Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:14:11
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu V katerem kotu? No, potem pa zjutri ob 5.30 kar v akcijo! Temperatura bo že prava!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del? SAmo res - je sredi dneva, pa sploh ne sledim... Kaj pa k aprilčicam skačeš.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:14:42
|
|
|
|
babysolza
|
oooouuujjjeee Sem vedla, da moram bit še mal tle, preden grem v kuhinjo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:14:44
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Jaz pa golfa danes prodajam. Je na internetu, pa dobivam pošto... In me razne stvari dedi sprašujejo glede motorja in to, pa samo pravim, naj pridejo gledat. Spet ena stvar, ko prvič delam dobr ti gre, dobr Obvladas čakte, čakte, še ni prodan. Dedi bi radi, da ceno spustim verjamem. To je blo pred leti ful aktualno, cene zbijat. Se spomnim, ko je oče pod Lipco kupoval avto, pa na koncu ni blo posla, ker noben ni popustil za 100 mark. Avto je bil pa vreden okrog 50000
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka BS, jaz samo kupca zvabim k nam domov - si misli, da neka ženska prodaja, pa jo bo že okrog prinesel - potem ga pa moj doma pričaka Ti ti lumpa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:15:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza oooouuujjjeee Sem vedla, da moram bit še mal tle, preden grem v kuhinjo to si načrtovala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:16:11
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka eh, zdaj pa imate še smrdljive teme Sem se spomnila - se Sofija tako smeji, če ji govorim, da ima na majci fuj fuj ali pa bek bek. To ji je tako smešno. Sabina se mi je pa zadnjič na vsa usta smejala, ko sem ji rekla da bo bum bum, če se bo udarila z glavo. Tisti bum bum ji je bil ful smešen.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu pa dobro, kaj imaš ti vse balkone zasedene v bloku.Imaš v najemu. ha ha,saj ni tako hudo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:17:13
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del? Ne še danes, to je pa vseeno preveč za nas. Dejmo reč po praznikih, ker bo zdejle par dni zihr zatišje tle gor. Bomo vse čevapčiče papcale. Jaja, ko tebe ne bo, bomo ta čas že na 9-em. Čisto možno, jaz itak vsa odprtja novih delov spustim.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:17:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu pa dobro, kaj imaš ti vse balkone zasedene v bloku.Imaš v najemu. ha ha,saj ni tako hudo Kar vse pišeš, bi pri nas že k sosedom letelo. Aja, imaš 2 balkona.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:17:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu V katerem kotu? No, potem pa zjutri ob 5.30 kar v akcijo! Temperatura bo že prava! Prvi z desne,takoj za zarom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:18:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka eh, zdaj pa imate še smrdljive teme Sem se spomnila - se Sofija tako smeji, če ji govorim, da ima na majci fuj fuj ali pa bek bek. To ji je tako smešno. Sabina se mi je pa zadnjič na vsa usta smejala, ko sem ji rekla da bo bum bum, če se bo udarila z glavo. Tisti bum bum ji je bil ful smešen. a niso cukri . Našemu je blo pa ful hecno, ko je Sara delala mijav, mijav, mijav.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:18:46
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza oooouuujjjeee Sem vedla, da moram bit še mal tle, preden grem v kuhinjo to si načrtovala. Ja ja, sem podrobno naštudirala, kdaj je treba post oddat, da me SPET ne prehitiš.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:18:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu V katerem kotu? No, potem pa zjutri ob 5.30 kar v akcijo! Temperatura bo že prava! Prvi z desne,takoj za zarom
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka eh, zdaj pa imate še smrdljive teme Sem se spomnila - se Sofija tako smeji, če ji govorim, da ima na majci fuj fuj ali pa bek bek. To ji je tako smešno. Sabina se mi je pa zadnjič na vsa usta smejala, ko sem ji rekla da bo bum bum, če se bo udarila z glavo. Tisti bum bum ji je bil ful smešen. a niso cukri . Našemu je blo pa ful hecno, ko je Sara delala mijav, mijav, mijav. Face so ti naši škratki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu V katerem kotu? No, potem pa zjutri ob 5.30 kar v akcijo! Temperatura bo že prava! Prvi z desne,takoj za zarom Čak čak, zdej maš že labirint v glavi sestavljen, da veš kje je kaj.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:20:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza oooouuujjjeee Sem vedla, da moram bit še mal tle, preden grem v kuhinjo to si načrtovala. Ja ja, sem podrobno naštudirala, kdaj je treba post oddat, da me SPET ne prehitiš. Sem veeeeeeeeeeeeeedla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Zdaj pa eno resno vprašanje: kdaj je misija 8 del? Ne še danes, to je pa vseeno preveč za nas. Dejmo reč po praznikih, ker bo zdejle par dni zihr zatišje tle gor. Bomo vse čevapčiče papcale. Jaja, ko tebe ne bo, bomo ta čas že na 9-em. Čisto možno, jaz itak vsa odprtja novih delov spustim. Aja in ktera ga bo odprla...kaksna taka k se javlja enkrat na vsake kvatre po moznosti,jim zgleda to pripada.Ja ja,tezim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:20:49
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka eh, zdaj pa imate še smrdljive teme Sem se spomnila - se Sofija tako smeji, če ji govorim, da ima na majci fuj fuj ali pa bek bek. To ji je tako smešno. Sabina se mi je pa zadnjič na vsa usta smejala, ko sem ji rekla da bo bum bum, če se bo udarila z glavo. Tisti bum bum ji je bil ful smešen. a niso cukri . Našemu je blo pa ful hecno, ko je Sara delala mijav, mijav, mijav. Sabina je ful hecna, ko vidi kako mačko al pa majhnega psa. Moji starši so v stanovanjih, pri mojem doma imajo pa samo velike živali (krave, pujse itd.). In potem ji ni čist jasno, kam spada mačka.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, zdaj si ti na vrsti za odprtje novega dela.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:21:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, za bolj cvetoče rože še sol dodat,.ne? K.va ? Midva oz.moz je ze drugic v tavelki sod nastimal rdece in belo zelje+voda+sol....par t cakas,pa pol to pijes.Smrdi k pr norcih samo meni je fuuuul dobro.A nama je obakrat zamrznilo...in zdaj je treba se to iz sodov vzet...pa je moz reku,da naj kar s tem roze zalivam,da bodo fejst rasle ...aja,ta sod je tut na balkonu V katerem kotu? No, potem pa zjutri ob 5.30 kar v akcijo! Temperatura bo že prava! Prvi z desne,takoj za zarom Čak čak, zdej maš že labirint v glavi sestavljen, da veš kje je kaj. pod nami je en nov blok, tak fensi roza, lila. Tam pa res vse živo vidiš na balkonih. Od omar, hladilnikov, škatel . En ima celo trodelno taveliko omaro, pol pa z eno rjuho pokrito
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:21:59
|
|
|
|
babysolza
|
Aha, vse mate prst na 'potrdi' pa čakate, da bo 25 postov mimo.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: slovenka eh, zdaj pa imate še smrdljive teme Sem se spomnila - se Sofija tako smeji, če ji govorim, da ima na majci fuj fuj ali pa bek bek. To ji je tako smešno. Sabina se mi je pa zadnjič na vsa usta smejala, ko sem ji rekla da bo bum bum, če se bo udarila z glavo. Tisti bum bum ji je bil ful smešen. a niso cukri . Našemu je blo pa ful hecno, ko je Sara delala mijav, mijav, mijav. Sabina je ful hecna, ko vidi kako mačko al pa majhnega psa. Moji starši so v stanovanjih, pri mojem doma imajo pa samo velike živali (krave, pujse itd.). In potem ji ni čist jasno, kam spada mačka. Vse zamešala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:22:20
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zdaj si ti na vrsti za odprtje novega dela. pa tisto pesmico pripopaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 30.4.2009 15:22:37
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, zdaj si ti na vrsti za odprtje novega dela. Se čist strinjam, si najbolj pridna čveka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.