Nejka23
|
Dober vecer!!! Na hitro se vam javim, smo bili bolj leteci ta vikend...SKoda,da vse lepo tako hitro mine Vreme ga je biksalo,sem hotela izsilit suho vreme,pa me je vseeno zopet mlo dezek namocil...Ja, sej vem,marelo je treba zraven imet,pa dezno prevleko za vozicekl...No ja, saj dez je za lepoto,pravijo...Sam ne vem, nekatere stvari pa zarjavijo, ce jioh dez dobi Jaka je kr ok, vcasih miga, najveckrat pa se zamoti in pozabi,tako da upam, da res ni kej druzga kot smao prehodna faza... Z uckami pokaze kje je lupcka, meni in atiju da lupcka,ko mu receva, sestrice je tako vesel,da se cel strese,ko jo zagleda in zavriska,pa takoj jo za lase pocuka Pa rokico da,ko mu recem,naj da dober dan...Papa pa se ne znamo... Spravlja se na kolena, odpre vse predale,tako da imam vse zalepljeno s selotejpom Ampak jutri mi kar pase, da gre Lana v vrtec...Bo malo tisine Pa sitna sem ze, s emi zdi da jo sam se kregam, ne to,ne ono...Ampak ce RES nic ne [oslusa inn uboga...Ko hoce Jaka zaspat,bo najbolj glasno prepevala,metala kocke po tleh...grrrr.....Lumpa mala...Ampak nazadnje recem - samo da sta zdrava.... Upam da ste se imeli lepo za praznike, jutri pa veselo v nov teden!!!! Kje pa je kaj NEZA????? Upam, da se dobro pocutis!!!!! GAJKA kdaj imata z Rokom fizio??? Kdaj pa bo srecanje v Celju???? Nocko vsem!!!