lino
|
Jutro. Alina uživajte doma!!! Ma danes je pa res tak dan...sem zelo žalostna, ker sva s sinom že cel teden doma - počitnice in namesto, da bi uživala, se kar naprej prepirava... Malo bi se moral učiti, pa se mu ne da...uglavnem kar koli mu rečem ali ga prosim da naredi (npr. sobo pospravi, pobere svoje obleke s tal...) za vse se mi zgovarja in to uno orng (kao ma si glupa, pa jaaaaaaaaa sej bom, sej si že povedla, oooh kk si ti tečna, ko ta ka čarovnica...)mislim meni se pa to res ne zdi več normalno...in v primeru, da povzdignem glas in sem huda, pa gre v svojo sobo in loputne z vrati... Že res, da je star 10 let in bo počasi tuki puberteta...ampak vseeno tk ne gre in me je strah, kaj bo, ko bo prišel in bodo počitnice...a pol se bom skoz sekirala kako naj s ta starejšim shajam ...Sej se bomo danes, ko pride domov pogovorili, ampak pomaga pa običajn o nič ne, dokler je doma se mal lepše obnaša (se ga mal boji, ker jih je tudi že čez rit dobil), ko pa on gre (veliko dela) pa mene 1000/uro preživcira... Sej živcirat se sploh ne mislim...bomo potem reševali, ampak prav vzgojno pa to ni..., če pa začnem sedaj huda bit, me pa lahko samo spravi do tega, da ga na koncu še res čez rit in potem bom slabe volje in živčna,...pa ne bi rada tega zaradi in zaradi sebe. Ima morda katera kak nasvet???
|