timnala
|
Oj punce! Kako ste kaj? Upam, da se imate lepo za praznike. Mi smo se kar notr, razen ati je sel zdejle mal na planino - je imel vrocino sicer sam en dan, ampak mu se iz noska tece pa mal ma gnojne ucke, danes je pa zacel se mal tak suho kasljat Kaksna ideja kaj je to? Drugace je dobre volje in aktiven, mogoce je edino malo vec spal cez dan pa jest noce velik.. Čestitke vsem trem danasnjim slavljencem Jolly123 za Tajkota! PikicaStonoga za vaso malo veliko jedko! In ravno tule se mam neki za napisat..ne vem, ampak men se zdi, da nas v primerjavi z drugimi FUL malo poje. Ok, o GH sploh rajsi ne govorim, ker poje par zlick in to je to, pol pa zacne pljuvat in ne odpre ust.. pa ko berem, da po GH se popijejo ful mleka..Nacek se je dojil okol 5h, zdejle ob 8h, ko je sel pa spat, sem mu pa nardila v moje mleko 120 ml proseno kasico za spit na flasko in sem ga mislila se podojit..kje pa, sit in zaspal Pa sem ga hotla se mal podojit vseeno pa sem mu 2x vzela dudo in mu uturila josko..ni sans, jok dokler ni dobil dude.. Ma ocitno ma dovolj, ce raste in je dobre volje. Ampak cez par dni bo 7 mesecev pa ni ne duha ne sluha o kaksnem konkretnem GH obroku Gogabojan, upam, da se ti zdravstveno zadeve cimboljse uredijo! Aja, pa opazila sem, da Laknerš ful dostikrat preimenujete Lovely, naredi tako kot sama cutis, da je prav..in ce ti res ni problem prestavit krst, potem tudi jaz ne vidim ovire! Dans smo bli ze pridni in lepo pospravili, ampak se bom malo, da bo vikend bolj fraj pozdravcek