|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:12:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:12:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
5.5.2009 9:12:49   
metuljcek321
Tamaučica že drnjoha prvo rundo. Marička, včeraj smo rahlo zabluzili in prišli domov ob 20.15, spat je šla 15 minut kasneje, kar je eno uro pozneje kot ponavadi. Hm, hm ... no, je do sedmih spala, zdajle jo je pa po norenju in igranju v stajici glih zmanjkalo.
mojček, auroraa, Almera, vidim/berem, da ste uživaliuser posted image

nanka, kako si danes???

populis, kje surfaš? Na RR ali še kje drugje?

gospodinje sredi noči - WTF? Jaz jih kar posnamem na DVD in potem gledam nek drug dan ob bolj humani uri.

Majuška, je glavobol izginil?

pigama, Umpa, smola tole z roko, no! Naj se hitro in uspešno cajta.

Umpa, ja, tisto se je pa mala dvigovala ob oknu & je kukala ven, pihala v šipo, grizljala tisti gumasti okvir, se prijemala za ročko, s katero se odpre okno itd - uživancija sto na uro. Sem mogla hitro spucat gumo, ker ko je prvič zagrizla, je bila črna čez cela usta, pa še po licih, ko en piratuser posted image  user posted image  Aja, zimska, speaking of dvigovanje na nogice - mi bi pa tistega medija dvigovalčka pri 9,5 mes. Thanks.

Kako Lan? Glede na slikici, ki si ju prilepila, dobro napreduje. Seznam - zobki, OK, pri nas bo treba še napisat datum prvega (saj to si že napisala, k sem ti poslala ZS, a ne? 28. 4.) Pridna, pridna. (Btw: Blacky, nas še kaj bereš?)

Iiiii, glih klicala frendica in mi sporočila veselo novičko, da pričakuje otročička - jupi! Sem tko vesela!!! Mirjam, kako si kaj ti? Pa coraly? Vse OK? Javita se kaj, srečki-nosečki.

neprespane noči - I hope, da vam uspe čez dan nabrati kaj spanca, miru in tišine.

Dobro opravite pri P danes, praznovalčki ta teden pa lepo praznujte!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:14:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:14:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 655
5.5.2009 9:15:01   
lili3
Aja, pa dobro jutro.

Jaz sem se vstala mal pred 6, bili smo pri P.

Mere za 9 mesecev in še malo: 8.560g in 74 cm. Bil je tretjič cepljen, zdaj pa je omagal in spi.

Drugače pa vse ok, s težo gremo po dolgem času spet malo navzgor, nismo več čist na spodnji meji. user posted image

Glede tega, da še ne govori nič zlogov, tudi ni nič rekla da bi bilo kaj narobe, je rekla da še malo počakamo, da še ima čas.

Nič, grem si eno kavo nardit.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:15:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 657
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:15:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 658
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:16:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 659
5.5.2009 9:16:54   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

A ima še katera tako čudno menstruacijo kot jaz. Prvi dan bolj švoh vse skupaj, špukne vsake toliko, drugi in tretji dan, curi na polno, da komaj sprot folgam  XXL vložke menjat(beri vsako uro in pol), četrti dan, cel dan tudi kapljica ne prileze ven, peti dan normalna zmerna menstruacija, potem se postopama začne umirjati do 8 dneuser posted image user posted image

Nimam take zbrke - jaz je sploh nimam. Spet. Mislim too much, no. Ful mam vse zbrkljano, zihr je PCO back to town ... sem se naročila pri ginekologu in mam sredi maja. To me res žalosti, k mamo nekatere težave z ženskimi stvarmi. Upam, da se ti poštima - si ginkota kaj klicala in razložila situacijo? Je že od prve menstre po porodu tko? Kolikokrat si jo pa do zdaj že imela?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 660
5.5.2009 9:18:54   
metuljcek321

Bom probala.Parkrat sem kupila sadne kašice od Valfutte.Sicer so zapakirane kot pašteta ampak so dobreuser posted image .

Meni so OK, ampak ko dam prvo žlico v usta (vedno), me nekaj moti - kot bi čutila priokus rib, pakunge ali ne vem česa. Si tud ti to opazila? Od žlice nr. 2 naprej je pa tipi-topi yummy še bi mamiuser posted image

Si dala tudi Lari? Kaj speštala sadje?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 661
5.5.2009 9:19:37   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

A ima še katera tako čudno menstruacijo kot jaz. Prvi dan bolj švoh vse skupaj, špukne vsake toliko, drugi in tretji dan, curi na polno, da komaj sprot folgam  XXL vložke menjat(beri vsako uro in pol), četrti dan, cel dan tudi kapljica ne prileze ven, peti dan normalna zmerna menstruacija, potem se postopama začne umirjati do 8 dneuser posted image user posted image

jz mam čudno, ampak je prva po mireni - že 9 dni mi curlja skoz. sicer samo za mini ložke, ampak je pa skoooooz. tečno, res. pa je živo rdeče pa temno pa spet živo rdeče... kr neki.

Jaz pa še čakam ta prvo po porodu. Me je pa kr mal strah kak bo, ko berem tu, da nekaterim kr lije. Jaz sem jo prej imela sam 4 dni, pa še to je bila samo 1 dan bolj močna, drugače pa so bili dost mini tamponi.

Neposredna povezava do sporočila: 662
5.5.2009 9:20:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

jz mam čudno, ampak je prva po mireni - že 9 dni mi curlja skoz. sicer samo za mini ložke, ampak je pa skoooooz. tečno, res. pa je živo rdeče pa temno pa spet živo rdeče... kr neki.

Sam, da je živo - tko k tvoja Živa ... hec, hec, mojček ... upam, da se zrihta!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 663
5.5.2009 9:21:20   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Mere za 9 mesecev in še malo: 8.560g in 74 cm. Bil je tretjič cepljen, zdaj pa je omagal in spi.
Drugače pa vse ok, s težo gremo po dolgem času spet malo navzgor, nismo več čist na spodnji meji. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 664
5.5.2009 9:22:46   
lili3

lili;luštne fotke si dala gor od moraj, mali je pravi cukruser posted image .

Hvala vsem za pohvale Lariuser posted image , takle mamo vsak dan, dolgčas mi res ni.

Hvala, hvala.user posted image  

Dobr, da še Lara kdaj spi (takrat ko ne kosijo), da gre mami lahk mal na RR. Pa se že drugače kaj spusti Lara in proba hodit brez opore?

Neposredna povezava do sporočila: 665
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:23:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 666
5.5.2009 9:24:35   
metuljcek321
neboglasnica, je šla Ana v vrtec? Je za odtenek mirnejša atmosfera v hiši? Kako mali? Pa puzzli? In tvoj smotani prst?

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:24:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
5.5.2009 9:25:04   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Nimam take zbrke - jaz je sploh nimam. Spet. Mislim too much, no. Ful mam vse zbrkljano, zihr je PCO back to town ... sem se naročila pri ginekologu in mam sredi maja. To me res žalosti, k mamo nekatere težave z ženskimi stvarmi. Upam, da se ti poštima - si ginkota kaj klicala in razložila situacijo? Je že od prve menstre po porodu tko? Kolikokrat si jo pa do zdaj že imela?

user posted image  za tebe Metuljček, upam da se te težave čimprej rešijo.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:29:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:32:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 671
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 9:34:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 672
5.5.2009 9:37:10   
nosečka maja
čao
metuljček321- pco- saj veš da imam jaz tud te smotane policistične ovarije....pred nosečnostjo skozi težave z menstruacijo ...sem jo imela zelo redko oz nikoli ...sprožili so mi jo s klomifenom in hvala bogu  mi je celo ratalo zanosit. SEdaj po porodu imam pa redne cikluse , prvomenstruacijo sem dobila dva meseca po rojsvu Lare.

Neposredna povezava do sporočila: 673
5.5.2009 9:38:02   
metuljcek321
Lepe prav v vaski starosti - od 20 do 60 - do check this up: KLIKNI

(baje) najbolje oblečeni zvezdniki na sprejemu/slovestnosti. Victorija ima spet cca. 30 kg, Madonna si je omislila ludo pokrivalo, Heidi Klum skriva trebušček, razočrana gospodinja Eva Longoria Parker je cortlih, a tko žepna izvedba, da se mora človek malo nasmehnit (še posebej ob njenem košarkaškem možuuser posted image ), dvojčici Olsen še vedno NE kažeta zob pri kvazi nasmehu, Renee Zelwegger, dobra stara Bridget Jones, je spet tko koščena, da je joj, Tyrine obline pa zaključujejo plejado zvezdnikov. Vse to in še več tule: KLIKNI

Katy Perry je odštekana - omislila si je prstan s pujskom, da bo v stilu s prašičjo gripouser posted image : KLIKNI

mama osmerškov Nadya Suleman bo snemala resničnostni šov - namesto, da bi se ukvarjala s svojimi otročički - halo!?: KLIKNI

user posted image  Almera za prvi uspešno narejen "KLIKNI" - it feels good, doesn't it?

gozdni sadeži, jabolko ipd. - naša kar glavo strese - kot bi jo zmrazilo od kiselkastega okusa & gre bolj slabo dol .. mora bit kaj sladkega zraven a la banana ipd.

Hvala, lili.

Aha, tkole je torej s tvojimi menstrami, populis - - ko švicarska urca, praviš. Bolečino je pa očitno odpihnilo, ko si rojevala - si dala vse venuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 674
5.5.2009 9:41:44   
metuljcek321
Ja, populis, Leonišče.

nosečka maja, živjo, živjo! Lepo, da se malo javljaš. Kako je Lara? Ja, PCO je res drek. Ma, človek nekako upa, da bo po laparoskopiji OK, pa potem po porodu, a sumim, da so se meni ciste vrnile in jih bo treba še 1x žgat. Pri nekaterih se reči ustalijo, umirji in pošlihtajo - thank God je tudi pri tebi tako, pa tud eno frendico imam, k se ji je po porodu uredilo ... tko da - sometimes it does work ... ah, ja, saj bo. Problem tehle PCO je tudi, da imaš porušen metabolizem, tudi hormoni so zbrkljani --- kar pa seveda nikakor ni good news. Plus ni ovulacij, ne moreš zanosit, bla, bla, bla .. precej neprijetna zadeva, ja.

Ampak: let's stay positive, a ne?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?