|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
4.5.2009 13:25:53   
Dudica1
no danes pa ni bilo še nobene slaščice pa vam jaz pošiljam eno sadno kupo ko jo glih jemo...user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
4.5.2009 13:27:02   
Dudica1
pokica očitno sva hkrati mislile na hrano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.5.2009 13:33:31   
tubby
kakšne skomine mi delate s harno!

prov zares si grem nekaj privoščit user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
4.5.2009 13:35:19   
pokica_
Hehe Dudi! Se ti tudi sliniš po hrani, kaj? user posted image  Jst tud grem v hladilnik zdaj! Pol zvečer pa itak večerja. Sam ki je še to...user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
4.5.2009 13:37:17   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Hehe Dudi! Se ti tudi sliniš po hrani, kaj? user posted image  Jst tud grem v hladilnik zdaj! Pol zvečer pa itak večerja. Sam ki je še to...user posted image

ooo ti si že pri večerji jaz pa še kosilo nimam kuhano...user posted image
itak bom pa naredila samo špagete pa rdečo peso...sej sploh ne vem kaj lahko jem...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
4.5.2009 13:38:34   
KatMat
uuu zgleda pa fajn....zdele mi je tasca povedala da mi danes ni treba kuhat ker ma ona viska mesa in bo kr ona skuhala za vse...jupi...se kr se mal svoh pocutm od bruhanja tko da mi kr prav pride...tamaucek u meni hoce pobegnit iz trebuha danes ampak sem zelo vesela da je tako ziva...vsaj vem da je uredu

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
4.5.2009 13:42:46   
christiana21
KatMat, lepo, da si malo boljše in da čutiš brcike. Jaz jih danes še nisem, pa ne vem zakaj ne, sam vse me nekaj boli, sploh spodaj. Je mogoče, da je to tako, ker ne ležim in kar naprej nekaj malega počnem?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
4.5.2009 13:44:49   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

itak bom pa naredila samo špagete pa rdečo peso...sej sploh ne vem kaj lahko jem...user posted image

Ja pr nas je tak da preskočimo kosilo....ker lubi šele 16.30 pride domov, ali pa še kasnej...tk da temu rečem že večerja kar. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
4.5.2009 13:46:45   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja pr nas je tak da preskočimo kosilo....ker lubi šele 16.30 pride domov, ali pa še kasnej...tk da temu rečem že večerja kar. user posted image

ja potem pa ja...
sej bo kmalu-...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
4.5.2009 13:46:49   
pokica_
Naš mali je danes tudi bolj miren kot ponavadiuser posted image , bom morala na čokolado očitno navalit, če se bo prebudil pol...sam 3 gibi danes do zdajuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
4.5.2009 13:48:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

KatMat, lepo, da si malo boljše in da čutiš brcike. Jaz jih danes še nisem, pa ne vem zakaj ne, sam vse me nekaj boli, sploh spodaj. Je mogoče, da je to tako, ker ne ležim in kar naprej nekaj malega počnem?

poskusi se malo ulect...zdej bi pa ze mogla vsaj pet premikov cutit to druge ure...drgac bi se sla jest kr pokazat

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
4.5.2009 13:49:24   
KatMat

Naš mali je danes tudi bolj miren kot ponavadiuser posted image , bom morala na čokolado očitno navalit, če se bo prebudil pol...sam 3 gibi danes do zdajuser posted image

mogoce se pa pripravljauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
4.5.2009 13:52:50   
christiana21
Iiiiiiii, sem popapala pol Buenota in voila....evo brcikouser posted image user posted image user posted image . Očitno je potrebovala svojo dnevno dozo Kinder Buena, he he he. Sem se že potolažila.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
4.5.2009 13:55:19   
pokica_
Jst tud papam...čokoladni croissant...upam na brcike. user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
4.5.2009 13:59:12   
pokica_
user posted image user posted image user posted image  Šele čokolada Noisette učinkuje! user posted image  Kaki rukerji so pa šele zdaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
4.5.2009 13:59:19   
KatMat
haha...jest pa eurokrem!!user posted image user posted image jo ze zmetava!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
4.5.2009 13:59:51   
tubby
jaz sm pa samo jogurt pojedla user posted image

čakam kosilo, sj bo hitr-tašča kuha. Široke rezance s  tuno in porom pa solata. Mnajmi.

Vprašanje:punce a mislte da ma kej veze kaj zdej jemo, npr danes-ponoči gremo pa rodit?Mislim zarad dojenja-ker jaz kr jem paradižnik pa solate pa vse kar mi paše. Mislte da vpiliva to na mleko?

pa še eno vprašanje:a je otrok pred porodom bolj miren al razgraja ko nor?
meni ponči k sem mela mal popadkov tako brcal kot da bi hotel ven pobegnit-par ur! pa ne vem a bi se mogel umirit?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
4.5.2009 14:05:15   
KatMat
kolikor jest vem za dojenje...(to je moj prvi) da ne smes nic surove zelenjave jest ker pol jih napihuje...pa nic zacinjenega,vse cim bolj prekuhano pa cim vec domace hrane...pa dolocena hrana ti pokvari mlek...al je bolj grenak pa jim to ne ugaja (npr cesen)
zdaj ce jes zacinjeno ko si se noseca pa itak cutis posledice kot zgago...
se mi zdi pa da naj bi se otrok umiril pred porodom...zato tud pravijo da ce ne miga tok kot bi mogu (min 10 brcik od 9.00 pa do 17.00) da se moras it pokazat ker se ali mu ne gode dobro ali pa se pripravlja za prihod na svet

to povem jaz...kolk je pa od tega res morjo pa nase mamice povedat

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
4.5.2009 14:08:34   
HM84
Babuške ve ste pa res pridne z rojevanjem, čestitke vsem, ki ste že mamiceuser posted image user posted image user posted image Sploh ne morem več sledit... V sredo imam pregled, me prav zanima kaj bo kej ctg pokazal... Drugač pa upam na ta vikend, v nedeljo je lunauser posted image

Moj pa razgraja v trebuhu, kot bi bil na kakšnem boxarskem turnirju, ne rabi nič nuteleuser posted image Drugače bo pa kosilo čez kakšno urco in pol - goveji zrezki, pire krompir, paradižnikuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
4.5.2009 14:11:13   
KatMat
oooo kaj bi dala da mi do porodna nebi bilo treba vec kuhat....se mi ne da vecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
4.5.2009 14:16:46   
pokica_
KatMat, jaz sem že sredi nosečnosti rekla, da nem več kuhala, ker sem takrat bila v P in vse te težave....pol sem pa prišla domov in veselo kuhala naprej.
Zdaj sma se pa zmenila, da gremo kupit tiste kanglice za kosilo, pa bomo vozili kosilo kar iz OŠ. Vsaj prve 2-3 tedne, da najdemo ritem.

Glede gibov in hrane, ki vpliva na kolike je pa res tako...surova zelenjava/sadje naj bi škodila...ampak ene pravijo da so jedle v normalnih količinah in user posted image niso imeli povečanih kolik. Veliko je odvisno tudi od prehrane mamice v nosečnosti,...česa se otrok navadi in ni občutljiv pol.
Za gibe sem pa tud tukaj na RRu brala, da so ene čutile še otrokove močne brcike še tekom poroda in med popadki...tk da ni nič 100% pri vsaki, ane. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
4.5.2009 14:23:03   
tubby
Ja glede hrane me zanima predvsem to-če jem zdaj paradižnik al pa jagode-če ma lahko to prvo mleko to vsebi in če škoduje?
morda je smešno, samo saj veste paradižnik, jagode in pomaranče so alergene, pa npr kisla solata tud ni n njabljša k dojiš-samo zdajle mi pa še noro paše.

Ve jeste tudi vse kar vam srce poželi?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
4.5.2009 14:25:06   
pokica_
Jst jem še vse...saj nevem kdaj bom šla rodit...al danes, al pa čez 4 tedne. Bomo pol pazili po porodu. user posted image  Meni bi bilo prehudo, da bi že zdaj vse črtala....zdaj si še privoščim ogromno zelenjave in sadja.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
4.5.2009 14:37:09   
*bucka*
Ojla punce!
Nisem se javljala, sem vas pa brala, skoraj vsak dan...no in zdaj vam sporočam, da sem 30.aprila ob 1.45 rodila fantka. Poimenovala sva ga jaka. V 9 mesecih se je poredil do 3000g in zrastel na 51 cm.
Tako, iz seznama me lahko črtate in dodate k seznamu mamic majčkov:)
lepo čvekajte in srečno vsem, ki vas še čaka.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
4.5.2009 14:39:53   
lananai
lananai, jst tud pijem po 3dcl, so mal večje šalce....kakor kdaj. Kolk časa si pa že pila čaj, preden si šla rodit? Jst sem zdaj 37t/2d...mogoče bo pa kaj kmaluuser posted image .

Jst sem začela s 36 tedni. Če boš kot jst, maš še 3 dni... user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ali ste poročeni?
Ela123

Ali ste poročeni? Če ste, koliko časa?

Da (47%)

Ne (53%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!