gorenka kot je že živa rekla, tri od lj noseč se odpravljamo na plavanje. Za tvojo hrbtenico bi bilo to super, sploh ker imaš težave s križem in bi se vsaj tisto urco tvoje telo spočilo. Breme bušija bo z dneva v dan težje. In dobrodošla med nami.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.5.2009 13:03:54   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ja kaj češ Katrinka jaz se pa s svojima svakinjama že skoraj tri leta ne pogovarjam (oziroma se onidve ne z mano), češrav mi je razlog še vedno skrivnost, pa moram rečt da kar dobro živim (oz. še bolje), ker mi ni treba poslušat njunih neumnosti. Ne pravjo zaston: sto ljudi sto čudi.

GLAVN DA SMO ME TKO FAJN, A NE?

a veš da ti cist vrjamem da bolje zivis, pa tako in tako imam se 2 svakinji ki sta prfektni, pa od tasta drugo ženo sem kar prekvalificirala v taščo pa mi je luštn...meni in otroku ne bom manjkalo ne druzine ne ljubezniuser posted image

boomer - mislim da imas kar prav, to delajo nesamozavestni in fouš ljudje, dala si mi mislit - imam vse kar ona nima(od šole, do izpita za avto, moža, nosečnosti itd - pa ne mislit da se hvalim)in mogoče se v tej luknji zajc skrivauser posted image
si pa dobra da vse to naredis...pol ti pa tkole nehvaležnost pokažejo, tvoj se matra in dela orng pol dobita pa tole v zahvalo...obup...samo stran od takih a ne...jaz odštevam dneve da se selim-se mesec...user posted image si pa pridna na vrtu - rožicam se odrekam (alergija nanje) za maline se pa loh takoj zmeniveuser posted image

vim - hvala za cestitkeuser posted image

gorenka - dobrodošlauser posted image glede telovadbe - v fuzinskem zdr.domu imas ob pon in sre ob 19:00, je zastonj, drugače pa moj fit na brncicevi...upam da sem v pomoč, a ja - jutri imamo mitting - bi se nam pridružila..te bomo vesele (bivša samsara na presercu ob 16:00)user posted image

ziva25 - hvala za cestitkeuser posted image in hkrati sožalje ob izgubi moževe babiceuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.5.2009 15:14:19   
šivilja
Vidim da ni nobene tle gor, bom pa še jaz šla perilo zlagat (iz dopusta smo prinesli celo zalogo, ki je še nisem uspela oprat).
Sem pa danes naredila božansko kosilo  - bi še angelci papal, če bi ritke mel - slano pito s šparglji. Od tega jih je pol zraslo na moji njivi.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.5.2009 15:40:17   
BOOMER
ola se javim pred popoldanskim čiščenjem (po opoldanskem šopinguuser posted image )

živa25 - sožalje obema...babice so zakon, glavno jo je ohranit v spominu pa se nasmehnit, ko se spomneš nanjo. Upam, da bo tvoj ok.

itak skleroza - berem pa iščem slikce, zinem pa neuser posted image čestitke veroniki in blue - jutri pade kupa za vaju!user posted image user posted image user posted image

katrinka - no se mi je kar zdelo...midva sva po tem dopustu bla tko fuč, da sva šla v vaško gostilno, pa sva udarla orneg debato in prišla do zaključka, da se vedno najde kaka nesposobna babnica, ki davi ful pridnega moža in terorizira vso okolico s svojimi "ta pametnimi". In zakaj? Ker drugega niso sposobne, v življenju niso svojih ciljev izpolnile in so ostale zagrenjene.

Psihološko kontrolo nad nekom se gre lahk vsak, brez diplome...Preveč je takih primerov, ko slabši zabijajo ta sposobne....v bistvu je to neke sorte MOBBING.....Sam še en primer take žena-mož kontrole: je mož kupu jabolka, niso bla glih iz izložbe, je kuj bil komentar, da kaj pa je to za en s*** od jabke. Pa smo šli na tržnico, pač nismo blitve kupli, pa je mela cel dan pa še vsem za povedat (na telefonu non stop), da ona pa ne dojame, kako nismo tega kupli. Amapk, draga moj, najlažje je iz stola komandirat pa kritizirat...mož diabetik, bolan, gara okoli bajte in se ubija, pol jo pa npr. 1h vsi zrihtani za obiske čakamo, da se gospa obleče, ker ona se ne more oblečt, dokler zjutraj ne opravi velike potrebe.user posted image user posted image Pa bogu hvala, da veš, kaj si naredila in kaki so tvoji cilji - to je tisto, kar te naredi "sposobno", to ni hvalisanje, je dejansko to, kar si. (res pa ni treba dat to v opis profilauser posted image user posted image pol blo mal čudno, se strinjam).

Uf - mislim da je blo zdej zadost! Me še vedno kr fejst zarad tega glava boli, ampak obljubim, da ne bom več pisala o temuser posted image (no saj potrudim se lahko, ne?user posted image )
Raje misli na: maline, robide, boysnberryje, ki bodo ta teden vzcvetele in bodo preveč polne...

Sadovi pridejo julija (tko ko vse ostalouser posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 4.5.2009 15:43:51 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.5.2009 16:12:54   
katrinka
boomer - a ni zalostno, da se mora vedn nekdo pojaviti ki ti greni zivljenje...user posted image in ravno zarad vseh teh zapletov sem si zabicala da nikol ne bom taka tašča, no svakinja sem pa ze 12 let in se morm kr pohvalt da sem zlo fajn, sploh ko je bilo obdobje zastonj varuska...hahauser posted image no zdaj pa malo pospravt, pocakat mojga potem pa v MŠ....user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.5.2009 18:02:15   
Anonimen
pozdravček, punce!

danes sem imela zadnji pregled in sem malo zbegana, moram še vas povprašati... in se vam že vnaprej zahvaljujem!

V soboto imam pdp. Navodilo imam, da naj grem rodit v Ljubljano (zaradi nosečniške sladkorne... če bi prišlo do kakršnih zapletov, bi znali v LJ bolje odreagirati), če bo res nuja rodit (če bom v bližini) pa v Kranj.
CTG napotnico imam že v kranjski porodnišnici, kamor naj se zglasim v primeru blažjih popadkov ali kakršnih koli strahov do pdpjauser posted image , po pdpju pa naj se obračam na ljubljansko porodnišnicouser posted image .
Sem pa izvedela, da amnioskopijo opravijo samo v Kranju, v Ljubljani pa neuser posted image . Kaj v Ljubljani potem res čakaš in čakaš, da se otrok sam odloči, kdaj pride ven? Nič preverjanja plodovnice? Samo CTG? In meni so v prvo morali sprožiti popadke zaradi mlečne plodovniceuser posted image .
Mi zna katera pojasniti zadevo, kako je v Ljubljani, če greš čez pdp, ker tole me pa res začenja skrbeti...

Drugače: zredila sem se za dodatno kilco, tako da sem zdaj na +5, trebušček je večji za 2 cm (112 cm). Pregledov nimam večuser posted image .

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.5.2009 18:06:44   
Anonimen
ja, pa gorenka - pozdravljena! si z "mojega" konca?

jutri pa se dodobra naklepetajte na srečanju!! mene verjetno ne bo, ker mi vedno manj in manj ležijo sprehodi... sem postala bolj zapečkarska. edino z avtom se še upam peljatiuser posted image . joj, sem se spomnila, da so mi pozabili dati še napotnico za rešilca... ti, šmentuser posted image , kako nagaja!user posted image

vas še kasneje malo preberem... grem počivat, ker sem orto utrujena...
in ni mi jasno, kaj muha dela v 7. nadstropju... kdaj so se naučile letati tako visoko??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.5.2009 20:15:49   
vim
k.tja tukaj sem še jaz postala čisto zmedena. Si padla v čuden kalup. Ampak jaz bi naredila tako: hodila bi v KR porodnišnico, dokler bi blo vse OK torej na preglede. Če te bodo zadržali tam potem boš rodila tam, če pa bodo videli da bolje, da greš v LJ te bodo pa že oni napotili tudi z rešilcem. Tako, da kar ostani v KR, saj tudi tam vedo kaj delajo. Lahko pa greš malo v KR pa malo v LJ se pokazat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.5.2009 20:19:38   
gorenka
Hvala punce za informacijo glede telovadbe. Mogoče pa vodna res ne bi bla tko slaba. Boste poročala kako je bilo? Ker ravno jutri me ni tko da ne bom uspela tut na vaš meeting pridt...škoda. Bom ob user posted image in user posted image user posted image  Hja, sej boste še šle a ne? Da tut srečam kakšne večje bušije...moj še ni ravno velik...je bolj bunkicauser posted image

k.tja - tisti k izhajamo z gorenske glih muh nismo navajeni tko visok a ne? user posted image S katerga konca pa prihajaš? jst z radolške občine
aha že vidim...kranj..sem v čvekanju spregledala..zmedauser posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 4.5.2009 20:21:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.5.2009 20:28:15   
PapuaNG
ojla frače,

tudi jaz po morskem vikendu doma, smo se malo posončili in veliiiiko nahodili. Katrinka-ni vrag, da se nisva kje vmes tudi srečali, smo mel tut mi turo fiesa-piran-portorož, pa včeraj še podaljšali do lucije. No, ni treba posebej poudarjati, da so mi včeraj zvečer noge skoraj odpadleuser posted image . Me je na koncu že trebuh kar bolel, tako da takih pohodov ni več za izvajat, da ne bomo kaj prehitro sprožili. Mi je pa hecno, da tok musklfibra,kot ga imam med nosečnostjo v riti (no, ritnih mišicah), z vsemi treningi nikol nisem imela.

Aja, čestitke veronika in blueuser posted image Se moje ime kar nevarno bliža po seznamu proti vrhu user posted image Ampak naj še malo počaka...je treba še plenice in nekaj cunjic in otroške kozmetike kupit. Še dobro, da je kmalu plača...

Pa kar se sorodnikov tiče-imam očitno kar srečo kar se tega tiče...Moji so itak čist razneženi zdej, njegovi pa tut niso nič napačni. Njegova mami je imela sicer na začetku nek komentar v smislu, da sva tako na hitro vse skupaj speljala (ok, tri mesece zveze pred zanositvijo res ni neka huda veza, a ko veš, da je nekdo pravi, ne rabiš sto let, da to ugotoviš, nama je bilo pač tako namenjeno...bova drugič bolj pazila pri user posted image , haha) in mislim, da zdaj vsi vidijo, da nama gre super in so veseli za naju.

Sicer pa babe, nič se sekirat za to, kar drugi pravijo. Važno je le, kaj same mislimo o sebi, svojem partnerju itd. - me smo tiste, ki bomo vzgajale svoje otroke in ki bomo živele z našimi partnerji, nihče drug. In če nam paše tako, kot je, je vse, kar drugi rečejo nepomembno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.5.2009 20:47:01   
katrinka
zivjo cvekeuser posted image

kot sem obljubila - tu je urnikuser posted image

I.skupina ob 9:00 v babiški šoli
tor 5.5. nega dojenčka  1.del
cet 7.5. nega dojenčka 2.del
pon 11.5. anatomija, zobozdravnik
tor 12.5. prva porodna doba
cet 14.5. druga in tetja porodna doba
tor 19.5. fizioterapija
sre 20.5. poporodna doba
pon 25.5. dojenje, prehrana dojenčka
sre 27.5. psiholog (16:00 ali 18:15)

II.skupina ob 9:00 v babiški šoli
sre 6.5. nega dojenčka  1.del
pet 8.5. nega dojenčka 2.del
pon 11.5. anatomija, zobozdravnik
sre 13.5. prva porodna doba
pon 18.5. druga in tetja porodna doba
tor 19.5. fizioterapija
cet 21.5. poporodna doba
tor 26.5. dojenje, prehrana dojenčka
sre 27.5. psiholog (16:00 ali 18:15)

III.skupina ob 16:00 predavalnica stare porodnišnice
pon 11.5. fizioterapija ob 14:30
tor 12.5. anatomija, zobozdravnik
pet 15.5. druga in tetja porodna doba
tor 19.5. poporodna doba
sre 27.5. psiholog

IV.skupina ob 16:00 predavalnica stare porodnišnice
sre 6.5. nega dojenčka  1.del
cet 14.5. prva porodna doba
pon 18.5. druga in tetja porodna doba
sre 20.5. poporodna doba
sre 27.5. dojenje, prehrana dojenčka
cet 28.5. psiholog

V.skupina ob 18:15 predavalnica stare porodnišnice
cet 14.5. druga in tetja porodna doba
tor 19.5. poporodna doba
sre 27.5. psiholog

tečaj za može: pon 11.5. ali 25.5. v babiški šoli, šlajmarjeva 3a ob 18:15
tečaj za zgodno nosečnost: sre 27.5. v babiški šoli ob 16:00
predavanja pediatra: čet 21.5. v stari porodnišnici, šlajmarjeva 3 ob 14:30
predavanje anesteziologa: čet 28.5. v stari porodnišnici ob 14:30
varna vožnja: pon 25.5. v stari porodnišnici ob 17:00

upam da sem napisala vse, drugače pa bom skopirala urnik v službi pa loh jutr na mitting prinesemuser posted image
a ja - jutr bom sicer prsla na mitting za kakšno urco k potem imam MŠuser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.5.2009 21:43:38   
Lsica
Čao mačkice...

Še jaz, tokrat bolj na kratko. Danes je kar naporen dan za mano, z mojim sva se namreč odpravila v Ikeo - moj 1. obisk. Ne moreš verjet kako obsežna reč je to. Ob enih sva zaključila s shopingom, pa še bi se lahko kakšna stvar znašla v košarici, sam ni blo več volje...ne moči.
Vzela sva tud nekaj stvari za naju,... ampak pri pohištvu za bebija pa ostaja v igri Recinko, bova kar tam naročila posteljo in previjalno.

Ve ste se lepo razgovorile... sem vse prebrala. Veselim se srečanja jutri, vreme vsaj po napovedi bo OK. No razen če toliko nosečk na kupu ne prikliče spet kakšne vetrovne oblake.

Dobrodošla med nami, gorenkauser posted image . Živa - moje sožalje, res škoda da te jutri ne bo. Ostale - razen Blueeyes, ki bo imela pomembnejše delo, pa upam da se vidimouser posted image . In kakšno več jutri rečemo, a ne? Ker ni vse za analeuser posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.5.2009 22:14:44   
zima07
Pozdravljene, Ljubljanske mamice in bodoče mamice....

Če lahko, se vam pridružujem še jaz: Zima07, 30 let, pdp 13.08.2009, pregled 12.5.2009, 2 nosečnost, 1 otrok(user posted image ), pričakujemo še eno punčko user posted image ...Sem še kaj pozabila?! Do sedaj sem brala bolj kot ne samo avgustovke, tako da bo nerkaj časa trajalo, da se prebijem skozi vse vaše posteuser posted image ...

Pozdravček vsem user posted image  in čestitke vsem, ki že cartate svoje štručke...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
4.5.2009 22:59:33   
Lsica
Super zima07, da si se nam pridružila. Izkoristi priliko, in se nam jutri ob 16. 00 pridruži na srečanju (kavici, soku, sladoledu, sadni kupi,...). Ti ne bo treba tolko brat za nazajuser posted image , al pa bo to bolj zanimivo user posted image ...

Prideš?

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
4.5.2009 23:38:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

in mislim, da zdaj vsi vidijo, da nama gre super in so veseli za naju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa Zima07 lepo pozdravljena!

vim, hvala za nasvet... se mi je panika že polegla (včasih se moram usesti, da se zbrihtamuser posted image ). grem jutri tako ali tako še po en papir in bom še enkrat vprašala, kako je s temi ctgji. drugače pa sem se odločila, da dokler ne bom imela tistih hudih popadkov in dokler bom čutila, da se otroček odziva normalno... ostanem "doma", v nasprotnem primeru šibam v najbližjo porodnišnico...

gorenka, Radovljica je pa še bolj gorenjska kot pa Kranjuser posted image . ampak je vseeno prijetno vedeti, da nisem edina Gorenjka med Ljubljančankamiuser posted image . pravijo, da moraš v nekem kraju živeti 20 let, preden se lahko počutiš lokalnega...user posted image

< Sporočilo je popravil k.tja -- 4.5.2009 23:46:11 >

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.5.2009 7:23:42   
katrinka
dobro jutrouser posted image
ste dobro spaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.5.2009 8:27:50   
polgara
Lep pozdrav še z moje strani,
občasno prebiram te forume, oglasila sem se na gorenjskih nosečkah, glede na to, da sem pa iz obrobja Ljubljane, ki bolj proti Gorenjski rine se bom pa oglasila še tukaj. Najprej nekaj splošnih podatkov:
Starost:28 let
Stan:koruznica
PDP:26.07
Spol: menda user posted image
Najprej da odgovorim glede telovadbe v Lj. Hodim na telovadbo ob sredah, ki se začne ob 18.30-19.30,
poteka samo 1x tedensko, v Športnem centru Športna špica, Ižanska c. 10. Vadba poteka pod vodstvom
fizioterapevtke Nataše. Za več informacij lahko pokličeš na ABC šport 040/632-020, 040/632 030. Prvi obisk je zastonj, če se odločiš da hodiš cel mesec plačaš 30e, drugače je pa 10e na obisk.
Hodim že 2 meseca in sem zelo zaodovoljna. Drugače pa ob prvem obisku pred vadbo izpolniš vprašalnik, ki je anonimen in pa stestira te prvič in nadalje po potrebi. Vadba je zelo pestra, raznolika in zabavna.
Fajn je pa tudi ker poteka vadba v čisto novi šoli in je seveda vse na novo opremljeno. Parkiraš pa tudi lahko za rampo.
Včeraj sem začela z MŠ in sem opazila, da imajo tudi tam telovadbo za nosečnice, za več inf. 01/522-31-55 od 14 do 15 ure.
Sigurno imajo telovadbo še kje drugje po Lj. ampak si nisem na tekočem z vsemi.
Upam da se nisem na predolgo razpisala.
Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.5.2009 8:36:20   
Anonimen
jutro bejbe!
jaz sm za en drek spala k me kr neki okol trebuha zateguje,zakaj nimam pojmauser posted image
dans pa uživite na kupah naslednjič pa upam da bom že jaz zravenuser posted image

(odgovor članu polgara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
5.5.2009 9:18:52   
vim
Polgare in zima09 dobrodošli.user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da nas je čedalje več, nekatere že na pol druge še čakamo, kdaj se bomo razpolovile.

Lsica se je v Ikei proračun zmanjšal, a ne? Za otroke Ikea pa nima ravno izbire. Tista posteljca je sicer poceni, ampak dokler je otrok pri miru v postelji še zdrži, pri letu, ko začne pa že veselo skakat pa ne vem, če bi zdržala.
Mi smo se odločili za Lip poljčane, trenutno pa sem v nabavi vozička.
Ko končno vem kaj hočem pa tega v SLO ni. Internetni prodaji pa ne zaupam, amapak bom razkirala. Mimogrede kje ste pa jogije oz. bost kupile?Jaz sploh ne vem kakšnega kupit jih je tok in vsak svojega hvali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.5.2009 9:48:50   
katrinka
vim a si vidla k sem objavila urnik za MŠ? a ti ga skopiram in dons popoldne prinesemuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.5.2009 9:57:14   
gorenka
katrinka hvala za izčrpen urnik MŠuser posted image  sicer ga še ne potrebujem, ampak zdaj vsaj vem kam pogledat...

polgara Dobrodošla med nami user posted image  in hvala za info glede telovadbe user posted image

Pa vsem prisotnim pošiljam en user posted image  za lepši dan....upam da vam bo tko prav prišel kot meni, k mi je to jutro tkoooo nekam smotano...user posted image  ne vem al je nizk pritisk al kaj...vse nekam tišči...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.5.2009 11:10:30   
Anonimen
Punce:
Ledenka sporoča da je  Maks že pri njej v naročju , 3720g in 51 cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.5.2009 11:10:44   
Anonimen
bravo ajsiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.5.2009 11:56:22   
majana79
Ojoj punce, kolk ste napisale pa junijke tut... Sploh ne uspem vsega prebrat, danes imam grozno gužvo. user posted image

Se vam pa toliko javim, samo da sporočim, da me danes na srečanje ne bo, ker imamo ene probleme z avtom in se gremo malo 'kregat' glede garancije... Pojejte še kaj sladkega namesto mene, pa upam da se kmalu spet kaj vidimo.

Čestitke ledenki user posted image ,  na majčicah je pa slikica Gaje, če bo katera prilepila še sem.

Se beremo še kaj kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?