|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
1.5.2009 19:59:21   
Tanja_
Hej!
Se še jaz malo javim.
katrinka pošl svakinjo nekam... Men je to tok hecn, k so vsi tok pametni. Moja svak in svakinja mata 3 otroke in tud skoz govorita, da bova že vidla kako bo in blabla. Pa zanč mi je svak reku, da vzhajamuser posted image Me prou zanima, če se je svoji ženi upal to reč.Ampak jst se ne sekiram. Važn, da bo najino dete za naju največji zaklad in midva ga bova imela najraje na svetu. Za vse ostale mi dol visi.
svet ne se zvečer vagat, pa ne boš slabe volje. Sam zjutrej se dej, na tešče pa boš prec bolš volje.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
1.5.2009 20:09:44   
majana79
Joj Tanja, a niso nekateri prou nesramni? user posted image Zadnjič mi je pa druga sodelavka rekla, 'o kako si debeluška, sej ne zameriš, če ti tako rečem'? Am... Ja ok, a si pozabila kakšna si bla ti dobro leto nazaj. user posted image Včasih se mi zdi, kot da si pri nosečnicah vsak vzame pravico rečt, kar mu paše, tut če je v bistvu skrajno žaljivo..

Svet, sej nam vsem zvečer kile zrastejo, tut ko nismo v drugem stanju. Tako kot je Tanja napisala, ne se vagat zvečer. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
1.5.2009 20:41:34   
Lsica
A katera ve, kaj je kaj z našimi aprilčicami - veronikob in pat74?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
1.5.2009 20:44:55   
veronikab
Živijo punce!

Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega fantička. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata.

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
1.5.2009 20:52:03   
Lsica
Veronikab, pa ravno nate sem mislilauser posted image

Čestitke user posted image in še naprej se lepo cartajta s svojim sončkom....

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
1.5.2009 20:55:23   
majana79
Čestitke veronika user posted image Lepo se cartajte še naprej! user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
1.5.2009 21:58:39   
Tanja_
veronikab bravo!!!!!Lepo se cartajte! Ko boš pa utegnila, pa napiši porodno izkušnjo.
majana ja vsi si jemljejo pravico, da ti rečejo kar jim paše. Pa zaradi nuhalne sva tud poslušala od svaka, da onadva pač nista šla, ker ne glede na to, kakšen bi bil otrok, bi ga sprejela. D! So what! To je NAJIN otrok in  NAJINA odločitev. No, od takrat naprej jaz z nobenim ne diskutiram o moji nosečnosti. Razn s tistimi, ki me res poslušajo, razumejo in, čeprou že imajo svoje otroke, ne solijo pameti.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
1.5.2009 22:11:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Živijo punce!

Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega fantička. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata.

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

user posted image
Bravo! Čim več lepih trenutkov!

(odgovor članu veronikab)
  Neposredna povezava do sporočila: 3158
1.5.2009 22:27:50   
katrinka
veronikab - ČESTITKE, naj bo celotni druzinci zdravje in veselje naklonjenouser posted image user posted image user posted image user posted image

komentarji - po pravic sem se ze navdla da imajo eni neumestne, vendar je razlika med takimi in tistimi izrecenimi z zlehtnobo, od brata zena ma vsake toliko kakšno butasto a me ima najraj, otroka se mi zdi se bolj komi caka kot jaz, dela ze cele plane kaj bo kupila itd...takim takšno nenamerno oprostim, a od moža sestra se je tok nizko spustila da je rekla da sem zanosila samo zato da bi njo prehitela ter da sem neodgovorna ker nimam se nič za otroka(kar ni res)mogoče sem zdaj res bolj obcutljiva a bolijo take zlonamerne...okonci me drzi edino to, da se v roku meseca selim na svoe in bom imela miruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
1.5.2009 23:07:41   
bjondi
Veronikab čestitke za sinčkauser posted image ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
1.5.2009 23:13:34   
Lsica
Katrinka, res se nimaš za kaj sekirat...
njene izjave, ("je rekla da sem zanosila samo zato da bi njo prehitela ter da sem neodgovorna ker nimam se nič za otroka(kar ni res)") pa itak ne odražajo realnosti ampak zmešnjavo v njeni glavi...

Ne se pustit, otroček je vajin, in kot tudi jaz vem - zelo zaželjen in ne bo trpel nobenega pomanjkanja, naj jo ne skrbi kaj imata vidva zanj že pripravljeno ali ne ... user posted image , saj ne greš pripravljat stvari za dojenčka ko zanosiš, a ne? No in veš koliko časa maš še do julija. 

Lej, še mal, pa boš šla in ne boš rabla met več opravka z njo... Zdaj se pa lepo nasmej na vse to skupaj in še naprej zaupaj v vaju,  ker bosta dobra starša, naj te svakinja nikar ne sprovocira s takšnimi svojimi bedarijami.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
1.5.2009 23:22:20   
Anonimen
katrinka, kako neodgovorna sem potem jaz, ki imam pdp čez en teden, a še vedno nimam pripravljene posteljice zanj?
otroke imamo zaradi njih samih in ne zaradi materialnih stvari, ki bi jih kupovali zanjuser posted image .
in kot je rekla Lsica - imaš še dovolj časa. ko je potrebno, se stvari hitro uredijo (iz izkušenj).

komentarji so pa takšni in drugačni... tudi če ne bi bila noseča, bi jih slišala ogromno, a takrat jih zaradi hormonskega ravnovesja preslišišuser posted image .
uživaj v nosečnosti ne glede na pripombe drugih (nekateri se s teboj veselijo, drugi ti zavidajo, tako je in žal tako bo).

ne moremo imeti vsi vsega.

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3162
1.5.2009 23:27:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

da sem zanosila samo zato da bi njo prehitela

meni se spočetje še vedno zdi čudež in ne nekaj, kar bi lahko naredil namerno.
sicer je res, da nisem dolgo čakala na svoja dva čudeža, a vseeno, ko sem se odločila, da bom zanosila, se to ni zgodilo kar takoj.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
1.5.2009 23:30:57   
Anonimen
user posted image

Prijetno nočko! In predvsem uživajte v sebi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
2.5.2009 4:06:56   
katrinka
dobro jutro noseckeuser posted image
spet sem vampircek - oziroma ne morem spatiuser posted image
hvala za tolazilne besede, res ste zlateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
2.5.2009 6:19:12   
katrinka
sem se kar pokonci...nimam več idej kaj poceti...sej bi sesala a mislim da bi me moj fentuuser posted image bom pometla...to je tihi kompromis....user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
2.5.2009 7:44:34   
Pat74
Veronikab še tu čestitke za malega Jakoba!user posted image user posted image user posted image

Punce, jest sem pa še v enem kosuuser posted image , očitno mi bojo moral sprožit - grem v ponedeljek v PO, pa bomo vidli, kaj naredijo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
2.5.2009 7:57:16   
majana79
katrinka, ti si še hujša kot jaz... Jaz vstanem ob 7 pa se mi zdi da je to sredi noči. user posted image Da bi pa kaj delala pa ne pride v poštev, samo posodo lahko pomijem, ker je najbolj tiho opravilo...

Pat, žal ti ne znam dat pametnega nasveta (ampak tehnike in pomagače imate na majčicah user posted image ), bom držala pesti da se vaše dete odloči čim prej pridet ven. Mogoče so se ti pa v PDP zmotili pa enostavno še ni njegov čas. user posted image Nič skrbet, če je vse ok, mu že paše bit tam notr, kdo bi pa hotel ven... user posted image

Sem smotana... Dobro jutro vsem! user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
2.5.2009 9:25:06   
Tanja_
Dobro jutro punce!
Kako lep dan se je naredil! Smo bili že v trgovini peš, pa perilo sem pospravila, zdej pa čakam, da dragi konča svoja gradbena dela v otroški sobici, da odstranimo zaščito s pohištva pa ga pomijemo, pa oblekce operemo. Plenice sem pa že. Jutri pa greva na izlet, nekam na Primorsko, ima katera kako idejo za kakšno luštno pešpot?
Aja, katrinka, tu je torej problem- da si zanosila pred njo. Nje nč ne skrbi, da ti še nč nimaš, pač pa jo boli to, da boš imela otroke pred njo. Ah, ženske...Tuki pa nč ne moreš, si bo mogla sama pomagat in v glavi spucat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
2.5.2009 9:37:13   
Lsica
Dobro jutro.

Pat74, sem te že včeraj na aprilčicah iskala user posted image ... nč se sekirat, user posted image bo že prišel, ko bo njegov čas. Tako kot majana pravi, tile izračuni PDP so itak bolj orientacijske narave. Prenošenih otrok pa dandanes sploh ni, ker jih doktorji že prej povabijo na ta svet. Kaj češ, tak smo mame, najprej se bojimo, da user posted image ne bodo prehitri, pol nam pa spet ni všeč če še mal potegnejo in kakšen dan več preživijo na toplemuser posted image

Katrinka, ti si pa takole ponočevala. Kaj pa pol čez dan, greš kaj dremkat? Vidim, da si se že mal pomirila glede svakinje. Ma saj tko je, drug dan navadno lažje vidiš, da je itak brez veze se sekirat zaradi drugih, a ne?

Zdaj grem pa jaz res probat malo delat seminarsko...da vidim če zdržim vsaj pol ure, preden me popade lakota, spanec, slabost al kakšen drug poriv za pospravljanjem, kuhanjem, sprehodom... izgovorov mam vedno dost na zalogi...

Lep dan vam želim...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
2.5.2009 10:20:27   
majana79
Punce, sem brala na majčicah, da ima naša Blue popadke že od 3 zjutraj, tako da očitno se nekaj dogaja. user posted image

Lsica
, pejt zdej ven, popoldne bodo spet plohe baje, tako da boš potem delala seminarsko. user posted image

Sem pa ugotovila, zakaj smo bile včeraj tako čudne, je bila spet neka lunina mena in očitno se ta občutljivost v nosečnosti še poveča.

Evo, jaz čakam da se spečejo rogljički, potem pa grem do konca presadit rožice da ne bodo umrle že v lončkih.

Potem pa navijat za modrooko! user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
2.5.2009 10:20:57   
ana**
Bejbeeeee

Blueeyes mi je sporočila,da je imela ponoči popadke na 10minut in zdaj čaka,da se začnejo na bolj pogosto!!! Plodovnica ji nič ne odteka.

Uff.. jst sm cela nervozna zdaj user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
2.5.2009 10:25:04   
majana79
Jaz tudi, kako bo šele, ko bo naš čas. user posted image  

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
2.5.2009 12:10:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

O, bejbe!

Mordooka, sem mislna, da si šla rodituser posted image ...sej berem, sam se mi pisat vedno ne da...priznam...

Si pa faca, si napisala, da prieš na srečanje 5.5. Pa sej ti boš že cartala Gajo takrt, kaj ti ni jasn:)user posted image user posted image user posted image

ja jz bom znorelaaaaaaaaaaa... od 3h zjutri že ne spim,.. sem mela popadke skoz na 10 min.. zdej so se pa malo umirili, tko da jih mam mal na 15, mal na 20 min, pa spet mal na 10.... čist se mi trga... neprespana sem vsa... oči mam komi odprte.. tko da če grem dons še rodit sploh ne vem če bom zmogla user posted image

katrinka vse najboljše za tvoj rojstni dan

veronikab iskrene čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
2.5.2009 12:14:44   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009        3 user posted image           2 user posted image              ?             user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009           1 user posted image           0 user posted image        4.5.2009      user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009          2 user posted image            1 user posted image        4.5.2009       user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009          2 user posted image           1 user posted image               ?            user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image         4.5.2009      user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        6.5.2009       user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009          ? user posted image            ?  user posted image             ?           user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?           user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image        11.5.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         5.5.2009     user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009        2 user posted image            1 user posted image        7.5.2009     user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009          1 user posted image           0 user posted image         22.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009            2 user posted image            1 user posted image        20.5.2009   user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009         1 user posted image           0 user posted image        13.5.2009    user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image        5.5.2009      user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image        28.5.2009    user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image            2 user posted image       6.5.2009     user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009            2 user posted image           1 user posted image        19.5.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009         1 user posted image            0 user posted image             ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image              ?          user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        19.5.2009  user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009          2 user posted image            1 user posted image             ?          user posted image
user posted image   andmoj (29 let)                  25.7.2009          2 user posted image            1 user posted image        5.5.2009    user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image       25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image             0 user posted image       8.5.2009   user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image             ?         user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009            2 user posted image            1 user posted image             ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009            4 user posted image            2 user posted image       6.5.2009
user posted image   M1987                               12.8.2009          1 user posted image            0 user posted image        6.5.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009           2 user posted image             0 user posted image       30.4.2009 user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image              ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          ? user posted image              ? user posted image             ?
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image         5.5.2009
user posted image    larilu (23 let)                      20.9.2009         3 user posted image              1 user posted image       12.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image             ?         user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2 user posted image               0user posted image         12.5.2009  user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image      6 

user posted image     16

user posted image      7 

============================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL        IME            VELIKOST      TEŽA
======================================================

user posted image  ronja                 3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                  10.2.2009           user posted image              Lia
user posted image   grahec              26.2.2009           user posted image              Lucija            53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon            46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa            24.3.2009           user posted image             Ana                                   2700 g
user posted image   Pupa7               27.3.2009           user posted image             Leonard        54 cm           4000 g
user posted image   pikatara            28.3.2009           user posted image             Karolina        46 cm           2090 g
user posted image   pikatara            28.3.2009           user posted image             Patrik            46 cm           2350 g
user posted image   wani                  30.3.2009           user posted image             Vita Viktorija 52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA             3.4.2009             user posted image             Zala              50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image   nmag                  7.4.2009            user posted image              Karolina        54 cm           4350 g
user posted image   april09                          
user posted image   angelito             14.4.2009           user posted image              Vita               52 cm          3400 g
user posted image   NinaMM             14.4.2009           user posted image              Zarja             51 cm          3020 g
user posted image   veronikab          27.4.2009           user posted image              Jakob            53 cm          3420 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?