|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
2.5.2009 17:57:47   
krempelček
POZDRAVLJENA REA 27 !!!kako si kaj?vidim, da se sprehajate in uživate, le izkoristi lepe dneve. maj je mesec zaljubljenih, mislim da vem zakaj, ker vse cveti in zeleni in mene tuddi že nosi....bi user posted image , pa ne morem...hi, hi, hi. rea  upam, da si dobila sporočilo,sem ti poslala sms, ko si rodila tvojo malo princesko....sem bila tako vesela, da sem kr jokala. Na splošno imam rada otročke, zato grem pri 26. letih kr v tretje rodit in, lahko povem, da sem trikrat bolj živčna kot prvič....
rea, pri krčih sem jaz dajala tudi janež ali kumino kot čaj, vtipkaj na internet, pa poišči, boš videla pri čem pomaga. Moja dva otroka sta imela oba krče in sem jimavedno čaja kuhala. ...ni kaj bo že, ja glede vozičkanja pa tako: zamislimo si, da se naši otroci rodijo decembra in ne moreš z njimi ven....rodile smo in bomo v najlepšem možnem delu leta....lep pozdrav rea in piš kej...

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
2.5.2009 19:12:49   
Anonimen
No, se vid da ga vreme mal biksa, pa ste mal več za rač. user posted image

Krempelček - ja, jst mam tut občasno take krče, da je groza, pa vzamem buscopan, mal podiham, pa sm spet dobra. Sem pa šele v 31.tednu, tako da sploh še ni cajt za rodit. Se pa tut jst večkrat vprašam, če bom sploh vedla kdaj gre zaresuser posted image . Ne bi rada mal čudna ispadla, da  pridem v P že tretjič noseča, pa tam rečem, da se mi zdi da mam popadkeuser posted image . Sm pa tut jst mela dva čist različna poroda in tut sam start je bil čist drugačen, tako da vprašanje kaj bo tokrat.

Vidim, da vse pridno iskoriščate sonček in sprehajate svojeuser posted image . Moj večji pa je z mojimi starši v Trogirju že od četrtka in ga z malim prov pogrešava. Hvala bogu, da je jutri že nedelja in pride domov. Mali me je pa čist okupiral, ker nima družbe in mi tut dihat ne da, še zdej me vstrajno moti in udarja po tipkovnici, tako da se opravičujem za morebitne slovnične napake.

Infinity - tut jst se pridružujem mnenju, da ga verjetno zmoti kaj iz okolice.

Lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 2102
2.5.2009 21:29:06   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

ojla čebelca, pol je to znak mladosti, da se kar na lepem stepeta, ponoriš ko ne veš kaj naj narediš. Pravijo, da točno vedo otroci, kdaj lahko nagajajo, ko pride moj v hišo je pa tak mir da je kaj.slišiš samo še ati je pršu....in sta mirna. V glavnem moj sinek je dobil za nalogico pisati črko Z, letos gre v šolo pa hočem, da saj črke pozna približno....hčerki, ki je pa v drugem razredu, sem dala 50 računov do 100 in je rešila vse, 3 računčke je imela narobe...pa kaj se ne sekiram, ker mi je važno, da tud med počitnicam sodeluje, ni kaj.... a čebelca ti tudi pričakuješ tretjega otročka, al se mi samo zdi? 

eehhh pri nas je vseen al sem sama al pa je moj tudi doma se znata scukat. hi hi hi jaz pa nič v tretje imam dva in je kar dovolj user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 2103
3.5.2009 10:15:17   
krempelček
jaknik, ja tako je to, vreme je danes že malo boljše, sej bo zdej po prvem maju boljše, pa lepše sončno vreme, ja glede krčev in popadkov, bova že morali preživeti in dati tole skozi, res nisem ne v prvo ne v drugo imela takih težav, tk da me zdaj kar lomi...evo morm it ven, ker moja dva že kričita okoli hiše,,,,

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
3.5.2009 10:17:24   
krempelček
prav imaš, upam da te razumem, v tretje nočeš bit noseča imaš dost....ali pa druga razlaga, v tretje imaš dva?!!

Adrijana 30.06.2001

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
3.5.2009 11:24:35   
rea27
ja, krempelček..sem dobila tvoje sporočilce - hvala!
Mi smo danes takoooo bogi... imamo krčke, sem ji ravnokar dala kuhat krtka - otroški čajček..bomo videli, če kaj pomaga..se mi tako smili, da mi gre kar na jok :(

joj, kaj še pride...hvala Bogu, da see nič ne spomnijo, ko odrastejo...

lp

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2106
3.5.2009 11:49:50   
čebelica01

prav imaš, upam da te razumem, v tretje nočeš bit noseča imaš dost....ali pa druga razlaga, v tretje imaš dva?!!

Imam zelo rada male škratke , sam mam svoje2 kar dovolj in sem zaključila , to je to user posted image user posted image user posted image .

REA27 - a paziš kaj poješ? tudi sadje, če si ga ne prekuhaš zna napenjat oz. povzročat krčke! bodi malo bolj natančna , da bomo lahko malo bolj pametne user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2107
3.5.2009 14:10:13   
čebelica01
TIA12- nisi se nam oglasila že od 28.4. ja daj se pohvali kako gre kaj pri vas !!!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2108
3.5.2009 18:01:11   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

Imam zelo rada male škratke , sam mam svoje2 kar dovolj in sem zaključila , to je to user posted image user posted image user posted image .

REA27 - a paziš kaj poješ? tudi sadje, če si ga ne prekuhaš zna napenjat oz. povzročat krčke! bodi malo bolj natančna , da bomo lahko malo bolj pametne user posted image user posted image user posted image

nobene surove zadeve ne jem - ne sadja ne zelenjave, tako, da ni to lih to..možno pa je - sojino mleko. Jaz namreč ne pijem običnega mleka ker ga ne maram, pijem pa riževo in sojino..lahko da pa je to krivo..hmmm..

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2109
3.5.2009 18:06:07   
čebelica01
možno , da je tudi to krivo probaj , da ga en dan nebi zaužila pa boš videla kako se bo kaj obneslo . Upam , da minejo krčki čim preje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
3.5.2009 19:08:05   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

TIA12- nisi se nam oglasila že od 28.4. ja daj se pohvali kako gre kaj pri vas !!!!! user posted image user posted image

OJLA DAMICE....

Kako ste kaj? Se vam opravičujem, ker se nič ne javim, to je pa zato, ker smo večino časa v vozičku in se šetamo okrog...(mami mora par kg dol spravt...user posted image user posted image ). Saj se res lahko samo pohvalim, naše dete je za enkrat še zelo, zelo pridno. Pridno papca in raste. Dojiva se sicer ne več, ker so moje mlekarne presahnile...user posted image Krčkov tudi (še) nimamo.
Jaz se pa tudi, glede na to, da sem imela CR počutim odlično...rana se lepo celi, boli nič...

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2111
3.5.2009 19:10:28   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ja, krempelček..sem dobila tvoje sporočilce - hvala!
Mi smo danes takoooo bogi... imamo krčke, sem ji ravnokar dala kuhat krtka - otroški čajček..bomo videli, če kaj pomaga..se mi tako smili, da mi gre kar na jok :(

joj, kaj še pride...hvala Bogu, da see nič ne spomnijo, ko odrastejo...

lp

Rea tudi jaz sem mislila, da ima Taj krče...ampak smo ugotovili, da to sploh niso krči ampak on joka zato, ker je lačen. Saj je jedu pr men tud po pol ure je bil na eni dojki in potem še na drugi ampak očitno ni bilo dovolj. Potem pa pojedu še 60ml dodatka.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
3.5.2009 19:31:16   
čebelica01
Me veseli , da ste vsi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pridnost.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
3.5.2009 19:51:52   
Alex01
Pozdravček še od meneuser posted image

Evo, mi smo se vrnili iz Novigrada, smo se naužili morskega zrakauser posted image
Jutri pa veselo na delo user posted image

MIŠK - iskrene čestirtke ob veselem dogoduuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2114
3.5.2009 19:53:38   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Mam eno vprašanje in sicer a katera ve, kdaj bo predavanje za EA v mesecu maju!?

Predavanje bo v TOREK 5.maja ob14uri (zbor pa se mi zdi da pri vratarju v porodnišnici)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
3.5.2009 20:01:27   
majčica20
ojla Dolenjke. jaz sem še v enem kosu, čeprav me včasih že maalo zvije. sineka sem ob tem času že imla v rokah, tej naši princeski se pa zdaj nič ne mudi.
je pa sinek ponoči dobil 39 vročine, potem je še  bruhal po sirupu in sva mu hladila nogice tako da sem malo skrokana. ne vem kako bo jutri, sama že težko skrbim zanj, očka pa bolniške ne more dobit zanj. so čudni tisti na ZZZS.

ker sem prvič rodila v LJ, me zanima kakšen je postopek v NM. kam me mora moj pripeljat, a na parkirišče ali en vhod prej, kjer je mislim za zaposlene. kko je s prisotnostjo pri porodu, a mora imeti kakšno potrdilo, moj je bil na tečaju v LJ pred tremi leti.
hvala za odgovore.
jutri imam pa pregled, bomo videli kakšno je stanje..
(s)mejte se
LP M

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
3.5.2009 20:27:50   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

ojla Dolenjke. jaz sem še v enem kosu, čeprav me včasih že maalo zvije. sineka sem ob tem času že imla v rokah, tej naši princeski se pa zdaj nič ne mudi.
je pa sinek ponoči dobil 39 vročine, potem je še  bruhal po sirupu in sva mu hladila nogice tako da sem malo skrokana. ne vem kako bo jutri, sama že težko skrbim zanj, očka pa bolniške ne more dobit zanj. so čudni tisti na ZZZS.

ker sem prvič rodila v LJ, me zanima kakšen je postopek v NM. kam me mora moj pripeljat, a na parkirišče ali en vhod prej, kjer je mislim za zaposlene. kko je s prisotnostjo pri porodu, a mora imeti kakšno potrdilo, moj je bil na tečaju v LJ pred tremi leti.
hvala za odgovore.
(s)mejte se
LP M

Jaz sem sicer rodila pred skoraj osmimi leti v NMuser posted image . Sem se pa pozanimala glede prisotnosti moža pri porodu (sedaj pri drugem). Prosotnost v Nm je plačljiva, s potrdilom, da je bil mož v materisnki šoli mislim da 17EUR, brez potrdila pa 25EUR. Glej, nisem sigurna, ker mi številka nobena ne ostane v glavi, boš pa sigurno dobila bolj točen podatek od mamic, ki so že rodile pred kratkimuser posted image .

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
4.5.2009 7:43:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

hvala za odgovore.

(s)mejte se
LP M

Jaz sem sicer rodila pred skoraj osmimi leti v NMuser posted image . Sem se pa pozanimala glede prisotnosti moža pri porodu (sedaj pri drugem). Prosotnost v Nm je plačljiva, s potrdilom, da je bil mož v materisnki šoli mislim da 17EUR, brez potrdila pa 25EUR. Glej, nisem sigurna, ker mi številka nobena ne ostane v glavi, boš pa sigurno dobila bolj točen podatek od mamic, ki so že rodile pred kratkimuser posted image .

Navedla si točen podatek.

Moj je bil v materinski šoli PET LET nazaj in mu velja staro potrdilo (ga že nosim v materinski knjižici) - tudi babica metka potrdila da velja in moja g., tako da ni panike.
Ja, ko te zgrabi te potem napotijo spodaj v porodnišnico, kjer mislim da je sprejemna ambulanta.
Prvič sem kar gor po stopnicah letela, pa so me vseeno sprejeli. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
4.5.2009 9:41:55   
Anonimen
Jutro

hehe, a že planirate najkraljšo pot to porodnišnice? Lepo, lepo. Praznikov konec, ane...mejte se vseeno lepo.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
4.5.2009 11:52:48   
matt
oj dolenjke .. nikakor nisem mogla do intrneta, zato šele zdaj sporočam...

po 8 dneh zamude je tudi 19.04.2009 privekala na svet naša VITA, težka 3100 in velika 51... zdaj smo že težji ker pridno papamo, mučijo pa nas presneti krči, hvala bogu pa ponoči še kar spimo...

sirenca se je oglasila, zato le še lp...
pa srečno bodočim mamicam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
4.5.2009 12:27:18   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: matt

oj dolenjke .. nikakor nisem mogla do intrneta, zato šele zdaj sporočam...

po 8 dneh zamude je tudi 19.04.2009 privekala na svet naša VITA, težka 3100 in velika 51... zdaj smo že težji ker pridno papamo, mučijo pa nas presneti krči, hvala bogu pa ponoči še kar spimo...

sirenca se je oglasila, zato le še lp...
pa srečno bodočim mamicam...

ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
4.5.2009 14:21:04   
Mala_princeska

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

********** MAJ **********
In že navijamo za (z)majčiceuser posted image - go go go.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. buterffly---17.5.----25-----Škoc.-----user posted image

2. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 6.5.

3.majčica20---20.5.---30-----Nm-------user posted image

4.majch------29.5.----26----Nm--------user posted image P 7.5.

********** JUNIJ **********

5. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

6. Princesi---14.6.----26----Poljane-----user posted image P 21.4.

7. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

8. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image

********** JULIJ **********

9. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

10. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 11.5.,21.5.,1.6.

11. alex01-----11.7.----33----Nm----------user posted image P 19.5.

12. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.-------user posted image

********** AVGUST **********

13. Majca----12.8.-----------Straža--------user posted image

14. Mateja4---15.8.------------Nm---------user posted image P19.5.

********** SEPTEMBER **********

17. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image P 25.5.

********** NOVEMBER **********

18. among_the_clouds---15.11.---Nm---user posted image

********** PREGLEDI **********

4.5. Kaminek
6.5. Krempeljček
7.5. Majch
11.5. Jakinik1 (21.5.,1.6.)

13.5. Princesi user posted image
19.5. Alex01, Mateja4
25.5. Cukr07

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS
6. DOLČI************user posted image --- PIA
7. SRCCKA**********user posted image -----MAJ
8.TIA12*************user posted image -----TAJ
9. Rea27*************user posted image -----EVA LANA
10. misk*************user posted image ----VITA
11. matt*************-------VITA

4user posted image : 8 user posted image

Dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2122
4.5.2009 14:24:30   
Mala_princeska
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Matt, iskrene čestitke ob rojstvu VITE.

Neposredna povezava do sporočila: 2123
4.5.2009 14:25:42   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Jutro

hehe, a že planirate najkraljšo pot to porodnišnice? Lepo, lepo. Praznikov konec, ane...mejte se vseeno lepo.

Počasi jo bo treba poiskat user posted image user posted image user posted image .

Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
4.5.2009 15:42:21   
Anonimen
Lepo, da se je še matt oglasila. Sej nam je čist jasno, da je lepše bebike stiskat, kot čvekat na RR.  Čestitke za punčko. Pa se je spet statistika malo popravila.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.