|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
4.5.2009 18:29:36   
Erin
Jebeštrga, spet ste na drugi strani!!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.5.2009 18:30:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?

Moj ima več ali manj skoz trak, le ko je malo bolj hladno in veter dam tenko kapico gor..ko je toplo je pa tudi že brez.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.5.2009 18:35:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Nejka23

RABIM EN NASVET, rosim...
Odlocila sem se, da prodam Hartana in kupim nekaj manjsega, bolj kot ne naj bo marela (VOZICEK). Ali ima katera kaksno izkusnjo z vozicki CHIPPOLINO????  Da se ga narocit samo preko spleta, na sliki izgleda ok, samo ne vem,kako bi se obnesel na makedamu in bolj travnatem terenu...??? Chippolino omnia 4 mi je vsec,pa tudi omnia3...

Moj pravi da sta ti dva bolj za po  mestu - je prej v Sončku delal pa jih majo tud, bodo pa znale povedat bolj tiste ki jih imajo... kake druge variante pa ne znam predlagatuser posted image

majči , neža - lepe slikce

carol, naša torta bo pa podobna vaši..povej mi le, ste slikco kaj hočete na torti sami tja nesli a so jo tam imeli?user posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.5.2009 18:47:25   
sandra123
Dan oz. čeruser posted image ...Mi z dopusta, bilo super, o samem potovanju pa rajši ne bom govorilauser posted image ...gužve vsepovsod, ko se je ena zbudila, se je takoj še druga, pa je kar dolgo trajalo, da smo prispeli na cilj user posted image ...Vreme je bilo zelo lepo, sicer so nas popoldanske plohe preganjale, ampak drugače je bilo pa super...je prehitro minilouser posted image ...
Moji2 princeski sta poluser posted image ...nonstop na nogah, Teja že veselo raca okrog sedežne - se drži za kavč in gre sem in tja, na tleh nista 1.min. pri miru, se nonstop na nogice postavljata, Taja še vedno obožuje mojo rožo, ki krasi dnevno sobo - smo prišli včeraj domov, pa je hitro šibala do rože in mi zemljo ven zmetalauser posted image user posted image user posted image ...pa zraven se smeji 100/uro, ker ve, da bom hudauser posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.5.2009 20:19:31   
Zoja Miša
Kaja Lina zaspala ob 19huser posted image .

Bambi, sem že pozabila kam greš. Nekaj si zadela, ali nekaj takega. Neko izobraževanje. Nič ne imej preslabe vesti, saj bo. Čeprav lahko je govoriti, jaz tudi ne vem, če bi lahko šlauser posted image

Majči, jaz ji dam kapico res če piha in je zunaj hladno. Drugače trakec, ali pa je brez, če je fejst toplo (kar pa zadnje čase niuser posted image )

Drugače pa vidim, da nič ne čvekate, vas moram zopet kregati!user posted image  Alo, vse na plan!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.5.2009 21:00:48   
kaja02
čer!!!

kje ste????

zojA MIŠA- jst se pokorno javljam, pa sej se vsak večer, ko mali zaspita

matejchi- a sem predvidljiva?

majči- lepe slike!!pa kaj se vsi slikate z tulipaniuser posted image , res lepo ozadjeuser posted image !!!

ŽANA, ELANINA- čestitke!!!!

neža- ahhhhhuser posted image

vsi dopustniki dobrodošli nazaj!!!

HVALA ZA ČESTITKE 

MI smo pa danes meli posvetovalnico, za seznam matejchi- :
      9 mesece- 8120g in 73 cm!, redimo se bolj počasi, sam vztrajno,  je pohvalila njene motorične sposobnosti, dala je tudi kri, pa ni zraven niti pisnala, vsem se je smejala, pa čebljala, uh kak je bla luštna.

aja Sayuri, NA POMOČ!!!! Povej, kako ti urediš glede plačila prodanih stvari. Sem nardila mal revizije po omari, pa bi rada prodala nekaj nos. oblek ( predvsem hlače), pa nekaj otroške opreme,pa ne vem kako naj to storim, ok jih poslikam, dam oglas, pa če se katera javi, kako je glede prevzema in plačila, pomagi, vem da maš ti dosti izkušenj s tem

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.5.2009 21:08:45   
betty
Ziv zav!

Evo, pa smo prisli iz nasih prvih pocitnic iz Barbarige. vreme - dokaj ok, popoldanski rahli dez (prejsni teden) nas ni nic zmotil, ostalo skoraj ok. namrec tretji dan se je mali zbudil z cisto zalimanim učkom. zagnojen. zjutraj je bil cist bogi in jokav. jst pa brez kamilic, da bi mu očitila. smo ze hotli domov, ker je bil tko cudn, pa nic se ni hotel igrati.... pa slabo je jedel. sem ze mislila, da smo prvic zboleli. no, potem pa sem klicala tasco kaj naj naredim?! potem pa sem ji rekla, naj klice na metelkovo in vprasa dr. kaj narediti. tko da mi je dohtarca svetovala , da uček izpiram s fiziolosko in bo bolje. in da je to sprememba vremena, pa cvetni prah itd. in res je bilo bolje. sicer se je malo vnel se drugi ucek , ampak ni tko slabo.
spal je pa zelo zelo dobro, jst pa ne . jogije imamo stare 20 let- tko, da sem zacela sparati za nove :)

zdej grem pa se malo prebrati, kaj ste napisale in kje ste bile...

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.5.2009 21:23:04   
betty
Krysia - vidim, da si dobila CD. hvala,ker urejas in posiljas tudi ostalim.
joj, kako ima moj Rok rdeca licka. pravi kmecki fant :), Tvoj pa zgleda ful zagorel, kot da bi se ravnokar vrnili iz Mauriciusa :)

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

No, evo, slikca je tuki:
Rok x 2 user posted image
user posted image  

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.5.2009 21:50:26   
Carol11
Erin: slikico na torti je imela gospa ki je torto naredila. je imela kar nekaj slikic na izbiro. Kokr sem jo razumela jih kar sama sprinta na oblateuser posted image  in bi lahko bila slikica ki bi jo mi prinesli.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 934
4.5.2009 23:24:27   
Erin
Evo mene..

Carol, hvala za infouser posted image

Pa kje ste vse...RESNO?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne mislih vseh, ampak tiste ki ste kar ušle ali pa nas samo še berete, katastrofa!!! Razočarana sem in naš čvek bo zamrl.. Ja vem, vem, lepo vreme, pa počitnice pa... ja pismo rosno no... kako minutko ste pa lahko še naše... vsaj 1x na par dni da se javite da ste še tukaj... Mene kar žalosti vse skupaj... pa take čveke smo bile... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Magari zvečer ko mali zaspijo pridite in rečte živjo, pa ni treba da pišete na dolgo in široko če ni časa...  Sej nekatere zastopim...user posted image

Evo, naš mali ploska po cele dneve sedaj ko je to usvojil..že za dobro jutro mi ploska ko ga pridem iskat do posteljice, češ: Bravo mami a si se le odločila da me ven vzamešuser posted image user posted image user posted image
V sredo imamo pregled v Lj, moram jutri poklicat kam sploh moramo, ker so se selili v novo stavbo.. pa ne vem ali je ta oddelek še na stari lokaciji ali novi?user posted image
Jutri pa rezervirat gostilno za krst in pa torto naročit...pa upam da bo vreme v nedeljo lepo...user posted image user posted image
betty, sandra in vse ostale  ki ste šli te dni  "vohat" morjeuser posted image user posted image user posted image vam mal zavidam..a lahko?user posted image user posted image user posted image Mi se bomo mogoče samo do toplic letos zapeljali, za kake 3 dni..ni dnarja..user posted image user posted image user posted image

Eh..grem, sej tko ni nobene tuki...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 935
5.5.2009 0:03:10   
matejchi
Erin živjo...user posted image (projekt - krst, čas - ga ni)user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 936
5.5.2009 0:52:34   
bella02
Hej!
Jaz sem še tukajuser posted image . Prejšnji teden smo bili doma, vendar smo skoz imeli ene obiske, pa se je zgodilo, da do kabineta tudi prišla nisemuser posted image . No, zdaj se še javim, preden grem pod tuš in spat. V nedeljo (teden nazaj) smo šli v Šmarje pri Jelšah na en piknik, v ponedeljek pa v Snovik kopat. Punci sta uživali, jaz pa tudi, le kopalke niso moje prijateljiceuser posted image .
Včeraj smo bili malo na gorenjskem, Brezje in Jezersko, je bilo lepo. Le nekaj mi je moralo škodovat. Morda ovinki na Jezersko ali sladoled, da mi je bilo na poti domov fuuul slabo. Pa sem potem doma prišla k sebi, smo spet imeli obiskeuser posted image .
Danes sem pa likala vsega skupaj cca 2 uri, sicer v treh etapah. Se mi je kar nabiralo, pa mi je prej uspelo dokončat, jutri le še po omarah zmečem. Vedno rečem, da bom sproti, potem pa se zadeve lotim, ko Tjaši zmanjka cunj za v vrtecuser posted image .
Teja vstaja 100/h in jo imam skozi na očeh (sandra, te čisto razumemuser posted image ). V stajici se včasih zamoti, včasih pa tudi ne. Pa čez dan mi je malo pokašljevala. Upam, da mi ne zboli.
Tjaša - po starem, le nekaj je začela izsiljevat, pa bomo poskusili to diplomatsko rešiti.
Pogodbo sem nesla v vrtec, zdaj moram oddati le še prošnjo, da jo ob priliki premestijo v vrtec, kjer je Tjaša in ki nam je najbližje. Saj v končni fazi sem vesela, da je bila spoh sprejeta. Jih je bilo ful zavrnjenih.
Danes naj bi se začela učit za junijske izpite, pa mi je likanje to onemogočilo, jutri pa res štartam. Najprej moram pa pospravit mizo, da bom sploh mela kam knjige za postavituser posted image .
V soboto imamo 15. obletnico valete, pa še kar nekaj oklevam, al čem it. Verjetno bom šla.

Ker nisem sproti delala zapiskov, tudi komentarjev ni kaj dosti.

Erin
, a to se selijo v novo pediatrično? Upam, da mi ne bo treba spoznavat teh novih prostorov. Dobro, provokacija za mleko pri Tjaši nas čaka, to vem, drugega pa ne rabimo.

Zojko Mišek, lepa slikca male Kaje Line

tejkaz (in ostale) user posted image user posted image user posted image za zobke

Več se res ne spomnim. Grem. Nočka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 937
5.5.2009 7:06:23   
Neža7
Dobro jutroooooooooooooooooooooooooooooo!

Kavica je že na mizi user posted image
Hitro, hitro vsi pokonc! sonček sije user posted image

Jaz grem sedaj Nežo nahranit user posted image  Spala mi je do 6:30 user posted image  Spet se je vmes zbudila ampak ni bila taka panika kot druge noči user posted image  Njeni zobki so res hudobni user posted image  vendar še vedno ima ENENGA user posted image

Erin... jaz sem tudi tu user posted image  Ko je možek doma ne grem na internet. Pa še slabost me res nagaja, da grem počivat, ko mi Neža zaspi čez dan nadomest interneta. user posted image user posted image user posted image

Kako se lepo igra v postelji. Zavese nad posteljo  je vse notri potegnala in se igra user posted image

Šibam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 938
5.5.2009 7:34:17   
sayuri
Jutro user posted image

Uuu, smo bile kregane od šefice. user posted image  Ja, ja...tud jaz opažam, da smo postale bolj tihe. No, jaz sem tista, ki se ponavadi bolj zjutraj ali dopoldne javlja. Potem mi ne znese več. Zvečer pa sploh ne, ker je moj za računalnikom in riše. Sem pa gledala ene čveke - junijke al katere...so že na 11 delu, julijke na 7., mjčice pa celo na 19. user posted image

Zdajle, ko berem betty, mi je kapnilo...Krysia, sem se ti sploh zahvalila za slikice? PA tko si se potrudila user posted image  Hvala, hvala, hvala. Sam se pa strinjam...Rok je tako temen...pa poleti, kaj bo šele...pa njegovi modri učki... PA kaj bo šele čez 18 let, ko bojo punce kar dol padale user posted image
betty ti nimaš več svojega mleka, a ne? Drugače bi kar malce svojega kapnila Roku v uček.
bella vidim, da si aktivna. Pridna. PA učenje...joj, dobra si user posted image

Erin fajn opravite na pregledu. Mi boš potem povedala, kje je to. DA ne bom tud jaz letala sem in tja, kot brez glave user posted image   PA super za ploskanje user posted image  A niso posrečeni no. Še malce nerodni, ampak tako evseli, ko jim kaj uspe. user posted image
sandra user posted image user posted image user posted image  Kam se pa tvojim dvema tko mudi? Ojej, zdaj pa sploh moraš imet oči na pecljih. Sem se pa tko nasmejala tistemu z rožo user posted image
neža berem, da ti je skoz slabo. boga. JAz se ne smem spomnit, kako je bilo lani. Uf...  V četrtek imaš pregled a ne?

JAz sem pa včeraj KOOOOOONČNO rezervirala dopust. En teden sem aktivno čekirala oglase, internetne strani, pošiljala ponudbe...poslala preko 70 ponudb. Dobila recimo polovico odgovorjeno in vse zasedeno. Ok, sem dala nekaj pogojev in ni bilo nikjer nič frej. Pritličje vse zasedeno. V 1. nadstropje bi še šlo-če res ne bi bilo druge variante. Ampak z dvojnim vozičkom...pa enega otroka spodaj puščat, ko drugega gor nesem, mi ni glih user posted image  No, potem sem pa včeraj kooooončno dobila nekaj primernega za nas...blizu ZAtona oz. Vodic. Smo takoj rezervirali user posted image

DAnes nas čaka telovadba, pa kavica... SOnček se že lepo kaže... Moram pa še po rože. Jih imam še vedno v trgovini user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 939
5.5.2009 7:36:08   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Pa kje ste vse...RESNO?!?!? user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne mislih vseh, ampak tiste ki ste kar ušle ali pa nas samo še berete, katastrofa!!! Razočarana sem in naš čvek bo zamrl.. Ja vem, vem, lepo vreme, pa počitnice pa... ja pismo rosno no... kako minutko ste pa lahko še naše... vsaj 1x na par dni da se javite da ste še tukaj... Mene kar žalosti vse skupaj... pa take čveke smo bile... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Magari zvečer ko mali zaspijo pridite in rečte živjo, pa ni treba da pišete na dolgo in široko če ni časa...  Sej nekatere zastopim...user posted image

Sem tudi jaz zelo žalostna. user posted image  Evo jaz se javljam z Kajo Lino na kolenih. Pa sem tudi jaz mnenja, da nekako to gre, vsaj deset minut (če gre FBuser posted image ), ko se kao sami igrajo. Pa verjemite da pri meni tega ni. Takoj ko me vidi, maha, da bi želela vstati in potem je jok, če ni po njeno.user posted image  Samo hodila bi.user posted image
Mi smo drugače spali celo nočuser posted image user posted image user posted image

Greva se pa danes potepati v Velenje tako da lepo se imejte!

Bella, vidim, da imate pestro, pa pridna si, ker se še učiš zraven, svaka čast!

Betty, samo da je bil dopust o.k.

Erin, dobro zrihtajte jutri, držim pesti in vso srečo!!!!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 940
5.5.2009 7:38:22   
Zoja Miša
O Sayuri, super lokacijo ste dobili. V Zatonu je fulllllllllllllllllllllllllll lepo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 941
5.5.2009 7:41:48   
tejkaz
Jutro

Erin user posted image jaz berem oz. bolj pregledam, ampak za javit mi pa res zmanjka časa. Bom zdaj na hitrco nekaj napisala.

Čakam Claro23, da si greva na sprehod noge pritegnit, potem dobim bivšo cimro na obisk, se že veselim, vmes moram še malo pospravit, posesat,... Potem pride Eva domov in sem jima do osmih zvečer za petami, ker mimgrede bi Eva Jaša kar pohodila. Nič ne gleda pod noge. Začel mi je predale  odpirat, dvigovat se, tako da ni miru.

Včeraj ko je bil star 9 mesecev, sem se odločila da mu neham hrano pasirat in  zdaj je z nami. Sicer gre bolj počasi, ampak gre.

Evo, za komentiranje zmanjka časa, potem se pa slabo počutim ker se sploh javim.

Lep dan vsem.

Ste za kakšno srečanje v Medvodah?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 942
5.5.2009 8:06:23   
Zoja Miša
Tejkaz jaz sem za! user posted image  Mogoče Kaja Lina dobi kakšen namig o plazenjuuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 943
5.5.2009 8:11:29   
Zoja Miša
Tejkaz pa enkrat ko utegneš, mi tole JE Z NAMI... prosim razloži. Ni mi jasno, ali potem Jaša je kosilo tako pozno? In kako ti ješ, če daješ Jaši za jestuser posted image . Mu potem kaj, meso in nič več ne pasiraš? Ali lahko kar tako poje koščke mesa?!user posted image user posted image user posted image  No, v glavnem, nič mi ni jasno in hvala za razlago. Ja, vem jaz malo kompliciram ampak vseenouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 944
5.5.2009 8:12:51   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Pa eno vprašanje bi imela! A mislite, da jim lahko damo samo trak na ušesa, al je še vedno boljše, da je kapa?

Js mal gledam kak je vreme - če je toplo in piha, mu dam trak, če je mrzlo kapo, če je pa toplo, pa nič ne piha, greva pa brez al pa s klobučkom, zarad sončka.
Če piha sam tko mal, mu js ne tiščim kape al pa traka kr gor, ker sem pač mnenja, da se telo navadi. Pol bo pa enkrat mal popihal in bo kr joj. Če je pa burja zunaj, pol pa normalno.

Sicer pa čav in ne nisem še gegnila, sam časa mi res mal zmankuje - tko kot matejchi projekt krst - časa - ga ni. Nardila sem vabila, ko bo čas pripopam slikice, men so ful cart. Drgač pa k je lepo vreme zunaj na sprehodu, al prelaganje loncev v kuhinji, igranje s Tiborjem in seveda v pozoru, da ne pade prehudo. Zdaj se je začel že vlečt. Ko npr vstane, doseže eno polico, se z rokami prime za drugo in se hoče nanjo z rokami potegnat - tko da se tal le še bežno dotika - če bo šlo tako naprej si bo še enkrat omaro nase zvrnil. Se je odločil, ko bo velik, bo plezalecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem ga včeraj, končno, prijavila k zobozdravniku, tko da gremo 11.
To bo še pestro, v soboto 9. se poroči moja prijateljica, tko da ga gremo feštatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem pa cel naslednji teden eni seminarji in delavnice - zase - jaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer trajajo največ po dve uri - ponavad od 18h naprej - tko da zdej je že moj začel prakticirati - kako Tiborja spravit spat. No zaenkrat mu ne povzroča težav, mulo zaspi bp.
Poleg tega, pa je treba določe stvari za službo začet pripravljat - ko bom enkrat zaštartala bo že skor prepozno, pa še manj časa bo za Tiborja, tko da to poskušam urediti zdaj, v času ko Tibor spi.

Ja včasih se res zdi, da je dan prekratek - še posebej če si bolj kot ne, sam za vse - pa vidim da nas je kar nekaj takšnih.

Ok to je kratko poročilo, zdaj pa se začne dopoldanska akcija - lp in upajmo na sončekuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 945
5.5.2009 8:43:20   
Maja T.
Jutro!

Uh šefica se je razkurila, se je treba hitro javit user posted image .

Za nejavljanje so bili res krivi dopusti. user posted image je imel 10 dni dopusta, smo bili pri Zarini prababici na HR. Na FB mi je uspelo iti samo toliko, da sem malo počekirala, za RR pa žal res ni bilo cajta user posted image .

Brala nisem nič in sem nekje 25 str. v zaostanku, me lahko  user posted image ,user posted image .
Preletela sem in se vam zahvaljujem za čestitke ob RD user posted image , bom prebrala zadnjih 5 str., da se bom lahko spet vključila v temo.

Drugače smo ok, Zara je imela včeraj razvojno amb. in nas tudi čaka fizio. terapija user posted image .
Namreč še vedno ne plazimo in se ne postavljamo na vse 4. Zara bi kar stala, manjka pa ji povezovanje, da bi šla sama iz ležečega v sedeči položaj in potem sama gor na noge. 
Moraš jo posedet, ali postaviti na noge. user posted image

Matejchi , drugače je pri 9.m in 3 t. težka 8000 g in velika 75 cm - strokovno merjena user posted image .

Naša punca zna že kar veliko stvari user posted image user posted image user posted image in tudi kar nekaj besed razume. Se z user posted image prav čudiva, kako ti mali možgančki funkcionirajo.

Znamo mama, ata, baba, deda, teta.
Ob ploskanju govorimo bravo (bavo) (si sama ploska), ko ji rečeš, kje je lučka pogleda in reče lučka (luka), ob plišeku tigrček govorimo - TI ali grrrr..., ob kravici - MU, ob rački - GA, sploh ko gremo na sprehod ob ribniku user posted image .

Ve in vedno pogleda v pravo smer, ko rečeš kje je flaška, zvonček, zvezdica, kuža, sončnica (slika na steni) in kje so rožice.
In ko ji rečeš vodica, začne cvilit od veselja, ker vodo namreč obožuje user posted image .

To je naš mali čmrlj user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 946
5.5.2009 8:47:49   
majči22
Dobro jutro punce!
Najprej hvala vsem za odgovore! Ste me kar mal pomirile, ker sem ji začela samo trak gor dajat.

Naša punca je pa včeraj začela tko čebljat, da skoz neki komentira. Pa med čebljanjem slišim da-da, teta,tete, dej-dej,ne-ne. Jo poskušam posnet, pa nikakor ni šlo včeraj, mogoče mi danes uspe.

Tud jaz opažam, da ne čvekamo/čvekate več toliko kot včasih. Včasih nisem mogla vsega prebrat, sedaj komot.
Pri nas je trenutno obdobje, ko se veliko sama na tleh igra in imam več časa. Ko bo pa začela ustajat, ga pa tud pri nas verjetno ne bo večuser posted image .

Erin super za ploskanje. Pa dobro opravite v sredo na pregledu. Ja to je zoprno, ko se kam selijo in potem iskat.
Mislim, da bo vreme v nedeljo lepo, tako da boste uživali.
betty no samo, da je dopust na koncu uspel in da ste se imeli lepo.
nejka23 nimam izkušenj s temi vozički, tako, da ti žal ne znam pomagat.
majaT vav že toliko razume. Prava mala "brihta"user posted image user posted image user posted image
Sem gledala v razvojno tabelo in ima otrok, da se sam vsede čas do 11 meseca. Sploh nevem a je potrebno, da tako hitijo s tem razvojem? Sej vem, da škodi nič in da je kvečjemu dobro za otroka, ampak a je potrebno?user posted image

Zdele gremo pa še preostale rože kupiti za na teraso. Ostale za na okna so pa že vsajene.user posted image Potem se pa še do Postojne al pa kr do Ljubljane zapeljeve po kakšno rutkico in bolj tanko jopico morave kupiti.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 5.5.2009 8:51:21 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 947
5.5.2009 9:11:55   
Maja T.
Če mi bo uspelo, bom več komentirala zvečer, moramuser posted image , preden se mi Zara user posted image .

Zoja Miška, mi smo tudi brez zobkov. Več kot 2 meseca mislim, da bodo vsak čas prišli ven, glede na to, da ima vse znake, da bi jih lahko dobila.
Slabše spi, slini se, hoče si pojesti rokice, zobke ji že en čas vidim v dlesnih, a ven ne pridejo user posted image
Mislim, da sem tako že enkrat omenila, da sem jaz prve zobke dobila pri 13 m. in imam zaradi tega zelo zdrave zobe.
Enkrat bodo tako in tako zrasli user posted image .

Majči 22, trak mi že kar nekaj časa uporabljamo, če je fejst toplo smo brez vsega, če je malo hladneje, pa imamo tanko bom. kapico, so to pa tako že punce odgovorile user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 948
5.5.2009 9:26:34   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz pa enkrat ko utegneš, mi tole JE Z NAMI... prosim razloži. Ni mi jasno, ali potem Jaša je kosilo tako pozno? In kako ti ješ, če daješ Jaši za jestuser posted image . Mu potem kaj, meso in nič več ne pasiraš? Ali lahko kar tako poje koščke mesa?!user posted image user posted image user posted image  No, v glavnem, nič mi ni jasno in hvala za razlago. Ja, vem jaz malo kompliciram ampak vseenouser posted image

Zoja Miša nič ne kompliciraš (ker potem jaz tudi, pa na to ne pristanem user posted image ). Evo tejka, tud mene iste stvari zanimajo plus kaj pa sol v hrani? Pa ostale začimbe (poper npr.)? Našmu se itak odtrga, če ne je na tri ure, ajdi tri pa pol razen če vmes dolgo spi. In si ne predstavljam, da bi kaj čakal na skupno kosilo...

Evo erinčk, jaz sem se javila user posted image ma samo res mam pa zdaj veliko dela z zbiranjem podpisov na forumu za vrtce, tako da vas na hitro preberem pa šibam. Za kakšen teden mi boste že oprostile...čeprav se zna ta ''akcija'' še vleč..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
5.5.2009 9:51:52   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Zoja Miška, mi smo tudi brez zobkov. Več kot 2 meseca mislim, da bodo vsak čas prišli ven, glede na to, da ima vse znake, da bi jih lahko dobila.
Slabše spi, slini se, hoče si pojesti rokice, zobke ji že en čas vidim v dlesnih, a ven ne pridejo user posted image

Pri nas je enako, le da spi OK.

Zoja pri nas tudi je z nami, če se le da.. koščki mesa so majhni, 1/4 žemlje poje, da sploh ne vem kdajuser posted image , edino težko jo hranim vmes med kosilom, ker če sem prepočasna, je alarm.. ampak, ko jo bom dala v stolček, ne bo problema, ker bo sedela med nama in ji bo pač vsak dal eno žlico in bo.. rižoto je kot zmešana, kakšne zelenjavne juhice tudi, eh pa saj je vse, še papriko, paradižnik in celo malo kumarice je probala... pa telečjo pečenko.. sir, poli salama, skuta, mlečni namaz... ne kompliciram pa je, celo peno iz povštra je probala, samo sem ji potem povedala, da to ni za jest in sva dali iz ust...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?