Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:52:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, ko sem tole prebrala, sem se pa nate spomnila: zakaj na mene ker tako slabo spite (običajno). jaz ne vem, če bi to zdržala. bi,ker se telo navadi..jaz sem vedno prej obvezno do desetih zjutraj spala,ko sem bila doma,vikende....uf...zdaj pa to.................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:52:55
|
|
|
|
Olivija*
|
naj pride kdo še moje omare pospravt....nazadnje sem uspela pospravit samo tisto poličko z majicami...potem me je pa verjetno A klicala danes sem pomila le kuhinjo...stoli so še zdaj v predsobi ... potem sem se pa vsedla pred računalnik in raje tu visim... bo treba še malo pospravt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:53:32
|
|
|
|
arabela*
|
olivija,pa veš kaj je smešno...zvečer,ko hočem it spat,sploh nisem nič zaspana....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:54:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya olivija,pa veš kaj je smešno...zvečer,ko hočem it spat,sploh nisem nič zaspana.... ja, zvečer ti je mogoče smečno....ko je treba vstat, pa ne več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:57:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem včeraj gruntala, da bi si blo fajn nekje blizu šiht najt...ne pa 15 km stran ... pa saj 15 km sploh ni daleč. jaz imam tudi tam nekje, ampak iz "predmestja" v center. ko grem v službo, je gužva v mojo smer, ko grem pa domov, pa spet saj vem da ni daleč....samo saj veš...čez komot ga ni...... grem pa jaz tud iz predmestja v smeri centra..... Jaz se vozim 10 km, iz enega mesta v drugo.... pa mi je super, gužva je ravno kontra, pa manj časa zagonim kot če bi se morala recimo čez MB peljat Da ne govorim, kako se mi pri potnih stroških medmestni promet pozna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:57:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* „Letni zaslužek, višji od 45.000 evrov, manj vpliva na vašo srečo kot dodatna urica spanja," pravi profesor psihologije in avtor študije Norbert Schwarz. Ja, ja.... kdo pa je sploh blizu takemu letnemu zaslužku? Takim je res vseeno, če imajo 43.000 ali 45.000. Ni jim pa vseeno, če spijo 6 ur al pa 8
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:57:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ja, zvečer ti je mogoče smečno....ko je treba vstat, pa ne več m,a ni mi smešno...ne zvečer,ne zjutraj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 20:59:30
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, ja.... kdo pa je sploh blizu takemu letnemu zaslužku? Takim je res vseeno, če imajo 43.000 ali 45.000. Ni jim pa vseeno, če spijo 6 ur al pa 8
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:02:07
|
|
|
|
arabela*
|
grem si kamilce skuhat.................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:06:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
inventura? user posted image user posted image Ja, ena kolegica pričakuje in sem gledala, česa vse se bom lahko znebila.. .... no sej ji bojo tudi gate prišle prav....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 1.5.2009 21:10:22 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:07:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB O joj, ko bi vedla na kaj sem jaz pomislila ob tvojem prvem stavku. 1. našla si mrežaste gate 2. flaša alkohola 3. Na cirkus? Slon pa to...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:15:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst grem spat.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:16:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst grem spat..... jaz tud...no v postlo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:17:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft inventura? user posted image user posted image Ja, ena kolegica pričakuje in sem gledala, česa vse se bom lahko znebila.. .... no sej ji bojo tudi gate prišle prav.... Meni pa so se začele otroške stvari nabirat. Pa ne vem, kaj naj z njimi. - posteljica - ležalniček - čebriček - previjalna deska - COTE!!!!! - pa še nekaj nosečniških oblačil Kaj naj kar začnem prodajat/podarjat? Mi je kar malo hudo, ampak dvomim, da bom še kdaj rabila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:22:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so se začele otroške stvari nabirat. Pa ne vem, kaj naj z njimi. jaz pa sem v dilemi al šparat ali dat stran....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:24:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so se začele otroške stvari nabirat. Pa ne vem, kaj naj z njimi. jaz pa sem v dilemi al šparat ali dat stran.... enega pubeca pa osta ja še naštimala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:26:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* enega pubeca pa osta ja še naštimala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:32:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
jst nimam nobene dileme..8se bm senkala.. Sm ze v pojsli.ma sm se mogla se z gsm priklopit.haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:35:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sm ze v pojsli.ma sm se mogla se z gsm priklopit.haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:35:15
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:56:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst bom te pogovore o službi kr lepo preskočila..... Sem najdla v omari mrežaste gate.... tiste za po porodu.... hahaha..... In najdla sem tudi eno flaško alkohola.... in zdej me zanima, kaj nej s tem alkoholom počnem? Nikoli ga nisem rabla.... samo kupla, ker je pač bilo na seznamu... Imam eno malo morje tudi sterilnih gazic... najboljš, da grem na ponterošo prodajat.... bom jaz še moje primaknila zraven.........sem jih nakupila celo vrečo........ kaj jih nisi v bolnici dobila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 21:57:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya olivija,pa veš kaj je smešno...zvečer,ko hočem it spat,sploh nisem nič zaspana.... saraya - pri meni je isto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:02:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so se začele otroške stvari nabirat. Pa ne vem, kaj naj z njimi. jaz pa sem v dilemi al šparat ali dat stran.... jaz šparala ne bom več...nekaj sem že dala sestrični, nekaj sem prodala - banjico s stojalom, nekaj še imam namen prodat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:02:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jst nimam nobene dileme..8se bm senkala.. Sm ze v pojsli.ma sm se mogla se z gsm priklopit.haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 22:03:14
|
|
|
|
gold fish
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?