christiana21
|
dito, saj sem bila v P. , ampak niso prav vedeli kaj naj počnejo z mano tam, govorili so, da je možno, da bodo predčasno sprožili porod zaradi velikosti dojenčka, ampak niso. Osebna G. me je strašila z CR zaradi slabih pretokov in premalo plodovnice, me pošiljala nazaj v bolnico, tam so me poslali nazaj k G, da je plodovnice dovolj, pretoki sicer so malo slabši, ampak vse v mejah normale. v glavnem bila sem pink ponk žogica in so si me podajali, to je bilo že skoraj mesec in pol nazaj. Odločila sem se, da grem k privat G (osebna zdravnica je pa ostala stara ginekologinja), on sicer pravi enako kot ginekologinja, da je otrok premali za cca. 4 tedne, ampak da zaenkrat raste, pretoki so se popravili, plodovnice dovolj. Ni omenjal, da bi morala it prej rodit. Ni mi pa jasno zakaj mi ne dela vaginalnih pregledov. Naredi samo UZ in iz tistega premeri otroka, tako, da ne vem, sem odprta, zaprta,..pojma nimam. Na CTG pa tudi ne morem, ker mi osebna zdravnica ne da iz maščevanja napotnice, na CTG-ju bi verjetno izvedela več, kot vem zdaj. Skratka vse je tak čudno.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|