metuljcek321
|
Tamaučica že drnjoha prvo rundo. Marička, včeraj smo rahlo zabluzili in prišli domov ob 20.15, spat je šla 15 minut kasneje, kar je eno uro pozneje kot ponavadi. Hm, hm ... no, je do sedmih spala, zdajle jo je pa po norenju in igranju v stajici glih zmanjkalo. mojček, auroraa, Almera, vidim/berem, da ste uživali nanka, kako si danes??? populis, kje surfaš? Na RR ali še kje drugje? gospodinje sredi noči - WTF? Jaz jih kar posnamem na DVD in potem gledam nek drug dan ob bolj humani uri. Majuška, je glavobol izginil? pigama, Umpa, smola tole z roko, no! Naj se hitro in uspešno cajta. Umpa, ja, tisto se je pa mala dvigovala ob oknu & je kukala ven, pihala v šipo, grizljala tisti gumasti okvir, se prijemala za ročko, s katero se odpre okno itd - uživancija sto na uro. Sem mogla hitro spucat gumo, ker ko je prvič zagrizla, je bila črna čez cela usta, pa še po licih, ko en pirat Aja, zimska, speaking of dvigovanje na nogice - mi bi pa tistega medija dvigovalčka pri 9,5 mes. Thanks. Kako Lan? Glede na slikici, ki si ju prilepila, dobro napreduje. Seznam - zobki, OK, pri nas bo treba še napisat datum prvega (saj to si že napisala, k sem ti poslala ZS, a ne? 28. 4.) Pridna, pridna. (Btw: Blacky, nas še kaj bereš?) Iiiii, glih klicala frendica in mi sporočila veselo novičko, da pričakuje otročička - jupi! Sem tko vesela!!! Mirjam, kako si kaj ti? Pa coraly? Vse OK? Javita se kaj, srečki-nosečki. neprespane noči - I hope, da vam uspe čez dan nabrati kaj spanca, miru in tišine. Dobro opravite pri P danes, praznovalčki ta teden pa lepo praznujte!