christiana21
|
Bom še jaz pesti držala, da Tanja še ne rodi in, da čimboljše opravi na razgovoru, flask_a, zate pa bom držala pesti, da čimprej rodiš, ve pa zame držite pesti, da se moja malo poredi do poroda, res si želim, da bi prišla čez 2 kg, najraje bi itak, da ima okoli 3 kg, ampak to so že sanje, upam pa na čudež, sanjati pa tudi ni prepovedano . Zmajama, morem še tebe malo povprašat kako je v P Ptuj, so res tako prijazni, kakšen je občutek, ko si tam v sobi, je hudo? Imaš lahko notebooka? Kako je z mobiteli, slišala sem namreč, da jih precej neradi vidijo v sobah? Je res ponoči v sobi lučka prižgana? Je oddelek za nosečnice in mamice ločen, ali je to skupaj? Eh, zdaj sm ti pa čisto zabluzila, saj bi imela še veliko stvari za vprašat, ampak ti raje ne bom preveč gnjavila. Čestitke ob rojstvu in veliko se crkljajte. Hvala za odgovore!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|