Dream
|
Čer! Sem se prišla poslovit pred jutrišnjim odhodom in malo seveda pokomentirat. Upam, da ste imele lepši praznik dela kot jaz, saj sem poleg pakiranja še vse lepo očistila, da ne pridemo potem z dopusta v bombo. K sreči je bila tašča vsa zagnana, da pazi na Matica in sta 3 ure šetkala po mestu z vozičkom, popoldne pa ga je vzela k sebi, da sem še vse zlikala, pospravila in do konca spakirala. IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Katera vse ima farmo na FB? Jaz vas ne vidim Zakaj ne pa ne vem.. Jaz imam farmo, ampak bo ta teden prazna, nisem nič sejala in sadila Lovely pri fripi te 100% podpiram. Gogabojan čestitke Bojanu za pridobljeno težo, zate pa držim pesti, da bi bili samo polipi! Jolly123 za Tajkota!!! Irma78 pri nas je kombinacija krompir, brokoli, piščanec po novem bljak. Prej je lepo jedel, danes samo 3 žličke. Sem obupala in mu naredila mlečno kašo. Timnala pri nas je bilo isto glede kašlja in noska, pa se je lepo pozdravil. Veliko fiziloške in čiščenja (ob čemer sem skoraj vse živce izgubila) in pa ponoči kamilice na prsa. IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ...sej če mojmu rečem da gre z obema v trgovino sam se mu zrola boste vidle potem kako je pri varstvu...moški čuva otroka in ga SAMO čuva...no se igra z njim itditd..ti pa moraš z otrokom celo hišo pospravit pa skuhat in še sto stvari zraven..pol mu pa kaj rečeš...ja a nisi ne vem pospravu posode...ja kaj ne veš da čuvam otroka ja halo ja itak REVEŽ.... Me moj dragi kdaj kej podraži, pa sem mu že napovedala "vojno" - da se bom za en teden umaknila in naj sam vse zrihta - ker je točno tako kot ti praviš. Če moški čuva otroka, ne naredi zraven n ič drugega kot da zaspi, ko tudi otrok zaspi (ali pa včasih še prej) Mbd0411 glede sesalca - meni je Hyla zelo všeč, ga ima mami - je pa vodni. No, da se še malo pohvalim: Matic se je včeraj (v svoji postelji seveda) prvič postavil na vse štiri, tako da bo očitno kmalu kobacal. Danes pa se je prvič na trebuh obrnil tudi na drugo stran kot ponavadi Imamo pa za sabo 2 dokaj čudna dneva, ker mi nekaj štrajka s hrano - vse drugo je OK, je živahen, jesti pa noče. Ne mleka, ne sadja, ne zelenjave, ne kašic. Vse mu moram skoraj pod prisilo tlačiti v usta. Samo čaj mu gre z veseljem v rito. Kaj je to pokazatelj prihoda zobkov al kako?
|