|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
3.5.2009 11:07:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Kiksi aaaaaaaaa Kakšen trebuh je to!!user posted image
Moj je bil pol manjši ko sem rodila...user posted image  To  boš imela velike pikce!

A veš, da sem tud jaz takoj na tebe poštudirala, ti glistica.
Sem se hotla včeri na roštilj povabt user posted image  user posted image  user posted image

a ti tudi?? user posted image user posted image user posted image  Mi2 sva se ravno mimo peljala, ko so ven nosili mize in stole, sva hotela kar tam počakati, da bo hrana pripravljena user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 3.5.2009 11:08:23 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
3.5.2009 12:51:37   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Aja,pa še dve nove slikce mojega trebuha sem dodala v album,če katero zanima user posted image .
si lepa nosečka user posted image  še kake 2-3 tedne drži noge skupaj, potem pa lahko gaaaaas! čeprav, tudi če se zdaj odločita, da prideta ven, ne bo kaj hudega user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
3.5.2009 12:53:24   
ledenka
tkole, pupe, obrila sem si noge, namazala nohte na nogah - s prozornim lakom, bi si z rdečim, pa menda to ni lih zaželjeno v P user posted image  na brazilski sem tud bla... zdaj grem pa sam še rodit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
3.5.2009 14:30:01   
Goldy
Hello!!!

Prišla malo na net, se vam še sama javim.
Zadeva se umirja. Me pa špika tu in tam, pa malo tišči navzdol, sploh ker zdaj večinoma ležim. Počakati moram do srede, da vidimo kako je z MV, krči in seveda kako naša pupa raste. je bolj atletske sorte po mami. user posted image

Hvala za lepe želje!
Je pa mala navihana, dopoldne je dremala, ko pa je prišel oči na obisk pa je prava navihanka.user posted image

Lepo bodite!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
3.5.2009 15:50:01   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Kiksi aaaaaaaaa Kakšen trebuh je to!!user posted image
Moj je bil pol manjši ko sem rodila...user posted image  To  boš imela velike pikce!

A veš, da sem tud jaz takoj na tebe poštudirala, ti glistica.
Sem se hotla včeri na roštilj povabt user posted image  user posted image  user posted image

a ti tudi?? user posted image user posted image user posted image  Mi2 sva se ravno mimo peljala, ko so ven nosili mize in stole, sva hotela kar tam počakati, da bo hrana pripravljena user posted image user posted image

A je.bi ga, če sta pa trapaste in se ne ustavita!    user posted image user posted image user posted image
Sta pač zamudile  čevape, ražnjiče, solatke, pečene bučke, nadevni šampinjoni, mladi sir, popečena čebulica vse skupaj zalito s teranom in heineken. So vesga požrl, laško pa pustili...

Eto, resno babe, drugič se je treba samo ustavit....pa pade u vampe...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
3.5.2009 16:28:19   
Kicsi
Ojla.
Kaj bi dala za en sprehod z mojim dragim in mojim user posted image .Pa ne gre,je moj dragi kar sam šel user posted image .Me je pa na user posted image peljal danes dopoldan,tako da mi je lažje,ker sem že uživala dans mal na sončku user posted image .

Ledenka,brazilska-pa te nič ni bolel? Jaz že celo nosečnost govorim ,da grem na brazilsko,pa po pravici povedano nimam jajc,ker se bojim ,da bom od bolečine kar v salonu na mizi rodila. Kaj bi dala,da bi se tudi jaz opogumila in si izvlekle te user posted image dlake.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
3.5.2009 19:42:14   
mismis
user posted image
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)
jona3 (12.11.2009)
mismis
Bit

Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Bumo (16.08.2009)

Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema ,
Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander
LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  
Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim

Objemčkometer:

user posted image user posted image    user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled
ledenka - pregled

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled
mismis - UZ

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

Četrtek, 07.05.
bit - UZ

Torek, 12.05.
mismis - UZ

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled

Četrtek, 14.05.
mojsonček - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MAJU user posted image user posted image

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image   

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
3.5.2009 19:43:38   
mismis
pa še malo navijanja tukaj...

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled
ledenka - pregled

mamice, dobro opravite, mi bomo mislili na vas in držali pestke, da bo vse v redu

user posted image  user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
3.5.2009 19:58:46   
Lsica

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled
ledenka - pregled

mamice, dobro opravite, mi bomo mislili na vas in držali pestke, da bo vse v redu

Ja, mi tud navijamo user posted image user posted image user posted image za vse tri.

Goldy, lepo te je slišat, da si v redu. Ti sam počivaj zdaj, v sredo boš pa že v domači oskrbi.

Ledenka, vidim da si že na "stand by", sitno odštevanje....

Kicsi, ti pa bolj počasi...še je čas.

Jaz sem pa spet cel dan prelenarilauser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
3.5.2009 20:06:48   
Pija76
Pozdravček naše nosečke!

Ledenka srečno pot v Rim ti želim!

LL pa sem te najdla: iskrene čestitke za naraščaj! Lepo se cartajte!!!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
3.5.2009 20:09:52   
Tanja_Jes
Navijačic ni nikoli preveč...tko da me kar upišite...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
3.5.2009 20:58:08   
Serendipity
kicsi - WAU! Kakšen lep buši! user posted image user posted image Maš pa prava korenjaka user posted image  user posted image  user posted image Si prava sexy nosečka user posted image  user posted image  user posted image

Tanja_Jes - to pa res, za navijanje nas/vas ni nikoli preveč.

ajsika - še tu! Držim pestke zate prinčipesa! user posted image

Goldy - tudi za vaju držim pestke, da se tamala še malo pocajta v tvojem bušiju!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
3.5.2009 21:50:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ledenka,brazilska-pa te nič ni bolel? Jaz že celo nosečnost govorim ,da grem na brazilsko,pa po pravici povedano nimam jajc,ker se bojim ,da bom od bolečine kar v salonu na mizi rodila. Kaj bi dala,da bi se tudi jaz opogumila in si izvlekle te user posted image dlake.
kicsi, že dolgo hodim, tako da ni več panike. prve parkrat pa sem res skor s stola skočla user posted image  potem pa dlake postanejo manj močne in nekak gre. no, sama si tega definitivno ne bi počela!

hvala za pestke, moj dan D je v torek... jutri imam preglede user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
4.5.2009 3:16:16   
Kicsi
Evo,jaz spet ne morem spat user posted image ,zato malo raziskujem po netu.

Moram se zahvalit vsem,ki hvalite moj izgled,ker jaz namreč vidim čisto drugačno sliko. Počutim se kot slon in tudi približno nič lepo,kaj šele kaj drugega.Tolaži me pa to,da vse mamice,ki jih poznam pravijo,da so si vse zadnji mesec bile grozne,neprivlačne,ampak baje ,ko bom šla slike za nazaj gledat,naj bi imela čisto drugo mnenje o sebi,kar se tiče izgleda user posted image .
Očitno zdaj vidim samo to kar čutim in to je eno veliko težo user posted image . Ampak ponosna sem pa še zmeraj na moj trebuh,pa čeprav mi včasih dela težave. Me moj user posted image kar žoga kliče,ker pravi da zgledam točno tako,kot če bi si žogo po majco skrila user posted image .

V glavnem vsem nosečkam jutri oz.vidim,da že danes -srečno.

Ledenka,tebi pa tudi veliko sreče na dan D.Imaš isti dan rok kot moja sestrična user posted image .

Nič,grem probat malo sreče v posteljo.Mogoče me bo pa kaka zvezdica zaspanka obiskala user posted image .

NOČKO.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 4.5.2009 3:18:24 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
4.5.2009 5:54:06   
Lsica
Dobro jutro user posted image  

Danes sem pa jaz zelo zgodnja....sem še Reby prehitelauser posted image user posted image user posted image .

O Kicsi, upam da zdajle že počivaš - spiš. Jaz sem mela tud bolj kot ne budno noč.
Ampak se ne damo, a ne?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
4.5.2009 8:45:17   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

kot kaže je bilo danes nekaj v zraku, namreč jaz tudi nisem mogla celo noč zaspati, pa sploh nisem tako daleč kot vidve Kicsi in Lsica.

Še dobro, da sem na bolniški, da lahko zjutraj malo potegnem.

Lsica, naša Reby je danes na vse zgodaj zjutraj štartala v CE, ker ima pregled pri svojem G, zato nam ni kavice skuhala

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.5.2009 8:46:12 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
4.5.2009 8:55:15   
lara light
Lepotičke moje zale,

samo par postov sem preletela in sem vsa vzhičena s solznimi očmi...HVALA! Hvala za vse čestitke in prelepe želje! Komaj čakam, da preberm vse in si jih shranim.user posted image
V petek prišli domov, v soboto in nedeljo že vozičkaliuser posted image , možek dela, tako da sem še sama in precej okupirana z njima...sta pridna, zaenkrat vse ok. Čakam patronažno kasneje, upam, da moj ostane z današnjim dnem doma....da bo več prostega časa.

Imam dostop do neta otežen, a že porihtam in pridem do vas. Hvala za vso pomoč, je bilo tko precej lažje, ker ste ble z mano.user posted image  

Rada vas imam zelooooo!
Hvala vsem za telegrame, čestitke, sms-ese, obiske.... midva sva presrečna in kar ne moreva verjet, da je res!!!!!! 

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
4.5.2009 9:23:41   
mojsonček

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled
ledenka - pregled

Pupe, uspešne preglede!

LSIČKA hvala za kofi, je sedu do zadnje kapljice
LEDENKA ti si že čist v nizkem štartu user posted image  pa vse že spedenano od nog, nohtov do brazilskeuser posted image  ...  jst si je tut ne upam omislit in vztrajam pri britvici pa ugotavljam, da mi gre vedno težje od rok, ker do tako daleč sploh ne seže več moj pogled, HB za špegu user posted image
pol sam še čakaš... uf, kmalu bo akcija, a?

KICSI jooooj kakšn buši user posted image  pa prou lep je... ampak, ti čist verjamem, da ga že težko prenašaš okoli... mene pri tej revščini tko zateguje, da me prou boli koža okoli popka, si ne znam predstavljati, kako je tebi user posted image  vseeno držim pesti, da bosta pikeca v bušiju dokler bo potrebnouser posted image

GOLDY... še tukaj držim pesti, da si Alja premisli in počaka lepo na junij...

MIŠMIŠ evo... so te že napadli nosečniški znaki... superca a ne user posted image  

Ostale nosečke, ste uredu?

Mi smo se učeraj vrnili s potepa po obali... smo si kr privoščili, poleti vprašanje kako bo, ko bo dojenček imel glavno besedo... jst sm uspela celo bušija posončit user posted image  .... pa voziček smo učer dobl in valda takoj sestavl, tamau ga je še celo sprobal in je v košaro tlačil svojega plišastega medeveda, prou posrečen je biluser posted image .... ga ob priliki poslikam in pripopam... men je fuuul lepuser posted image  bo pa še lepši, ko bo v njem naša pupa...

Sem na morju očitno pretiravala s sprehodi in me je en dan tko zvilo, da celo noč nisem spala in me je prou panika, kaj če bom morala v porodnišnico jst pa tko daleč od doma pa pupa na riti čepi, kar pomeni carski rez... sem bla čist posrana... pa se je k sreči po spasmexu in počivanju umirilo... sej se še za ime nismo zmenili in imamo resne težave, ker imamo tako različne okuse ... zdej vsak dan prepričujem pupo naj se lepo obrne na glavo in pol počaka še kkšn teden, da se lahko vse zmenimo...  upam, da bo ubogala user posted image

Zdej grem pa res jest, ker zdej sem pa že jst lačna, ne sam bebicauser posted image

pol pa na sončka, dokler ga še kej imamo, baje bo gorenjska popoldne v dežju...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.5.2009 9:29:09   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lepotičke moje zale,

samo par postov sem preletela in sem vsa vzhičena s solznimi očmi...HVALA! Hvala za vse čestitke in prelepe želje! Komaj čakam, da preberm vse in si jih shranim.user posted image
V petek prišli domov, v soboto in nedeljo že vozičkaliuser posted image , možek dela, tako da sem še sama in precej okupirana z njima...sta pridna, zaenkrat vse ok. Čakam patronažno kasneje, upam, da moj ostane z današnjim dnem doma....da bo več prostega časa.

Imam dostop do neta otežen, a že porihtam in pridem do vas. Hvala za vso pomoč, je bilo tko precej lažje, ker ste ble z mano.user posted image  

Rada vas imam zelooooo!
Hvala vsem za telegrame, čestitke, sms-ese, obiske.... midva sva presrečna in kar ne moreva verjet, da je res!!!!!! 

Ooooo, mamica LARAuser posted image ... kako lepo, da ste že doma... upam, da se tut ti počutiš dobro in da bo očka lahko čim več pomagal, še z enim po CR verjetno ni lahko, kaj šele z dvema...  Čim več crkljanja in zdravih, lepih, sončnih dni... UŽIVAJTE! 

upam, da nam kmalu privoščiš kkšno slikico svojih zakladkov...

pozdravček....

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.5.2009 9:43:26   
Bumo
uu lubice ,kolko se vsega dogaja, ste se prav fajn razpisale. Grem s psičko k veterinarju, ko pridem nazaj pa hitro brat za nazaj
in še kaj dopisat.user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.5.2009 10:16:04   
Serendipity
Jutro prinčipese ...

mi tudi ponoči od 4. ure naprej nisemo spali, potem pa od pol sedmih pa skoro do zdaj user posted image . Pravkar zaužila sveže iztisnjen pomarančni sok (končno, po nekaj mesecih ''abstinence'' user posted image , ker mi je v prvih mesecih user posted image taaak smrdel in bil bljk ogaaabeeeeen. No, okus se je znormaliziral user posted image ). Si dala gor vodo za kofi, pa premišljujem kaj bi za zajtrk ... Hladilnik je prazen user posted image trgovinaaa pa daaaaleeeeč. Hja, znajt se bo treba. user posted image

Bumo - lepo opravi s psičko, mi smo naši prejšnjič delali UZ, če bo mamica ali ne ...  user posted image
LL - me veseli, da ste doma! user posted image user posted image Uživajte in upam, da novopečeni ati dobi prosto! Khm, slikce (ko bo čas seveda)? user posted image

Reby, Sem*
- vidve tudi fajn porihtajta!

ajsi - Good luck. Samo še malo. No, še dan ... user posted image

Lsica - mnjami  - fina kava!

Uh, dobim obisk - grem kafe do konca skuhat! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.5.2009 10:44:42   
Kicsi
Dober dan.
Zame je sicer še dobro jutro,ampak saj vseeno,a ne ? user posted image Zaspala sem okol štirih in spala vse do zdaj user posted image .
Zdaj imam pa isti problem kot Serendipity-je prazen hladilnik,jaz pa sama doma user posted image .Še mleka mi je zmanjkal,tako da si tudi mojega omiljenega ćokolinota ne morem naredit -jaz pa tako lačna,da se mi že kar meša user posted image .
Očitno bo treba zdržat,da se dragi vrne iz sestanka,da bomo v trgovino skočili.

Lep dan vsem skupi.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.5.2009 12:04:57   
oktavija
Čao dekleta!
No jaz nisem bila kar nekaj časa pri vas!!!
Prišla sem vas malo pozdravit in povedat da sem že v 23 tednu in da imamo v petek 8.5. UZ - morfologojo....
Imeli smo manjše težavice, ki pa bodo kmalu minile, zato komaj čakam pregled v petek da vidim če je zdaj vse OK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan vam želim!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.5.2009 13:25:49   
Bumo

Sempervivum, Reby, ledenka - upam, da ste vredu oparvile danes pupike.
kicsi...kakšen buši maš.....uuu ,saj ni čudno ,da ne gre spati. Si pa lepa mamica. Še malo, malo, pa bota bebiki zunaj user posted image user posted image .
Ledenka, tebi pa vse naj,naj mamica v nizekem štartu. Si se čist vredu odločila še za brazilko pred porodom, sem brala,da ni hujšega, kot da te režejo in ti pol na unem mesti začnejo dlake lepo počasi poganjat....baje srbii za ponoret...
Sekica, pa ti nosečka naša??? In kaj ste ugotovili, bo vaša kužica tud mamica? Mi bomo parili našo kosmatinko , sam ne še zdaj.
Bom pa na eno par razstav še šla, dokler še zmorem s mojim bušijem iti v razstavni ring.user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.5.2009 15:43:21   
gigi1
Nosečkice moje ste kar na drugo stran padle.

Sem vas prišla mal pozdravit in povedat, da se vam bo Sapi pridružila.

Danes je imela BHCG  2329 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?