|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
2.5.2009 17:56:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,tudi to si se vredu spomnila. Pa same najboljše vemo vse podatke. To potem samo citiram,ko bom kaj htela dodat? Nisem še nič takega poskusila,pa me zanima.
ja to se je klavdyk spomnila user posted image Ja ko boš kaj hotela dodat samo klikni citiraj in potem predno potrdiš zbriši tist k piše quote spodaj in zgoraj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.5.2009 17:56:21   
klavdyk
hej!

naš sonček je priden, sedaj lepo spančka, da lahko mam mal po rač. klofauser posted image user posted image user posted image

se dojimo, sm opažam, da ga mal sračka. če ne zravn zize zaspije, mi pol kr išče pa se na zizi krega kot bi blo konc sveta. ne vem no. al ni mleka al kk?sn včasih že čist paf. prej en teden sn ga na obeh zizah dojila, zdaj dva dni poiskušama na eno. včeraj je fajn šlo, dans pa se dojima kr po eno uro. ne vem, res neuser posted image user posted image user posted image

na dve zizi dojit... ka pa vem... naš se ful dolgo doji in pol ne vem, kdaj na grem na drugo zizo, da ga ne bi odklopla prej, preden bi prišel do redilnega mlekca. zato pa zdaj poiskušam samo na eni, pa vmes kupčka... doktorat bom naredila iz tegauser posted image user posted image

kako ve dojite? a aktera doji leže? js sm prve dni, zdaj pa sede. HELPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.5.2009 17:56:57   
klavdyk
spet alarm

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.5.2009 17:57:35   
sonček85
jaz dojim sede

včas po obe zize včas pa samo eno

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 554
2.5.2009 18:11:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: vud

Ojla punce,
sem gledala seznamček in opazila, da so se 14.4 rodile same deklice - zanimivo.
Midve kar ne kakavauser posted image , potem pa jo kar zvija in matra, ko je drugače ful pridna. No, čez dan ni hudega, zvečer okrog  19 se pa začne, pa do 21.30, tako kot pri prvem. Sem bila prepričana, da punce manj zvija ko fante, pa očitno ta teorija ne špila. Popijem ful čaja, pa vode, pa nč ne pomaga, da bi jo odprlo.
Kaj res vse dojite? Jaz dojim in dodajam, pa ene 3x na dan si iztisnem mleko. jaz več ne dojim...ni mleka..ko sem jo pa dojila pa jo je tudi ful ščipalo, težko je kakala pa prdela...po aptamilu pa je vse normalno...

Polivanje - od včeraj kar nekaj mleka vrže ven, skoraj pri vsakem obroku, do zdaj pa ni.
Kapljice koroših lekarn - kupijo se lahko samo na koroškem, zdi se mi, da najbolj hvalijo tiste iz Dravograda

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 555
2.5.2009 18:14:52   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

pri nas pa je tako tečno vreme...malo sije sonce, pol se neki ponuja dež, potem je tako oblačno, da imaš občutek, da je zvečer 21 h...jaz bi ful spala, mala se sam neki pritožujeuser posted image user posted image user posted image danes sve prvič cel dan čist sami doma...ati je v službi, imajo poroko pa je moral delatuser posted image mi je kar čudno, ampak greuser posted image user posted image user posted image

nekaj vpr.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...

3. kako dologo boste/ste uprabljale tetra majčke?

1. mogoče ji kaj teži v trebuščku. Poskušaj ji dajat manjše obroke oz. po vsaki tretjini popitega obroka podrita kupček. Mogoče bi bilo dobro tudi mlekce zamenjat...Novalac 1 čudno mi je, da bi ji šele zdaj aptamil nagajaluser posted image če bo dalje bruhala bomo pa probali drugega mlekca...

2. Tudi moja tamala se je malo tresla kakih 3-4x na dan...to je res normalno....no, seveda, če se to ne dogaja preveč pogosto.  npr. danes se to ne dogaja pogosto, včeraj pa skoraj cel dan...se mi zdi, da ful tko bolj drema kot pa spi in pol sam z rokico mal migne in se je že ustraši...ne vem, če bo to dalje pogosto bom pa poklicla pediatrinjo..

Kar tako naprej Detelja, dobro ti gre s tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image hvala..zdaj spi...sta jo prišla teta  (moja sestra) pa stric pogledat...pol pa se greve čopkatuser posted image user posted image danes bova prvič sami čopi čopi delali upam, da nama uspeuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 556
2.5.2009 18:17:51   
detelja

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega...

V spanju pogosto trzajo,to je res. Če pa se ti drugače trese,kot da bi jo zeblo,pa bradica drhti,pol pa je otrok lačen. To je imel Maks,ko so ga na "dieto! v P dali,ker bi naj "preveč" jedel. Treslo pa ga je skozi do enega meseca,preden je ponehalo. Izkazalo pa se je ,da je lačen. Kateri Aptamil pa si uporabljala? Imaš tudi Novalac NF,ki je za "požeruščke",je bolj gost,zato so tudi dalj časa siti. Probaj s tem.Aja,jaz pa sem začela uporabljat Aptamil comfort 1,ki je istočasno proti krčem. Prej sma imela Bebo,pa je tudi bil na vsako uro lačen,pa še zbruhal je vse.

imamo aptamil 1...so rekli, da ne rabim aptamila pre, ker je naša ornk babncauser posted image ...

ne, mala bolj trza...isto kot če mi mal zadremamo pa mal trzneš, kot da bi poskočil ali pa na hitr odpreš oči...npr. je ful zaspana pa zapre oči pa je čist na miru pol pa kar naekrat ful trzne in na veliko gleda...in pol spet zapira oči pa se spet tko z lepega prestraši pa ful trzne...včasih da roke pa noge kar od telesa...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.5.2009 18:20:26   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kapljice koroših lekarn - dobijo se samo na koroskem. narocis preko telefona. Cena kaljic 3,5 €, postnina 3,5€.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla...

1. a pol si se raje odlocila za aptamil ne za dojenje.. probaj jo nosit 20-30 min po hranjenju bolj v pokoncnem polozaju, pazi, da ji kaj ne pritiska na busija. zaradi krčev sva se odločila, da bova kombinirala moje mleko in dodatek, ampak je žal moje mleko skoraj izginilo...
2. Morojev refleks: Ob določenih zunanjih dražljajih kot so nenaden zvok ali nagel gib, se dojenček prestraši, zakrili z rokami in nogami ter pogosto tudi glasno zajoka. ja, to pa bi lahko bilo...
3. jih je skoraj ze prerasla. zdaj bom pocasi zacela uporabljat majcke, ki se oblecejo cez glavo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.5.2009 18:22:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

cveta:joj kako lepo je pa tebe brat ,sem te prav pogrešala.A tko boga si še ,no pa vsaj lepo da je dragi tko sur in da ti tko pomaga user posted image user posted image
patronažna.meni je rkela da imamo dva obiska za mene in tri za njega user posted image
hrana.jaz jem isto kot prej pa ima vseeno včas malo krčke,to ni odvisno po moje vse od hrane.Po moje jih tudi tko že malo črviči.Sem poa opazila da ga po solati  in zato je ne jem ,ker tudi meni ni pasala več zadnji mesec  brigita.ujej ti si pa res boga,upam ,da res čim prej rodiš in da greš potem k zobarju ,da ti oblaži bolečine
detelja.tresenej.ja jaz sem opazila ko leži na hrbtu se kr naenkrat strese in dvigne roke pa nazaj zaspi user posted image user posted image pa za zizo se tok grebe koda bi mu kam hotla uituser posted image user posted image naša je tud čist nora na cucelj...tko z glavo išče in bolj ji ga nastavim na usta bolj miga z glavicouser posted image user posted image user posted image user posted image in tko vzdihuje ob tem...pol pa tako hitr obupa, da si kar obe roki v usta porine in cmoka poleguser posted image user posted image pol pa ati pride pa reče "joj, otrok moj kaka trma si" mamica pa takoj "to pa ma ziher po tebi" pa se sam nasmejiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vud:saj se ji bo uredila prebava in bo začela kakcat,čene pa pravjo ,da če jim prstek na nežno porineš v ritko da pride malo zrakca zraven da potem kakajo (to je naredla kolegca in ji  je mali potem kakal)
dojenje.ja jaz dojim in še potem si spumpam 1x na dan k mam tko polne

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.5.2009 18:32:07   
matcar

Ja,tudi to si se vredu spomnila. Pa same najboljše vemo vse podatke. To potem samo citiram,ko bom kaj htela dodat? Nisem še nič takega poskusila,pa me zanima.
ja to se je klavdyk spomnila user posted image Ja ko boš kaj hotela dodat samo klikni citiraj in potem predno potrdiš zbriši tist k piše quote spodaj in zgoraj

Tnx. Bomo naredli tak.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.5.2009 19:45:50   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

mi tudi komaj čakamo da gremo ven user posted image user posted image

Nam je pa tudi včeraj odpadel popek in sem tko vesela user posted image user posted image user posted image to pomeni da se bomo mogoče kaj prej že kopali user posted image user posted image kot pa pri 3t

Nam je popek odpadel šele to nedeljo ampak še ne vem ali se bomo v ponedeljek kopali ali ne, ker se še mora zacelit. a drgače je pa povprečje da s epri 3eh tednih otročke kopa? Mi imamo v nedeljo 3 tedne user posted image user posted image

ja meni je tudi rekla da nekje po 3t ,da se dobro zaceli poppek user posted image kako se bo vaš kopal drug teden  -superuser posted image user posted image user posted image

Upam ja da se bomo kopali user posted image  sam popek še ni čist ok zaceljen user posted image  pa sej bo user posted image
Ja res je zjutraj "auf" okol 7 al pa že prej in parkrat se okol obrnemo in je že ura 10 zvečer user posted image  Prehitro grejo dnevi user posted image  Je pa res luštn user posted image

Danes bi morali spet imeti piknik in nam je vreme ponagajalo, pa smo si kr doma spekli in je blo kr ok user posted image  
Mi bomo jutri stari 3 tedne user posted image  joj kok gre res hitro čas user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.5.2009 19:52:32   
kpmk
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Zdravo mamice!

Najprej dobrodošle vse nove mamice in vaši krofki in jagode.
Naša muca Lori je super, moj koder nas pedena spredaj in zadaj, jaz pa sem še vedno bolj zanič Sedim še vedno na obroču za največ 15 min, hodim kot bi imela kol v riti in sede mi samo polurni počasni sprehod po naselju. Zadnjič me je koder sicer gnal v mesto za dobro urico ampak potem sem bila čisto preč Zato me je kar malce strah, ker gre v ponedeljek nazaj v službo.

popek - mi smo že iz P šli brez štrclja ampak potem smo rabili enih 10 dni, da se je lepo zacelil, kopanje naj bi bilo ta ponedeljek, bomo videli. A v P. vama je že odpadel,.. to je pa kar hitro a ne ?
teža - iz P smo šli s 3430 g in čez 10 dni smo bili na 3820g. Jaz se sploh ne obremenjujem z njo, ker Laura več kot očitno lepo papca. Pridna Laura user posted image
dojenje, kupčki - 6-7x na dan, iz obeh dojk po cca. 10 min, za večino obrokov jo moramo zbujati (izjeme so noči), potem se malce podojimo, previjemo in zopet dojimo, kar nam vzame najmanj 1h. Poiranje kupčkov je obvezno že med samim dojenjem, ker mala je prava požrešnica in lahko podre tudi do 10 kupčkov. Mleka imamo za izvoz, šprica ven, mala pa se utaplja v njem Zadnji podoj imamo enkrat do polnoči potem pa spimo vsaj 4 ure.
patronažna - bila že 3x, prijazna, polna nasvetov ...
datumi - posvetovalnica 18.5, sporočim takrat kako napredujemo
kakanje - veliko, obilno, rumenkasto in tekoče jo je koder ravnokar previl, ker se je pokakala do vratu
krči in napenjanje - zvečer in ponoči smo na preži s kapljicami. Včeraj jo je tako zvijalo 2 uri, da je bila revica čisto prešvicana od jokanja in zvijanja
pijača- pijem čaj za dojenje ter mešanico kuminega ter janeževega čaja, topel donat, mleko, vodo in slivov kompot
hrana - mislim, da strožje diete še nisem imela ampak Laura ima še vedno krče. Imam občutek, da jo zvija ne glede na to kaj pojem.
spanje - mi pa spimo tudi čez dan zelooooo veliko Super  user posted image user posted image

Moja vprašanja:
patronažna
- meni je bilo rečeno, da 6 obiskov pripada mali ter dva meni v roku enega leta. Sedaj pa me zanima ali je katero od vas že kaj pregledala ali kaj podobnega?
kapljice koroških lekarn - ali se jih lahko kupi v vsaki lekarni ali samo na območju Koroške? Sicer točno ne vem, se mi pa zdi da samo na območju in mislim da jih lahko naroči in ti jih pošljejo .... poglej http://www.koroskalekarna.si/
šivi - ali katera ve koliko časa traja, da se zacelijo zunanji šivi? a si imela CRuser posted image ? Ker moji šivi so že čist okuser posted image
dojenje - ali se kateri zdi napačno, da bi že prvi mesec prešaltala na 6 podojev na dan? Pojma nimam user posted image
hrana - ali katera je tako kot pred porodom in otročiček nima problemov s krči? Jaz jem skoraj čisto vse, tudi sadje in zelenjavo, res je da kislo solato ne več in veliko pijem čaj za dojenje in bebe čaj in upam, da to kaj pomaga, zaenkrat še upam, da jih ne dobimo

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.5.2009 19:53:41   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

halo punce

kako smo kaj? Jst čist u user posted image ....da že tako ni s tem čakanjem dovolj dosadno me je zdaj povrhu vsega še neznosno začel boleti zobuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....v bistvu je zdej že tako razboleno da me boli kar cela desna stran. Sem šla zjutraj na CTG (JE BILO VSE OK) pa so mi tam povedali da mi zobozdravnik ne bo nič naredil ker baje zadnje 3 mesece nosečnicam nič ne dela, saj bi lahko sprožilo poroduser posted image user posted image user posted image pa sem si misla naj ga sej sem že itak čezuser posted image . No in s temi neznosnimi bolečinami sem prišla domov, vzela 2 lekadola, ki sta držala glih slabi 2 uri, zdej pa zopet vročina in vračanje neznosne bolečine.

Včeraj zvečer sem imela popadke na 10 min, ki pa so se zopet izkazali za lažneuser posted image  Kaj čmo, pa imam praznike v postelji, sej sem taka da nisem za nikamor. Kaj pa ve in vaši malčki?

Pišuka se mi pa res smiliš user posted image
REs res upam, da te bo nehalo boleti user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.5.2009 19:57:11   
kpmk

pri nas pa je tako tečno vreme...malo sije sonce, pol se neki ponuja dež, potem je tako oblačno, da imaš občutek, da je zvečer 21 h...jaz bi ful spala, mala se sam neki pritožujeuser posted image user posted image user posted image danes sve prvič cel dan čist sami doma...ati je v službi, imajo poroko pa je moral delatuser posted image mi je kar čudno, ampak greuser posted image user posted image user posted image

nekaj vpr.

1. kaj naj naredim, ker mi že 2 dni mala skoz ko se naje skoraj vse izbruha - uporabljam aptamil, tudi prej smo ga pa je bilo vse ok...pol pa bi vsakih par min jedla... Pri nas je isto in je bilo tako že v P. in mi je še patronažna rekla naj kupim aptamil AR ki bi naj pomagal proti bruhanju.

2. a se tudi ve ugotovile, da se vaši pikci/pikice nekaj tresejo...isto kot če odrasel človek mal zadrema pa ga neki gane, poskoči-ne vem kako bi to opisala, upam, da me razumete...to je imela mala že ob porodu pa so mi med.sestre rekle, da je to kao normalno, da je to zaradi poroda...pol je neki časa bilo ok zdaj pa spet ugotavljam... je tako utrujena, da komaj gleda pa ne more zapsat, ker skoz ko zapre oči se nečesa prestraši oz neki podobnega... Ja naš tudi full trza,.... pa so mi tudi rekli da je ok user posted image

3. kako dologo boste/ste uprabljale tetra majčke? jst večino uporabljam bodije ali pa kr majčke

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.5.2009 19:58:06   
kpmk

To pa je Saš!
user posted image

cute user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.5.2009 19:59:34   
kpmk

Kapljice koroših lekarn - dobijo se samo na koroskem. narocis preko telefona. Cena kaljic 3,5 €, postnina 3,5€.

1. a pol si se raje odlocila za aptamil ne za dojenje.. probaj jo nosit 20-30 min po hranjenju bolj v pokoncnem polozaju, pazi, da ji kaj ne pritiska na busija.
2. Morojev refleks: Ob določenih zunanjih dražljajih kot so nenaden zvok ali nagel gib, se dojenček prestraši, zakrili z rokami in nogami ter pogosto tudi glasno zajoka.
3. jih je skoraj ze prerasla. zdaj bom pocasi zacela uporabljat majcke, ki se oblecejo cez glavo.

jst to skoz že uporabljam, sej ni nič narobe ne? user posted image  Ker tudi v P. ni imel tetra majčke user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 566
2.5.2009 20:05:36   
Miška2006

Tnx. Bomo naredli tak.

Jst se strinjam, da seznamček ne ureja ena sama, ker je tega res preveč. Vendar tudi, da vsaka spreminja podatke za lastnega otroka, mislim da tudi ne bi bilo prav, ker bi bilo teh citatov ogromno...preveč. Pa tudi seznam je zelo dolg in če bi vsaka popravljala drugih postov praktično ne bi bilo več...

Treba se bo domislit kakšno drugo rešitev...mogoče, da seznamček urajata 2 ali 3 oz. na določene dneve....user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.5.2009 20:08:28   
Miška2006
Vprašanje: A ve katera kako je z rmmajo in njenima dvema sončkoma?

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.5.2009 20:23:36   
*Junona*

nekaj vpr.

Js sem ravno danes rekla našim kaj je to, da jo tak trese... pa vidim, da je pri vas tudi tako.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.5.2009 20:23:46   
*Junona*

Zanimiv link - RAZVOJ DOJENCKA PO MESECIH

Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.5.2009 20:24:27   
*Junona*

1. a pol si se raje odlocila za aptamil ne za dojenje.. probaj jo nosit 20-30 min po hranjenju bolj v pokoncnem polozaju, pazi, da ji kaj ne pritiska na busija.
2. Morojev refleks: Ob določenih zunanjih dražljajih kot so nenaden zvok ali nagel gib, se dojenček prestraši, zakrili z rokami in nogami ter pogosto tudi glasno zajoka.

jst to skoz že uporabljam, sej ni nič narobe ne? user posted image  Ker tudi v P. ni imel tetra majčke user posted image

Js tudi ne uporabljam tetra majčk, doma imam samo 1, samo 1x sma imeli oblečeno.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.5.2009 20:34:28   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js tudi ne uporabljam tetra majčk, doma imam samo 1, samo 1x sma imeli oblečeno.

Jst nikoli jih nisem uporabljala.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.5.2009 20:35:39   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

nekaj vpr.

Js sem ravno danes rekla našim kaj je to, da jo tak trese... pa vidim, da je pri vas tudi tako.

A edve punce sta pa danes same? Midve bova pa v ponedeljek in potem naprej, ker gre ati v službo. Me je kar malo strah, sem se tako navadila, da je doma.user posted image

Junonca, saj vem, da ni isto, ampak vedi, da ti bomo dajale me moralno podporo pa kakšen nasvetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.5.2009 20:46:51   
Nalini
ojla

naš falot pa celi dan ni nič spal user posted image  -  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... - te je pa tak tečen, ker ne more zaspati pa bi rad .... pa bil bi na zizi nonstop user posted image  ....

če katera rabi podarim aptamil - mi ga ne rabimo in se mi zdi škoda, da bi ga metali vstran .... ( je pa zapakiran - mislim, da je aptamil 1)

grem, ker kliče zizatoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.5.2009 20:51:13   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

naš falot pa celi dan ni nič spal user posted image  -  grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... - te je pa tak tečen, ker ne more zaspati pa bi rad .... pa bil bi na zizi nonstop user posted image  ....

če katera rabi podarim aptamil - mi ga ne rabimo in se mi zdi škoda, da bi ga metali vstran .... ( je pa zapakiran - mislim, da je aptamil 1)

grem, ker kliče zizatoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih pomaga ga dat v voziček al pa ga v avtu malo peljat naokroguser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?