bella02
|
Hej! Jaz sem še tukaj . Prejšnji teden smo bili doma, vendar smo skoz imeli ene obiske, pa se je zgodilo, da do kabineta tudi prišla nisem . No, zdaj se še javim, preden grem pod tuš in spat. V nedeljo (teden nazaj) smo šli v Šmarje pri Jelšah na en piknik, v ponedeljek pa v Snovik kopat. Punci sta uživali, jaz pa tudi, le kopalke niso moje prijateljice . Včeraj smo bili malo na gorenjskem, Brezje in Jezersko, je bilo lepo. Le nekaj mi je moralo škodovat. Morda ovinki na Jezersko ali sladoled, da mi je bilo na poti domov fuuul slabo. Pa sem potem doma prišla k sebi, smo spet imeli obiske . Danes sem pa likala vsega skupaj cca 2 uri, sicer v treh etapah. Se mi je kar nabiralo, pa mi je prej uspelo dokončat, jutri le še po omarah zmečem. Vedno rečem, da bom sproti, potem pa se zadeve lotim, ko Tjaši zmanjka cunj za v vrtec . Teja vstaja 100/h in jo imam skozi na očeh (sandra, te čisto razumem ). V stajici se včasih zamoti, včasih pa tudi ne. Pa čez dan mi je malo pokašljevala. Upam, da mi ne zboli. Tjaša - po starem, le nekaj je začela izsiljevat, pa bomo poskusili to diplomatsko rešiti. Pogodbo sem nesla v vrtec, zdaj moram oddati le še prošnjo, da jo ob priliki premestijo v vrtec, kjer je Tjaša in ki nam je najbližje. Saj v končni fazi sem vesela, da je bila spoh sprejeta. Jih je bilo ful zavrnjenih. Danes naj bi se začela učit za junijske izpite, pa mi je likanje to onemogočilo, jutri pa res štartam. Najprej moram pa pospravit mizo, da bom sploh mela kam knjige za postavit . V soboto imamo 15. obletnico valete, pa še kar nekaj oklevam, al čem it. Verjetno bom šla. Ker nisem sproti delala zapiskov, tudi komentarjev ni kaj dosti. Erin, a to se selijo v novo pediatrično? Upam, da mi ne bo treba spoznavat teh novih prostorov. Dobro, provokacija za mleko pri Tjaši nas čaka, to vem, drugega pa ne rabimo. Zojko Mišek, lepa slikca male Kaje Line tejkaz (in ostale) za zobke Več se res ne spomnim. Grem. Nočka
|