Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:27:00
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Stojijo ob cesti prostitutke in pride mimo ena stara mamca pa jih vpraša: Ja punčke kaj pa tle delate ob cesti? Pa ena, ne ve kaj bi, pa ji reče: Čakamo tovornjak s pomarančami, da jih bomo kupile. Reče mamca: jaz jih imam tudi rada, jih bom tud jaz kupila. Pa se postavi zraven. Mimo se pripeljeta policaja pa zagledata mamco tam vmes: pa en ves šokiran reče : ja mamca, kaj vi tud? Pa mu odgovori: Seveda brez problema. Sam protezo ven vzamem pa jih še lahko cuzam!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 13:33:19
|
|
|
|
jana81
|
našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 13:38:19
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN še od mene vauuu kako krasni vreme drugač smo mi še kar OK, miška je baje zelo pridna v varstvu, doma pa niti ne toliko , v službi je bolj bogo vzdušje, samo recmo da bo bolje kaj pa tu dogaja ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 13:39:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek. a ste še kar bubani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 13:42:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem. Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila. Kak bi pa mene oblekla? Tako kot sem te videla. V korenčkaste hlače, pa kakšne take z visokim pasom (ko pridejo skoraj do prsi), ....... V oblekci si te pa ne predstavljam. Nimam nobene vizije. korenčkastih hlač pa še nisem nosila, ampak jih imam v omari (čakajo na mojo manjšo rit), tud take z visokim pasom še nimam.. oblekice pa nosim samo poleti, ali pa za kako posebno priložnost kot je bil mamin abraham ali pa zlata poroka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 13:52:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek. O joj, bogi Nejček. Kaj pa tist kar sm jst že enim pra priporočila za zbijanje vročine: obhladki namočeni v kis pa zavit na noge al pa rezini krompirja na podplate si že probala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 14:21:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek. O joj, bogi Nejček. Kaj pa tist kar sm jst že enim pra priporočila za zbijanje vročine: obhladki namočeni v kis pa zavit na noge al pa rezini krompirja na podplate si že probala? ja najprej krompir pol pa še kis, pa mu ni nič zbilo, edino listov pese še nisem dala gor ker jih nimam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 15:33:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek. O joj, bogi Nejček. Kaj pa tist kar sm jst že enim pra priporočila za zbijanje vročine: obhladki namočeni v kis pa zavit na noge al pa rezini krompirja na podplate si že probala? ja najprej krompir pol pa še kis, pa mu ni nič zbilo, edino listov pese še nisem dala gor ker jih nimam Bogi. Sam, če hočeš da pomaga mu morš dlje časa obhladke dajat, skoz menjat kokr se segreje spet namočit pa v odejo zavit. Men je pomagalo. Za liste pese pa še nism slišala . Upam, da se bo čimprej pozdravil. Z Vidkom mu pošiljava veliko objemčkov in zdravja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 17:30:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. Tudi od mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 17:31:13
|
|
|
|
špelin@
|
Kolikor vem, je Voltaren samo na recept! jana81, koliko dni ima Nejc že tako visoko vročino?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 18:45:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek. a imata kakšna zdravila? Nekje 3 dni imajo lahko ful visoko. Maja je imela le en dan tako visoko, da je skupaj lezla, ostale 2 dneva pa je imela med 38,5 in 39. Če se ti zdi, da ni ok ga kar dežurnemu pelji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 18:49:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem. Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila. Kak bi pa mene oblekla? Tako kot sem te videla. V korenčkaste hlače, pa kakšne take z visokim pasom (ko pridejo skoraj do prsi), ....... V oblekci si te pa ne predstavljam. Nimam nobene vizije. korenčkastih hlač pa še nisem nosila, ampak jih imam v omari (čakajo na mojo manjšo rit), tud take z visokim pasom še nimam.. oblekice pa nosim samo poleti, ali pa za kako posebno priložnost kot je bil mamin abraham ali pa zlata poroka. Ne vem zakaj se ne spraviš v korenčkaste hlače, če se jaz, pa tudi ženske s konfekcijo 42 vem, da jih nosijo. So jih kupovale pri nas. Dala bi te še v hlače z ozkim pasom, ki so zvončaste. Zgoraj pa tudi zvončasto majico. Sem videla v eni reklami tak styling. Jaz bi tudi imela take hlače in majico in čakam na boljše cajte v denarnici. Na tiste z visokim pasom pa tudi še čakam, da pridem na eno kilažo, kjer se mi ne bo več prestavljalo ne gor ne dol. Zaenkrat še vztrajno pada.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 19:13:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kolikor vem, je Voltaren samo na recept! sem ga HB dobila brez recepta, samo zdej ne vem če mu lahko dam celo svečko--so pa 12,5 mg jana81, koliko dni ima Nejc že tako visoko vročino? že 3 dni ima 39, sem klicala v dežurno amb., pa je reku da če še jutri ne pade, naj pridemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 19:15:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 našmu Nejčku vročina sploh ne pade pod 38,5..skos jo ima med 38,5 in 39,8... sva ga prej ohlajala v vodi, pa je potem imel še višjo, tak da sem mu dala Calpol.. kako dolgo lahko traja tale vročina, da se šteje še pod "normalno" ? Men se zdi da se že predolgo vleče, kontrolo pa imava šele v ponedeljek. a imata kakšna zdravila? Nekje 3 dni imajo lahko ful visoko. Maja je imela le en dan tako visoko, da je skupaj lezla, ostale 2 dneva pa je imela med 38,5 in 39. Če se ti zdi, da ni ok ga kar dežurnemu pelji. imava ospen sirup zarad angine
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 19:22:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kolikor vem, je Voltaren samo na recept! sem ga HB dobila brez recepta, samo zdej ne vem če mu lahko dam celo svečko--so pa 12,5 mg jana81, koliko dni ima Nejc že tako visoko vročino? že 3 dni ima 39, sem klicala v dežurno amb., pa je reku da če še jutri ne pade, naj pridemo. Na tvojem mestu bi še 1x poklicala dežurnega in vprašala glede Voltarena. Mogoče ti malo pomaga tole: http://med.over.net/forum5/read.php?46,5358704,5358704#msg-5358704
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 20:00:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kolikor vem, je Voltaren samo na recept! sem ga HB dobila brez recepta, samo zdej ne vem če mu lahko dam celo svečko--so pa 12,5 mg jana81, koliko dni ima Nejc že tako visoko vročino? že 3 dni ima 39, sem klicala v dežurno amb., pa je reku da če še jutri ne pade, naj pridemo. Na tvojem mestu bi še 1x poklicala dežurnega in vprašala glede Voltarena. Mogoče ti malo pomaga tole: http://med.over.net/forum5/read.php?46,5358704,5358704#msg-5358704 hvala sem klicala zdravnico in je rekla da naj dam raje 3/4, pa čez 6 ur spet če ne bo padla..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 20:42:00
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ zdej sem ugotovila (v prispevku) da voltaren sploh ni tak fajn, ker preveč zbije vročino, in da se ga daje samo če s paracetamolom ali calpolom vročina ne pade niti za 1 stopinjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 21:08:21
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ zdej sem ugotovila (v prispevku) da voltaren sploh ni tak fajn, ker preveč zbije vročino, in da se ga daje samo če s paracetamolom ali calpolom vročina ne pade niti za 1 stopinjo no in zdej je padla vročina iz 39,4 na 35,4
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 21:09:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ zdej sem ugotovila (v prispevku) da voltaren sploh ni tak fajn, ker preveč zbije vročino, in da se ga daje samo če s paracetamolom ali calpolom vročina ne pade niti za 1 stopinjo Zato ga pa P ponavadi neradi dajejo. In zato je na recept. Jaz osebno bi Voltaren dala čisto v skrajnem primeru, ko paracetamolski pripravek res ne bi zalegel. Če je z Nejčkom res hudo in mu vročina ne pade, potem pač nimaš ravno izbire
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 21:48:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ zdej sem ugotovila (v prispevku) da voltaren sploh ni tak fajn, ker preveč zbije vročino, in da se ga daje samo če s paracetamolom ali calpolom vročina ne pade niti za 1 stopinjo no in zdej je padla vročina iz 39,4 na 35,4 Ne skrbi, se bo lepo ogrel nazaj Samo Voltaren imej res le za kritične situacije.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 22:06:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 , kako smo? Midva sma se včeraj imela super, sma ob pol dveh prilomastila domov in zato danes nisma tako super , vsaj jaz se nisem naspala. Niica je bila pridna, eno rundo je baje odspala na babi, jokala pa ni nič , pridna moja punčka. Cel čas se mi zdi da je sobota, ker je praznik danes. Grem malo prebrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 22:06:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Spanje, počutje, vreme,... Evo, moj Vid je dns pod mašinco "padu" (ostrigla sm ga) in nastala je taka frizurca: Cukr Ej, na fotki v Nedeljcu sta tako fejst
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 22:06:43
|
|
|
|
hijenca
|
Dober večer! Vidim, da danes vse praznujete 1.maj in imate prosto, brez RR. Tudi jaz sem čisto brez energije, smo bili zopet cel dan na parceli, zunaj. Je pa danes padla pri nas že prva toča in mislim, da bo letos zelo hudo, ker ne vem kdaj je 1. maja že toča padla. Moram si po hitrem postopku nabavit zaščitno pregrinjalo za avto proti toči, da ne bom imela čisto avto stolčen. Videk je zaspal, upam, da bo danes mirno spal, ker danes ponoči smo imeli tako dereje ob 1h in pojma nimam zakaj je tako jokal. Mislim, da je nekaj sanjal, pa zgornji dvojki sta mu ven prišli in ga matrata. S tem imamo sedaj 7 zobkov. Ker je pravo zatišje tu, grem pod tuš in ajo ajo. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 22:07:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da se hitro javim. Ti so pa res malo čudni. So mi sveto obljubili, da me bodo danes v vsakem primeru poklicali, kako so se odločili, pa zopet ni bilo ne duha ne sluha. Vsi so bili oh in sploh navdušeni. Ma res so čudni. Pa prav prosila sem jih, naj mi čimprej javijo, da najdem varstvo, Delo bi pa bilo po novem od 11.5.. Če me do ponedeljka ne pokličejo, jih pokličem in skenslam vse skup, ker taka neresnost. Vozla sem se pa za 15 minut, bil pa je zopet samo razgovor, otroke sploh vidla nisem. Pa v Sl. Bistrico sem se vozla. Zdaj pa šibam v postlo, ker sem zmatrana 100 na uro. Lahko noč. Zelo neresno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?