Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:44:11
|
|
|
|
hijenca
|
Da se hitro javim. Ti so pa res malo čudni. So mi sveto obljubili, da me bodo danes v vsakem primeru poklicali, kako so se odločili, pa zopet ni bilo ne duha ne sluha. Vsi so bili oh in sploh navdušeni. Ma res so čudni. Pa prav prosila sem jih, naj mi čimprej javijo, da najdem varstvo, Delo bi pa bilo po novem od 11.5.. Če me do ponedeljka ne pokličejo, jih pokličem in skenslam vse skup, ker taka neresnost. Vozla sem se pa za 15 minut, bil pa je zopet samo razgovor, otroke sploh vidla nisem. Pa v Sl. Bistrico sem se vozla. Zdaj pa šibam v postlo, ker sem zmatrana 100 na uro. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:46:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE! To pa ne smem pozabit. Vse najboljše Gal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 30.4.2009 22:49:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da se hitro javim. Ti so pa res malo čudni. So mi sveto obljubili, da me bodo danes v vsakem primeru poklicali, kako so se odločili, pa zopet ni bilo ne duha ne sluha. Vsi so bili oh in sploh navdušeni. Ma res so čudni. Pa prav prosila sem jih, naj mi čimprej javijo, da najdem varstvo, Delo bi pa bilo po novem od 11.5.. Če me do ponedeljka ne pokličejo, jih pokličem in skenslam vse skup, ker taka neresnost. Vozla sem se pa za 15 minut, bil pa je zopet samo razgovor, otroke sploh vidla nisem. Pa v Sl. Bistrico sem se vozla. Zdaj pa šibam v postlo, ker sem zmatrana 100 na uro. Lahko noč. SO pa res neresni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 8:48:01
|
|
|
|
hijenca
|
MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 9:05:48
|
|
|
|
Estrella*
|
MANCA, OB 1 LETU TI ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 9:57:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 GAL (aurora28) VSE NAJBOLJŠE OB PIHANJU 1. SVEČKE! pa še za nazaj , želimo vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 10:02:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje, počutje, vreme,... Evo, moj Vid je dns pod mašinco "padu" (ostrigla sm ga) in nastala je taka frizurca:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 10:02:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 10:24:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti luškana oblekca za moško obleko oz kombinacije pa pojdi v Zaro, imajo kar veliko izbiro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 10:24:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal. na mojih pa piše paracetamol svečke So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek. men je v lekarni celo rekla, da ji lahko dam 1/2 samo za vročino nad 39, drugače pa samo 1/3 a se jih dobi brez recepta?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 10:24:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem. Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila. Kak bi pa mene oblekla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 10:28:53
|
|
|
|
jana81
|
pa še en dolg od včeraj Gal vse naj za prvo svečko, in Davud za 11 mesecev ter danes Manca za prvo svečko tudi tebi najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 11:14:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 11:14:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 boga Evica... kako je cartkana ko spi. Nejc ima še vedno vidoko vročino, ponoči sem mu dala Calpol... ej ti si rekla da ste sobile svečke ? katere pa ? jst imam še ene ki sva jih dobila pri prvem cepljenju za zbijanje vročine..a misliš da svečka bolj zagrabi...ker kljub Calpolu ima še vedno potem 37,5 midve sma doble Voltaren 12,5 mg. ko sem ji 1. dala, je držala samo kakšne 4 ure, 2. je pa bilo že bolje. so bolj močne od sirupa, ker bi naj bilo 8 ur razmaka med eno in drugo. so pa zgleda Voltaren močnejše, ker ji nisem smela dati cele, ampak malo več kot pol Voltaren svečke so ena super zadeva. Nam je tudi ful pomagal. na mojih pa piše paracetamol svečke So bolj švoh od Voltarena, pa Voltaren svečke daš samo pol pa ima večji učinek. men je v lekarni celo rekla, da ji lahko dam 1/2 samo za vročino nad 39, drugače pa samo 1/3 a se jih dobi brez recepta? nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 11:14:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** mislim pa da nimam niti ene stvari, ki bi bila pisana, mam kar vse enobarvno ali pa črtasto Glede na to, da sem kar nekaj ženskam pomagala najti pravo oblačilo, ti nikoli ne bi pripisala pisanih zadev. Bolj enobarvno, ali pa s kakšnim umirjenim ponavljajočim vzorcem. Imam eno oblekco v glavi iz prejšnje sezone, ki bi bila zate in je bila večbarvna. Je bila pa ful strogih potez. Ma mogla bi ti sliko pokazat, ki je nimam, da bi si ji sploh predstavljala. Samo všeč ti verjetno ne bi bila. Kak bi pa mene oblekla? Tako kot sem te videla. V korenčkaste hlače, pa kakšne take z visokim pasom (ko pridejo skoraj do prsi), ....... V oblekci si te pa ne predstavljam. Nimam nobene vizije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:10:27
|
|
|
|
nia5
|
, kako smo? Midva sma se včeraj imela super, sma ob pol dveh prilomastila domov in zato danes nisma tako super , vsaj jaz se nisem naspala. Niica je bila pridna, eno rundo je baje odspala na babi, jokala pa ni nič , pridna moja punčka. Cel čas se mi zdi da je sobota, ker je praznik danes. Grem malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:12:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 midva bova tud doma z Nejčkom, ker bi blo nefer da ga pustiva doma bolanega, midva pa žurat.. čeprav sem že cel dan sama, bi rada šla zvečer mal na drink, da dam možgane na off, sam ne vem če bom mela srce Nejca doma pustit. Čist te razumem, ko je otrok bolan, ni nič druga pomembno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:16:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti Oblekica je res cute, čeprav mi je ona spodaj vijolična še lepša in seveda dražja. Glede brata pa ti ne vem svetovat, meni je ful lepo, če ima moški puli in suknjič, ampak to poleti ne pride v poštev.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:18:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A grete danes na kresovanje? Midva sma se odločila da grema, vsaj za dve urci, ker še nikjer nisma bila zvečer odkar se je naša pikica rodila, jo dama spat, pol pa gasa , jo bo babi merkala, upam da bo pridno pančala, sicer pa sma v 10 min doma, če bi bila sila. Nia, midva ne greva na kresovanje, ker imamo jutri piknik za ožjo žlahto in prijatelje. Bomo praznovali vsi trije skupaj, Manca, moj lubi in jaz, da ne bomo delali vsak vikend v maju žurke, in jo bomo kar skupaj, sej veš, recesija, pa to Pa za babi, da bo Nio merkala, vidva pa le uživejta Dobra ideja, to skupno praznovanje , danes pa uživajte na pikniku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:20:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Babnce, malo pomoči bi rabla! za brata iščemo obleko za birmo, pa ne vemo kje iskati! ne bi mel tiste klasične obleke s suknjičem, ampak bolj moderno, mladostno. ima katere kakšne predloge, kako skombinirati in kje najti? smo razmišljali o športno-elegantnih hlačah, srajci in puloverju, pa ne najdem nobenih slikc, da bi mu to pokazala. joj, še sebe moram oblečt, ker bom verjetno morala jst pristopiti namesto . ma isti dan ob 9ih maturo, birma se pa začne ob 10ih in ni ziher, če bo uspel pravi čas priti. tale oblekca mi je ful všeč, sam bo moglo par kg še dol pasti Za brata pojma nimam, ker sem totalni aberzveznik glede mode Oblekica mi je pa zelo všeč, le malo bolj izrazite barve bi lahko bila. Btw: danes sem si v Hoferju kupila 2 oblekici podobnega stila: http://www.hofer.si/si/html/offers/58_10901.htm Pisano vijolično in eno vzorčasto zeleno, po kroju precej podobno tvoji na linku, obe res super Oblekici sta res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:23:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da se hitro javim. Ti so pa res malo čudni. So mi sveto obljubili, da me bodo danes v vsakem primeru poklicali, kako so se odločili, pa zopet ni bilo ne duha ne sluha. Vsi so bili oh in sploh navdušeni. Ma res so čudni. Pa prav prosila sem jih, naj mi čimprej javijo, da najdem varstvo, Delo bi pa bilo po novem od 11.5.. Če me do ponedeljka ne pokličejo, jih pokličem in skenslam vse skup, ker taka neresnost. Vozla sem se pa za 15 minut, bil pa je zopet samo razgovor, otroke sploh vidla nisem. Pa v Sl. Bistrico sem se vozla. Zdaj pa šibam v postlo, ker sem zmatrana 100 na uro. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:24:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca MANCI VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. Tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 1.5.2009 12:25:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jutro! Spanje, počutje, vreme,... Evo, moj Vid je dns pod mašinco "padu" (ostrigla sm ga) in nastala je taka frizurca: Kaki srček
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?