Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 20:07:28
|
|
|
|
petrap
|
katjusa pravilno, saj meni naj bi pogodbo podalšal za nedoločen čas, po preteku te pogodbe januarja, tko da ne bo treba dolgo čakat...če mi pa ne podalšajo za nedoločen čas, bomo pa resno razmislna, če bom šla sploh delat oktobra al bom rajši izkoristla porodniško do konca...se popolnoma strinajam, da morjo otroci skupaj gor rast... poročilo še iz pregleda kolkov - smo okej, imamo kolke 1A na 2.posvetovalnici so bile naše mere: 58cm, 5600g ... mamo pa v sredo ceplenje, tko da bomo kmalu poročale nove podatke...
< Sporočilo je popravil petrap -- 4.5.2009 20:19:34 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 20:42:25
|
|
|
|
brkn83
|
čer. kako ste kaj? no mi smo kr pridni. nik je pa danes izredno priden, upam da bo tako tudi ponoči. Zdej smo ravno domov prišli, zdej pa moram še večerjo za naju pripraviti, potem pa se gremo kopat pa jest in spat.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 20:45:07
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer. Samo, da se mal javim. Midve sva danes izkoristile dan samo za naju. Dopoldan sva šle na sprehod, popoldan sva mlčk skupi zaspale in se potem še igrale. Razen, da sem skuhala večerjo, nisem naredila nič drugega, ampak igrat se je tako pašalo. Imejte lep večer. Jaz se dam mal pred TV. Papa
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 20:48:13
|
|
|
|
kayica24
|
katjuša popravek.. za kolaž
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 21:12:06
|
|
|
|
birdy
|
Evo Katjuša, slikca od Kristi za kolaž:
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 21:49:41
|
|
|
|
petrap
|
Lija No naša mala je že zaspala, smo ravno pojedle, tako da bo zdaj mir tam nekje do 1h, če bo ful pridna do 2h Grem se še mal stisnt k možeku, pol pa hitro mižat, ker drugače si nč ne spočijem... Se tipkamo jutri...papa
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 22:02:03
|
|
|
|
Katjusa
|
petrap kaj imaš ti to pisno napisano pogoj, za službo?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 22:05:12
|
|
|
|
Katjusa
|
ka ni nobene tu? mi mamo pa obisk in se gremo zdle s čokolado filat pol grem pa ajat se tipkamo ju3 a mislite, da lahko že ju3 zjutraj test ponovim? al je boljše par dni počakat (upam, da vas ne morim preveč s to mojo navidezno nosečnostjo ) lahko noč in lepo sanjajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 22:08:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 22:09:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 22:10:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 22:21:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo bejbe pozor...prihaja...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 22:23:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej tanci, kako je z umivanjem zob????
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 22:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 22:37:08
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo bejbe pozor...prihaja... Tale je pa huda!!! Kolumbo - ma tale tvoj Rokec je čisti Šime!!! Ga ne more zatajit!!!
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 22:38:30
|
|
|
|
Balonchy
|
Beybe - jutri prosim za kako pestko... Midva odhajava na provokacije v Lj in ostaneva noter (da slučajno ne bi pošiljale kake CIE kje sem )...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 22:44:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 4.5.2009 23:00:29
|
|
|
|
brkn83
|
nika sem zdele spravla spat- upam, da bo spal lepo do jutra. Balonchy - lepo uredita in se čimprej vrnita domov. Katjuša- držim pesti zate. Po moje je bolje če še kak dan počakaš s testom, če pa ne boš mogla zdržati potem ga pa le naredi. Zdej pa grem js tudi spat, se mi nič več ne da. lahko noč vsem skupaj.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 0:06:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo bejbe pozor...prihaja... noro dobra fotka (to sem shranla za kolaž....) test je bil negativen..... mah bo že M pa tud še ni tak da mogoče še ni vse izgubljeno balonchy kaj pa je to? no hitro se vrnite in lepo se imejte brkn hvala ajd zdej gremo pa ajat obisk je šel pred 15 minutami tak da smo spanje ornk prestavli pa sme še popoldne rekla da bom šla pred 23 spat te pa ju3 nočka in dobro jutro prvi, ki se javi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 4:41:17
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.-...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 8:16:43
|
|
|
|
Pupka
|
Jutro bejbe... Ste načvekale dosti, tako da preletela sem, komentirala ne bom... Slikce so full lepe... Najbolj si človk zapomni malega supermena, ki je tak kot je ena že napisala celi Šime... Pa Marinelo ko ma take črne laske. So pa vsi taki cukrčki Torej otroke je treba delat tam nekje ZDAJ- Maja Jaz sem mela pr meni, je šel danes ponoči domov. Pride kmalu spet Zdaj vas bom pa spet spremljala in tud kaj pokomentirala. Smo pa meli včeraj UZ kolkov in je rekel P, da smo "kot iz knjige" brkn, SEZNAM- če boš kaj popravljala lahko dodaš, če ne, pa ni sile, ker to je čez 2 dni Naslednji pregled 7.5- cepljenje Še nekaj slikic od Gala, ker če ne me bo skozi okno vrgel, ker ne sme nič pisat lep pozdrav, gal david
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 8:18:32
|
|
|
|
petrap
|
jutro... moja bejbi je že tle z mano in se pogovarja katjusa - nč nimam to napisano, to je vse ustno...saj tud ni reku, da bom ostala brez službe direktno, ampak je povedal, da če bo mogu oktobra iskat drugo, jo ne bo iskal samo za 3 mesece, ampak dolgoročno..kar pomeni, da januarja mene ne bo več rabu... kolumbo - kokr se jaz spomnim vaše družinice, je rok čisto tebi podoben , sicer pa vsake oči vidijo malo drugače
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 8:20:24
|
|
|
|
simonakr
|
Dobro jutro! Ajvy - kolk ste zgodni... Kolumbo - kolk dobra fotka Balonchy - vso srečo pa ne se pustit sprovocirat! Mi smo pa dons spal do pol 3 pol pa še do 7 - tko da zdele pijem eno tako mal bolj močno kavico, mala pa sita in previta pančka na kavču med igračami! No kokr sm že včeri napisala mi dons dobimo novega člana - še enega nečaka! Komej čakam da vidim slikce! Tko da posledično jest letim zapravljat v Kranj. Bom šla kar v Qulandijo, k majo vse od Baby centra pa H&M in C&A - tko da bo mala čisto nova! No se čitamo pol knjigo brat zdele ko mam mir
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 8:20:58
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! naj vam postrežem s in ...........ajvy-kaj pa ti že tako zgodna? jaz sem glihkar spet podila tisga psa ki hodi k naši.......sploh se ga ne moremo znebit......kakšen nasvet?včeraj popoldne je spet našo psico iskal po garaži(ona je spala v kotli) in se je spet srečal s taščo zdej se nam že malo sanja s katere hiše je,in bo šel danes tast tja-pa vsaj vem kam jit težit če bojo mladički Hana se že krega,bo lačna vsak čas
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 5.5.2009 8:47:50
|
|
|
|
Urša08
|
jutro majchy hvala za kavico ajvy kakšno je stanje pri vas ? se že moj ptiček oglaša , se kasneje tipkamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj srčkana imena za dekliceV galeriji spodaj preverite najbolj srčkana imena za deklice v angleškem jeziku, ki so pospremljena s kratkim opisom ime...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?