Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 10:39:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly vsaj naspala si se enkrat pošteno . Oh ko bi se vsaj, par dni nespanja meni vedno pusti posledice da sem preveč utrujena za spat in poslušam vsak šum. Ob 12-tih ko se je zbudil nisem mogla zaspat nazaj do pol dveh, pa še pol sem spala skoz neki po obrokih ker je mož kašljal, pa smrčal. Mal čez pet sem se pa čist zbudila...brezveze. Zdej pa komaj gledam. Ampak sej danes bo tud spal celo noč, pa se bom naspala A to da bi se pa k možeku stisnla pa ne pomaga? Jaz npr ZELO težko zaspim ampk mi vedno pomaga da se k možeku stisnem al pa dame on objame od zadaj ...in tud ponoči ko dojim in se nekaj časa matram zaspat pa ne gre, samo rečem OBJEMI ME in potem hitro zaspim
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 10:43:48
|
|
|
|
gogabojan
|
Ena smešna stvar. Moj je bil čist nagec. Pa sem si ga dala na trebuščka. Brez modrca oz. sem bila zgoraj brez. Saj veste, da otrok začuti mamino bližino in kožo in utrip srca. Moj dojenček se je čist umiril. Naenkrat pa je začel lulati. . Pa je šlo dol po trebuščku, pa ob strani trebuščka (ker je trebušček kot en hribček ), pa po njemu, pa na prsa pa vse za vrat. Moj se je tak nasmeju, da se je skoraj on poscal od smeha. Jaz pa sem se dobesedno utapljala kok je mali polulal ven. Evo zdaj sem izpod tuša, moj pa malčka hrani. Želim vam en lep prekrasen dan. In čimveč smeha, kajti smeh je pol zdravja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 11:17:22
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ojoj naša mala je pojedla eno VELIKO prekuhano jabolko s tremi kekseki in je hotla še!!!!!!!!!! A ni to mal velik? No in sem ji naredila še na 40 gresove kašice in je potem imela dovolj
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 11:20:57
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
zdej smo se pa odločili, da gremo ven na zrak, na sprehod in jest ..si je moj možek zaželel pico!!!!!!!!! ENLEPDASNVSEMŽELIMO!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 12:21:15
|
|
|
|
Lovely
|
Čaw bejbe, LaknerŠ, mene tudi zanima kako je izpadla frizurca. Pikicastonoga, za začetek je eno veliko jabolko res veliko , morda ji naslednjič kar z grizovo kašo narediš, tako bolj kremasto? Jaz včasih kar tako naredim, da dobi mlekca tudi skozi to k mi zavrača pitje... Mi bomo zdaj dobili en obisk za kosilček, je moži skuhal nek curry jamiiii pol gremo pa ven. Verjetno na pst. HANA IN NIK, VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV! Lep dan pa živel prvi maj!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 13:43:19
|
|
|
|
Tejčika29
|
Oj, 1. maj preživite kar se da lepo!!! Mi kuhamo, pol gremo pa s frendi našo parcelco pogledat in pol še na celjsko kočo na pijačko in mal prečekirat folk, oz. kaj kej dogaja za praznik. Upam da ne bo dežja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 13:46:52
|
|
|
|
Tejčika29
|
Coccionella - Recarota imava midva, sva ga dobila od mojega brata, so zelo kvalitetni (baje Mercedes med sedeži tako pravijo) vse pa je odvisno od tega kako se ti notri počuti otrok. Midva sva 2 sedež (za drugi avto) vzelo Kiddy Life plus in je tudi ok, je tudi veliko cenejši tako da smo preskrbljeni s tem.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 13:50:11
|
|
|
|
Tejčika29
|
Mbd in gogabojan - točno, to je imel tud moj foter, reče se polipi, ki zrastejo pač v črevesju in ti jih potem požgejo ali odrežejo, odvisno od velikosti, tudi on se je počutil zelo slabo, ga je htelo kr neki skup metat in so mu to potem zrihtal in je zdej čist ok.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 13:50:37
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly vsaj naspala si se enkrat pošteno . Oh ko bi se vsaj, par dni nespanja meni vedno pusti posledice da sem preveč utrujena za spat in poslušam vsak šum. Ob 12-tih ko se je zbudil nisem mogla zaspat nazaj do pol dveh, pa še pol sem spala skoz neki po obrokih ker je mož kašljal, pa smrčal. Mal čez pet sem se pa čist zbudila...brezveze. Zdej pa komaj gledam. Ampak sej danes bo tud spal celo noč, pa se bom naspala A to da bi se pa k možeku stisnla pa ne pomaga? Jaz npr ZELO težko zaspim ampk mi vedno pomaga da se k možeku stisnem al pa dame on objame od zadaj ...in tud ponoči ko dojim in se nekaj časa matram zaspat pa ne gre, samo rečem OBJEMI ME in potem hitro zaspim Mah kje pa...še slabše. Ne morem spat če se en mota okrog mene, rabim svoj plac. Ne vem nikoli nisva tako spala in se nisem navadila, pri bivšem sem vedno tako zaspala pri zdajšnjem pa ne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 14:10:27
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla imam minuto časa, smo danes stari okroglih 6. mesecev, joj kako čas beži prehitro perehitro, se mi zdi da sma komaj včeraj iz porodnišnice prišla. Kašelj se pomirja, tudi ponoči smo se naspali pa danes lepo spančka tako da upam da se očasi podzravimo, se pa zdaj tako obračai z trebuha na hrbet pa obratno da je veselje, no počasi bo začel protestirat ker nikamor ne more prit se matra plazit pa še mu ne gre najbolje. Lep prvi maj in uživatje s svojimi dragimi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 14:28:10
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Sončica24 - je hitr minilo teh 6 mesecev a ne? VSE NAJBOLJŠE SINEKU!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 14:30:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Čaw bejbe, LaknerŠ, mene tudi zanima kako je izpadla frizurca. Pikicastonoga, za začetek je eno veliko jabolko res veliko , morda ji naslednjič kar z grizovo kašo narediš, tako bolj kremasto? Jaz včasih kar tako naredim, da dobi mlekca tudi skozi to k mi zavrača pitje... Mi bomo zdaj dobili en obisk za kosilček, je moži skuhal nek curry jamiiii pol gremo pa ven. Verjetno na pst. HANA IN NIK, VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV! Lep dan pa živel prvi maj! ma ja sem razmišljala ko ste rekle da mlečne kašice (katere je imala naša dopoldne polni obrok) ni GH! Popoldsne sicer uvajam zelenjavo, smao še niti približno ni poln obrok, tako da bom zdaj dopoldne uvajala še sadje v kombinaciji z mlečnimi kašicami! Ja olitno ji je blo dobro da je tok pojedla Udele ravno kuhamo korenje in krompir pa kokr bo bo pol pa moja ziza ...ko se najemo gremo pa verjetno za kako urco na bazen ... v bo katera jutri kaj na izlet v mozirski gaj prišla rožice gledat? mater gužva za znoret ;) ampk če katera pride, se javite, gremo na pijačko ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 17:02:25
|
|
|
|
Pšemek
|
Hojla punce! Ta post sem začela pisati pred kosilom (okol 12h), dokončala ga bom pa šele zdaj. Smo vmes bili še na Rožniku z mojo sestro in njenim, pa še z enim parom, ki ima 2 meseca staro punčko. Joj, kok je to še majhno dete. Pa tako nebogljeno. Cukrček. Glede na to, da smo prvega, sem že zjutraj stopila na vago. Nova teža 69,45kg. Torej sem šla dol 1,45kg Kar me pa najbolj veseli je pa, da ni več 7 spredaj . Vsem skupaj želim vesel praznik dela. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga inoxi so pa menda zdej drugačni kot so bli in se menda prsti ne poznajo ne vem ...sej pravim bom v torek šla oba pogledat pa da vidim! Jaz imam inox hladilnik, pa se res nič ne pozna. Za 1/2 tortice vse najlepše NIKU za 7 mesecev pa HANI, TIBORU in ta drugemu NIKU IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kašelj se pomirja, tudi ponoči smo se naspali pa danes lepo spančka tako da upam da se očasi podzravimo, se pa zdaj tako obračai z trebuha na hrbet pa obratno da je veselje, no počasi bo začel protestirat ker nikamor ne more prit se matra plazit pa še mu ne gre najbolje. Super, da gre tvojemu srčeku na bolje . Pa za obračanje tudi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 17:43:18
|
|
|
|
coccinella
|
Hey! Imam eno vprašanje, mogoče neumno ali pa brez veze, ampak, vprašanje pa je.... Vidim da se full pogovarjate okoli hrane. Zasledila sem, da mlečne kašice ne štejete za gosto hrano A niso te kašice nekako tako goste kot recimo zelenjavni obrok oz. sadni. Oz. ali te mlečne kašice date vi za popiti ali po žličkah? No v bistvu ko sem se jaz z folkom pogovarjala so mi vse rekli da so te mlečne kašice GH. No to je to . Saj v bistvu ni nič takegam, samo zanima me. Želim vam še lep dan naprej
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 18:58:43
|
|
|
|
Lovely
|
Čaw, Coccinella, a veš da je meni prav vseeno kako imenujemo te mlečne kašice. Vsekakor pa v Paparici ne piše nič o le-teh, pa je knjiga o uvajanju GH... Meni je P rekla še pred uvajanjem ne mlečne hrane, da naj ji dajem mlečne kaše, ker so enako kot mleko samo bolj kalorične, z žitnimi sem začela pol v 5. mesecu... Punce, jaz imam pa eno dilemo: naslednji teden pridejo (v petek) moževi starši in dedek na obisk za 1 teden, ker imamo v nedeljo krst. Problem jke v tem, da so oni zdaj 4 tedne v Angliji, gredo v sredo z avtom nazaj na Dansko in pol z avtom v Slovenijo. Prevozijo torej velik del Evrope. In se ustavljajo na javnih toaletah itd. Svinjska gripa je pa 5. stopnja nevarnosti po WHO lestvici, kar ni mačji kašelj. In razmišljam, da OK ne moremo se 100% zaščitit, lahko pa minimizoramo rizik a ne. In če lahko prestavim krst zakaj ga ne bi? Zakaj bi jih imela tukaj po taki poti. Moram danes malo pobrskat kolikšna je inkubacijska doba... Ne vem no, meni nekaj pravi da naj ne riskiram. Konec koncev so na Danskem danes našli en primer, ampak še ni potrjen... Mogoče se vam zdi butasto, da se s tem ukvarjam, ampak pač se.... Zanima me vaše mnenje oz. kaj bi ve naredile.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 19:45:13
|
|
|
|
mbd0411
|
Lovely,jaz ti dam prav. Ali pa naj gredo na pregled,ko pridejo k vam.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 19:53:16
|
|
|
|
jolly123
|
Lovely lej če ti nekaj pravi, da to naredi potem zaupaj svojemu filingu in naredi to. Bolje kot da si kasneje kaj očitaš. Moj je zopet nekje some where around nimam pojma kje...ma dej počasi mi tole že živce žre. Tajko je danes prvič stopil na svoje noge Se je pripuzal do mene in se v sedečem položaju začel dvigat, tko da se je mene držal in mu je ratalo sicer bolj majavo, ampak vesel in nasmejan je pa bil
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.5.2009 19:54:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:01:58
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ja točno taka je zadeva s točkami. Sedaj imam pa eno blond vprašanje. Baje obstajajo otroški vozički, ki se jim reče Muci - ne vem pa kako se to napiše (sem po netu iskala različice tega imena - Mutzi, Mutzzi,...- pa nič ne najdem). Mogoče katera ve, kako se ta firma pravilno napiše? evo, sem nekaj našla, ne vem pa če je pravilno: http://aganababy.com/advanced_search_result.php?manufacturers_id=41&osCsid=unneuikaejpfk6dtgrjghm0ld7&keywords=&osCsid=unneuikaejpfk6dtgrjghm0ld7 Napiše se pa Mutsy Upam, da ti kaj pomaga Ja je prava. Super, fulllllllllllllllllllll hvala!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:04:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro. MBD - res hvala ti. Seveda sem se malo pomirila. Sem pa včeraj povedala svojemu, ker mi je ponoči fulll teklo (huje kot pri ), pa dežuren zdr. (zato sem včeraj kar zginila z računalnika), pa se ni javil na tel. HB. Si trenutno res ne morem dovoliti, da bi ostala v bolnici. Lej mene je zdravnikov strah huje kot kogarkoli karkoli. To imam že od takrat, ko sem bila skoraj 2 leti v bolnici zaradi kolka, ko sem visela, da so mi kolk nazaj naravnali naravno. Lankerš - hvala za razrešitev uganke BOJAN - punce, moram povedati da se je zredu Bojan in je pršu na 30,1 kg. za Bojanovo težo. A sem ti rekla, da se bo vse uredilo? Vidiš, da si super mami.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:09:43
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Glede na to, da smo prvega, sem že zjutraj stopila na vago. Nova teža 69,45kg. Torej sem šla dol 1,45kg Kar me pa najbolj veseli je pa, da ni več 7 spredaj . jaz bom pa v PON zjutrej stopila na vago, ker zdej nisem doma ...pričakujem pa tud samo kako kilo do dve minusa, ker po veliki noči nisem bla več pridna ...preveč nekih dobrot, 2x velčika noč in poroka ...zdej bom spet bl pridna lovely ...če ti krsta ni problem prestavit (organizacijsko) in če ti šesti čut pravi da ne zdaj, da kasneje ...potem ti je odgovor na dlani ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:09:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Moj je zopet nekje some where around nimam pojma kje...ma dej počasi mi tole že živce žre. jolly - mam eno idejo ... ko bomo na pikniku, srečanju, kadar se pač vidimo ... a ne ...me svoje moške k ne hodjo okol mal našuntamo, da se začnejo menit (brez nas žensk) o tem, kako je blo ko niso meli družine pa kaj se je spremenilo pa tko (...pa nekak povejo, kaj se jim zdi prav zdej , ko so atiji pa tko ... a misliš da bi se ga kej primlo, da sliši ne od tebe, ampak od drugih moških, ki so v isti vlogi kot on???? IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tajko je danes prvič stopil na svoje noge Se je pripuzal do mene in se v sedečem položaju začel dvigat, tko da se je mene držal in mu je ratalo sicer bolj majavo, ampak vesel in nasmejan je pa bil wowowowowowow
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:14:24
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Moj je zopet nekje some where around nimam pojma kje...ma dej počasi mi tole že živce žre. jolly - mam eno idejo ... ko bomo na pikniku, srečanju, kadar se pač vidimo ... a ne ...me svoje moške k ne hodjo okol mal našuntamo, da se začnejo menit (brez nas žensk) o tem, kako je blo ko niso meli družine pa kaj se je spremenilo pa tko (...pa nekak povejo, kaj se jim zdi prav zdej , ko so atiji pa tko ... a misliš da bi se ga kej primlo, da sliši ne od tebe, ampak od drugih moških, ki so v isti vlogi kot on???? IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tajko je danes prvič stopil na svoje noge Se je pripuzal do mene in se v sedečem položaju začel dvigat, tko da se je mene držal in mu je ratalo sicer bolj majavo, ampak vesel in nasmejan je pa bil wowowowowowow Ni slaba ideja Pikica sploh ne. Upam samo da bo kaj zalegla, ker jaz mu to vsakič trobim pa je isti šmorn čez par dni. Drugače pa ja Sploh mogoče od tvojga se mu bo sploh zdelo...sej veš iste vere pa to
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:19:23
|
|
|
|
irma78
|
Punce, najlepša hvala za čestitke. Tudi jaz želim Niku od Sončnice vse naj naj za pol tortice. Vse najlepše pa tudi Hani in Tiborju za sedem mesecev. Smo že veliki, a ne??? In kot veliki, je danes moj Niki prav užival v papanju kašice iz krompirja, brokolija in piščančka. Je bilo jami jami. je pojedel kar 5 velikih žlic. Pa tudi kakšno veliko jabolko s piškoti je kdaj že pojedel. Tako je danes zjutraj pojedel eno banano s piškoti in mojim mlekom in je bilo tudi jami, jami. Ampak saj veste, naš Niki je velik jedec.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 1.5.2009 20:21:13
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Glede na to, da smo prvega, sem že zjutraj stopila na vago. Nova teža 69,45kg. Torej sem šla dol 1,45kg Kar me pa najbolj veseli je pa, da ni več 7 spredaj . jaz bom pa v PON zjutrej stopila na vago, ker zdej nisem doma ...pričakujem pa tud samo kako kilo do dve minusa, ker po veliki noči nisem bla več pridna ...preveč nekih dobrot, 2x velčika noč in poroka ...zdej bom spet bl pridna lovely ...če ti krsta ni problem prestavit (organizacijsko) in če ti šesti čut pravi da ne zdaj, da kasneje ...potem ti je odgovor na dlani ... Lovely, jaz se tudi strinjam, da prestavite krst, če ga je možno. Če ti nekaj v tebi pravi, da bi bilo lahko kaj narobe, poslušaj svoje občutke in naredi kar ti najbolje veš. Bolje to, kot pa da bi si kasneje kaj očitala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?