|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
4.5.2009 18:08:15   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

mismis ki vse vidi in vse ve...a lahko za beta hcg (upam, da pridem do njega) kličem za izvide iz službe......me malo časovno baše, da bi tam čakala user posted image

Lana, zjutraj daš kri, potem pa moraš ob 12-tih priti nazaj, ker v slučaju pozitivnega izvida dobiš terapijo za naprej. Tako da moraš v vsakem primeru se tam zglasit. Po vsej verjetnosti boš po potrjeni nosečnosti dobila Dabroston za vzdrževanje posteljice.

no jaaaaaa, pa prav....da bi vsaj user posted image  bil.....  BarbiG, a nisi ti na zamrznjenčkih?? Tako sem te zadnjič razumela, k si rekla d greš po ta tretje deco....a sm kej zabrkljala user posted image user posted image  A če si na zamrznjenčkih, se tudi špikaš? (sprašujem preventivno in upam, da ne bom rabila vedet)

Nak, na žalost nimam nobenega zamrznjenčka. Mogoče si pomešala, ker mi je v drugem postopku uspelo z zamrznjenčki. Zdaj sem pa kar v pravem postopku. Ampak ne vem kaj mi bo tale Menopur prinesel. Do zdaj sem vedno imela Gonal. Po Menopurju sem danes čist zdelana, samo spala bi. Zanimivo pa je tudi, da je danes že 11 dan od začetka user posted image , ki pa kar noče stran. Sicer mam samo izcedke, ampak vseeno. Po drugi strani pa, če to pomeni, da je pol kakšen let ne bo, tud prav.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.5.2009 18:15:27   
lana70

user posted image

mismis ki vse vidi in vse ve...a lahko za beta hcg (upam, da pridem do njega) kličem za izvide iz službe......me malo časovno baše, da bi tam čakala user posted image

Lana, zjutraj daš kri, potem pa moraš ob 12-tih priti nazaj, ker v slučaju pozitivnega izvida dobiš terapijo za naprej. Tako da moraš v vsakem primeru se tam zglasit. Po vsej verjetnosti boš po potrjeni nosečnosti dobila Dabroston za vzdrževanje posteljice.

no jaaaaaa, pa prav....da bi vsaj user posted image  bil.....  BarbiG, a nisi ti na zamrznjenčkih?? Tako sem te zadnjič razumela, k si rekla d greš po ta tretje deco....a sm kej zabrkljala user posted image user posted image  A če si na zamrznjenčkih, se tudi špikaš? (sprašujem preventivno in upam, da ne bom rabila vedet)

Nak, na žalost nimam nobenega zamrznjenčka. Mogoče si pomešala, ker mi je v drugem postopku uspelo z zamrznjenčki. Zdaj sem pa kar v pravem postopku. Ampak ne vem kaj mi bo tale Menopur prinesel. Do zdaj sem vedno imela Gonal. Po Menopurju sem danes čist zdelana, samo spala bi. Zanimivo pa je tudi, da je danes že 11 dan od začetka user posted image , ki pa kar noče stran. Sicer mam samo izcedke, ampak vseeno. Po drugi strani pa, če to pomeni, da je pol kakšen let ne bo, tud prav.

ja, verjetno bo to, nekaj vem, da sva se pogovarjali....upam, da ti mine kmalu ta slabost, sicer pa menopur HB ne jemlješ toliko časa kot S.fact. držim peti, da ti uspe.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.5.2009 18:24:04   
BarbiG
Lana hvala. Zdele sicer jaz bolj zate držim pesti kot zase, da se otročka v tebi oprimeta svoje mamice za vsaj 8 mesecev. user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.5.2009 18:26:06   
miklarom
alo, punce, da vam nekaj povem. mi sedaj dobivamo vse svečke utrogestan in ne več dabroston tbl. in zakaj? zato, ker jih baje ni za dobiti pri nas, ker je to Hrvaški proizvod, in imajo naši dobavitelji nekakšne  težave z licenco, zato jih ni za dobiti. jaz pa sem prejšnji teden poslal e-mail na naše dobavitelje za Dabroston tablete, in dobila kar hitro odgovor, ki se je glasil - evo vam kar pripopam njihov odgovor iz svojega mail-a

Spoštovana,

Pri zdravilu Dabroston je prišlo do nekaj težav v zvezi z licenco, vendar je sedaj na analizi (Agencija za zdravila) in bo v lekarnah v roku 14 dni, se pa dobi na hrvaškem če vam je zelo nujno.

Lep pozdrav

Urška Battelino

tako da bodo kmalu spet za dobitiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.5.2009 18:35:16   
lana70

Lana hvala. Zdele sicer jaz bolj zate držim pesti kot zase, da se otročka v tebi oprimeta svoje mamice za vsaj 8 mesecev. user posted image

Hvala, tudi jaz srčno upam, da bova prišla do user posted image  . Bom mislila nate.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.5.2009 18:46:46   
nokes
drage špikarke, trepetalke, čakajoče na postopek in srečke nosečke, berem vas skrbno in stiskam pesti! lani takšen čas sem imela svojo zadnjo user posted image , nato še tistega zmeneta po suprefactu, in voila... 1. maja sta bila moja ljubčka stara 3 mesece. user posted image  ker pospravljam omaro vse navlake, ki se mi je nabrala med nosečnostjo (jao kolko droge) user posted image , sem našla tudi neodprto škatlico dabrostona, uporabno do l. 2010. če katera rabi, pošljem.

punce, le korajžno in vztrajno!!!user posted image  in seveda uspešnouser posted image

nokes

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.5.2009 19:20:32   
gloria
Gloria enga velikega cmoka Nikcu.

...o hvala...kak si mi ti...dečica pridna user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.5.2009 19:21:29   
gloria

Punce, danes ko sem bila na GK je imela več kot deset odvzemov krvi za bhcg. Upam, da je bila med njimi tudi Sapi. Sestra tam sploh ni mogla verjet. Tako da je maj očitno že začel kazat znake ljubezni.

Suzy daj me v sredo naslednji teden, kokr vidim bova spet tam, kar za rokav pocukaj.

joj kok je to lepo slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.5.2009 19:22:44   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

SAPI IMA BHCG 2329!!!!!!!

ČESTITAMOOOOO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vau čestitke sapi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.5.2009 19:23:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Kiwi draga user posted image user posted image user posted image .
Morda bo pa IUI prava pot. Me veseli, da ti je dr. V. dal nov zagon. GO GIRL!

..joj žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.5.2009 19:28:44   
gloria
Mismis želim ti prečudovit jutrišnji UZ ko boš vidla svojo user posted image user posted image ....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.5.2009 19:32:50   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Mismis želim ti prečudovit jutrišnji UZ ko boš vidla svojo user posted image user posted image ....user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Skor pozabla!!!!!!!!!! Naj user posted image  bije bije.....

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.5.2009 19:42:45   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Skor pozabla!!!!!!!!!! Naj user posted image  bije bije.....

jaz tudi se pridružujem in podpišem kar pod to user posted image user posted image user posted image user posted image   

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.5.2009 19:44:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

uf, jest sm tut pozabla, user posted image user posted image user posted image dejmo mismisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.5.2009 19:58:20   
sapi
Punce moje se javljam malo z zamudo ampak sem šele sedajle prišla domov ... najlepša hvala za vse čestitke res sem vesela, danes je najin dan ... čez praznike sem bila bolj leteča, nisem nič testa delala tako, da je bila danes živčna vojna ... smo čakale na rezultate do 14h - noro, bilo pa nas je 13, jutri se naročim na UZ ... sedaj grem pa za nazaj brati, da vidim kaj se je dogajalo in vsaki še kaj napišem ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.5.2009 20:02:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Punce moje se javljam malo z zamudo ampak sem šele sedajle prišla domov ... najlepša hvala za vse čestitke res sem vesela, danes je najin dan ... čez praznike sem bila bolj leteča, nisem nič testa delala tako, da je bila danes živčna vojna ... smo čakale na rezultate do 14h - noro, bilo pa nas je 13, jutri se naročim na UZ ... sedaj grem pa za nazaj brati, da vidim kaj se je dogajalo in vsaki še kaj napišem ...

sapi, 13!!!! vas je bilo!!! ogromnooooo. Glavno, da je vse ok, čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image  in mirno user posted image .
A po tem, ko ti povedo vrednost hcg-ja moraš še kam iti al greš lahko domov?? A so ti dali še kakšne tabletke, verjetno ta utrogestan dajejo kar tam al kako?

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.5.2009 20:10:01   
mismis
Lana, ko daš zjutraj kri za pregled bete, greš v Leonišče, na oddelek svetovanje, kjer ti napišejo napotnico za UZ, vendar te napotnice ne dobiš v roke, dokler ne prineseš izvidov bete. Nato si frej dokler ni izvidov krvi. Ko imaš izvid krvi in je le ta pozitiven, greš spet v Leonišče, da ti dajo napotnico za UZ. Naslednji dan pa kličeš med 10. in 11. uro, da te naročijo na UZ.

Sapi, še enkrat čestitke, pa je obema v tretje uspelo user posted image user posted image user posted image . Madona, ampak danes vas je pa bilo kot Rusovuser posted image , seveda ponedljek je, pa se zberejo za izvid bete vse petkove, sobotne in nedeljske trepetalke. Saj zato pa vas je bilo tako veliko. Pa ste imele vse potrjeno nosečnost.

Aljonka, kako pa si ti danes opravila na punkciji, upam da ni bila preveč boleča in da si pridelala veliko jajčk.

Ok, zdaj pa zares, kje so T1979, MBT1979, pa Suska???

Ženske, hvala vsem za pestke in navijanje, vse vrnem ob času.

Sedaj pa še malo navijanje za jutri...
Torek, 05.05.
Andreja07 - UZ

Andreja, dobro opravi jutri, želim ti, da bi čimprej padla stopka user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.5.2009 20:11:49 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.5.2009 20:12:51   
mismis
AKTUALNO  

Torek, 05.05.
Andreja07 - UZ

Četrtek, 07.05.
citrončica - UZ

Petek, 08.05.
Lana08 - UZ

Ponedeljek, 11.05.
Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
  BarbiG - UZ
Skuštrana Suzi - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
Pikovit

Torek, 19.05.
Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.
Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
AnonimaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
BEBIII  greje   user posted image test 18.05.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3443
    4.5.2009 20:25:08   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: sapi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo sapi, deklcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moja, čestitam k uspehu ... zdaj pa srečno do konca !!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
    Neposredna povezava do sporočila: 3444
    4.5.2009 20:30:05   
    Aljonka
    Evo mene sem končno prišla k sebi sem skoraj cel dan prespala
    Takole pridelali smo 4 celice ET 9.5.2009
    Sem kar vesela da je tole za mano, je pa lažje prenest če veš da tolk punc navija zate
    Torek, 05.05.
    Andreja07 - UZ
    user posted image user posted image user posted image user posted image  
    Se pridružujem navijanju!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3445
    4.5.2009 20:36:59   
    lana70
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Lana, ko daš zjutraj kri za pregled bete, greš v Leonišče, na oddelek svetovanje, kjer ti napišejo napotnico za UZ, vendar te napotnice ne dobiš v roke, dokler ne prineseš izvidov bete. Nato si frej dokler ni izvidov krvi. Ko imaš izvid krvi in je le ta pozitiven, greš spet v Leonišče, da ti dajo napotnico za UZ. Naslednji dan pa kličeš med 10. in 11. uro, da te naročijo na UZ.

hvaaaalaaaaaa mismis, sej sm vedla, da boš potrpežljivo tako kot vsakič napisala odgovor........veš, po mojem pa ni dobro, da nas čisto same tukaj pustiš...sej vidš, kup vprašanj dan na dan....

< Sporočilo je popravil lana70 -- 4.5.2009 20:37:31 >

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3446
    4.5.2009 20:39:32   
    lana70
    mismisssss.....ma neki pa še vedno ne vem....user posted image , zakaj pa ne gremo kar k svojemu G na UZ- kjerkoli ga že imamo, jaz npr. v Po.....

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3447
    4.5.2009 20:48:45   
    mismis

mismisssss.....ma neki pa še vedno ne vem....user posted image , zakaj pa ne gremo kar k svojemu G na UZ- kjerkoli ga že imamo, jaz npr. v Po.....

Prvi UZ ti pripada še na GK LJ, kjer se prepričajo, da je vse ok. Če bi slučajno bilo kaj težav, te naročijo na ponoven UZ. Če pa je vse OK, greš pa  na nadaljne UZ-je k svoji G. Seveda greš pa lahko na UZ tudi k svoji G, tega ti nihče ne more preprečiti.user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
    Neposredna povezava do sporočila: 3448
    4.5.2009 20:49:41   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: Aljonka

Evo mene sem končno prišla k sebi sem skoraj cel dan prespala
    Takole pridelali smo 4 celice ET 9.5.2009
    Sem kar vesela da je tole za mano, je pa lažje prenest če veš da tolk punc navija zate

Aljonka, super za 4. celice user posted image user posted image user posted image  , sedaj pa počivati, da boš pripravljena za deco.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Aljonka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3449
    4.5.2009 20:51:27   
    mismis
    AKTUALNO  

Torek, 05.05.
    Andreja07 - UZ

Četrtek, 07.05.
    citrončica - UZ

Petek, 08.05.
    Lana08 - UZ

Sobota, 09.05.
    Aljonka - ET

Ponedeljek, 11.05.
    Punsha - UZ

Sreda, 13.05.
      BarbiG - UZ
    Skuštrana Suzi - UZ

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
    user posted image  

Ponedeljek, 11.05.
    Pikovit

Torek, 19.05.
    Grethy

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi  user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

.
    Miklarom  greje  user posted image   test 12.05.
    Kimsy  greje  user posted image user posted image test 15.05.
    AnonimaT  greje  user posted image user posted image test 18.05.
    Lana70  greje  user posted image user posted image test 18.05.
    BEBIII  greje   user posted image test 18.05.

user posted image  
      user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Lana70 (1. IVF, GK LJ)
    • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
    • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
    • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ)
    • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
    • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
    • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
    • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
    • skuštrana suzi (1. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
    • andreja07 (dr. Reš, PO)
     user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
    • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
    • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
    • DaisyE (dr. Reš)
    • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
    • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
    • Dajamaja (PO, dr. Reš)
    • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
    • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
    • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
    • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
    • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
    • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
    • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
    • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
    • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
    • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
    • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
    • Fargesia alias Veliki Škrat (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
    • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
    • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
    • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
    • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
    • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
    • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
    • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
    • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
    • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
    • Listek (1.IVF, dr. Reš)
    • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
    • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
    • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
    • Bozza (dr. Reš, PO) 
    • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
    • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
    • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
    • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
    • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, naska, cari, jona3, julia1, Metulj, Bit, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
    marec                   20                               7                            35    % 
    april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image          

user posted image  Sapi (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?