|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
4.5.2009 12:27:19   
Anonimen
no jz sem končno speglalauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej me pa sam še sesanje čaka a se kera javiuser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.5.2009 12:28:01   
christiana21
dito, saj sem bila v P. , ampak niso prav vedeli kaj naj počnejo z mano tam, govorili so, da je možno, da bodo predčasno sprožili porod zaradi velikosti dojenčka, ampak niso. Osebna G. me je strašila z CR zaradi slabih pretokov in premalo plodovnice, me pošiljala nazaj v bolnico, tam so me poslali nazaj k G, da je plodovnice dovolj, pretoki sicer so malo slabši, ampak vse v mejah normale. v glavnem bila sem pink ponk žogica in so si me podajali, to je bilo že skoraj mesec in pol nazaj. Odločila sem se, da grem k privat G (osebna zdravnica je pa ostala stara ginekologinja), on sicer pravi enako kot ginekologinja, da je otrok premali za cca. 4 tedne, ampak da zaenkrat raste, pretoki so se popravili, plodovnice dovolj. Ni omenjal, da bi morala it prej rodit. Ni mi pa jasno zakaj mi ne dela vaginalnih pregledov. Naredi samo UZ in iz tistega premeri otroka, tako, da ne vem, sem odprta, zaprta,..pojma nimam. Na CTG pa tudi ne morem, ker mi osebna zdravnica ne da iz maščevanja napotnice, na CTG-ju bi verjetno izvedela več, kot vem zdaj. Skratka vse je tak čudno.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.5.2009 12:30:08   
petra a
momacus-sory, nisem vedela da si iz obale...ja, tam bo pa bolj problem...mi mamo flat v Piranu, pa kolikor pobrskam po spominu, v piranu in portorožu ni nič, v izoli po mojem tud ne, ankaran čista nula, kaj v kopru tudi ni nič pametnega?...pa pejta do Trsta, sej ni tako daleč, bi bilo preveč vožnje?

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.5.2009 12:33:41   
momacus
petra a ja na obali so nas malo pozabli. ma ni panike. v trst raje ne grem, nisem bla že 20 let. mi je nagravžno. baje je v luciji trgovina hitex kjer majo stvari od odeje škofja loka , bom šla jutri pokukat :)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.5.2009 12:33:54   
petra a
christiana-ne se sekirat glede vaginalnih pregledov, meni jih tudi ne delajo, če pa bi bila pri svojem G mi še velikost trebuha ne bi meril (sem pri nadomestnem ostala, ker se bolje zastop za cukr)...sem se pogovarjala zadnjič z eno punco, pa so se ji zmotili za več kot kilo pri otroku, da ne govorim kaj vse so ji govorili...držim pesti zate in za tvojo bebiko

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.5.2009 12:34:26   
Leela
Trebuh niti ni tako velik-normalno bi rekla. Je pa zanimivo, da se zadnji teden počutim bolje, bolj fit kot prej. PDP uradni imam pa 9.5. Nimam nobenih krčev ali popadkov, seveda imam vse nosečniške težave ampak v mejah normale utrujenost, zgaga, lulanje...

Najbolj pa bom pogrešala mojga tastarejšga fantka (7 dni user posted image ).

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.5.2009 12:35:45   
petra a
momacus-o, hvala za info, bom šla še jaz pokukat ko bom dol...dej če se ti da, sporoč če majo kaj pametnega, hvala...pa dobro nakupujuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.5.2009 12:37:08   
petra a
leela-jaz raje ne razmišljam kako bo z našo ta malo, ko me ne bo, bolje da ne razmišljam, k če ne lahko porod samo doma naročim

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.5.2009 12:37:21   
Anonimen
leela: a pol maš jutri CR, kaj so ti kej delal kakšne teste, al ti bojo jutri ( a sem prov prebrala da maš jutri CR)user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.5.2009 12:37:59   
momacus
petra a ok ni problema bom sporočila, mogoče pride še komu prav :) kdaj pa boš ti ujčkala?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.5.2009 12:38:03   
mani2
Misija nemogoče je uspela. Frizurca je zrihtana. Kako si jo zrihtam? Nazadnje sem si jo ko sem bila 3 mesece noseča. Mamo pa srečo da mam nasproti banje veliko ogledalo pa sem se not gledala pa mal bikini pobrila ker si že vse populim ko si kake ledice oblečem. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.5.2009 12:39:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no jz sem končno speglalauser posted image user posted image user posted image user posted image

sem sesala že ob 7h zjutri ta da sem zda frej...user posted image ...samo še na joške dajem...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.5.2009 12:42:03   
christiana21
Joj, hvala, ker me vse pomirjate in držite pesti za mene in mojo malo pupiko.
petra a, če si pri nadomestnem, hodiš k svojemu G. kaj na preglede? Jaz sem bila pri svoji nazadnje 30.3. pa me je ful nadrla da mi bo otrok umrl, da morem imet takoj CR in ne vem kaj še. Po napotnice je šel moj, jaz sem počivala, pa je nadrla še njega, da hoče mene videt in pregledat, ker je moja osebna G., jaz se pa tja bojim it odkar mi je delala take scene, pa na vsak način hoče nosečnost prej zaključit in me pošilja v P. MB, tam pa spet ne naredijo nič.
Ko sem šla na ogled P. v Ptuj, sem omenila, da naj bi bila naša pupika bolj mala in, da kakšne scene dela moja G. , pa so rekli kar naj čaka v bušiju in raste, pa bo že prišla sama ven, ko bo čas zanjo.

Aja, naslednji pregled imam 7.5., seveda pri nadomestnem G.user posted image user posted image , kako bom pa do napotnic prišla pa pitaj boga.
Se katera kaj spozna na zakonodajo glede tega?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.5.2009 12:45:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sem sesala že ob 7h zjutri ta da sem zda frej...user posted image ...samo še na joške dajem...user posted image

madonca si bla pa pridna jz sem pa ob sedmih še spala, me je dec zbudu petnajst čez sedem k je šel sinko v vrtec, pa seveda ni našel pravih cujnuser posted image pol sem šla pa na vas po opravkih, in h kolegici na sokuser posted image tako da sem porabla skoraj cel dopoldne za mal rekracijauser posted image tako da bom pa zdej končala s pospravljanjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.5.2009 12:49:12   
petra a
christiana-ne, k svojmu ne grem, čeprav mi je dohtar 1a, enostavno ko sem bla enkrat pri nadomestnem in sva šla skozi UZ in nosečniško sladkorno, ga vedno vprašam ali naj grem naslednjič k svojmu ali k njemu, pa mi svetuje, da ker ve za kaj gre in da se na sladkorno malo bolje spozna kot moj in še porodničar je, naj pridem kar k njemu...tako da svojega nisem namenoma "zapustila", ne, ga ne dam, res je dober G

momacus-kaj pa muggia, v tistem shoping centru vem da majo spodaj ful velik stvari za malčke, se mi zdi da tud kej druzga kot samo cunje (matr, ne spomnim se točno, že dolgo nisem bila)...če ti je kej v pomoč, pa vprašaj dol še svoje iz obale, sigurn poznajo

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.5.2009 12:50:03   
petra a
momacus-15.05., če bi blo pa po moje pa žihr že prejuser posted image ...pa ti?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.5.2009 12:50:33   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

leela-jaz raje ne razmišljam kako bo z našo ta malo, ko me ne bo, bolje da ne razmišljam, k če ne lahko porod samo doma naročim

ja res grozen občutek user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.5.2009 12:51:32   
pokica_
Jaz sem si pa lase poštrihala, grem se zdaj našamponirat! Pa pomivalca spraznila, stvari še dokončno spravila v previjalno komodo. Pol bom pa poslikala sobo in dala v album.
Kaj bote kuhale? Jst bom kr juhco zakuhala, ko še mam govejo, pečenga piščeta+pomfri+zeleno solatko. Bo kr na hitrco kosilo danes.
Leela srečnica! Boš jutri že cartala svojo bebouser posted image user posted image ! Jst bi tuuuuudi!

Dudi še malo pa boste vozičkali....iiiii kako lepo! user posted image
lananai, jst tud pijem po 3dcl, so mal večje šalce....kakor kdaj. Kolk časa si pa že pila čaj, preden si šla rodit? Jst sem zdaj 37t/2d...mogoče bo pa kaj kmaluuser posted image .
Christiana21 sigurno bo vse super in bebica prave teže....tud jst sem se rodila bolj drobčkana in moj brat tud, pa sma oba zrastla.  Sicer se pa dr. ogromnokrat zmotijo pri teži....to je le okvirno, a veš? 
mani2, jst tud pijem kr grenki čaj....ga kr eks spijemuser posted image . Je hitrej mimo.

nastavki....jaz jih nisem kupovala, če jih bom rabla, bo lubi šel v nabavo.
frizurco...si pa js kar "napamet" uredim...počepnem v bani in samo gor-dol, levo-desno in je vse tipi-topiuser posted image .
KatMat ti pa še kr trpiš s temi popadki? user posted image  Bogica si.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.5.2009 12:51:53   
momacus
petra a me preseneča, poznaš boljše moje kraje kot jaz :) verjetno si mislila tam pri famili. :)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.5.2009 12:52:04   
Leela

leela: a pol maš jutri CR, kaj so ti kej delal kakšne teste, al ti bojo jutri ( a sem prov prebrala da maš jutri CR)user posted image

Ja prav si prebrala. Ene dve strani nazaj sem napisala kaj so mi delal (nič posebnega), jutri pa tudi nič posebnega kakor sem razumela, normalne priprave na operacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.5.2009 12:54:09   
FLASK_A
Čaw, babike! Fajn čvekajte, jaz grem user posted image sprehodit user posted image Bo tako vesel, da sploh ne bo k sebi prišel nekaj časauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.5.2009 13:02:51   
pokica_
Uživaj FLASK_A! Pr nas se pa kaže, da bo deževat začelouser posted image  Prej pa tak sonček, da sn kr rolete dol dala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.5.2009 13:13:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Uživaj FLASK_A! Pr nas se pa kaže, da bo deževat začelouser posted image  Prej pa tak sonček, da sn kr rolete dol dala.

no pa je za spremembo enkrat pri nas sonček pa pri vas dežek...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.5.2009 13:25:33   
KatMat
pr nas pa soncek pa mal kaplja umes iz kaksnega oblacka ki se mem prpelje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.5.2009 13:25:40   
pokica_
Glede na to, da nismo postregle zajtrka,...je pa že čas za kosilčeka:
user posted image

user posted image
user posted image  
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 4.5.2009 13:32:48 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?