tejkaz
|
Dan Da se še jaz malo javim, ko Eva ravno malica, Jaša pa spi. Moj je pa seveda v službi. Sem z obema otrokoma doma, sama, in je kar pestro in zanimivo. No, jutri dobimo še Nejca in Jošta in Naty in bo pravi vrtec doma. Imamo se krasno, zdravi smo, pridni smo, nič nam ne manjka. No, samo ati bi lahko bil več doma. Erin, še enkrat bom spraševala glede plazenja za seznam. Jaša se v rikverc plazi zdaj že dober mesec, tako da mislim da bi lahko napisala za plazenje marec, kobacati je pa začel nekaj dni nazaj in zdaj lepo kobaca. Ne vem pa kaj je treba vpisati. In tista ki ima čez zobke. Imamo jih 5. Ne vem datumov, samo vem in čutim da so Spimo dobro, tako čez noč kot čez dan. Čez dan dve rundi, vsaka okoli uro, ponoči pa 12 ur z enim vmesnim hranjenjem okoli 4 ure. Veveričica, če mene spomin ne daje, je Lara že enkrat prej padla iz postelje. Po mojem drugi dan po tistem ko si se prvič javila. Imam prav? Torej, ne sme bruhat in ne sme preveč spat. Takoj po padcu je morala zajokat. Če ni in če bruha, jo pelji k zdravniku. Carol, nimamo dude, zato ne vem. Jo je pa imela Eva. Ni bila preveč navezana na njo. Pač imela jo je, če smo jo pa kje pozabili, pa ni bilo nič hudega. Se mi zdi, da jo boste težko odvadili od dude. In lepe slike vaše princeske Hane. Buhtlčk, pri nas imajo prednost tisti kjer sta oba starše zaposlena. Jaz mislim da je tako prav. Mah, tle se lahko spuščamo v debate in kreganje, sam bom raje tiho. Sicer je pa treba pogodbo podpisati v osmih dneh. Jaz sem jo naslednji dan. Clara, a doma ste? Ja pol se pa kaj igrat pridite. Moj pa že komaj čaka košarko. PaBLO te moram kar objeti. Zakaj se nam javiš na vsake kvatre enkrat. Ja saj vem, ni časa. Za naslednjič v Celju kar mene štejte zraven. Če ne pride kaj vmes. In lepotko Otmar. Pravi cukr je. Sayuri, držim pesti v nedeljo. In luštne slikice z morja. Ti ti, Nell ti. Hojica? Hecam se. Jah, včasih ne gre drugače. Pri nas je sicer nimamo, ampak če bi jo imeli bi ga že ziher dala kdaj not. Še dobro da je nimam. Bella, čestitke za vrtec. Krysia, kako ste? Betty, jaz mislim da količinsko zadosti spi, ampak ob nepravih urah. Pri nas spi od 19.00 do 7.00, potem od 10.00 do 11.00 in potem še od 15.00 do 16.00. Anita , tudi moja dva sta živahna, tudi jaz zanemarjam opravila in ju pazim da se ne razbijeta, ampak ste moje kolegice in prijateljice zato se pač tu pa tam tudi malo javim. Ne se poslavljat, vsake toliko nam le pokaži svojo princesko in nam povej kako ste. Ni treba nekajkrat na dan, ampak mogoče enkrat na teden ali 14 dni in takrat napišeš več. Prav? Daja, vse najboljše. Se mi je kar zaluštalo malibu kole. Mmmm, moja najljubša alkoholna pijača. Hm, me res zanima zakaj si si zadala da je 9. mesec skrajni čas da ukiniš dojenje? Več kdaj drugič Čao