zmajama
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Bom še jaz pesti držala, da Tanja še ne rodi in, da čimboljše opravi na razgovoru, flask_a, zate pa bom držala pesti, da čimprej rodiš, ve pa zame držite pesti, da se moja malo poredi do poroda, res si želim, da bi prišla čez 2 kg, najraje bi itak, da ima okoli 3 kg, ampak to so že sanje, upam pa na čudež, sanjati pa tudi ni prepovedano . Zmajama, morem še tebe malo povprašat kako je v P Ptuj, so res tako prijazni, kakšen je občutek, ko si tam v sobi, je hudo? Imaš lahko notebooka? Kako je z mobiteli, slišala sem namreč, da jih precej neradi vidijo v sobah? Je res ponoči v sobi lučka prižgana? Je oddelek za nosečnice in mamice ločen, ali je to skupaj? Eh, zdaj sm ti pa čisto zabluzila, saj bi imela še veliko stvari za vprašat, ampak ti raje ne bom preveč gnjavila. Čestitke ob rojstvu in veliko se crkljajte. Hvala za odgovore! V Ptujski porodnišnici so izredno prijazni. Vse sestre so ful prijazne. Jaz sem bila dva dni na ginekološkem oddelku (ginekološki (nosečnice) in porodni (mamice) oddelek sta ločena). Menjalo se je kar nekaj sester in so vse ble prijazne. Na porodnem oddelku pa isto, vse ti pomagajo, ko jih pokličeš. Mobitel lahko imaš in v sobi in v porodni sobi, sploh ni problem, jaz sem ga imela skos na omarci. Ponoči je v pordni sobi prižgana taka blaga lučka, kresnička ji pravijo, tolko glih da vidiš malega v posteljico al pa ko ga pristaviš, sicer sem si jaz takrat še eno lučko prižgala. Računalnik tudi lahko imaš, sicer ne vem če imajo internet tam. Na ginekološkem oddelku je bil. V porodni sobi, kakšen je občutek Razen bolečin, pa ko veš da gre zares, nič kaj ekstra. V glavnem babice so vse zakon, ful prijazne, jaz sem jih polno spoznala, pa smena se je ravno menjala pri meni. Na koncu so ble poleg Dragica, Kristina in Angela. Če jim rečeš za kako protibolečinsko, ni problema ti dajo takoj. Jaz, ko sem bla šivana sem dobila tudi injekcijo. Najprej mi je samo lokalno dala (pošpricala), pa me je nenormalno bolelo, pa je zdravnica kar sama rekla, da mi naj da injekcijo, pol pa nisem nič več čutla. Edini problem pri meni je bil ta, da mi je voda odtekla in nisem smela hodit. Zato sem mogla vse popadke preležat. Proti koncu sem se lahko vstala pa počepnila ko je bil popadek in mi je blo dosti boljše, ko sem se lahko vstala. Ko boš šla rodit, obvezno poslušaj babice, res. Mogoče se ti bo zdelo, pa kaj mi te nekaj govoriš, če ne gre tak, poslušaj jo pa se potrudi in probaj tak naredit kot ti reče, ti bo dosti lažje. Aja, pa ginekologi - porodničarji so tudi ful dobri. Od Mileta, Šučurja, Gjorgijeva (ne vem kak se napiše), jaz sem imela vse tri, so me kar trije obdelovali . Morem pa še pohvalit mojega lubija , če njega ne bi blo, ne vem kak bi jaz to speljala sama. Me je tak spodbujal, pa dihal poleg mene, pa mi vodo dajal. Res, hvala bogu da mam njega, presrečna sem, res. V takem primeru še se bom za enega bebija odločla, samo še ne zaj v kratkem . Če še te kaj zanima, ti samo vprašaj, lahko tudi na ZS, ni problem.
|