|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
30.4.2009 22:44:11   
hijenca
Da se hitro javim.

Ti so pa res malo čudni. So mi sveto obljubili, da me bodo danes v vsakem primeru poklicali, kako so se odločili, pa zopet ni bilo ne duha ne sluha. Vsi so bili oh in sploh navdušeni. Ma res so čudni. Pa prav prosila sem jih, naj mi čimprej javijo, da najdem varstvo, user posted image user posted image user posted image

Delo bi pa bilo po novem od 11.5.. Če me do ponedeljka ne pokličejo, jih pokličem in skenslam vse skup, ker taka neresnost. user posted image user posted image Vozla sem se pa za 15 minut, bil pa je zopet samo razgovor, otroke sploh vidla nisem. Pa v Sl. Bistrico sem se vozla.

Zdaj pa šibam v postlo, ker sem zmatrana 100 na uro.

Lahko noč.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
30.4.2009 22:46:03   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

GAL (aurora28)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!

user posted image

To pa ne smem pozabit. Vse najboljše Galuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
30.4.2009 22:49:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Da se hitro javim.

Ti so pa res malo čudni. So mi sveto obljubili, da me bodo danes v vsakem primeru poklicali, kako so se odločili, pa zopet ni bilo ne duha ne sluha. Vsi so bili oh in sploh navdušeni. Ma res so čudni. Pa prav prosila sem jih, naj mi čimprej javijo, da najdem varstvo, user posted image user posted image user posted image

Delo bi pa bilo po novem od 11.5.. Če me do ponedeljka ne pokličejo, jih pokličem in skenslam vse skup, ker taka neresnost. user posted image user posted image Vozla sem se pa za 15 minut, bil pa je zopet samo razgovor, otroke sploh vidla nisem. Pa v Sl. Bistrico sem se vozla.

Lahko noč.

user posted image user posted image user posted image user posted image
SO pa res neresni. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.5.2009 8:48:01   
hijenca
MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.5.2009 9:05:48   
Estrella*
MANCA, OB 1 LETU TI ŽELIMO
VSE NAJBOLJŠE!!!!!

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.5.2009 9:48:06   
Anonimen
Manca vse najboljše za 1.rojstni dan
user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.5.2009 9:56:04   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Manca vse najboljše za 1.rojstni dan
user posted image

tudi od naju z Emilijo vse naj na za 1. svečko user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.5.2009 9:57:10   
tally

GAL (aurora28)
VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE!

user posted image

pa še za nazaj user posted image , želimo vse naj naj

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.5.2009 10:02:10   
Srčekgirll
Jutro!

Spanje, počutje, vreme,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, moj Vid je dns pod mašinco "padu"user posted image (ostrigla sm ga) in nastala je taka frizurca:user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.5.2009 10:02:39   
Srčekgirll

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
1.5.2009 10:24:46   
jana81

Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. user posted image

joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto user posted image . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti

luškana oblekcauser posted image

za moško obleko oz kombinacije pa pojdi v Zaro, imajo kar veliko izbiro

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.5.2009 10:24:53   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

boga Evica... kako je cartkana ko spi.
Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5

midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje.
so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol

Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal.

na mojih pa piše paracetamol svečke

So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek.

men je v lekarni celo rekla, da ji lahko dam 1/2 samo za vročino nad 39, drugače pa samo 1/3

a se jih dobi brez recepta?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
1.5.2009 10:24:56   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto

Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem.
Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila. user posted image

Kak bi pa mene oblekla?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
1.5.2009 10:28:53   
jana81
pa še en dolg od včeraj

Gal vse naj za prvo svečko, in Davud za 11 mesecev

user posted image

ter danes Manca za prvo svečko tudi tebi najboljše

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
1.5.2009 11:14:38   
barbaw

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
1.5.2009 11:14:41   
barbaw

boga Evica... kako je cartkana ko spi.
Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5

midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje.
so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol

Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal.

na mojih pa piše paracetamol svečke

So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek.

men je v lekarni celo rekla, da ji lahko dam 1/2 samo za vročino nad 39, drugače pa samo 1/3

a se jih dobi brez recepta?

nimam pojma user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
1.5.2009 11:14:50   
barbaw

mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto

Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem.
Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila. user posted image

Kak bi pa mene oblekla?

Tako kot sem te videla. user posted image  V korenčkaste hlače, pa kakšne take z visokim pasom (ko pridejo skoraj do prsi), .......
V oblekci si te pa ne predstavljam. user posted image  Nimam nobene vizije. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
1.5.2009 12:10:27   
nia5
 user posted image , kako smo?
Midva sma se včeraj imela super, sma ob pol dveh prilomastila domov in zato danes nisma tako super user posted image , vsaj jaz se nisem naspala. Niica je bila pridna, eno rundo je baje odspala na babi, jokala pa ni nič user posted image , pridna moja punčka. Cel čas se mi zdi da je sobota, ker je praznik danes.
Grem malo prebrat.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
1.5.2009 12:12:08   
nia5

midva bova tud doma z Nejčkom, ker bi blo nefer da ga pustiva doma bolanega, midva pa žurat.. čeprav sem že cel dan sama, bi rada šla zvečer mal na drink, da dam možgane na off, sam ne vem če bom mela srce Nejca doma pustit.

Čist te razumem, ko je otrok bolan, ni nič druga pomembno.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
1.5.2009 12:16:48   
nia5

Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. user posted image

joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto user posted image . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti

Oblekica je res cute, čeprav mi je ona spodaj vijolična še lepša in seveda dražja.
Glede brata pa ti ne vem svetovat, meni je ful lepo, če ima moški puli in suknjič, ampak to poleti ne pride v poštev.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
1.5.2009 12:18:26   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

A grete danes na kresovanje? Midva sma se odločila da grema, vsaj za dve urci, ker še nikjer nisma bila zvečer odkar se je naša pikica rodila, jo dama spat, pol pa gasa user posted image , jo bo babi merkala, upam da bo pridno pančala, sicer pa sma v 10 min doma, če bi bila sila.

Nia, midva ne greva na kresovanje, ker imamo jutri piknik za ožjo žlahto in prijatelje. Bomo praznovali vsi trije skupaj, Manca, moj lubi in jaz, da ne bomo delali vsak vikend v maju žurke, in jo bomo kar skupaj, sej veš, recesija, pa to user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image  za babi, da bo Nio merkala, vidva pa le uživejta

Dobra ideja, to skupno praznovanje user posted image , danes pa uživajte na pikniku.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
1.5.2009 12:20:37   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Za brata pojma nimam, ker sem totalni aberzveznik glede mode user posted image
Oblekica mi je pa zelo všeč, le malo bolj izrazite barve bi lahko bila. Btw: danes sem si v Hoferju kupila 2 oblekici podobnega stila
:
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_10901.htm
Pisano vijolično in eno vzorčasto zeleno, po kroju precej podobno tvoji na linku, obe res super user posted image user posted image

Oblekici sta res user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
1.5.2009 12:23:21   
nia5

Da se hitro javim.

Lahko noč.

user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
1.5.2009 12:24:09   
nia5

user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
1.5.2009 12:25:13   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro!

Spanje, počutje, vreme,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, moj Vid je dns pod mašinco "padu"user posted image (ostrigla sm ga) in nastala je taka frizurca:user posted image

Kaki srček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?