sapi
|
Sedaj pa prebijanje skozi poste ... miklarom vidim, da mi tesno slediš tooooooo ... čestitke za pikico in, da ostane pri tebi ... BarbiG kako počutje ... vidim, da greš uspešno naprej ... bebi berem, da je bilo hudo samo, da si preživela, lepo čuvaj svojo pikico superca .... na sedaj pa spet upam, da čimprej mine drži se ... kimsy super rezultat lepo grej svoji pikici ... pa še pingote si dobila juupppiii WP žal mi je zate ne obupaj za vse bo prišel čas ... super za naprej ... bambi potem septembra spet v nov boj juuuppii ... pa vse naj naj za rojstni dan in uresničeno veliko željo ti želim ... n74 upam, da čas hitro mine in greš po svoja zamrznjenčka ... Lana70 vse najboljše za rojstni dan naj se ti uresniči tvoja želja ... super rezultat čestitke za pikici pa še zamrznjenčke imaš jeeeee ... suzi upam, da foliklčki zrastejo kot je potrebno ... bom močno držala pesti ... Arneja najbolje, da se prepustiš občutku in to je to ... Goldy samo, da si ok ... sonček čestitke za malega Aleksa ... škratek te sploh nisem spoznala, pozdravček ... kakšno je stanje pri tebi ... mismis vidiš sem ti rekla, da grem za tabo ... povej ali si se ti prej zmenila z dr. D za vodenje nosečnosti na GK, kajti jaz bom tudi tako storila pa me zanima kako in kaj ... dobro opravi jutri na UZ mislim nate pa veliko ... zarja tebi se pa avgust tudi zelo hitro bliža ... še malo, še malo ... citrončica super za začetek, sedaj se bo dogajalo ... andreja si pa boga vojimi nogami super za folikle ... diana ti si pa imela kalvarijo re mi je hudo zate ... zofka upam, da si kljub vsemu ok ... kiwi moja sotrpinka žal mi je zate, pogumno naprej ... bit čestitke za lep beta ... miška res hvala za čestitke za dvojčke bomo videli na UZ ampak malo pa diši po njih ... kako pa se ti počutiš koliko je še do dneva D .. pikovit ti si pa res toliko čez dala, kaj pa tujina ... upam, da najdeš voljo za naprej ... punsha samo, da je šlo naprej pa mirno roko pri menopurju ... lu33 super za srčka no vidiš se je vse dobro izteklo ... lara a že vozičkali ste ooo kako sem vesela zate in za tvojo družinico ... Aljonka super za celice četverčke ... žiži moja hvala za čestitke in sporočilce na forumu, nikoli pozabila ... lubiko in objemček od mene ... Ja 13 nas je bilo ampak tako kot je mismis rekla smo bile petkove, sobotne in nedeljske, ker je bil ponedeljek ... malo pa diši po dveh pikicah ja ... Punce moje mismis, kiwi, BarbiG, Bumo, miklarom, blanč, kimsy, pikovit, zarja, miška, gloria, lana, Grethy, suzi, zvezdica, žiži še enkrat hvala od mene upam, da nisem katere spustila ... tole je bilo pa maratonsko sedaj pa v vodoravni položaj, da se mamica in pikici spočijeta ...