|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
3.5.2009 19:12:12   
Zoja Miša
Matejchi, ni moj in tudi reklame ne delamuser posted image . Pa sem mislila, da si resno mislila glede podobnostiuser posted image , pa si stol mislilauser posted image . Res je starinskiuser posted image  Star 33 let, uuuuuu še malo pa bo to mojih letuser posted image

Carol, če bo jutri vreme res tako, kot pravijo, torej popoldne dež, v takem ne bova hodiliuser posted image , ker je namen, da greva peš. Bova pa drugič, a prav?user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.5.2009 19:36:12   
matejchi
Zoja sem tudi glede podobnosti mislila, čeprav bi bilo lažje oceniti, če bi imele enako barvo las (pa ne barvat Kaje na blond user posted image ).. lahko pa pokažeš še Kajinega očija, da vidimo komu je bolj podobna..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.5.2009 20:35:40   
Carol11
Zoja Miša: že vem kje je Agropub, mi je user posted image  pokazal. Sva jutri tukaj na vezi pa bomo videli kako bo z vremenom. Drugace pa v torek baje ne bo pop dežja.
Ful lepa slikicauser posted image .
Matejchi: mi smo torto narocili pri eni teti v sosednji vasi (vas med Krtino in Moravčami). Torta je super, tudi porocno nama je delala ona in so jo vsi hvalili, se danes se spomnijo nanjo. Pa piskotke dela za umret, lepe, drobne in njami. Za info nasa torta za krst je bila 60 eur (A4 velikost). evo se slikica kako je zgledala
user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.5.2009 20:55:36   
Carol11
Še nekaj slikic našega vikenda:

moj novi balon
user posted image

na bratrančevem motorju
user posted image

sestrična želi da bi hodilauser posted image
user posted image

balon me bo odnesel pod strop
user posted image

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.5.2009 21:08:35   
Nejka23
Dober vecer!!!
Na hitro se vam javim, smo bili bolj leteci ta vikend...SKoda,da vse lepo tako hitro mine user posted image
Vreme ga je biksalo,sem hotela izsilit suho vreme,pa me je vseeno zopet mlo dezek namocil...Ja, sej vem,marelo je treba zraven imet,pa dezno prevleko za vozicekl...No ja, saj dez je za lepoto,pravijo...Sam ne vem, nekatere stvari pa zarjavijo, ce jioh dez dobi user posted image user posted image user posted image
Jaka je kr ok, vcasih miga, najveckrat pa se zamoti in pozabi,tako da upam, da res ni kej druzga kot smao prehodna faza...
Z uckami pokaze kje je lupcka, meni in atiju da lupcka,ko mu receva, sestrice je tako vesel,da se cel strese,ko jo zagleda in zavriska,pa takoj jo za lase pocukauser posted image
Pa rokico da,ko mu recem,naj da dober dan...Papa pa se ne znamo...
Spravlja se na kolena, odpre vse predale,tako da imam vse zalepljeno s selotejpomuser posted image user posted image user posted image
Ampak jutri mi kar pase, da gre Lana v vrtec...Bo malo tisine user posted image
Pa sitna sem ze, s emi zdi da jo sam se kregam, ne to,ne ono...Ampak ce RES nic ne [oslusa inn uboga...Ko hoce Jaka zaspat,bo najbolj glasno prepevala,metala kocke po tleh...grrrr.....Lumpa mala...Ampak nazadnje recem - samo da sta zdrava....
Upam da ste se imeli lepo za praznike, jutri pa veselo v nov teden!!!!
Kje pa je kaj NEZA?????  Upam, da se dobro pocutis!!!!!
GAJKA
kdaj imata z Rokom fizio???
Kdaj pa bo srecanje v Celju????
Nocko vsem!!!

Lp, Nejka

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 880
3.5.2009 21:24:29   
matejchi
Tiste, ki imate enega dojenčka.. toplo priporočam še enega.. jih je res tako luštno skupaj videt bratce in sestrice.. user posted image .. pri nas je sploh super, ker nima Žiga izpadov ljubosumja..user posted image

Zdaj pa hitro Anita, Zoja, krysia, buhtlčk, cebrca, carol, bambi, tamy, MajaT., katja, gajka in vse ostale kiklo v luft...user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 881
3.5.2009 21:36:23   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Zdaj pa hitro Anita, Zoja, krysia, buhtlčk, cebrca, carol, bambi, tamy, MajaT., katja, gajka in vse ostale kiklo v luft...user posted image

user posted image
Ma ti si faca!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 882
3.5.2009 21:41:32   
kaja02
uh zdej ste pa vse horizontalno, a ne?????user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 883
3.5.2009 21:51:04   
Ninaaa
Dober večer,

sej mi je kar mal nerodno, se nisem javila že skoraj cel mesec, nekak mi ne znesejo tile dopusti in iskanje avta za mene in vse to...
Sem pa zasledila nekaj strani nazaj, da gre Neža za mano - čestitke za user posted image !!! Želim ti čim manj slabosti in čim več optimizma!

Bom kaj več pokomentirala drugič, zdaj grem pa spat, me malo zdeluje utrujenost... Na srečo vsaj slabosti nimam pa moja Špela je tok pridna da je samo veselje z njo user posted image

Lahko noč, čveke!

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 884
3.5.2009 21:53:05   
kaja02
čer!!!!

še malo pa bo praznikov konc, jst pravim HB, ker bo moj posledično več doma, pa še ve boste malo bolj aktivne tle gor, upam vsaj!

naša Leja pa je danes uspešno prestala privzgojo spanja, že drugi dan poskušam da bi sama zaspala, in včeraj je trajal 1uro in pol, danes pa sam 30 minut, upam, da jutri še manj!!

jaša, leon - čestitke za 9ko, user posted image user posted image user posted image

zoja miša- kk je lepa, pa user posted image  za hojo, ja križ pa trpi, pa je to šele začetek, sam sej se boš utrdilauser posted image , se vidimo v Celjuuser posted image , da bom lahko podobnost potrdila

tinka- nejc si je pa privošču eno ornk spanjeuser posted image

naty- lepa slika, sam res , sicer te ne poznam osebno le po slikah, ampak Nejc je pa čist tvoj

carol- lepe slike, mojmu je najbolj všeč na motorjuuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 885
3.5.2009 22:02:04   
K_a_t_j_a
Čestitke vsem za obmesečnice!user posted image user posted image

Vse naj naj MajaT.! user posted image user posted image user posted image Čeprav z malo zamude.

Na srečanje v CE pa upam, da tudi jaz pridem.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 886
3.5.2009 22:56:41   
Češnjica

Zoja, Carol, Češnjica in ostale okoliške frajle, kje majo dobre user posted image za krst? (odgovor rabim kmalu.. )user posted image

Matejchi - jaz poznam le Čarobni vrtiček (ki je pod vrtcem pri ZD), tam imajo super tortice! Kje boste pa imeli krst?

Zala, 10.08.2008
Žiga, 16.06.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 887
3.5.2009 23:00:00   
matejchi
Ide Mujo ulicom i šeta sa dva psa. Ugleda ga Haso te mu priđe i pita ga:
- A' majketi ' ljepi ' pasa, baš imaju finu dlaku, jel ih često češljaš ?
- Ma češljam samo ovog lijevog.
- A desnog?
- I njega isto češljam.
- Aha, dobro, a vidim, da su ljepo građeni, sigurno treniraš s njima, aaa?
- Treniram ovog lijevog.
- A desnog?
- I njega isto treniram.
Haso popizdi:
- Šta me jebeš koji ****, znamo se sto godina, a ti me ****,
zašto odma' ne kažeš obadva, a ne lijevi pa desni jebote!!!
- Ma izvini jarane, to je zato što je ovaj lijevi pas moj !
- A desni ?
- I on isto.

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
3.5.2009 23:03:23   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica

Zoja, Carol, Češnjica in ostale okoliške frajle, kje majo dobre user posted image za krst? (odgovor rabim kmalu.. )user posted image

Matejchi - jaz poznam le Čarobni vrtiček (ki je pod vrtcem pri ZD), tam imajo super tortice! Kje boste pa imeli krst?

Krst bo blizu Kamnika..user posted image
A k Fleretu še nisi šla po flancate nikoli? Ob sobotah jih peče..user posted image (malo reklame.. zakaj že).. kje v Mengšu pa stanuješ? Mogoče sva se že kdaj srečale, jaz sem kar veliko tam okoli. Za torto bo verjetno Jurček al pa Skerca.. kaj pa vem, edino če še kaj novega zvoham.

RD RR

(odgovor članu Češnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 889
3.5.2009 23:04:43   
matejchi
mimogrede sem ugotovila zakaj župnik pri Erin tako komplicira...user posted image

Pride (taista) mladenka v cerkev k spovedi.

Oče, spala sem z župnikom iz sosednje fare, ali je to greh?
Seveda je greh dete, ti pripadaš tej fari...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 890
3.5.2009 23:08:03   
kaja02

mimogrede sem ugotovila zakaj župnik pri Erin tako komplicira...user posted image

Pride (taista) mladenka v cerkev k spovedi.

Oče, spala sem z župnikom iz sosednje fare, ali je to greh?
Seveda je greh dete, ti pripadaš tej fari...

user posted image user posted image user posted image  no erin, zdej pa veš razlog ( pa brez zamere)

nič lahko noč ter lepe sanje

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 891
3.5.2009 23:14:16   
matejchi
sesnvedla da bo kajči še prišla... še malo pa bo erin tut ku kuc..

RD RR

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.5.2009 23:23:41   
Erin
ku kuc..sej vas berem, sam sem tako zaspana da grem koj v mižule...

Lepe sanje vam želim,,,

P.S. Dober vicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 893
4.5.2009 7:48:41   
sayuri
user posted image user posted image Jutro. Kavica user posted image user posted image user posted image   Sem vedno vesela, ko minejo prazniki. Kot bi človek parkiral na star plac user posted image user posted image user posted image

Preletela sem vas, lepe slikice user posted image

Pri nas nič novega...leteči...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 894
4.5.2009 7:50:20   
Neža7
Dobro jutro mamice in user posted image

Eno kavico za naše pridne mamice

user posted image

Jaz bom pa čaj proti slabost user posted image  

1. user posted image  nič slabost
2. user posted image  (Neža) samo večer
3. user posted image  (????) 24ur!!!!!!!!!! Samo, ko spim imam mir user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še družini nisem povedala, da se počutim, da po svetu hodim čist zelena v obrazu. Če bo vse ok 11.05 bomo do konc meseca povedali.

Upam, da ste lepo imeli čez podaljšan vikend. user posted image

Mi2 sva tudi imele atija 3 dni doma user posted image  Bilo je fajn razen vreme user posted image

Nejka....

user posted image

Ste tu v Mozirijski gaj? Mi gremo v petek, ker je ati prost user posted image  Ful lepa slikica user posted image
Mislim, da si rekla, da živiš Paki pri Velenju? Ali je to blizu sv. Jakob? Jaz sem tam gor hodila vsak 2. dan ko sem zanosila sem morala to odpustit user posted image  Sem opazila, da tam gor piši Paka pri Velenju in sem se spominjala nate.

Grem sedaj, ker je naša malo tečna user posted image user posted image  Gremo na sprehod, da moram tudi šibat.

Ful lepe slikice vsem user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 895
4.5.2009 8:33:18   
buhtlčk
Jutro!

Vreme je še vedno aprilsko, čeprav je maj, praznikov je konec, tako da hudo čvekanje se lahko spet začne user posted image

Najprej stari grehi pa še dve današnji obmesečnici:

LEJA
, LEON, ŽIGA, JAŠA, ŽANA, ELANINA čestitke za mini rojstni dan!

Mi imamo tud zobeka user posted image datum je pa 2.5.. Pa kobaca se naprej, ampak še ni dojel, da gre lahko še kam drugam kot do DVDja al pa do mizice v dnevni. Kaj bo, ko bo odkril hodnik user posted image Pa še nekaj, dobila sem user posted image , danes. Evo ful sprememb. Ni čudno, da sem test kupovala, po izračunih sem takrat izgleda ravno jajčko producirala user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 896
4.5.2009 8:43:17   
Zoja Miša
Sayuri, Neža hvala za kavico! Res je kot si rekla, da se vse po praznikih postavi na svoje mesto. Čeprav pri nas je pikica danes uvedla nek nov red, se je ob 6h sicer zbudila, ampak v najini postelji zaspala potem še do 8huser posted image . Men se zdi, da se hoče prit ob 6h pač cartati.

Carol, taka megla je, da sploh ne vem kakšno je vremeuser posted image  Bova na vezi, ker sedaj tudi zaradi tegale spemenjenega urnika nimam pojma kdaj bo spalauser posted image .
Lepe slikice in super ideja tale z balonom. Moramo malo v mestouser posted image  

Kaja, se veselim srečanja v Ce.

Matejchi user posted image user posted image user posted image  Sam bom vseeno raje počakala, da no imela Kaja Lina ene 2 leti. Upam, da bo potem vse bp, da bo šlo po planihuser posted image

LEJA, LEON, ŽIGA, JAŠA, ŽANA, ELANINA čestitke za mini rojstni dan!  (kradem user posted image )

Buhtlček, ja čestitke za zobek in M in pač vse no!user posted image

Ja user posted image , samo še mi nimamo zobkov, ali kako?user posted image  Pa tako nas mučijo, čuti se ne pa še nič!user posted image  Saj res poklicati moram patronažno.

Se tipkamo, Kaji Lini je dolg čas v stolčku ratalo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 897
4.5.2009 8:46:04   
buhtlčk
Vse iz Ljubljane, ki niste dobile vrtca, lahko odsrfate na tole temo in če se strinjate, dodate svoj podpis http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 898
4.5.2009 9:05:31   
tejkaz
Jutro

Mi smo pa dobili šesti zob user posted image user posted image
In puzamo kot ta veliki. Zdaj res še na wc ne morem sama. V postelji je že vstal, drugje še ne, ampak mu tudi ne manjka dosti.
Hvala za čestitke. Je res že 9 mesecev star.
Evo, me že vleče za hlače.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 899
4.5.2009 9:05:41   
Carol11
Dobro jutro,

Zoja Miša: sva na vezi pa bomo videli kako bo z meglo in Kajo Lino. Hana se tudi zjutraj obvezno v najini postelji zbudi. Obicajno dobi mleko ob 5-6h in potem podremucka se v najini postelji. Ce bi jo dala nazaj v posteljico nebi odspala se urco ali dve, kar pomeni da bi morali ob 5h vstati, pa je bolje da je pri nama in se vsi posteno naspimo.
Kaj pa jutri imas cas? menda bo jutri super vreme, pa bi se res lahko dobili. Sem ful vesela da vaju bova spoznali.....bo tudi lazje kdaj pridet na srecanjeuser posted image .

Zdaj pa odvozickava do trgovine,, smo brez kruha, brez mleka....

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?