|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
28.4.2009 20:29:56   
Februarka08
Juhu, še ena gorenjkauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še PDP imava samo 1 dan narazenuser posted image

Mi gremo v petek za 2 dni na morje, da se mal nadihamo morskega zraka, upam da bo naši frajli kaj pomagal, ker ima težave z bronhitisiuser posted image joj, sem vesela kot en malček, pa čeprav bo prehitro minilouser posted image

Uživajte v večeru, jaz še komaj gledamuser posted image
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
28.4.2009 21:12:06   
stuhica
Ojla

user posted image user posted image  dobrodošla melitak   user posted image user posted image  še ena gorenka sicer si bl z kranjskega konca jest sem bolj proti Bledu...

Mene zaenkrat še tolk ne zvija tale nosečniški išhijas, tako da hvala bogu, občutno pa so se mi zmanjšale slabosti čez dan, imam malo več energije, le zjutraj sem še vedno kot bi me povozil vlak. Tako da jaz srčno upam da je to dober znakda se bodo slabosti počasi res  nehale.

No me veseli da niste vse pobegne po dopustih kam na lepše je fajn videt da e  še kdo doma in da nismo edina družinica ki ne gremo nikamor.... user posted image user posted image

Sem pa kr malo nervozna jutri imam spet pregled zjutraj pri svojem G, pa še dietetičarko imam ( tolk user posted image  antipatična ženska- le redko se mi zgodi sicer ne vem če sem do sedaj spooznala 2 antipatični osebi v svojem življenju ampak ta ženska mi je pa res totalno antipatična , pa sej mi ni nič naredila ampak mi je grozna,,,,, user posted image user posted image

Mi mammo pa oma problem k ne vemo kako bi preuredil naše 2 sobno stanovanje da bi lahko naš mali lumpek imel  svojo posteljo in da mamo še otroško za novega podnajemnikauser posted image ? Problem je namreč v tem da kakorkoli obrnem zadevo v spalnici morava ven vržt polovico omare, ampak potem pa ne vem kam hudiča bom dala vso to kramo iz nje, ker drugje nimamo prostora. Razmišljala sem že da bi si midva pregradila devno sobo in si anredila tam svojo spalnico, pa bi spalnico pustila za otroško , pa je to preveč stroškov in bi mogla kredo vzet, je pa tu še moja želja da bi se pa morda uspeli kdaj preseliti v nov stanovanje.

Al pa ta da  nardimo v hodniku eno vgradno omaro na tak način da bi pregradila najin ful velik hodnik, pa naš pravi da bi se mu zdelo full neumno kao v omaro not hodit... user posted image user posted image user posted image  Mu sploh ne morem dopovedat da bi tako dobila največ prostora...

Tretja je da našu bučkotu kupiva oz. dava delat tisto visoko posteljo, ki ima spodaj predalčke oz. prostor za odložit npr. obleke user posted image user posted image  

Sej predlogov in možnosti je kar nekaj samo k našmu niso všeč.... sej zato verjetno ker že itak velikokrat zaspi v dnevni pred televizorjem user posted image user posted image user posted image

SEm prav jezna k se prav nič ne moreva lepo zmenit...

No ja sej bo bolje sem se mogla malo tuki razpisat.... user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
28.4.2009 21:30:03   
Aniiita
Prišla iz nakupov in kljub dokaj dobri izbiri (več kot v H&M) nič našla! Če so mi bile dovolj dolge, so bile preširoke, če so mi bile ok širine, pa prekratke user posted image . Počasi obupujem nad kupovanjem teh hlač.. Sem se odločla kar počakat sedaj še malo- dvojne še lahko gulim, ki so mi bile prej preširoke in upam, da bo kmalu toplo in bom krilca začela nosit. Pol pa počasi enkrat ene že našla.. ma sedaj se mi prav več ne da!

Tudi težko mi je kupit hlače,ko je trebuh še relativno majhen- mama mi je govorila, da saj mi bodo potem prav, pa sem ji kar povedala, da se ne mislim toliko zredit povsod! user posted image

Če jaz prav razumem, mi morajo biti hlače prav sedaj,v pasu so pa potem itak raztegljive, a ne?

malaMravljica,
glede na to, da sva obe Qunninije gledale, moram še te vozičke prečekirat..menda imava podobne okuse glede takih reči user posted image

sonncica, ja, sem tudi jaz pomislila, da bi lahko bile skupaj v porodnišnici, ja user posted image Predvidevam, da boš šla v Postojno?
Boš šla v Sežano v materinsko šolo? Ker meni zadnjič ni nič o datumu znala povedat- ga ti morda že poznaš?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
29.4.2009 7:46:01   
karmen b
Dobro jutro, Jaz sem se včeraj cel dan potepala po gorenjskem sestrično in njemo malo princesko in sem preživela ras čudovit dan. Mala je tak angelček in tako zelo je zabavna, da sva se do solz nasmejali...oziroma smo se vse tri nasmejale. Komaj čakam, da se pridruži še naša štruca user posted image .

In navdušla sem se za nov voziček, joj kok je hudo dober. Čeprav mi niso niti pod razno všeč te moderni vozki, ki imajo spredaj dva malo manjča kolesa in malo bolj skupaj, kot zadnja, mi je ta všeč. Peg Perego skate je zdej neki bol novega menda in zelen je tok fletn, da bi ga kar dons šla kupit. No pa ga še ne bom. Tok zmešana pa še nisem user posted image . moram najprej it sprobat, če in kako mi gre v Twingota.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
29.4.2009 8:57:58   
Crystall
Karmen b ... mi bomo tudi najbrž skate-a nabavli. Men je pa rdeč s krogci všeč. Moram pa še malce pogledati lastnosti in se malo pozanimati o njem. Baje, da se super zloži in da je zlaganje zelo enostavno. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
29.4.2009 9:09:48   
Aniiita
malaMravljica, sem šla pečekirat Bugaboo vozičke  luštni so še kar, ma so mi predragi.. Zdej Mutsy gledam..kaj se jih res ne dobi v Sloveniji? No, dobro da sem zgodaj začela- do oktobra bom ravno diplomirala iz tega user posted image
user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
29.4.2009 10:14:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30

MAKARONOV NARASTEK

Prepražiš čebulo, česen, zelenjava po želji in faširano meso vse skupaj dobro prepražiš. Skuhaš makarone bolj trde in daš v pekač en sloj potem poliješ malo bešamela omako ki si jo prepražila in spet drug sloj makarone nato povrhu še malo omake in bešamel ter nariban sir, daš v pekač na 180 stopinj in pečeš dokler zlato rumeno ne porjavi. MJAMI! Zraven paše zelena solata.

Drugače če katero zanima imam knjigo za dojenčke, ki jo lahko pošljem v elektronski obliki tiste, ki želite je zelo fajn knjiga. Pišite na zasebno.

Sedaj pa grem še malo na sprehod in lep večer še naprej!

hvalauser posted image

Dan, user posted image

Sem vidla, da se glede vozičkov pogovarjate... joj, kakšno sva midva imela... sva bla že skoraj odločena za Jane slalom pro, potem sva si šla pa še ogledat voziček CAM in naju je prepričal takoj, pa še drag ne pretirano (proti PP ali njim podobnim). Tako, da sva ga potem kupila, sva zadovoljna z njim, itak bo pa še za drugega user posted image user posted image Vse kar kupuješ za 1. otroka je itak predrago, vse rabiš, dobro da potem ni več treba. Vam pa samo polagam na srce - tiste, ki boste imele več otrok, predvsem enega za drugim, se vam splača kupiti dober voziček, da bo še kasneje uporabenuser posted image

Zdaj morm pa spet k moji bolnici, imam že vrh glave teh bolezni, meša se mi, slabo mi je že od tega.
Pozdravček vsemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
29.4.2009 10:42:15   
Anonimen
Uu vidim, da nekatere že vozičke kupujete. Jaz se pa še nil ne upam..ne vem kao smola. Sem včereaj vidla res eno dobro flačko pa se je kr nisem upala kupit. Ma sem res neki čudn vraževerna.

Neposredna povezava do sporočila: 2408
29.4.2009 10:48:22   
emaa
Pravoda nič se sekirat jaz sem prvo stvar pri dvojčkih kupila po 22. tednu, po morfologiji, sva kupila voziček, ker nisem vedela kako bom mobilna. Naslednji teden posteljici, potem pa strogo mirovanje do konca. tudi zdaj še nsiem nič kupila in še ne bom, oblačila je moj kupil po porodu, ko sem vedela številko, ker nisem vedela kako velika bosta. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
29.4.2009 10:50:20   
Anonimen
Ja tudi jaz sem rekla da mogoče po MF kaj kupim. Ampak ne vem mislim, da bo to zdaj 19.5. ko je rekla da bo tudi UZ. Ampak nism nič vprašala. Takrat bom 20t tko da verjetno bo takrat.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
29.4.2009 11:09:57   
Februarka08
Glede vraževernosti in tega sem jaz tudi ista. So mi rekli, da ne smem kupovat do 6. meseca nič. In tudi nisem. Saj imaš potem še dosti časa... se nikamor ne mudi. Midva sva kupla vozek čist na koncu, mislim da celo zadnji mesec. user posted image Samo sobico sva mal prej uštimala in vse pripravila, cunce, flaške in vse ostalo sem pa kupovala proti koncu. Se vam nikamor še ne mudi, kar počasiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
29.4.2009 11:13:40   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Mi smo pa morali pred časno zaključiti dopust, ker sem dva dni imela rahel rjavkast izcedek.  So me na urgenci takoj napotili v bolnico na pregled. Pa je na vso srečo vse uredu.user posted image user posted image user posted image Najbolj me je skrbelo, da bi bilo kaj narobe z našo bebico.  Sedaj pa moram počivat, omejiti telesno aktivnost in nič dvigovati. Ginekologinja mi je rekla, da se lahko takšni izcedki pojavijo še do konca 19 tedna potem pa je s tem konec.
Drugače pa je naša bebica lepo zrastla smo že 9,1cm veliki.

Na pregled sem šla v Celjsko porodnišnico. Zelo sem bila presenečena nad njihovo prijaznostjo. Že sestra, ki naju je sprejela na informacijah je bila zelo prijazna in zgovorja, prav tako sestre na oddelku in zdravnica. Same pohvale. Porodnišnica je pri meni takoj dobila plus točke, sedaj sem še bolj prepričana, da bom rodila v njej.

Kar se tiče vozičkov in ostale opreme, še nisem nič kupovala, razen enih malih čeveljčkov, ki so mi bili tako zelo všeč, da si nisem mogla pomagat, da jih ne bi kupila. Ostalo nakupovanje pa pride v poštev po morfologiji. Se že veselim.

Naj vam dež ne pokvari razpoloženja.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
29.4.2009 11:39:39   
Mona Liza
Jaz sem pa zaenkrat dobila že sposojen voziček s košaro in športnim delom in pa posteljico z jogijem 120x60 user posted image  Sva ful vesela, sploh nisva pričakovala, tko da sva že tukaj kar veliko prihranila. Zdej še naprej mal gledava in bova postopoma kupovala posteljnino, kozmetiko ipd. Čeprav se mi sploh še ne sanja, kaj vse bom rabila za mojega škratka, kakšne cunce, pleničke, kozmetiko, sploh še nič ne vem. Me je kdaj že prov strah user posted image  K eni vejo že kr vse, takoj ko se otrok rodi, mene pa kar malo panika grabi,ker ne vem, kako otročka obleči, ipd. Ampak sej pomoje to vse sproti, pa v materinski šoli ti pomoje tud dost povejo, pa pol babca v prvih dneh, k hod k teb domov... Eh bo že, vse je enkrat prvič hehe ane user posted image  Previjalno desko bom pa dala pomoje narediti po meri, ker druge rešitve ne vidim. V spalnici imava namreč že komodo in tudi ni prostora za še eno dodatno previjalno mizico. Kakšne pa so ponavadi mere previjalnih desk in potem previjalnih podlog, ki pridejo na to?

Kako se kaj počutite? Jaz morm potrkati na les, da ok, sedaj sem noseča 16t3d. Čeprav me je od včeraj naprej začelo čisto rahlo kljuvati v nožnici, ne skoz, na vsake kvatre. Tko čist rahla bolečina, kot med M. Krčev nič, izcedkov večjih tud ne. Pomoje je vse to samo od raztezanja maternice... Sem šla včeraj potem spat že ob 21h. Imate kaj ostale kakšne podobne problemčke?

Lepo se imejte? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
29.4.2009 13:35:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mona Liza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
29.4.2009 14:33:47   
maj2009
ojla punce!
se vam oglašam po dougem času......jst lumpauser posted image
24.4. sm mela pregled in je blo vse ok, poslušal smo srčk, zmerla mi je trebuh (17) ampak ne vem česa? sm malo v mat. knjižico gledala in imam glede na 18t kar velik trebuh, če je to to?
drugač je pr men vse ok tko da tud trebuščk vidno raste, mam kar zlo velizga za ta čas, pa balončke in mehurčke tud že čutm!user posted image

črta po trebuhu se mi še nč ne dela a jo imate že vse ki ste podobno tok doug nosece?

aja jutr greva z mojim na krajši dopust, bova šla do dubrovnika! nisva bla še nikol in sva rekla, da je zdej skrajni čas za to in upam da bo vse ok. zanima me ali lahko greš čez bosansko mejo z osebno?sm na ue klicala in so rekl, da že eno leto lahko greš z osebno, pa zdej nism čist 100%, potni list mam pa s tastarim priimkom in ni veljaven?user posted image user posted image

sm zasledila da se pogovarjate o vozičkih, jst oklevam med pp skate bubles green in jane slalom pro. a ima katera jane voziček z zavoro, ker me zanima kolk je kej funkcionalna? jst zlo rada rolam in me zanima če je zavora klučnega pomena al ne, bomo pa pri nas tud šli v nabavo teh stvari po morfologiji 20.5. mal cunc pa že imam nekaj jih še dobim nekaj pa še kupm.

pozdravček vsem oktobrkam!

pa ne mi zamert, ker se tko redko javlam, hodm v službo in še diplomirat mam namen junija tko da je kr gužva, vas pa preberem le če utegnem!

pridne bodte, božajte in čuvajte user posted image !

user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

Neposredna povezava do sporočila: 2415
29.4.2009 15:04:53   
palegia30
Ojla, jaz sem pa danes kupila posteljico za mojo bejbi, vem, da je prezgodaj a mi ni šla iz glave pa sem šla danes v Bushija in je bila zadnja pa ne bodo jih več imeli je pa zelo moderna in prav pasala bo v moje stanovanje, potem čez čas pa dokupim jogi Dormeo..zadeva rešena. Postelja je tako lepa in komaj čakam da rodim in bo moj - a bejbi lahko pančkala. Zdi se mi bolj pametno, da si vsak mesec nekaj kupim, ter da si kupim res kvalitetne stvari saj to bo moj prvi otrok in najbrž edini, tako, da želim imeti vse naj naj. Taka pač sem. Sem pa gledala tudi v Bushiju vozičke in so fenomenalni in mislim, da že vem katerega si bom izbrala a to bom res na koncu kupila. Proti koncu poletja pa jogi. Morda katera pozna še kakšne kvalitetne jogije razen Dormeo, denar ni problem saj želim res kvaliteto.?

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
29.4.2009 15:20:54   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30

Morda katera pozna še kakšne kvalitetne jogije razen Dormeo, denar ni problem saj želim res kvaliteto.?

Dormeo se meni sploh ne zdi kvaliteten. Imam raje tole firmo  http://www.dollar.si/
Sva pri njih lani kupila jogija za zakonsko posteljo in sta res odličnauser posted image . Se ti pa splača zdaj pozanimati glede cene in potem počati na mesec september ko lahko dobiš še sejemski popust.

Neposredna povezava do sporočila: 2417
29.4.2009 15:23:45   
manca
Glede vozička: v prvi nosečnosti sem ga kupila pri cca. 12 tednih nosečnosti. Samo da sem videla slikco sem se že zaljubila vanj. Je pa Peg Perego.Sem pa vzela rabljenega in odlično ohranjenega.
Zanj sem dala 20.000 sit, kupila sem ga pa preko oglasa na Bolhi. Se mi je zdelo res brezzveze dajat ne vem koliko denarja za voziček, če pa se lahko dobi rabljene in odlično ohranjene za dobro ceno.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
29.4.2009 15:37:41   
palegia30
Manca hvala za predlog, jaz poznam namreč smao Dormeo saj sem na njem spala ko sem bila še pri starših in mi je bilo res ok, bom pa vsekakor še tole pogledala in se odločila. Baje jogije izdeluje po meri nekdo iz Domžal a ne vem kdo, moram še malo prečekirat.

Glede vozičkov se meni tudi zdi žal zapravljati 1000 eur za voziček, se bom rajši odločila za bolj dostopne cene predvsem žeilm da je majhen in praktičen ter za v avto.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
29.4.2009 15:44:33   
manca
še to sem pozabila napisat-ta voziček, ki sem ga omenjala zgoraj mi uporabljamo samo za sprehode od doma skozi gozd, za v avto sva pa kupila na pomlad marelo (takrat sva v AU dala zanjo 60 eur - je bila akcija v Toysu) in jo uporabljamo kadar kam gremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2420
29.4.2009 16:19:39   
lunika
Dober dan punce! Da se malo javim! Vidim, da gledate vozičke, tudi jaz jih gledam in bi rada imela takega, ki ima velika kolesa, ampak problem je v tem, če ima voziček velika kolesa ponavadi sprednja kolesa niso gibljiva in so fiksna in to me moti. Gledala sem Hartan vozičke, so zanimivi sicer tam okrog 500 E, boljše malo več razkirati kot pa takega za 200 E recimo Baby boom je pa katastrofa poznam dve, ki so jim odpadla sprednja kolesa. Glede jogija pa priporočam Hitex res dobra ležišča iz latexa, so podobna Dolarjevim, tudi cena je podobna, res dobro ležišče, z možem ga imava in sva res zelo zadovoljna. Tako da ga bomo nabavili tudi za našega babija. Že vse nosite nosečniške hlače? Jaz še včasih spravim kake druge gor ampak zelo na knap gre vse skupaj! Še malo pa bomo spet 3 dni doma! jupi komi čakam! Imajte se lepo, če ima pa katera izkušnje z vozički iz Toysrusa iz Avstrije pa naj sporoči, so veliko cenejši kot pa pri nas! lpuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
29.4.2009 20:11:25   
Anonimen
Evo mene. Midva sva pa danes po Ljubljani skakala in malo vozičke gledala in me ni nobeden prepričal tako, da mislim da bo kar tale Brevi moj 3v1. Quinny mi je preveč ne vem tak neokreten ( tist z 3 kolesi ), ostali mi niso tako všeč, Peg perego mi niso všeč, Slalom mi je pretežak in prevelik tako, da bova kar Brevija kupila. Ampak šele julija prej ne.

(odgovor članu lunika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
30.4.2009 8:53:43   
palegia30
Ma ja s temi vozički je rs problem skoraj nič ni tisto kar bi mi bilo zares ful všeč povsod nekaj manjka, no saj imamo še dosti časa in mislim da bomo diplomirale iz vozičkov, hihihi. Jaz sem v službi in komaj čakam praznike, ki prihajajo da se malo spočijem. Danes sem že komaj vstala, se mi zdi da sem malo izgubila delovne kondicije, ampak počasi bo.

Lep dan vsem nosečkam!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
30.4.2009 9:52:12   
manca
Hojlauser posted image

že od osmih sem na delovnem mestu, samo je danes bolj prazno vse skupaj ker ni strank...se pozna da je večina na dopustih. Upam da zdržim do 16ih tukaj.
Se že zelo veselim podaljšanega vikenda.

Vas pa danes tudi častim z user posted image in user posted image , saj z možem praznujeva 4. obletnico poroke.

Neposredna povezava do sporočila: 2424
30.4.2009 10:14:12   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Hojlauser posted image

že od osmih sem na delovnem mestu, samo je danes bolj prazno vse skupaj ker ni strank...se pozna da je večina na dopustih. Upam da zdržim do 16ih tukaj.
Se že zelo veselim podaljšanega vikenda.

Vas pa danes tudi častim z user posted image in user posted image , saj z možem praznujeva 4. obletnico poroke.

vse najboljše!!!user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?