Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:22:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu V katerem kotu? No, potem pa zjutri ob 5.30 kar v akcijo! Temperatura bo že prava! Prvi z desne,takoj za zarom Čak čak, zdej maš že labirint v glavi sestavljen, da veš kje je kaj. pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:24:53
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:25:46
|
|
|
|
RMRM
|
hello water lily
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:25:49
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj Sam 5 sekund sem bila prehitra.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zdaj si ti na vrsti za odprtje novega dela. Se čist strinjam, si najbolj pridna čveka. Dejte no,to zdaj samo zato,ker sem se prej nekaj jezila.Sam res...aja,pridna cveka,ja kakor vzames,nc druzga ne delam .Pa kaksno pesmico,uno od zadnjic ni sans,se prebrat je nocem.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj Sam 5 sekund sem bila prehitra.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:26:41
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hello water lily Sem najprej pomislila, da se pogovarjaš s svojimi lila rožicami, potem mi je pa le uštekalo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:27:21
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro. ma sej je čist razumljivo, da izkoristiš vsak cm prostora. Ampak tavelika trodelna omara , ne vem no. Dokler nisva imela na terasi palisade, si direkt na njihove balkone videl in vedno sem imela občutek, da nekdo tam stoji in gor gleda
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zdaj si ti na vrsti za odprtje novega dela. Se čist strinjam, si najbolj pridna čveka. Dejte no,to zdaj samo zato,ker sem se prej nekaj jezila.Sam res...aja,pridna cveka,ja kakor vzames,nc druzga ne delam .Pa kaksno pesmico,uno od zadnjic ni sans,se prebrat je nocem. Ti pripada novi del. sam zdej najbolš, da imaš same monologe, da bomo čimprej na novem delu. Pesmica obvezno zraven.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hello water lily Sem najprej pomislila, da se pogovarjaš s svojimi lila rožicami, potem mi je pa le uštekalo. faaaaaaaak
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:28:18
|
|
|
|
babysolza
|
Ajde dečve, hvala za smeh in prijeten čvek, zdejle moram pa res v kuhinjo, če ne se bo prej Sabina zbudila. Lep dan in - dejte me enkrat počakat no, da ne bom spet zaspala tik pred finalom.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:28:41
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hello water lily Sem najprej pomislila, da se pogovarjaš s svojimi lila rožicami, potem mi je pa le uštekalo. , moje rožce so še na dvorišču pod štengam, čakajo na sonce, da se jih bom usmilila in posadila. V takem vremenu mi sploh ni za sadit.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro. ma sej je čist razumljivo, da izkoristiš vsak cm prostora. Ampak tavelika trodelna omara , ne vem no. Dokler nisva imela na terasi palisade, si direkt na njihove balkone videl in vedno sem imela občutek, da nekdo tam stoji in gor gleda Jest mam tud eno na balkonu. Ni glih vpadljiva no.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:29:22
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hello water lily Sem najprej pomislila, da se pogovarjaš s svojimi lila rožicami, potem mi je pa le uštekalo. faaaaaaaak kako se pa ti izražaš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj BS a jo lohk namest tebe
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ajde dečve, hvala za smeh in prijeten čvek, zdejle moram pa res v kuhinjo, če ne se bo prej Sabina zbudila. Lep dan in - dejte me enkrat počakat no, da ne bom spet zaspala tik pred finalom. No pejt no že pucat, pče maš tako veselje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:30:26
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro. ma sej je čist razumljivo, da izkoristiš vsak cm prostora. Ampak tavelika trodelna omara , ne vem no. Dokler nisva imela na terasi palisade, si direkt na njihove balkone videl in vedno sem imela občutek, da nekdo tam stoji in gor gleda Ja, izkoristijo vsak cm, potem pa jamrajo, da nimajo balkona. Jaz mam obe omari počez, tako da čist mal placa zavzamejo in še vedno lahko na komot martinčkamo - čez leto na enem (zahodna stran), poleti pa na drugem (severna). Zdaj pa reeeeeees greeeem Upam da se bo s tako brzino tudi kuhinja pospravla.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj BS a jo lohk namest tebe Kaj, a si bla v zasedi, ne?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:31:21
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj BS a jo lohk namest tebe No pa dej.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:31:31
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro. ma sej je čist razumljivo, da izkoristiš vsak cm prostora. Ampak tavelika trodelna omara , ne vem no. Dokler nisva imela na terasi palisade, si direkt na njihove balkone videl in vedno sem imela občutek, da nekdo tam stoji in gor gleda Ja, izkoristijo vsak cm, potem pa jamrajo, da nimajo balkona. Jaz mam obe omari počez, tako da čist mal placa zavzamejo in še vedno lahko na komot martinčkamo - čez leto na enem (zahodna stran), poleti pa na drugem (severna). Zdaj pa reeeeeees greeeem Upam da se bo s tako brzino tudi kuhinja pospravla. ti samo čira čara reci, pa bo kuhinja kot iz škatlice, tko jaz nardim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:31:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito Jaz mam tudi sicer dve omari, na vsakem balkonu eno, ampak tiste ta nizke, da jih sploh ni videt od zunaj (mamo betonske balkone do višine cca 1 m). Je pač na hodniku premalo prostora za vse čevlje + za vse papirje od mojega. Moji spodnji in zgornji sosedi pa kot praviš - tridelno garderobno omaro. ma sej je čist razumljivo, da izkoristiš vsak cm prostora. Ampak tavelika trodelna omara , ne vem no. Dokler nisva imela na terasi palisade, si direkt na njihove balkone videl in vedno sem imela občutek, da nekdo tam stoji in gor gleda Ja, izkoristijo vsak cm, potem pa jamrajo, da nimajo balkona. Jaz mam obe omari počez, tako da čist mal placa zavzamejo in še vedno lahko na komot martinčkamo - čez leto na enem (zahodna stran), poleti pa na drugem (severna). Zdaj pa reeeeeees greeeem Upam da se bo s tako brzino tudi kuhinja pospravla. OOOOOOOO, si že nazaj? Pridna, si pa ekspres pospravla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:31:56
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ajde dečve, hvala za smeh in prijeten čvek, zdejle moram pa res v kuhinjo, če ne se bo prej Sabina zbudila. Lep dan in - dejte me enkrat počakat no, da ne bom spet zaspala tik pred finalom. No pejt no že pucat, pče maš tako veselje.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ojoj BS a jo lohk namest tebe No pa dej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:32:48
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM ti samo čira čara reci, pa bo kuhinja kot iz škatlice, tko jaz nardim Prosim čarobne besede na ZS.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.