|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
1.5.2009 21:54:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Da ne bo na koncu propadlo srečanjeuser posted image

to tut mene fejst skrbiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič se bat.

saj se ne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
1.5.2009 21:54:20   
slovenka

Kleo Kleo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kaj no...si ista k Mtinca?
Jaz se hecam,pac hocem mal na smesen nacin,,,ampak kot kaze je to mim.
Vam zelim,da se dobite,v cim vecjem stevilu...pa nisem nevoscljiva,edin mogoce zalostna,ker ne morem zraven.Sploh je pa meri tko navdusena nad otroci,da mi je najbolj zaradinje skoda,ker bi se ona fejst zabavala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem te.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
1.5.2009 21:54:43   
Anonimen
Ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
1.5.2009 21:55:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo Kleo.user posted image user posted image user posted image user posted image

AH, kaj je ne razumete? Jaz povsem - ker midve tako od zunaj spremljava to debato o srečanju user posted image user posted image user posted image

Pa seeeeeeeeej vem, user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
1.5.2009 21:59:40   
Anonimen

Vam zelim,da se dobite,v cim vecjem stevilu...pa nisem nevoscljiva,edin mogoce zalostna,ker ne morem zraven.Sploh je pa meri tko navdusena nad otroci,da mi je najbolj zaradinje skoda,ker bi se ona fejst zabavala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem te.user posted image user posted image user posted image user posted image

A names za 1.aprila,k sm res maluser posted image jezna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
1.5.2009 22:02:28   
Anonimen
No, jaz danes grem prej spat, ker imamo malo budnic zadnje noči. Sara dohiteva Meri, dobiva 11 in 12 zobek. In je tako bolečeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
1.5.2009 22:02:43   
Anonimen

AH, kaj je ne razumete? Jaz povsem - ker midve tako od zunaj spremljava to debato o srečanju user posted image user posted image user posted image

Vazn da ti razumesuser posted image user posted image

...veste kaj gledam...Elvis,najlepsi,Presley,ima koncertuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...kako lepo poje-je pel,srce se mi trgauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4107
1.5.2009 22:07:38   
Anonimen

No, jaz danes grem prej spat, ker imamo malo budnic zadnje noči. Sara dohiteva Meri, dobiva 11 in 12 zobek. In je tako bolečeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

Lahko noč.

Lahko noc bejbi,dobro spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
1.5.2009 22:17:18   
mtinca1

zakaj "si ista k Mtinca"?

saj men je všeč, da se nas mal pohecaš z zabavnimi komentarji, medtem ko že en mesec, več ali manj vsak dan vsak dan delamo sezname, pa pišemo kdaj ima katera čas..... saj zdaj, ko smo šli drugo rundo, sem prav vedela, da ti bo zabavno user posted image  in me prav nič ne moti. 
sam jaz zdaj bolj gledam, kaj ktera napiše glede srečanja, pa manj komentiram............. kao da sem pa prej ful komentiralauser posted image . ............. skratka, tvoji posti niso nič "mim".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
1.5.2009 22:24:35   
Anonimen

zakaj "si ista k Mtinca"?

saj men je všeč, da se nas mal pohecaš z zabavnimi komentarji, medtem ko že en mesec, več ali manj vsak dan vsak dan delamo sezname, pa pišemo kdaj ima katera čas..... saj zdaj, ko smo šli drugo rundo, sem prav vedela, da ti bo zabavno user posted image  in me prav nič ne moti. 
sam jaz zdaj bolj gledam, kaj ktera napiše glede srečanja, pa manj komentiram............. kao da sem pa prej ful komentiralauser posted image . ............. skratka, tvoji posti niso nič "mim".

Ja,ok.Nisi nobenega smeska prlepla,pa sem narobe razumela.Premirjeuser posted image user posted image .

...Elvis se kar rula,pol bo pa Tinauser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
1.5.2009 22:25:28   
mtinca1
ja seveda. premirje.user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
1.5.2009 22:29:05   
Anonimen
user posted image .....aja,Tina pocelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4112
1.5.2009 22:56:39   
slovenka
Jaz pa spet članek pišem user posted image user posted image user posted image
user posted image smo imeli zjutraj, zdaj pa moj gre brez mene spat, sicer bi me ziher čakal. user posted image Še niti sendviča mi ni hotel zdaj naredit. user posted image

Za članek mislim, da mi bo uspel v roku. user posted image Sem pa prej ugotovila, da imam že preko 80.000 znakov, pa pogledam na navodila avtorjem in piše max 20.000 znakov user posted image Pa še ni vse napisano. Tako da zdaj bom še dva dni pisala, kar mora biti napisano, to shranila kot poglavje za mojo knjigo, potem bom pa ven brisala, da pride do onega limita za ta članek - gre za prispevke za zbornik s konference. Čez 3 tedne gremo namreč spet na morje predavat. Naše konference so praktično vse na morju, ker sicer ni obiska poslušalcev user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa nujno iščem prenosno posteljico, ker tako kot smo doslej spali, ko smo kam šli, ni znosno. Baje so v Sparu poceni, samo tu pri nas nisem našla. So bile eno nedeljo v akciji na strani od BC, a sem potem, ko je ta dan prišel, pozabla na to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
1.5.2009 22:57:11   
slovenka

Kot da smo na Bližnjem Vzhodu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
1.5.2009 22:59:47   
Anonimen
Dej dej Slovenka,kratko in jedrnato,To se je Talita ze v vrtcu ucilauser posted image .
Prenosna postla....kaj pa stajica?Moja je cist kul.Tamala v njej ni nic,ampak res nic,zgresen nakup,to je bil sam rruser posted image user posted image ,ampak za potovanje je cist kuluser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
1.5.2009 23:00:37   
Anonimen

Kot da smo na Bližnjem Vzhodu user posted image user posted image user posted image

Sam pstole manjkajo...pismo nimam unih smeskov od Samse,mi je vse zbrisaluser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
1.5.2009 23:04:17   
slovenka

Dej dej Slovenka,kratko in jedrnato,To se je Talita ze v vrtcu ucilauser posted image .
Prenosna postla....kaj pa stajica?Moja je cist kul.Tamala v njej ni nic,ampak res nic,zgresen nakup,to je bil sam rruser posted image user posted image ,ampak za potovanje je cist kuluser posted image .

Potem ne bi bila teoretik user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa brez pištol!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
1.5.2009 23:07:17   
slovenka
Ja, saj glih za potovanja nekaj rabimo. Gledam da so tam ok 50 eur te postlce, pa ko te eno noč mala brca, ali pa ne more zaspati... bi takoj dal. Sploh to ko hodita z mano na konference in moram jaz biti zjutraj cela lepa, naspana in zbrana, je nikak, ko me brca celo noč, da mam eno roko gor na nočni omarici. Se vleže povprek, če pa jo kaj popraviš, pa v jok... potem pa v hotelu nočem, da vse prebudi...

Saj, kakšna je pa sploh razlika med prenosno postlco in stajico - saj to je isto, a ni? Oziroma so nekatere, ki imajo to dvojno funkcijo, ne? Samo mora biti jogi notri.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
1.5.2009 23:08:18   
slovenka

Sam pstole manjkajo...pismo nimam unih smeskov od Samse,mi je vse zbrisaluser posted image user posted image

SAmo zdaj se je kar umirilo s temi smeški in vsem ostalim, kar je en čas nadomeščalo normalne poste, ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
1.5.2009 23:11:28   
Anonimen

Ja, saj glih za potovanja nekaj rabimo. Gledam da so tam ok 50 eur te postlce, pa ko te eno noč mala brca, ali pa ne more zaspati... bi takoj dal. Sploh to ko hodita z mano na konference in moram jaz biti zjutraj cela lepa, naspana in zbrana, je nikak, ko me brca celo noč, da mam eno roko gor na nočni omarici. Se vleže povprek, če pa jo kaj popraviš, pa v jok... potem pa v hotelu nočem, da vse prebudi...

Saj, kakšna je pa sploh razlika med prenosno postlco in stajico - saj to je isto, a ni? Oziroma so nekatere, ki imajo to dvojno funkcijo, ne? Samo mora biti jogi notri.

Slovenka,po moje ni razlike,obe imata trdo dno.
Ja,Lunca je nekaj zastekala glede smeskov...jaz bi dala saj pravim,pa link,halo,HOCEM LINKuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
1.5.2009 23:25:14   
slovenka
Ni blo to?
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
1.5.2009 23:26:56   
Anonimen
Jp,to je to.
Thanksuser posted image ...lupcakauser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
1.5.2009 23:31:02   
slovenka

Jp,to je to.
Thanksuser posted image ...lupcakauser posted image

No, zdaj pa nalepi kakšnega smešnega. Jaz sem na mozilli, tu pa je komplicirano...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
1.5.2009 23:46:54   
Anonimen
Sm mogla na drug racunalnik..mojuser posted image

Bo ok...
...user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 1.5.2009 23:54:11 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
1.5.2009 23:59:43   
slovenka
U, madonca, a ti to mene zapeljuješ? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.