|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
4.5.2009 21:38:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

gretka, kako kaj s tvojim zdravjem user posted image

Lanika, jutri grem spet dat kri, da vidim kje je sedimentacija ... če je ok, gremo naprej v boj, če ne odpravit ta problem, pa pol naprej ... ni kej ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
5.5.2009 7:39:37   
pikica36
jutrooo, evo po enem tednu zopet na šihtu.

punce hvala ste me malo potoložile. zvečer se je vse skupaj umirilo , dane szjutraj ko sem se obrisala zopet na papirju tak ful temno rjav flekec. no, jaz resnično upam da tako ostane in da naša pikica raste kot je treba.
miklarom , upajmo da tile znaki pomenijo kaj dobregauser posted image
grethy, ti pa se čimprej "pocajtaj"user posted image

zdaj pa grem malo prečikirat kaj se dogajalo  med "papirji" ko me ni bilouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.5.2009 9:00:12   
gigi1
Jutroooo user posted image

Pikica36 brez panike. Vse bo OK boš videla. Po tistem kar sem prebrala ugotavljam, da so te izcedki ponavadi posledica vgnezditve ali pa poči kakšna kapilarica. Se mi zdi, da smo zaradi jemanja progesterona malo bolj občutljive in se nam to bolj pogosto dogaja.
Životinjsko carstvo za srečo pa vedno prav pride
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom jaz pa voham nekaj dobrega user posted image

Gretka srce dobro opravi danes user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.5.2009 9:06:39   
miklarom
Gigi1 - kaj pa ti vohaš dobregauser posted image , daj povej bi jaz tud vohala - pozitivnouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
5.5.2009 9:07:28   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

gretka, kako kaj s tvojim zdravjem user posted image

Lanika, jutri grem spet dat kri, da vidim kje je sedimentacija ... če je ok, gremo naprej v boj, če ne odpravit ta problem, pa pol naprej ... ni kej ...

no dej, držim pesti, da si uredila user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
5.5.2009 9:08:53   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Gigi1 - kaj pa ti vohaš dobregauser posted image , daj povej bi jaz tud vohala - pozitivnouser posted image user posted image user posted image

Novo nosečko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
5.5.2009 9:12:00   
miklarom
Gigi - iz tvojih ust v božja ušesauser posted image , pol pa ga bomo pileuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
5.5.2009 9:17:24   
gigi1
Jaz že user posted image . Ti pa sokec user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
5.5.2009 9:26:54   
miklarom
Gigi - ni važen , četudi sokec,saj je tud dober pa še zdrav po vrhuuser posted image , samo da bi blouser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
5.5.2009 9:35:59   
lana70
Kruce, kako je s kruciko in s tistimi tvojimi papirji, a si kej rešu???

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.5.2009 9:53:58   
Kruce Fiks

Kruciko sm s tableti nafilal pa je danes bolje papirjev pa ni in ni, morda danes morda jutri...psiha dela...user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.5.2009 9:55:42   
pikica36
miklarom + BO!!!!!!!!!!!!!!user posted image
žižetka, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede, saj skušam mislit pozitivno, ampak na trenutke se mi zdi da se mi svet podira pod nogamiuser posted image , ma konec konec itak nimam vpliva.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.5.2009 9:58:13   
Grethy
Evo bejbe moje, hvala ker lepo skrbite zame ...

jaz sem svojih 37 kapljic plemenite krvi že oddala,
zdej pa še kako urco počakam, da vidm kolk je plemenita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem to zasledila Gigi,
da je naša Mikloram nova nosečka ???? user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
5.5.2009 10:02:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

žižetka, hvala za tolažbo in vzpodbudne besede, saj skušam mislit pozitivno, ampak na trenutke se mi zdi da se mi svet podira pod nogamiuser posted image , ma konec konec itak nimam vpliva.

ja ja ... kr pozitivna bit ...
veš zakaj je lažje bit negativc kot pozitivc ... čist simpl ...

negativni znak je minus (-) in gre vse gladko čezenj ker tako lepo leži, da sekr popelje čez,

pozitivko je pa plus (+) in ni hud.ič, da se pa čist vsaka stvar mora zataknt tam na sredi ko ima če eno palčko v navpik djano ... ampak ko sta orng sestavljeni ti dve palčki, jih je zlo težko dat narazen,

zato je težje bit pozitivc ...

sam jz vem da si ti iz naših vrst in se ne boš dala da te - maltretira, kr preklo za fižol mi zapikn v sredico user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.5.2009 10:04:07 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.5.2009 10:05:06   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

ja ja ... kr pozitivna bit ...
veš zakaj je lažje bit negativc kot pozitivc ... čist simpl ...

negativni znak je minus (-) in gre vse gladko čezenj ker tako lepo leži, da sekr popelje čez,

pozitivko je pa plus (+) in ni hud.ič, da se pa čist vsaka stvar mora zataknt tam na sredi ko ima če eno palčko v navpik djano ... ampak ko sta orng sestavljeni ti dve palčki, jih je zlo težko dat narazen,

zato je težje bit pozitivc ...

sam jz vem da si ti iz naših vrst in se ne boš dala da te - maltretira, kr preklo za fižol mi zapikn v sredico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.5.2009 10:05:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Kruciko sm s tableti nafilal pa je danes bolje papirjev pa ni in ni, morda danes morda jutri...psiha dela...user posted image

haloooooooo krucika držim pesti da vztrajaš še mal cajta 2 v enem in naj tisti papirji že enkrat pridejo al kwa, a je treba it ukrepat kam ????? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2166
5.5.2009 10:06:18   
Grethy
<no ane Lana ... tebe je koj vrglo v modro smer ane ???

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
5.5.2009 10:06:21   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

user posted image  h.udiča, pa si kej pognjavil?

Neposredna povezava do sporočila: 2168
5.5.2009 10:08:22   
lana70
no ane Lana ... tebe je koj vrglo v modro smer ane ???

user posted image  

< Sporočilo je popravil lana70 -- 5.5.2009 10:09:15 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.5.2009 10:08:56   
miklarom
Grethy- nisem še nova nosečka, ker še nič ne vem, testa si pa ne upam delat, k se bojim kaj bi pokazal, je pa danes tako šele 7.dan po ET-ju. upam pa da bodo besede od Gigi res držale, to si srčno želim
zate pa res upam,m da ti izvidi dobro pokažejouser posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
5.5.2009 10:32:50   
Grethy
Izvidi so spet katastrofalni ... naj gre vse skup v rit ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
5.5.2009 10:36:43   
aqua77

Izvidi so spet katastrofalni ... naj gre vse skup v rit ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grethy user posted image user posted image user posted image

Bemu sunce, pa kaj je zdej to s tabo??? A so ti še kaj več povedali???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
5.5.2009 10:38:41   
pikica36
grethyuser posted image user posted image  saj bo

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
5.5.2009 10:53:39   
gigi1
Gretka bem mu mast! Drži se ti meni! user posted image user posted image user posted image user posted image
Si probala Ameriški slamnik? Od dr. Vogla. Tabletke. Probaj. Na začetku pij 3x2 na dan. Pol pa zmanjšaj na 2x2. Ni hudič, da ne bo pomagalo. Jaz sem s tem bratca rešila.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
5.5.2009 11:15:28   
lana70

Ma šiiiit ej! In kaj pri user posted image  naj bi bilo narobe???

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.