Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:14:05
|
|
|
|
gold fish
|
moram še en post napisat, da boma imele z bubi isto št. postov
< Sporočilo je popravil gold fish -- 1.5.2009 22:23:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:14:37
|
|
|
|
gold fish
|
olivija- a si zaspala?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:23:32
|
|
|
|
gloria
|
si dobila mail
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:24:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria si dobila mail sem...hvala... a ti nisem še odgovorila po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:25:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft inventura? user posted image user posted image Ja, ena kolegica pričakuje in sem gledala, česa vse se bom lahko znebila.. .... no sej ji bojo tudi gate prišle prav.... Meni pa so se začele otroške stvari nabirat. Pa ne vem, kaj naj z njimi. - posteljica - ležalniček - čebriček - previjalna deska - COTE!!!!! - pa še nekaj nosečniških oblačil Kaj naj kar začnem prodajat/podarjat? Mi je kar malo hudo, ampak dvomim, da bom še kdaj rabila. ...jaz si bom kake stvari spravla...voziček recimo ne ....mogoče mi pa rata še kakega otroka imeti....želim si ga pa ful...sploh sproščene nosečnosti ne takšne kot sem jo imela zdej....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:26:22
|
|
|
|
gold fish
|
imaš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:26:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria si dobila mail sem...hvala... a ti nisem še odgovorila po mailu ...ma ni važno...nekaj mi nagaja mail pa sem mislila da sploh nisi dobila ...ni panike....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:28:44
|
|
|
|
gloria
|
...naše dete je pa nocoj tko slabo spalo...je pa zjutraj vlekel ob 7,30 do 10,00...pol je pa skor ceu dan prečul...oziroma 30 min. je spal in nič več....je pa pogruntal kok fino je gristi mamino zizo.....to pa tako boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:34:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish moram še en post napisat, da boma imele z bubi isto št. postov Kaj tekmujemo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:36:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem.... Sem končno končala te službene zadeve. Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:49:47
|
|
|
|
gloria
|
...grem se umit...mogoče še vrže kako pametno tako da pridem pogledat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:11:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish moram še en post napisat, da boma imele z bubi isto št. postov Kaj tekmujemo? ne, samo je bil moj takoj za tvojim...pa sta mi ševilki padli v oči ....drugače pa vsak po svojih močeh
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:12:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem se umit...mogoče še vrže kako pametno tako da pridem pogledat je bla na stari temi...je bla v zaostanku, pa Lovrotovo sliko je šla iskat .... Meta samo ne tvojega Lovrota....njega sem videla tud v živo...enga drugega....mogoe tud od tam nekje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:14:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....mogoče mi pa rata še kakega otroka imeti....želim si ga pa ful...sploh sproščene nosečnosti ne takšne kot sem jo imela zdej.... ..... to ti pa res ful privoščim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:15:39
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...grem se umit...mogoče še vrže kako pametno tako da pridem pogledat je bla na stari temi...je bla v zaostanku, pa Lovrotovo sliko je šla iskat .... Meta samo ne tvojega Lovrota....njega sem videla tud v živo...enga drugega....mogoe tud od tam nekje ...a res...se vidi da se tuki danes nič ne dogaja ....ma Lovro je tak škrat lušni ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:17:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....mogoče mi pa rata še kakega otroka imeti....želim si ga pa ful...sploh sproščene nosečnosti ne takšne kot sem jo imela zdej.... ..... to ti pa res ful privoščim..... ...joj hvala ti...ma ti najbolj veš ...le kolkrat sem ti pa težila,pa jamrala ti si me pa vedno pomirila ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:20:00
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - a si vidla zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:20:16
|
|
|
|
gold fish
|
....zdaj pa jaz tud grem... nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:20:33
|
|
|
|
gold fish
|
red bull ..ti da krila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:21:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...a res...se vidi da se tuki danes nič ne dogaja ....ma Lovro je tak škrat lušni ... na tisti sliki je malo mojemu pikecu podoben
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:21:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....mogoče mi pa rata še kakega otroka imeti....želim si ga pa ful...sploh sproščene nosečnosti ne takšne kot sem jo imela zdej.... ..... to ti pa res ful privoščim..... ...joj hvala ti...ma ti najbolj veš ...le kolkrat sem ti pa težila,pa jamrala ti si me pa vedno pomirila ... zato pa smo, da si pomagamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:25:55
|
|
|
|
gloria
|
< Sporočilo je popravil gloria -- 1.5.2009 23:26:29 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:27:29
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...a res...se vidi da se tuki danes nič ne dogaja ....ma Lovro je tak škrat lušni ... na tisti sliki je malo mojemu pikecu podoben ....ja res ...pa Lovro je ful svetel ratal...no Nik tudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:27:45
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish red bull ..ti da krila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:30:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish red bull ..ti da krila eh, danes na pikniku...smo jih treskali ..zdaj pa čakam, da poletim ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?